Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Maso Here - Hovězí Chilli krabice 10 x 40 g

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.2.2024 1199
15.12.2022 1785
11.2.2022 1629
5.2.2022 1499

Maso Here - Hovězí Chilli krabice 10 x 40 g

Carolina Reaper je jedna z nejpálivějších papriček na světě. My jsme se rozhodli ji přidat do našho hovězího biltongu. Dlouho jsme přemýšleli, jakou papričku vybrat. Po dlouhém ochutnávání a testování padla volba na tohohle červeného zabijáka. I přes to, že pálivost je téměř extrémní, stále vyniká chuť hovězího masa. Tenhle biltong není jen pro milovníky pikantních pokrmů, naopak ho ocení i správní masožravci, kteří rádí vyzkouší něco nového. 



Extrémně pikantní paprička
Paprička Carolina Reaper má až 2 200 000 stupňů pálivosti na Scovilleově stupnici. Pálí tak moc, že náš řezník Jura musí tohle maso připravovat v ochranných pomůckách. I přes tuhle námahu to ale stojí za to. Podařilo se nám usušit vyladěný pikantní biltong s ikonickou papričkou.
vysoký obsah proteinu bez cukru bez lepku bez alergenů bez éček




Svačina (nejen) na cesty
Ať už jsi sportovec a potřebuješ doplnit rychle energii, řidič, co nechce usnout za volantem nebo jenom požitkář, co si chce vychutnat zdravou pochoutku k vínu či pivu. Příležitostí, kdy si dát sušené maso jsou mraky.
Sušené maso už prostě není žádný extravagantní výstřelek. V Čechách a na Slovensku si už získalo svoje místo v běžném životě mnoha lidí. My ale říkáme, že je možné vše posunout ještě o kus dál. Věděli jste, že s biltongem můžete například:

Uvařit skvělá míchaná vajíčka
Přidat je do kus-kusu, když jste na tůře
Nebo je smíchat s ořechy?




Složení
hovězí maso jablečný ocet koriandr pepř česnek sůl chilli 0,7%
Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu.


Chceš si usušit tohle maso doma?
Dodáme ti všechno, co potřebuješ na domácí sušení, včetně receptu a potřebných ingrediencí.
Chci sušit doma

Nutriční hodnoty ve 100 g
Jedno 40 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno ze 140 gramů hovězího a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.



Počítáno na 100 g výrobku


Energetické hodnoty (kJ/kcal)
1525/365


Tuk
4 g


Nasycené mastné kyseliny
2 g


Sacharidy
< 1 g


Cukr
0 g


Bílkoviny
63 g


Sůl
2 g



 




 


1203 CZK


Více informací v MasoHere.cz