Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Hliníkový nosič vhodný zejména pro (až 2) elektrokola, možnost sklopení pro snadný přístup do kufru, kompaktní rozměry, snadná instalace.. Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 2 Middle Elektro je určen pro přepravu maximálně dvou jízdních kol.

Díky většímu prostoru mezi ližinami a vyšší celkové nosnosti (50 kg) je vhodný zejména pro elektrokola. Ta jsou právě těžší než kola běžná a vyžadují více prostoru. Nosič vyniká kompaktními rozměry a nízkou hmotností. Díky tomu je možné jej téměř kdekoliv skladovat nebo převážet v kufru auta.

Snadná je i manipulace a samotná instalace. Kola rychle připevníte pomocí univerzálních držáků na rám a rychloupínacích nastavitelných řemínků, které si poradí s jakoukolv šířkou plášťů. Kola jsou na několika bodech pevně a bezpečně přichycena, takže se jejich pádu obávat nemusíte. 

Nosič kol na tažné zařízení HAKR Trip 2 Middle Elektro lze sklopit i s připevněnými elektrokoly, což zajišťuje pohodlný přístup do kufru auta. Nosič nabízí možnost uzamknutí, takže se nemusíte obávat krádeže kol ze zaparkovaného auta.Technický popis:




Max. počet jízdních kol
2 elektrokola


Průměr rámu kola
všechny typy


Hmotnost
14 kg


Nosnost
50 kg


Napájecí konektor
13 polový


Rozměry po složení
d120 x š60 x v20 cm


Zadní světla
ano


Uzamknutí kola k nosiči
ano


Uzamknutí nosiče k vozidlu
ano


Maximální rychlost
130 km/h

Nosič na kola uchycený na tažné zařízení, pro 4 jízdní kola s upevněním bez nářadí a ochranou proti krádeži – SIXTOL BIKE 4Spolehlivý držák na kola k upevnění na kouli tažného zařízení. Je vyroben z oceli a hliníku, disponuje jednoduchým systémem upevnění, se sklápěním pro přístup do kufru, s kompletně osvětleným panelem a místem pro registrační značku vozidla.Upevnění kola se obejde bez nářadí, provádí se uchycením držáku na rám a dotažením pásků na kolech umístěných na základně. Mechanismus je uzamykací a nehrozí tak odcizení bicyklu. Zajišťovací kolečko pro upevnění kola je nutné důkladně dotáhnout, aby se překonal odpor prokluzu v zamčené poloze.Držák je zhotoven z oceli a každá ze základen jízdního kola je z hliníku. Je vybaven panelem s osvětlením a místem pro uchycení registrační značky (SPZ). Světelný panel je připojen k zásuvce tažného zařízení vozidla pomocí 13pólového konektoru a je vybaven kompletními zadními svítilnami, včetně osvětlení RZ (SPZ).I přes velké rozměry nosiče je stále umožněn přístup do kufru, a to díky důmyslné konstrukci a možnosti sklápění celého držáku.Certifikace: ATEST 8SD – schváleno Ministerstvem dopravy ČR. Hlavní výhody:- robustní konstrukce- upevnění na kouli bez nářadí s ochranou proti krádeži (zámek na kouli)- rychlé a snadné nasazení a sundání kol pomocí rychloupínacího systému- možnost uzamknout kola k nosiči – ochrana proti odcizení- důmyslný systém sklopení nosiče – přístup do kufru- sklápěcí svislý rám nosiče pro bezproblémové uskladnění Obsah balení:- nosič a všechny jeho součásti- český návod k montáži a k obsluze Upozornění: opatřeno 13pólovou zástrčkou. Pokud máte na autě 7pólovou zásuvku, musíte si pořídit redukci ze 7 na 13 pólů. Technické parametry:- maximální zatížení: 60 kg- rozměry: 980x760x210 mm- zamykání kol: ano- zamykání nosiče: ano- fixace jízdních kol: přední, zadní kolo a rám- světla nosiče propojená se zásuvkou typu E4 13 pólů- max. šířka kol: 65 mm- materiál rámu: ocel- materiál ližin: hliník- materiál plastových součástek: odolný plast- hmotnost: 22 Kg

Hliníkový zadní stojan s pevnou konstrukcí pro všechny typy motocyklů.

Vysoce pevný rám vyroben z ocelové trubky o průměru 38mm
Kvalitní zdvojené kolečka pro maximální stabilitu a snadné zvedání
Balení obsahuje oba typy redukci - Typ "L" pro téměř všechny typy motocyklů i redukci typu "V" pro motocykly s namontovanými šrouby na vidlici
Balení obsahuje návleky na rukojeti proti zamaštění
Upínání redukcí pomocí 2 šroubů pro maximální bezpečnost a stabilitu
Země původu: Spojené království

Nosič na lyže a snowboardy vám poskytuje rychlou, jednoduchou a bezpečnou přepravu pro všechny typy lyží a snowboardů, uchycení pomocí 4 vakuových držáků. Šířka je 62,6 cm a nosnost 3-4 páry lyží, případně 2 snowboardy. Měkká pryžová ramena bezpečně uchopí lyží a snowboardy bez poškrábání povrchu. Dodává se s 3 klíči.
Úložná kapacita snowboardů: 2
Velikost: 62,6 cm
Barva: Černá;Šedá
Barva podle výrobce: Černá;Šedá
Hmotnost: 6 kg
Úložná kapacita lyží (páry): 3-4
Země původu: Čína

Univerzální zadní stojan pro motocykly s jednoramennou kyvnou vidlicí s úchytem z pravé strany. Zdvojené gumová kolečka zajišťují maximální stabilitu. K stojanu je nutno objednat pin vhodný pro Váš motocykl.
Země původu: Čína

Univerzální zadní stojan pro sportovní čtyřkolky s uchycením pod zadní nápravu. Zdvojené kolečka zabezpečují maximální stabilitu.
Země původu: Čína

Tato stylová černá skříňka skrývá vaše další vybavení před zvědavými pohledy a chrání zavazadla před nepřízní počasí.
Země původu: Čína
Barva podle výrobce: Černá

Redukce pro stojan RS-16 a RS-16 / R pro BMW K/R 1200/1300, HP2.

Specifický produkt kompatibilní pouze s těmito modely:

BMW HP2 Sport
BMW HP2 Megamoto 07-11
BMW HP2 Enduro
BMW K 1200 GT 00-04
BMW K 1200 RS 97-05
BMW K 1200 S 05-08
BMW K 1200 R 05-09
BMW K 1300 S / R / GT
BMW K 1600 11-
BMW R 1200 RT
BMW R 1200 S / ST


Země původu: Čína

Rychle a jednoduše připevněte pouzdro Sportube na střešní nosič auta, ať už se chystáte jen za město nebo do hor. Popruhy v sadě 2 kusů a délce 213 cm jsou dostatečně dlouhé a pevné pro všechna Sportube cestovní pouzdra nebo jiný náklad. Popruhy Sportube jsou navrženy tak, aby je bylo možné snadno omotat kolem cestovního pouzdra a zároveň i kolem příčných střešních nosičů. Kromě využití popruhů s pouzdry Sportube lze samozřejmě použít i na cokoli jiného, co potřebujete převážet na střešním nosiči, vozíku nebo jiném libovolném místě.
Země původu: Taiwan
Vnější rozměry: 213 x 2,5 cm
Materiál: Polyprophylene
Barva podle výrobce: Black
Barva: Černá

Tento zámek certifikovaný organizací TSA (Travel Sentry Approved) umožňuje bezpečné odemknutí, kontrolu a ochranu vašeho zavazadla. Zámek má integrovanou trojčíselnou kódovou kombinaci. O 25 % hrubší kabel než srovnatelné zámky V případě potřeby můžete nechat zámek odemknout pomocí TSA jedinečného klíče. Uzamčení na kód se 3 číselnou kombinací.
Barva podle výrobce: Black
Barva: Černá
Země původu: Taiwan