Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Neumann PS 15 Pop-filtr 3060 CZK  -14% 
Pop-filtr PS 15 slouží k omezení tzv. retnic (rušivých zvuků vznikajících při vyslovování hlásek „p“ a „b“). Skládá se z kruhového rámečku potaženého speciální gázou a „husího krku“ pro optimální nastavení. Upevňuje se na mikrofonní stojan pomocí šroubovací svorky. Průměr rámečku je 15 cm, délka „husího krku“ 30 cm. Vyrábí se v matné černé barvě.
Typ: Pop Filter
Použití: Nahrávání
Délka (mm): 300.0
Průměr (mm): 130.0

Neumann PS 20a Pop-filtr 3408 CZK  -12% 
Pop-filtr PS 20 A slouží k omezení tzv. retnic (rušivých zvuků vznikajících při vyslovování hlásek „p“ a „b“). Skládá se z kruhového rámečku potaženého speciální gázou a „husího krku“ pro optimální nastavení. Upevňuje se na mikrofonní stojan pomocí šroubovací svorky. Průměr rámečku je 20 cm, délka „husího krku“ 30 cm. Vyrábí se v matné černé barvě.
Délka (mm): 300.0
Průměr (mm): 200.0
Typ: Pop Filter
Použití: Nahrávání

AKG MPAVL Černá 50 cm 1650 CZK  -18% 
Originální kabelový adaptér pro napájení vybraných kondenzátorových mikrofonů AKG phantom napájením. Kabel je kompatibilní s modely C519, C518 a C516 z modelové řady L-Type Series a všemi modely ze série 500X. Délka kabelu je 50cm. Barevné provedení: Black
Délka: 50 cm
Země původu: Čína
Konektor typu A: XLR Male
~ Délka: 1 m;0 m
Barva: Černá
Konektor typu B: Ostatní

Izolační set pro mikrofon. Slouží jako rozšíření všestrannosti mikrofonů ze série X1, 2200A II, nebo Magneto. Vestavěný anti-šokový mechanismus je navržen pro rychlé uchycení a odepnutí mikrofonu pomocí točivého pohybu, bez jakýchkoliv šroubů. Kovový pop filtr je polohovatelný, případně zcela odnímatelný od zbytku stojanu. Hmotnost: 0,2kg
Použití: Nahrávání
Balení obsahuje: Pop Filter;Shockmount
Země původu: Čína
Průměr (mm): 135.0

Dostatek kabelů je klíčem pro jakýkoli nahrávací projekt. XLR-4c/CP obsahuje 4 nízkošumové mikrofonní kabely s odolnými XLR konektory. Ideální pro podcasting, hudbu a další. 4 páry barevně odlišených kroužků (celkem 8 kroužků) snadno identifikují, který mikrofon jde do kterého kanálu.
Typ: Analogový
Země původu: Čína
Barva: Černá
Počet v balení (ks): 4
Délka: 2,5 m
Zalomení konektoru: Rovný - Rovný
Konektor typu A: XLR Male
Konektor typu B: XLR Female

Shure PS-6 Pop-filtr 1401 CZK  -13% 
příslušenství, mikrofonní: Profesionální pop filter s uchycením na stojan

Pokud požadujete přesnou odezvu, provoz bez šumu a řízenou frekvenční odezvu od všech vašich špičkových studiových zařízení, proč byste pak očekávali méně od kabelů, které to všechno spojují? S mikrofonními kabely Monster Studio Pro 2000 okamžitě zvýšíte standard zvuku pro celý váš systém. Tyto kabely obsahují patentovaná vinutí Time Correct od společnosti Monster, síť měděných drátů s proměnlivým průměrem, z nichž každý je izolován dielektrickým povlakem z mikrovlákna. Toto je součást designu vyvažování šířky pásma společnosti Monster, který zajišťuje plochou a nezabarvenou frekvenční odezvu v každém kabelu k mikrofonu Studio Pro 2000.
Zalomení konektoru: Rovný - Rovný
Konektor typu B: XLR Female
Konektor typu A: XLR Male
Délka: 6 m
~ Délka: 6 m
Barva: Černá

Mikrofonní kabel Monster poskytuje vysoce kvalitní zvuk pro studiové nahrávání i živá vystoupení. Spletené a uhlíkové polymerové stínění s vysokou hustotou snižuje šum při přerušení signálu. Vnější vrstva Duraflex je lehká a flexibilní a zároveň poskytuje maximální ochranu. Obsahuje konektory Monster XLR; kompatibilní s 3-pinovými XLR konektory.

Klotz M5FM06 Černá 6 m 1596 CZK  -10% 
Špičkový sestavený mikrofonní kabel ze série M5, který je vhodný pro profesionální použití na pódiích a ve studiích, kde se vyskytuje množství vysokých i nízkých rušivých frekvencí. Je vybaven dvěma stříbrnými XLR 3-pólovými konektory (samec a samice), dvojitým stíněním a PVC pláštěm. Délka kabelu: 6 m. Černá barva.
Délka: 6 m
Barva: Černá
Konektor typu A: XLR Male
Země původu: Čína
Konektor typu B: XLR Female
~ Délka: 6 m

AUDIX TM1 1047 CZK  -11% 
Windshield pro 6 mm kondenzátorový mikrofon ideální pro použití měření zvukových vlastností místností nebo jako mikrofon pro zachycení přirozeného odrazu zvuku místností. Pro informace ohledně prodloužené záruky klikněte na http://audixusa.cz/prodlouzena-zaruka/ 
Země původu: Čína