Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
MAXXIS Minion 24" (507 mm) Black 2.4 Plášť na MTB kolo

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.4.2024 878
20.4.2024 799
17.4.2024 708
1.2.2024 920

MAXXIS Minion 24" (507 mm) Black 2.4 Plášť na MTB kolo

Díky dezénu, který obratně vyvažuje rychlost s brzděním a trakcí v zatáčkách, je obtížné najít na Minion DHF chybu. Pravděpodobně proto je to jedna z nejvíce napodobovaných pneumatik v horské cyklistice.

Ať už jezdíte po místních trailech, backcountry, závodní enduro nebo sjezd Světového poháru, Minion DHF splní vaše potřeby.
Minion DHF je k dispozici ve variantách pro trail, enduro a downhill.

Specifikace:

Možnosti směsi Single, Dual compound, 3C MaxxTerra, 3C MaxxGrip, nebo Super Tacky
Varianty 60 TPI, DoubleDown (2x120 TPI), nebo Downhill (2x60 TPI)
Možnosti ochrany proti propíchnutí EXO nebo EXO+
Velikosti Wide Trail (WT) optimalizované pro ráfky s vnitřní šířkou 35 mm
Kategorie: Trail, Enduro, Downhill
Doporučené použití: Všechny trailové podmínky
Doporučená montáž: Přední kolo

Technologie:

3C MaxxTerra: Střední směs používaná ve vybraných horských pneumatikách. 3C MaxxTerra je měkčí a nabízí větší trakci než 3C MaxxSpeed, a zajišťuje nižší opotřebování a menší valivý odpor než MaxxGrip.
3C MaxxGrip: Směs 3C MaxxGrip od Maxxis využívá nejlepší obvodovou gumu pro horská kola. Tato směs s vysokou trakcí je stejná, kterou používají špičkoví sportovci Světového poháru ve sjezdu a Enduro World Series, a je nyní dostupná v různých konfiguracích pláště, aby pokryla všechny jezdce.
EXO: Materiál odolný vůči proříznutí a oděru přidaný na boční stěny mnoha MTB plášťů Maxxis. Tato hustě tkaná látka je lehká a vysoce flexibilní, což zajišťuje, že výkon pneumatiky zůstane nezměněn. Zvolte EXO Protection pro zvýšenou odolnost při jízdě na štěrku, XC a nenáročných trailech.
EXO+: Střední možnost ochrany proti propíchnutí od Maxxis vhodná pro všestrannou jízdu na trailech a lehká e-kola. Pevný plášť a v kombinaci s materiálem EXO+ chrání pneumatiku, zatímco butylová vložka pomáhá předcházet poškození ráfku.
DoubleDown: Řešení plášťů pro enduro závody a e-bike. Dvě vrstvy našeho lehkého materiálu 120 TPI jsou kombinovány s butylovou boční vložkou, aby vytvořily vysoce odolný plášť s větší zpětnou vazbou než sjezdové Downhill pláště. Pláště DoubleDown jsou o něco lehčí než jejich Downhill protějšky, a zároveň nabízejí skutečný rozdíl v pocitu při jízdě. Někteří jezdci mohou preferovat vysoce tlumenou jízdu poskytovanou Downhill plášti.
Tubeless ready: Tubeless ready pláště poskytují jezdci mnoho výhod: schopnost provozovat nižší tlak vzduchu, což zlepšuje trakci, nižší valivý odpor v porovnání s tube-type plášti a menší šanci na zploštění. Pláště jsou označovány znakem “TR” na bočnici, musí být namontovány na kompatibilní ráfky a vyžadují použití tekutého tmelu k udržení tlaku. Kapalné tmely mají zároveň extra výhodu v utěsňování malých vpichů. Nezapomeňte pravidelně kontrolovat tmel a podle potřeby jej obnovovat, protože časem vyschne.
Wide Trail: Wide Trail (WT) konstrukce optimalizuje rozložení a profil pláště na dnešních moderních, širších ráfcích. Tradiční pláště jsou navrženy pro starší, užší typy ráfků a mohou vytvářet příliš čtvercový profil, což vede k méně optimálnímu výkonu. Pláště WT jsou optimalizovány pro vnitřní šířku ráfku 35 mm, ale osvědčilo se, že fungují v rozsahu od 30 do 35 mm, v závislosti na preferencích jezdce. Pláště Maxxis Wide...
Barva: Černá
Barva podle výrobce: Black
TPI: 60.0
Typ: Kevlarový
Hmotnost (g): 745.0
Šířka (inch): 2.4
Průměr: 24" (507 mm)
Speciální vlastnosti: Tubeless Ready
Země původu: Taiwan


881 CZK


Více informací v muziker.cz