Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Zátěžový tester je praktický přístroj s dvoubarevnou analogovou stupnicí pro zkoušení baterií 12 V používaných v osobních, dodávkových automobilech a lehkých nákladních vozidlech. Umožňuje zjistit, v jakém stavu je testovaná baterie a také jak pracuje nabíjecí souprava vozidla. Přístroj je navíc vybaven analogovým ampérmetrem.Technické parametry:testovací napětí 12,0 V, max.zatěžovací proud 0-500 A, rozměry 105x60x255 mm, hmotnost 3,5 kg, zkušební kabely 1 m.

Digitální zkoušečka na olověné 12 V autobaterie (150-1400 CCA), zátěž až 100 A – QUATROS QS32134Tester zatížení umožňuje rychlé a snadné měření kondice a opotřebení 12V autobaterií zátěžovým testem, a lze s jeho pomocí otestovat i startér a dobíjecí soustavu.
 
Zátěžový test akumulátoru trvá 10 sekund a je řízen automaticky – stačí spustit a po 10 sekundách se na displeji zobrazí výsledek. Zamezí se tím poškození baterie příliš dlouhou zátěží.
 
Výsledek testu přístroj zobrazí rozsvícením diody: zelenou (baterie v dobrém stavu), oranžovou (např. nedobitá baterie) a červenou (poškozený nebo zcela vybitý akumulátor).
 
Po skončení práce lze svěrky přicvaknout přímo na tělo zkoušečky. Tester má praktické madlo pro přenášení.
 
Technické parametry:- provozní teplota: 0 až 40 °C- doba trvání testu: 10 s- proud: 100 A- pro diagnostiku autobaterií (12 V)- pro testování baterií se studeným startovacím proudem 150-1400 CCA

Zátěžová zkoušečka startovacích autobaterií, pro napětí 6-12 V, zátěž 100 A, analogová – GYS TBP100
Jednoduchý, velmi rychlý a přesný bateriový tester se čtyřbarevnou stupnicí určený pro zkoušení baterií 6-12 V s kyselinovým elektrolitem. Rozsah měření od 20 do 100 Ah. Měření je možné provádět i na odpojené baterii.
 
Testerem je možno měřit i dobíjecí okruh (alternátor). Během 5-10 vteřin analyzuje nabití autobaterie, okamžitý (reálný) startovací proud a stav dobití autobaterie.
 
Obsahuje ochranu proti přepólování. Měření lze provádět v rozsahu teplot od 0 do 50 °C. Napájení je přímo z měřené autobaterie.
 
Technické parametry:- zátěž až 100 A- pro olověné baterie 6-12 V do 100 Ah- lze použít také jako voltmetr do 16 V- rozměry: 160 × 18 × 300 mm

Měřič hustoty elektrolytu autobaterie
Levný a snadný způsob, jak určit hustotu akumulátoru baterie (nabití baterie).

Zátěžový analogový tester/zkoušečka pro autobaterie, tzv. "zátěžák" značky Geko G80028
Umožňuje jednoduchou a rychlou kontrolu nabití akumulátoru. Určen pro olověné baterie. Napětí: 6/12 V Zkušební proud: 100 A Rozsah měření CCA (počáteční proud u studeného motoru): 200-1000 Rozsah napětí: 0-16 V

Zátěžový analogový tester/zkoušečka pro autobaterie, tzv. "zátěžák" – Quatros QS32135
Pro jednoduchou a rychlou kontrolu nabití akumulátoru.
Umožňuje rychle změřit napětí při zátěži, takže si můžete ověřit stav baterie.
 
Technické parametry:
- napětí 6-12 V
- zátěž: 50 A pro 6V baterie, 100 A pro 12 V baterie
- proud při studeném startu: 1000 CCA (počáteční proud u studeného motoru)

Tester baterií s LCD displejem, 12-24 V, 3-200 Ah - SATRA S-LBA1224.
Praktická digitální tester baterií s LCD displejem určený pro testování autobaterií a jiných 12-24 V baterií.
Lze jej použít k testování olověných, vápenatých, gelových, vodních, AGM a EFB baterií (nelze použít pro lithiové baterie).
Umožňuje zvolit testovací program podle normy typu baterie CCA a provést přesný test v souladu s normami SAE, DIN, IEC, EN, CA a JIS.
Na displeji se zobrazí hodnota CCA baterie, procento stavu baterie, procento stavu nabití, napětí V, vnitřní odpor ? atd.
Vhodný pro testování baterií v automobilech, motocyklech, sekačkách na trávu, terénních vozidlech, zemědělských traktorech, bagrech, motorových člunech atd.
Technické parametry:
·         Rozsah testu: 3-200 Ah
·         Zkušební normy: SAE, DIN, IEC, EN, CA, JIS
·         Rozsah měření napětí: 8-30 V DC
·         Materiál pouzdra: ABS plast
·         Displej: LCD, 2,7 palce (1 palec = 2,54 cm)
·         Délka kabelu: 650 mm
·         Skladovací teplota: -20 °C až +70 °C
·         Provozní teplota: -20 °C až +60 °C
·         Rozměry: 150x90x35 mm
·         Hmotnost: 325 g

Infračervený digitální teploměr, -50 °C až +380 °C, přesnost měření +/- 1,5 °C, podsvícený displej, napájení 9 V baterie - SOLIGHT TE47.Bezdotykový digitální teploměr s laserovým zaměřovačem umožňuje měření teploty bez nutnosti přímého styku s měřeným předmětem. Teploměr je určen pro technické účely jako např. měření teploty materiálu.Teploměr je vybaven podsvíceným displejem pro lepší přehlednost, přepínáním mezi teplotní stupnicí °C/°F, pamětí posledního měření nebo indikací vybité baterie. Přístroj disponuje automatickým vypnutím po 8 s bez aktivity, které napomáhá delší výdrži baterie.Upozornění: Teploměr není vhodný pro měření teploty lidského těla.Technické parametry:• Rozsah měřených teplot: -50 až +380 °C• Přesnost měření: +/- 1,5 °C• Zobrazení teploty s rozlišením: 0,1 °C• Pracovní teplota: 0 °C – 50 °C• Vlnové spektrum: 8-14 µm• Optický poměr: 12:1• Doba potřebná k měření: 500 ms• Napájení: 9 V baterie (součástí balení)

• umožňuje přezkoušení následujících dílů: baterie, alternátoru (chytrého i normálního) a startéru, zvlnění diod a kontrolu podvozku
• vybavený softwarem pro tisk testu z PC
• podsvícený displej
• kompaktní nárazuvzdorný rám
• software v 10-ti jazycích
• sada pro připojení k mini tiskárně (volitelné příslušenství, Beta 1498ST/TB)

Digitální tester - zkoušečka akumulátoru/alternátoru, pro nabíjecí autobaterie s napětím 12 V – NEO toolsZákladní přístroj pro vyhodnocování stavu akumulátoru a nabíjecího systému. Umožňuje rychlé čtení a kontrolu, zda je baterie nabitá a má startovací kapacitu. Tester také umožňuje kontrolu správného chodu alternátoru. Panel zařízení je vybaven LED diodami v různých barvách, které usnadňují vyhodnocování. Ukazují 3 úrovně nabití baterie a 2 úrovně stavu alternátoru. Pokud dobíjecí baterie ukazuje méně než 9,9 V, tester vůbec nefunguje.Sada obsahuje dvě krokosvorky na kabelech o délce cca. 20 cm.
Hlavní vlastnosti produktu:• Tester dobíjecí baterie a alternátoru• Napájení: 12 V• 3 úrovně nabití baterie: nabitá (zelená), středně nabitá (žlutá), vybitá (červená)• Pod 9,9 V tester nefunguje.• 2 úrovně stavu alternátoru: dobrý (správné napětí – zelená), vadný (příliš nízké napětí – červená)• 2 krokodýlí spony• Vodiče: cca. 20 cm