Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
ART 311 4735 CZK  -4% 
procesor: ART dvojcestný stereo crossover + sub out
Typ: Crossover
Napájení: 240V
Země původu: Čína
Adaptér součástí: Ano

dB Technologies DSX 2040 30836 CZK  -3% 
Digital Controller vhodný pro použití v mobilních rackoch i na pevnou instalaci. Díky dvěma vstupům a čtyřem výstupem poskytuje vynikající výkon v kombinaci s široce používanými obousměrnými aktivními stereofonními systémy složenými ze subwooferů a středních/vysokých rozsahů.
Možná montáž do racku: Ano
USB MIDI: Ano
Napájení: IEC
Typ: Digital Controller

dB Technologies ASX 24 6519 CZK  5% 
2-pásmový / 3-pásmový stereo - 4-pásmový mono aktivní crossover.
Země původu: Čína
Výkon (Watt): 17.0
Typ: Active Crossover
Možná montáž do racku: Ano

2-pásmový stereo/3-pásmový mono crossover s výstupem pro subwoofer a univerzálním napájením. Je vybaven vnitřním spínačem napájecího zdroje pro celosvětovou provoz 100 - 240 V. Kromě toho nabízí nejmodernější filtry Linkwitz-Riley, absolutně plochou amplitudovou odezvu, nulový fázový rozdíl, individuální výstup Gain pro ovládání všech pásem, individuální výstup vypínače pro snadné nastavení pásma, jednotlivé fázové reverzní spínače pro okamžitou fázovou korekci nebo přepínatelný 25 Hz Low cut filtr na každém vstupu pro nízkofrekvenční ochranu řidiče. Zařízení dále disponuje servo-vyváženými XLR konektory, potenciometry s vysokou přesností, podsvícenými přepínači a robustní konstrukcí.
Adaptér součástí: Ne
Typ: Crossover
Napájení: 240V
Země původu: Čína

Behringer CX3400 V2 3490 CZK  0% 
Stereo 2-pásmový / 3-pásmový / mono 4-pásmový crossover CX3400 poskytuje špičkové oddělení vysokofrekvenční zvukové frekvence díky nejmodernějším obvodům, špičkovým komponentům a ultra nízkým šumům op amps a vyváženým I / O připojením. Mezi funkce CX3400 patří: limiter všech crossover výstupů pro optimální ochranu reproduktorů; nastavitelný Time Delay pro správné fázové zarovnání driverů; vyrovnání vysokofrekvenční (HF) horny pro kompenzaci konstantní směrovosti; a mono výstup "Low Sum" (pouze stereo režimy), který je ideální pro aplikace subwooferu.Když je zvukový systém správně naladěn, stává se výkonným, vyváženým a efektivním. Basový obsah je poutavý a těsný, vokály a nástroje jsou bohaté, ostré a dobře definované. Přesné zpracování signálu crossoveru CX3400 chrání kritické komponenty reproduktorů a zlepšuje celkovou účinnost systému. Všechny vstupní a výstupní připojení jsou vyvážené / nevyvážené XLR a jsou vybaveny 25 Hz nízkofrekvenčními filtry na ochranu nízkofrekvenčních driverů - navíc s přepínači Mute a Phase Invert, díky kterým je řešení problémů i s velkým systémem - prakticky bez námahy!CX3400 nabízí tři režimy provozu: 2-pásmový stereo, pro levý a pravý basový reproduktor a výškový reproduktor; 3-pásmové stereo, pro levé a pravé basy, středy a výšky; a 4-cestné mono, pro basy, nízké středy, vysoké středy a výšky. Přední panel modelu CX3400 je pro vaše pohodlí vybaven elegantní a snadno čitelnou LED matricí, takže na první pohled uvidíte, který provozní režim byl zvolen - a které ovládací prvky jsou aktuálně aktivní.
Balení obsahuje: Napájecí kabel;Manuál
Vstupy nástroje: Ano
Možná montáž do racku: Ano
Napájení: 240V;100V
Typ: Crossover
Linkové vstupy: Ne
Země původu: Čína
Provoz na baterie: Ne
USB MIDI: Ne
Počet výstupů: 6
Sluchátkový výstup: Ne

dbx 234XS 6389 CZK  -5% 
crossover, stereo 2 / 3 pásmový, mono 4 pásmový, možnost součtu stereo signálů pro mono subwoofer, subsonický filtr, otáčení fáze, konektory XLR, 19 "rack. XLR vyvážené vstupy a výstupy, Přepínač módu pro mono čtyř pásmovou nebo stereo 2 / 3 pásmovou provoz, Sčítání nízkých výstupních frekvencí (Subwoofer), x10 přepínač rozsahu na obou kanálech, 40Hz filtr vysokých frekvencí na obou kanálech, Přepínač obrácení fáze na všechny výstupy
Napájení: 240V
Typ: Crossover
Adaptér součástí: Ano
Země původu: Čína
Možná montáž do racku: Ano

dbx DriveRack VENU360 30035 CZK  0% 
Zvukový procesor, reproduktorový řídící systém. VENU360 nabízí jednoduché zpracování a flexibilitu, kterou potřebujete mezi mixem a zesilovačem a chrání tak reproduktory. Využívá nejnovější technologie v algorytmech Auto EQ a AFS, nabízí 3 výstupy a 9 vstupů. Funkce AutoEQ poskytuje rychlé a přesné nastavení EQ pro konkrétní místnost a funkce AFS slouží pro rychlé a precizní eliminování šumu. Disponuje funkcí Full Time RTA a lze jej snadno ovládat pomocí aplikace pro zařízení Android, iOS, MAC a Windows.
Země původu: Čína
Napájení: 240V
Adaptér součástí: Ne

dB Technologies Switch 6 8672 CZK  -1% 
Jednotka pro výběr reproduktorů pro 6 párů reproduktorů s IR dálkovým ovládáním pro přepínání bez praskání zvuku.Velikost: 19" rack 1HEIn: 2x jack/XLROut: 6x XLR stereo
Možná montáž do racku: Ano
Země původu: Čína
Typ: Loudspeaker System

Monacor DN-1218P 1294 CZK  0% 
2 pásmový vysoce kvalitní crossover pro reproduktor s impedancí 8 Ohm. Vybaven je ochranou výškového reproduktoru. Frekvence: 3 Hz. Křivka: 12 dB/18 dB. Maximální vstupní výkon: 350 W. Rozměr: 125 x 32 x 110 mm. Hmotnost: 0,44 kg.
Země původu: Taiwan
Adaptér součástí: Ano
Typ: Crossover
Napájení: 240V

dbx DriveRack PA2 14311 CZK  -2% 
reproduktorový procesor, 2x XLR linkový vstup (samice), 1x XLR RTA
mikrofonní vstup (samice), 6x XLR linkový výstup (samec), A/D Converter:
dbx Type IV Conversion System, AFS, 8 pásmový parametrický EQ, AutoEQ,
Subharmonic Synthesis, Wizard Setup, Mobile Control, Impedance: 50Ohm
(vstup)/120Ohm (výstup), Frekvenční rozsah: 20Hz - 20kHz, Rozměry: 44mm x
146mm x 482mm, Hmotnost: 2,4kg
Typ: Loudspeaker System
Napájení: 240V
Adaptér součástí: Ano
Země původu: Čína