Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Mají pevné zadní čelo tzv. zrcadlo na upevnění motoru. Čluny mají pevnou skládací podlahu z voděodolné překližky, která zpevňuje člun a zlepšuje jízdní vlastnosti. Rozbalení a sbalení člunu trvá maximálně 10-15 minut. Materiál použitý pro výrobu je 5 vrstvé PVC hustoty 950g / m2.
V základní výbavě člunů je 2 ks lavička, 2 ks vesla, nafukovací nožní pumpa, přepravní vak, opravná sada, návod k obsluze.
Pevná podlaha je složena z dílů, které jsou spojeny do jednoho kusu. Jednotlivé díly podlahy jsou vyrobeny z voděodolné překližky, která má protiskluzovou úpravu. Po vyjmutí podlahy z člunu je možné jednotivých díly složit na sebe do kompaktních rozměrů. Při nafukování člunu se podlaha rozloží a jednoduše vloží na dno člunu. Výhodou tohoto druhu podlahy je pokrytí celé plochy dna člunu.

Nafukovací kajak Intex Excursion Pro K2


 


Nafukovací kajak Intex Excursion Pro je perfektní volbou pro vaše výpravy po řekách a jezerech. Kajak pro 2 dospělé osoby s celkovou nosností 180 kg je vyroben z patentovaného extrémně pevného 3-vrstvého PVC materiálu, který zaručuje maximální odolnost, dlouhou životnost a nízkou váhu.


Člun je mimo jiné vybaven nastavitelnými a odnímatelnými sedátky včetně opěrek, pevnými plastovými podnožkami pro lepší stabilitu při pádlování, úložným prostorem na přídi i zádi s oky pro uvázání věcí, držáky na rybářské pruty, a v neposlední řadě držákem pro uchycení dalšího příslušenství, jako např. GPS, držák prutu a další. 


Součástí balení jsou dvě směrové ploutve - klasická hluboká pro stabilní jízdu v hluboké vodě a kratší vhodná do mělkých vod. Kromě nich balení obsahuje nožní pumpu a dvě oboustranná pádla. Mezi hlavní bezpečnostní prvky patří 2 vzduchové komory, záchytná lana na přídi i zádi. Komfortní transport zajišťují úchyty na obou stranách kajaku.




- Nízký profil vhodný na vodní nádrže i mělké řeky

- Komfortní a prostorný kokpit

- Pevná a odolná PVC konstrukce z patentovaného materiálu

- Úložný prostor na přídi i zádi

- 2 držáky rybářských prutů

- Držák pro uchycení příslušenství

- Záchytné lano na obou koncích

- Úchyty pro snadný transport na obou koncích

- Nastavitelná a odnímatelná nafukovací sedátka včetně zádové opěrky

- Nastavitelné podnožky pro lepší stabilitu při pádlování

- Nafukovací I Beam podlážka pro komfort a pevnost

- 2 výměnné směrové ploutve pro stabilitu

- Balení včetně pádel a nafukovací pumpy




 

Parametry:




- Rozměry: 384 x 94 x 96 cm

- Síla stěn: 0,75 mm

- Počet osob: 2

- Nosnost: 180 kg

- 2 vzduchové komory

- Certifikát NMMA, TÜV, GS

- Hmotnost balení: 21,3 kg

- Model 2021

Nafukovací kajak Intex Excursion Pro K1


 


Nafukovací kajak Intex Excursion Pro je perfektní volbou pro vaše výpravy po řekách a jezerech. Kajak pro 1 dospělou osobu s celkovou nosností 100 kg je vyroben z patentovaného extrémně pevného 3-vrstvého PVC materiálu, který zaručuje maximální odolnost, dlouhou životnost a nízkou váhu.


Člun je mimo jiné vybaven nastavitelným a odnímatelným sedátkem včetně opěrky, pevnou plastovou podnožkou pro lepší stabilitu při pádlování, úložným prostorem na přídi i zádi s oky pro uvázání věcí, držáky na rybářské pruty, a v neposlední řadě držákem pro uchycení dalšího příslušenství, jako např. GPS, držák prutu a další. 


Součástí balení jsou dvě směrové ploutve - klasická hluboká pro stabilní jízdu v hluboké vodě a kratší vhodná do mělkých vod. Kromě nich balení obsahuje nožní pumpu a dvě oboustranná pádla. Mezi hlavní bezpečnostní prvky patří 2 vzduchové komory, záchytná lana na přídi i zádi. Komfortní transport zajišťují úchyty na obou stranách kajaku.



-
Nízký profil vhodný na vodní nádrže i mělké řeky

-
Komfortní a prostorný kokpit

-
Pevná a odolná PVC konstrukce z patentovaného materiálu

-
Úložný prostor na přídi i zádi

-
2 držáky rybářských prutů

-
Držák pro uchycení příslušenství

-
Záchytné lano na obou koncích

-
Úchyty pro snadný transport na obou koncích

-
Nastavitelná a odnímatelná nafukovací sedátka včetně zádové opěrky

-
Nastavitelné podnožky pro lepší stabilitu při pádlování

-
Nafukovací I Beam podlážka pro komfort a pevnost

-
2 výměnné směrové ploutve pro stabilitu

-
Balení včetně pádel a nafukovací pumpy




 

Parametry:



-
Rozměry: 305 x 91 x 46 cm

-
Síla stěn: 0,75 mm

-
Počet osob: 1

-
Nosnost: 100 kg

-
2 vzduchové komory

-
Certifikát NMMA, TÜV, GS

-
Hmotnost balení: 17 kg

-
Model 2021

Podlaha člunů je hliníková vyztužená bočními a příčnými hliníkovými lištami. Pod podlahou je nafukovací kýl tvarující dno, pro lepší vedení a ovládání při plavbě ve skluzu. Konstrukce umožňuje velké zatížení a osazení výkonnými motory. Přeprava člunu je ve dvou vacích, samostatně člun a samostatně podlaha. Materiál použitý pro výrobu je 5 vrstvé PVC o hustotě 1100g / m2. V základní výbavě jsou 2ks lavičky, 2ks vesla, nafukovací nožní pumpa, 2ks přepravní vaky, opravná sada, návod k obsluze.
 

Vyznačují se nízkou hmotností což zaručuje vysokou nosnost a malými rozměry po sbalení. Rozložení a sbalení nezabírá mnoho času. Lamelová podlaha zpevňuje člun a umožňuje více zatížit dno. Malý ponor dovoluje plavbu v mělké vodě. Materiál použitý pro výrobu je 5 vrstvé PVC hustoty 750g / m2. Lehký veslový člun s lamelovou podlahou. V základní výbavě je jedna lavička, 2ks vesla, nafukovací nožní pumpa, přepravní vak, opravná sada, návod k obsluze.
Lamelová podlaha je složena z lamel, které jsou na boku spojeny stejným materiálem jaký je použit na výrobu člunů Kolibri. Jednotlivé díly podlahy jsou vyrobeny z voděodolné překližky, která má protiskluzovou úpravu. Po vyjmutí podlahy z člunu je možné jednotlivé díly složit na sebe do kompaktních rozměrů. Při nafukování člunu se podlaha jednoduše vloží na dno člunu.   BEZ DRŽÁKU MOTORU!
 

Vyznačují se nízkou hmotností což zaručuje vysokou nosnost a malými rozměry po sbalení. Rozložení a sbalení nezabírá mnoho času. Pevná skládací podlaha zpevňuje člun a umožňuje více zatížit celou plochu dna. Malý ponor dovoluje plavbu v mělké vodě. Materiál použitý pro výrobu je 5 vrstvé PVC hustoty 950g / m2. Lehký veslový člun s pevnou skládací podlahou. V základní výbavě je 2ks lavička, 2ks vesla, nafukovací nožní pumpa, přepravní vak, opravná sada, návod k obsluze, držák motoru.
Pevná podlaha je složena z dílů, které jsou spojeny do jednoho kusu. Jednotlivé díly podlahy jsou vyrobeny z voděodolné překližky, která má protiskluzovou úpravu. Po vyjmutí podlahy z člunu je možné jednotivých díly složit na sebe do kompaktních rozměrů. Při nafukování člunu se podlaha rozloží a jednoduše vloží na dno člunu. Výhodou tohoto druhu podlahy je pokrytí celé plochy dna člunu.
 

Podlaha člunů je pevná skládací z voděodolné překližky. Pod podlahou je nafukovací kýl tvarující dno, pro lepší vedení a ovládání při plavbě ve skluzu. Konstrukce umožňuje velké zatížení a osazení výkonnými motory. Přeprava člunu je ve dvou vacích, samostatně člun a samostatně podlaha. Materiál použitý pro výrobu je 5 vrstvé PVC o hustotě 950g / m2. Speciální řada člunů od značky Kolibri s označením DL. Tato řada člunů má nafukovací kýl, ale zároveň je osazena pevnou podlahou bez vyztužených částí. Výhodou oproti člunem s označením D je výrazně nižší hmotnost při zachování nafukovacího kýlu. V základní výbavě jsou 2ks lavičky, 2ks vesla, nafukovací nožní pumpa, 2ks přepravní vaky, opravná sada, návod k obsluze. Pevná podlaha je složena z dílů, které jsou spojeny do jednoho kusu. Jednotlivé díly podlahy jsou vyrobeny z voděodolné překližky, která má protiskluzovou úpravu. Po vyjmutí podlahy z člunu je možné jednotivých díly složit na sebe do kompaktních rozměrů. Při nafukování člunu se podlaha rozloží a jednoduše vloží na dno člunu. Výhodou tohoto druhu podlahy je pokrytí celé plochy dna člunu. můžete využít celou vnitřní plochu dna člunu. V případě použití lodního motoru, nafukovací kýl zvyšuje manévrovací schopnosti člunu.

Má 2 oddělené vzduchové komory, sedadlo a opěradlo, které mají také vysoký vztlak. I kdyby se háček zasekl v jedné z komor, druhá vzduchová komora a sedadlo budou mít dostatek vztlaku, aby podporovaly rybáře, aby se mohl bezpečně dostat zpět na břeh.
Belly Boat je vybaven 2 bočními kapsami, které jsou k lodi připevněny v nerušivé a snadno dosažitelné poloze, což dává rybáři dostatek prostoru pro rybolov.

Vnější tkanina z vysoce kvalitního polyesteru 600D CamoVision
Vnitřní trubky ze 100% PVC.
Silný materiál 600D CamoVision (100% polyester)
2 nafukovací vzduchové komory (100% PVC)
2 boční kapsy, připevněné !pohodlné sedadlo a opěradlo
2 silné polstrované ramenní popruhy pro delší přepravu
rukojeť na přídi
rozměry : Délka 140 cm x šířka 115 cm
Hmotnost: 5,20 kg
Včetně vzduchové pumpy

Série profi motorových člunů, určených hlavně pro plavbu s motorem. Podlaha člunů je pevná skládací z hliníkových profilů vyztužená bočními a příčnými hliníkovými lištami. Pod podlahou je nafukovací kýl tvarující dno, pro lepší vedení a ovládání při plavbě ve skluzu. Konstrukce umožňuje velké zatížení a osazení výkonnými motory. Přeprava člunu je ve dvou vacích, samostatně člun a samostatně podlaha. Materiál použitý pro výrobu je 5 vrstvé PVC o hustotě 1100g / m2.
V základní výbavě jsou 2ks lavičky, 2ks vesla, nafukovací nožní pumpa, 2ks přepravní vaky, opravná sada, návod k obsluze.
Pevná vyztužená podlaha je složena z dílů, které se spojují hliníkovými profily. Jednotlivé díly podlahy jsou vyrobeny z hliníkových dílů, které mají protiskluzovou úpravu. Pro vyjmutí podlahy z člunu je nutné podlahu rozebrat na jednotlivé díly, které je následně možné zabalit do tašky v níž se podlaha k člunu dodává. Pevná vyztužená podlaha se používá pouze u člunů, které mají nafukovací kýl. Výhodou tohoto druhu podlahy je její pevnost díky čemuž můžete využít celou vnitřní plochu dna člunu. V případě použití lodního motoru, nafukovací kýl zvyšuje manévrovací schopnosti člunu.

Podlaha je vyrobena z vícevrstevného PVC.
Konstrukce do tvaru H, stabilní, komfortní, bezpečnostní ventily, rychlé nafouknutí a vyfouknutí, to jsou přednosti Belly boatu Pulse Pro XCD.
 
 
Díky nízké hmotnosti můžete Belly boat přenášet v ruce a tak být velmi rychlý při přemisťování z místa na místo. Další předností je transport na zádech pomocí popruhů, které se nacházejí na spodní straně podlahy.
Na přední straně se nachází metr na měření ryb. Dále se na přední straně a bocích nacházejí úchyty prutů.
Belly boat je vybaven velkou pohodlnou sedačkou s opěradlem, po stranách se nacházejí tašky na nástrahy a jiné potřebně věci při lovu.
Belly boat je dodáván s lepící sadou na opravu.
 
 
Rozměry: 138 x 108 x 58cm
Váha: 5,30kg