Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Mikrofonní stojan ze série Starline s unikátní funkcí díky které lze nastavit výšku stojanu rychle a jednoduchým stiskem snadno zvednout nebo spustit mikrofon. Stojan je vybaven plochou ocelovou základnou, díky čemuž je vhodný pro použití v malých prostorech. Je výškově nastavitelný v rozmezí od 1055 po 1735 mm. Disponuje hliníkovou konstrukcí, anti-vibrační gumovou vložkou pro izolaci hluku a 3/8'' závitem. Průměr základny: 275 mm. Hmotnost: 3,06 kg. Barevné provedení: Black
Země původu: Německo

Mikrofonní stojan se šibenicí vyrobený z oceli v černém barevném provedení. Konstrukce je skládatelná, tvoří ji dvě části a má nastavitelnou výšku (425-645 mm). Je ukončena podstavcem se třemi nohami. Rameno šibenice s nastavitelnou délkou (470-775 mm) je upevněno T-šroubem a osazeny vrchním typizovaným závitem 3/8". Hmotnost: 2,06 kg.
Hmotnost: 2,2 kg
Země původu: Německo

Mikrofonní stojan, který je kombinací rovného stojanu a stojanu s teleskopickým ramenem. Stojan je možné variovat díky speciálnímu kloubu ze zinkové slitiny s možností rotace v rozmezí 270°. Kloub je jednoduše uzamykatelný. Stojan nabízí nastavení výšky od 94 po 150 cm a je postaven na kruhové základně. Teleskopické rameno lze vysouvat pomocí pohodlného tlačítka. Šířka: 27,5cm. Hmotnost stojanu: 4,6kg. Barevné provedení: Black.
Maximální výška: 1500 mm
Délka ramene: 280 mm;460 mm
Minimální výška: 940 mm
Hmotnost: 4,6 kg
Země původu: Itálie

Pevné a odolné pouzdro pro pohodlné přenášení až 6 mikrofonních stojanů. Pouzdro je vyrobeno z velmi pevného nylonu 600D, který je nepromokavý a jednoduše čistitelný. Pouzdro navíc chrání stojany před nepříznivým vlivům počasí a mechanickým poškozením nebo poškrábáním při jejich transportu. Vnitřek pouzdra je oddělené pro samostatné ukládání 6 stojanů. Pouzdro tak chrání stojany před poškrábáním i zevnitř. Polstrování má tloušťku 5mm. Samozřejmostí jsou kvalitní zipy. Rozměry: 1050 x 330 x 330 mm. Hmotnost: 1,8 kg. Barevné provedení: Black.
Země původu: Německo

BY-PB25A Universal Aluminium Boompole značky BOYA je pětidílný teleskopický boompole, který poskytuje 2,2 až 8,2' prodloužení pro váš shotgun mikrofon. Operátoři tohoto ramene jej mohou použít k připojení mikrofonu nebo různých jiných doplňků pro aplikace, jako je televizní vysílání, filmy, elektronické shromažďování zpráv (ENG), práce v terénu a další. Lehká konstrukce snižuje únavu při manipulaci během dlouhých natáčení a snadno se uloží do většiny standardních kufříků na vybavení.
Kompatibilní s: Shotgun Microphone
Závit: 3/8";5/8"
Maximální výška: 2500 mm
Nosnost: 3 kg
Typ: Boom Pole
Minimální výška: 1000 mm
Balení obsahuje: 3/8” to 5/8” adapter

Teleskopický šibenicový stojan na mikrofon v elegantní černé povrchové úpravě. Nabízí nastavitelnou výšku 985-660 mm a délku ramene 505-845 mm, které je oddělitelné. Stojan je praktický a vhodný pro jakékoliv použití. Kvalitní pozinkovaný prstenec snese i náročnější zacházení. Hmotnost: 3.9 kg.
Země původu: Čína

Shock-mount pro studiové mikrofony. Tlumí hluk, otřesy a vibrace. Šroubovací závitový uzávěr umožňuje rychlé a snadné nastavení. Kompatibilní se závity 3/8" a 5/8". Vhodné pro LCT440PURE, LCT441FLEX, LCT240PRO.
Země původu: Čína
Počet v balení (ks): 1
Barva podle výrobce: Černá
Kompatibilní s: Mikrofon
Barva: Černá
Použití: Studio;Nahrávání

Ramenný mikrofonní stojan ocení především youtubeři, tvůrci podcastů nebo menší rádia. Samson MBA38 vás přiblíží zas o kousek blíž k profesionální sféře a zajistí komfort vašemu kreativnímu tvoření. Rameno dosahuje délky až 96 cm a unese mikrofon o váze 2,2 kg. Manipulace s ramnem je díky zabudovaným pružinám velmi jednoduchá a především tichá. Balení obsahuje i 2 podstavce na upevnění stojanu - jeden se svorkou pro uchycení k hraně stolu a jeden pro fixní instalaci.
Země původu: Čína

Skládací trojnožka určená pro uchycení lehkých mikrofonů se závitem rozměrů 1/4''. Poskytuje vysokou stabilitu, 360 stupňovou rotaci a široký nastavitelný úhel mikrofonu. Rozměry: 195 x 175 x 175 mm. Hmotnost: 185 g.
Hmotnost: 400 g
Země původu: Čína

Odpružený držák určený pro studiové mikrofony. Dokáže skvěle tlumit hluk, nárazy nebo vibrace přenášející se přes mikrofonní stojany a držáky. Je vybaven rychloupínací šroubem, díky čemuž umožňuje jednoduché a rychlé nastavení přesně podle potřeb. Je kompatibilní s 3/8" a 5/8" závitem. Vhodný pro LCT 540 a LCT 640.
Barva: Černá
Použití: Nahrávání
Země původu: Čína