Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Babolat Pure Aero Lite L2 Tenisová raketa

Historie ceny
Datum Cena v CZK
19.4.2024 3358
17.4.2024 3969
8.1.2024 4556
7.1.2024 3768
3.1.2024 3234
30.12.2023 3267
15.10.2023 3401
8.10.2023 3410
4.10.2023 3419

Babolat Pure Aero Lite L2 Tenisová raketa

Lehká, manévrovatelná raketa, Pure Aero Lite je skvělou volbou, ať už jste junior, který přechází na raketu pro dospělé, nebo jste dospělý, který hledá uživatelsky příjemnou raketu.

Maximalizujte svou rotaci a připravte se na boj. S Pure Aero je všechno možné, každý úhel se zdá být dosažitelný... a každý protivník je porazitelný. Babolat vytvořil stroj, který vám pomůže naplnit vaši neukojitelnou touhu ovládnout hru.

V roce 2003 Babolat, přesvědčen, že hráči využijí rotaci, aby dominovali, uvedl na trh Pure Aero: první raketu zkonstruovanou speciálně pro rotaci. Rok co rok spolupracovali s Rafaelem Nadalem a špičkovými hráči na inovaci a vývoji prvního aerodynamického rámu na světě. Výsledky mluví samy za sebe. S 22 grandslamovými tituly ve dvouhře a přibývajícím počtem je Pure Aero obávanou zbraní. Nyní je řada na vás, abyste zjistili, co může do vaší hry přinést ultimátní stroj na spin a sílu.
BENEFITY
SPIN

Ovládněte hřiště a vyčerpejte soupeře. Tato raketa byla navržena s jediným cílem: zlepšit rotaci. S ní najdete na hřišti nové neuvěřitelné úhly a určitě přivedete svého soupeře do šílenství, přičemž navštíví všechny části kurtu.

SÍLA

Na podporu ofenzivní hry potřebujete sílu. Od prvního dne jsme vyvinuli raketu, která podpoří vaše tempo a spin a pomůže vám zatlačit soupeře za základní čáru. Opět jsme doladili nejnovější generaci Pure Aero, abychom spojili výkon a mohutnou rotaci, abyste mohli využít všech příležitostí zasáhnout vítěze.

POCIT

Abyste ovládli hru, potřebujete i cit při úderu. Získání tohoto extra pocitu bylo klíčovým vylepšením této rakety. Nyní můžete převzít plnou kontrolu nad trajektoriemi svých míčků a dokonce vnést rozmanitost do své hry při útočení na síti, abyste získali body nebo dosáhli zlomyslného úderu.

AEROMODULAR 3

Rám s vylepšenou technologií AeroModular3 byl vyvinut ve spolupráci s experty na aerodynamiku.

FSI SPIN

Užší způsob vyplétání v oblasti sweetspotu, více otevřený způsob vyplétání a podlouhlý tvar průchodek na 6 a 12 hodinách umožňují lepší pohyb strun a tím pádem generují maximální spin. Zároveň technologie FSI v kombinaci s nejefektivnějším systémem pro spojování rámů a strun Woofer, který je umístěn uvnitř rámu v prostřední části, prodlužuje kontakt míče s výpletem a hráč má větší kontrolu úderu.

ČISTÝ POCIT CORTEX OD SMAC

Firma Babolat se spojila s předním podnikem na trhu letecké techniky SMAC. Ve spolupráci s touto společností vznikla po sérii testů technologie Cortex Pure Feel – na konkrétních místech rámu bylo do struktury rakety místo grafitových vrstev zapracované speciální vlákno z tenké viskózní elastické pryže vyvinuté společností SMAC. Díky tomu nabízí nová raketa Pure Aero jedinečný požitek z úderu při eliminování nechtěných vibrací.

Výplet: Ne
Barva podle výrobce: Yellow/Black
Barva: Žlutá;Černá
Pohlaví: Unisex
Vyvážení: 330 mm
Velikost hlavy: 645 cm²
Hustota výpletu: 16 x 19
Materiál: Graphite
Země původu: Čína
Délka: 685 mm
Věková skupina: Dospělý
Hmotnost: 270 g
Velikost gripu: L2


3369 CZK


Více informací v muziker.cz