Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Originální BMW hypoidní Axle Oil G3
Objem: 500 ml
Země původu: Německo

Náhradní převodový olej 80W-90 GL-5, číslo dílu je originální díl Suzuki, což znamená, že je úplně stejný jako olej namontován v továrně, kdy bylo vozidlo nové.
Viskozita: 80W-90
Země původu: Japonsko
Specifikace: API GL-5
Objem: 5,1 - 10 L;5 L

Bel-Ray Gear Saver Transmission Oil je převodový olej, který byl vyvinut pro jedinečné požadavky všech motocyklových převodovek vybavených mokrými spojkami. Převodový olej Bel-Ray Gear Saver volně teče pro lepší chlazení spojky a zajišťuje pozitivní záběr spojky pro lepší rozjezdy a delší životnost spojky a zároveň chrání vysoce zatížená ozubená kola před opotřebením a zajišťuje hladké řazení pro pozitivnější akci.Vytvořeno pro ochranu převodových soukolí před opotřebenímPozitivní záběr spojky pro lepší starty a delší životnost spojkyChrání hřídele, ložiska a ozubená kolaPro vzduchem chlazené/kapalinou chlazené převodovky 2T/4T s mokrými spojkami
Země původu: USA
Objem: 801 - 1000 ml;1 L
Typ motoru: 2T;4T
Viskozita: 80W

Sport Transmission Fluid byl vyvinut pro jedinečné požadavky motocyklových převodovek Harley-Davidson® Sportster® V-Twin vybavených mokrou spojkou. Zabezpečuje lepší chlazení spojky a poskytuje její lepší zabírání pro hladký start. Prodlužuje životnost spojky, přičemž chrání vysoce zatížené převodové stupně před opotřebením a zajišťuje plynulé řazení.

Určen pro převodovky a primární motocykly Sportster® a Buell® Blast™
Ochrana proti opotřebení prodlužuje životnost převodovky
Zabraňuje klouzání spojky a chvění pro konzistentní zapojení
Výrazná červená barva pro snadnou detekci úniku
Pro převodovky Sportster®

Země původu: USA
Typ motoru: V-Twins
Objem: 1 L;801 - 1000 ml

Vícestupňový 4-taktní převodový olej V-Twin určený k mazání převodových stupňů v silně zatížených 4-taktních převodovkách. Poskytuje vynikající ochranu proti opotřebení, hladké řazení a snižuje hluk převodovky.

Určený pro motocykly se samostatnými převody
Ochrana proti opotřebení prodlužuje životnost převodovky
Zlepšuje řazení
Pro převodovky Big Twin, vzduchem / kapalinou chlazené převodovky

Objem: 1 L;801 - 1000 ml
Typ motoru: 4T
Specifikace: API GL-5
Viskozita: 85W-140
Země původu: USA

Převodový olej pro převodové skříně a kardanové náhony, ve kterých je předepsána klasifikace API GL5. Pro lehké řazení a vysoké nároky na olej. Velmi dobrá ochrana proti opotřebení. Pro celoroční použití. Disponuje lehkoběžnými vlastnostmi a tím snižuje spotřebu paliva.
Použití


Pro velmi zatížené motocyklové převodovky a kardanové náhony kol. Dodržovat provozní předpisy jednotlivých výrobců převodovek.


Schválené normy

API GL5
MIL-L 2105 C
MIL-L 2105 D

Viskozita: 75W-90
Objem: 801 - 1000 ml;1 L
Země původu: Německo

Výkonný plně syntetický vysokotlaký převodový olej smíchaný z jakostních syntetických základových olejů a aditiv. Umožňuje obzvláště při extrémních podmínkách lehké a přesné řazení a splňuje klasifikaci oleje API GL5. Olej disponuje výbornou ochranou proti opotřebení a optimálním viskozitním a teplotním chováním.
Použití


Pro velmi zatížené motocyklové převodovky a koncové náhony. Nutno respektovat provozní předpisy výrobců převodovek a motocyklů.


Schválené normy

API GL5 LS

Objem: 500 ml
Země původu: Německo
Viskozita: 75W-140

Výkonný převodový olej smíchaný z pečlivě vybraných základových olejů a multifunkčních aditiv. Z toho vyplývá široký rozsah použití tohoto oleje v motocyklových převodovkách a náhonech. Převodový olej Motorbike 10W-30 ATV se výborně hodí do agregátů s mokrou spojkou a / nebo mokrou lamelovou brzdou.
Použití


Pro běžně až vysoce zatížené převodovky a koncové náhony bez nebo s mokrou spojkou a / nebo mokrou lamelovou brzdou.


Schválené normy

API GL4

Země původu: Německo
Objem: 1 L;801 - 1000 ml
Viskozita: 10W-30

Výkonný vysokotlaký převodový olej vyrobený z pečlivě vybraných základových olejů a multifunkčních aditiv. Je univerzálně použitelný ve všech druzích motocyklových převodovek, ve kterých je předepsaný mazací olej specifikace API GL4.
Použití

Pro běžně až po vysoce zatížené motocyklové převodovky a koncové náhony. Musí být dodrženy předpisy výrobce převodovky.
EUH208 - Obsahuje alergenní látky. Může vyvolat alergickou reakci.

Schválené normy

API GL4

Objem: 1 L;801 - 1000 ml
Viskozita: 80W-90
Země původu: Německo