Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Esenciální olej do zvlhčovačů vzduchu Clean Air Optima (Levandule)

Historie ceny
Datum Cena v CZK
26.10.2021 275

Esenciální olej do zvlhčovačů vzduchu Clean Air Optima (Levandule)

Esenciální olej (levandule)
Esenciální voný olej s vůní levandule pro ultrazvukové zvlhčovače vzduchu Clean Air Optima CA-602 a CA-603, které umožňují "aromaterapii".

Olejíčky jsou speciálně uzpůsobené pro použití se zvlhčovači, lze je však použít i jako běžné esenciální oleje.
Jsou vysoké kvality, šetrné a silně koncentrované. Vůně se uvolňuje příjemně a postupně až několik hodin.
Jak "aromaterapie" funguje? Na zvlhčovači najděte přihrádku s houbičkou, kam nakapejte 1-3 kapky esenciálního oleje. Zasuňte přihrádku a zapněte zvlhčování. Zvlhčovač ultrazvukem rozbíjí vodu na mikroskopické kapky, které v podobě jemné mlhy stoupají do místnosti. Běžně má mlha svěží, neutrální vůni čerstvého sněhu, po přidání olejíčku se ovoní podle vybrané vůně (eukalyptus, citron, nebo levandule).
Esenciální olej clean air optima

Vůně: levandule. 
Objem: 10 ml. 
Pro modely: CA-602; CA-603

 
Vše o zvlhčovačích vzduchu (články)
K čemu slouží zvlhčovač vzduchu?
Zvlhčovače vzduchu předchází nežádoucímu vysoušení sliznice dýchacích cest, která se při přesušení snadněji podráždí a je náchylnější k nachlazení a alergickým reakcím. Tento problém je způsobený nedostatečnou relativní vlhkostí v místnosti. Ta se běžně pohybuje mezi 40-60 %, ale během topné sezóny často klesá až na hodnotu okolo 30 %. Zvlhčovače vzduchu s automatickou regulací dokáží hladinu relativní vlhkosti měřit a udržovat ji na určité hodnotě vhodné pro lidský organismus.

Čističky vzduchu a zvlhčovače značky Clean Air Optima pomáhají zlepšit ovzduší v místnosti. Zvlhčovače vzduchu Clean Air Optima jsou vhodné do bytu a pro děti. Společnost Clean Air Optima provádí u zvlhčovačů vzduchu neustále testy u různých nezávislých organizací. Od těchto společností mají čističky vzduchu a zvlhčovače značky Clean Air Optima dobré recenze. 


281 CZK


Více informací v gavri.cz