Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Maso Here Sada na domácí sušení - Jerky

Historie ceny
Datum Cena v CZK
13.2.2022 1199

Maso Here Sada na domácí sušení - Jerky

Udělej si vlastní jerky v pohodlí domova.☝Všechno, co potřebuješ na přípravu tradičního hovězího jerky, najdeš v téhle sadě. Náš speciální mix koření, sójovou omáčku, čtyři příchutě a recept. A abys u toho vypadal jako opravdovej master, tak jsme ti do této sady hodili naši originální zástěru a nechybí ani 40 g balení našeho jerky pro inspiraci.✅



Není to věda!Udělat si vlastní jerky není raketová věda. Rádi ti se vším pomůžeme a vysvětlíme. A proč, že dáváme naše know how ven? Protože to milujeme a chceme tohle evangelium sušenýho masa šířit dál. Má to totiž smysl a dělá nám to radost.  Postup a všechny důležité informace najdeš v receptu, který je součástí sady. Teď už jen stačí koupit si kus dobrého masa a můžeš začít.Že je tahle sada vážně v topu se můžeš přesvědčit v recenzích našich zákazníků na Heurece nebo rovnou na vlastní chuťový pohárky až s ní spácháš vlastní nářez jerky.Být tebou neváháme už ani minutu,⏰ protože jde o jeden z našich nejprodávanějších kousků.   Všechno děláme ručně, nejsme továrna a zvládáme vyrobit jen omezené množství, jinak bychom nebyli schopni ručit za vysokou kvalitu. Tak si pospěš.



Náš vlastní receptPokud nemáš ponětí, jak si usušit svoje jerky, tak se hoď do klidu. Součástí téhle sady je i náš vyladěnej recept, který ti pomůže s přípravou od A až po Z. Dozvíš se, jaký maso koupit, jak ideálně nakrájet maso a samozřejmě jak a v čem sušit.



Koření a sojovka jako základ Téměř každé jerky se marinuje v sójové omáčce a koření. Sojovka v téhle sadě patří k těm nejkvalitnějším a je perfektní na přípravu jerky. Kořenící základ na jerky jsme vyladili do posledního detailu. Kombinace našich bylinek, sojovky a kvalitního masa udělá z tvého vlastního jerky takovou mňamku, že ti ji bude závidět i tvoje vlastní máma. Neváhej a pusť se do toho!



Vyber si příchuť  Součástí sady jsou i 4 základní příchutě, díky kterým si můžeš jerky libovolně dochutit. Pokud máš rád pálivé maso, tak rozhodně sáhni po Chilli nebo Piri-Piri. Pokud jsi spíš zastánce tradičních chutí, tak využiješ Česnek nebo Hořčici, je to pecka.



Last but not least.Mistr řemesla musí budit respekt. Abys u přípravy jerky vypadal jako mistr řemesla, a ne nějakej usmrkánek co mu teče mlíko po bradě, tak jsme ti do sady přibalili mistrovskou zástěru s nápisem "Shut up and eat my jerky". S tímhle lookem ti padne k nohám každá hospodyňka (nebo hospodská) záleží podle preference. Úspěch zaručen.



Sada ObsahujeKořenící přípravek na JerkySójová omáčkaPříchuť Chilli 35gPříchuť Piri Piri 35gPříchuť Česnek 35gPříchuť Hořčice 35gMaso Here - JerkyZástěra “Shut up and eat my jerky”Recept na přípravu


1201 CZK


Více informací v MasoHere.cz