Cukrářská technologie - Alena Půlpánová

Cukrářská technologie - Alena Půlpánová

Značka: R Plus

CZK 375.00
30 Nejnižší cena za 30 dní: CZK 375.00

Dostupnost: in stock

Zobrazit v obchodě

Dostupné v dalších obchodech

Popis produktu

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy.

Specifikace

  • Stav: new
  • Typ produktu: SOŠ a Gymnázia > Odborné předměty > Gastronomie
  • GTIN/EAN: 9788090409316
  • Prodejce/Program: KnihyDobrovsky.cz

Další produkty