Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Ultrasonický masážní přístroj inSPORTline Valeri

Historie ceny
Datum Cena v CZK
3.1.2023 990
25.10.2021 1190

Ultrasonický masážní přístroj inSPORTline Valeri

Ultrasonický přístroj, který vám pomůže na cestě za vysněnou postavou! Nejen že pomáhá odbourávat přebytečné tuky, ale zároveň také redukuje celulitidu!. Ultrasonický masážní přístroj inSPORTline Valeri je inovativní přístroj, který vám pomůže odbourat přebytečné tuky!

Hlavice z vysoce kvalitní nerezové oceli generuje ultrazvukové vlny, které pronikají skrz povrch pokožky až do podkoží, kde se nachází tuková tkáň. Dochází tak k narušení integrity tukových buněk, a následnému uvolnění tuku. Tuk se dále štěpí na glycerol a volné mastné kyseliny. Glycerol slouží jako zdroj energie, zatímco mastné kyseliny jsou přeneseny do jater, kde je tělo zpracuje jako běžné mastné kyseliny z potravy a vyloučí je z těla ven přirozenou cestou. Ultrasonická metoda je bezbolestná a vysoce účinná při vyhlazování pokožky a odstranění tak neoblíbené celulitidy. Pro efektivní působení ultrasonické funkce použijte vodivý gel.








Součástí balení jsou také dvě elektrody pro elektrickou stimulaci svalů (EMS). Elektrody stimulují svaly elektrickými pulzy, čímž dochází k jejich posilování. EMS využijete nejen k efektivnímu formování postavy, ale také pro účinnou masáž unaveného svalstva. Možnost využití při boji s celulitidou či jako podpora při hubnutí. Prostřednictvím nastavení intenzity elektrických pulzů můžete vaše svaly aktivně posilovat nebo příjemně regenerovat po namáhavé sportovní aktivitě. V hlavici ultrasonického přístroje jsou zabudovány čtyři infračervené zářiče. Infračervené světlo má schopnost pronikat hlouběji do podkožní tkáně. Infračerveným teplem je pak podpořen krevní oběh a tělo je tak schopno se rychleji zbavit škodlivin v těle a zároveň přispívá k celkové regeneraci těla.


 



Technický popis:


přístroj k odstranění celulitidy a spalování přebytečných tuků
ultrazvukové vlny pronikají do podkoží
dochází k narušení integrity tukových buněk (pro efektivní působení ultrasonické funkce použijte vodivý gel)
čtyři infračervené zářiče
infračervené světlo proniká do podkožní tkáně a podporuje krevní oběh
EMS - elektrická stimulace svalů

uvolnění unavených a namožených svalů
hloubkové uvolnění tuků
podpora hubnutí
redukce celulitidy


dvě intenzity ultrasonické masáže (L-nízká, H-vysoká)
typy EMS: spalovací, škrábání, hnětení, masáž, poklepávání
počet intenzit EMS: 5
rozměry: d19 x š8 x v6 cm
hmotnost: 180 g
příkon: 12 W
balení obsahuje: ultrasonický přístroj, dvě elektrody pro EMS, 4 nálepky, síťový adaptér


988 CZK


Více informací v Insportline.cz