Technologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková
Značka: Fortuna
Dostupnost: in stock
Dostupné v dalších obchodech
                                    Technologie přípravy pokrmů 3 - Hana Sedláčková
Dostupnost: in stock
                                    Technologie přípravy pokrmů 3 (Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy) - kniha z kategorie Odborné školy
Dostupnost: backorder
                                    
                                        
                                    Technologie přípravy pokrmů 3
Dostupnost: in_stock
Popis produktu
Třetí díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, dále přípravě pokrmů z vnitřností a z masa mletého.
Specifikace
- Stav: new
 - Typ produktu:SOŠ a Gymnázia > Odborné předměty > Gastronomie
 - GTIN/EAN: 9788073730321
 - Prodejce/Program: KnihyDobrovsky.cz