Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Star Tron Enzyme Fuel Treatment je multifunkční palivové aditivum, které využívá jedinečnou technologii enzymů, umožňující motorem snadno startovat a plynule běžet, i když používají palivo míchané s ethanolem nebo byly v nečinnosti po dobu několika měsíců. Star Tron® rozkládá nadbytečnou vodu a kal do submikronové velikosti, což umožňuje jejich bezpečné spalování během běžného provozu motoru. Zvyšuje úsporu paliva tím, že vyčistí celý systém distribuce paliva, čehož výsledkem je úplnější a plynulejší spalování, maximální výkon, snížení emisí a spolehlivý provoz. Stabilizuje palivo až na dva roky, čímž zabrání tvorbě usazenin a jiných tuhých látek, které ucpávají karburátory a vstřikovače paliva. Star Tron pomůže "omladit" staré palivo. Může se používat ve všech motorech, vozidlech, automobilech, nákladních automobilech, motocyklech, terénních vozidlech, sněhových skútrech, malých motorech, vnějších energetických zařízeních. Počáteční dávkování: 30 ml na každých 30 l paliva. Další dávkování: 30 ml na každých 60 litrů paliva.
Objem: 946 ml
Typ paliva: Diesel
Země původu: USA

Špičkový konzervační přípravek pro ochranu motorů, převodovek a dalších částí motoru před korozí. Přípravek je vhodný i při skladování motorů. Obsah: 312g.
Země původu: Belgie

Univerzální vazelína s teflonem. Vysoce kvalitní víceúčelové mazivo, odolávající extrémnímu tření při všech mořských aktivitách mimořádně voděodolné. Obsahuje Teflon® pro snížení tření a opotřebení. Použití: řídicí systémy, kabelové vazby, kabely a propojení, dálkové ovládání, hnací hřídele, otočné čepy, drážky hřídelí hnacích hran, mechanismy a trubky naklápěcího zámku, závěsové kolíky, ložiska kol.
Země původu: Čína

Zvýhodněný set s příslušenstvím je navržen tak, aby všechny výrobky tvořily spolu dokonalou harmonii. Koupí setu zároveň ušetříš, protože je levnější než jednotlivé produkty samostatně. Hlavní obrázek setu je ilustrační.
Země původu: Belgie
Set: Ano

Adaptér na proplachování všech motorů Mercury a Mercruiser Bravo.
Země původu: Itálie

Tesníci lepidlo na manžety lodních motorů se Z-náhonem. Toto lepidlo je rychleschnoucí, vysoce pevný, syntetický výrobek na bázi gumy, který nabízí vynikající přilnavost ke kovu, sklu, kůži, látkám, těsnícím materiálem a jakýmkoliv typem gumy. Odolný vůči olejům, tukům, benzínem a vodě.
Země původu: USA

Mazivo určené pro použití při vysokých teplotách a vysokém zatížení vytvořené na bázi kalcium sulfonátu NLGI 2, splňující požadavky GC-LB s vynikající ochranou proti korozi 100% kompatibilní s mazivy na bázi lithia, nahrazuje Mercury Engine Coupler Grease 92-802869A1. Použití: systémy řízení / kabelové vazby, lanka řízení, plynové, řadící lanka - kabely a vazby, drážkování hnacího hřídele, kloubová ložiska, U-klouby, závěsné systémy, podvozek, kulový kloub, kotoučové brzdy a ABS systémy, ložiska kol přívěsů. Balení: 3 x 85 g
Země původu: USA

Multifunkční palivové aditivum využívající jedinečnou technologii na bázi enzymů, která umožňuje motorem snadno nastartovat a plynule běžet i při používání paliva smíchaného s ethanolem nebo po nečinnosti během několika měsíců. Předchází problémům s etanolem, rozkládá vodu a kal do submikronové velikosti, což zajišťuje plynulé spalování během provozu motoru. Star Tron® zvyšuje úsporu paliva tím, že vyčistí celý systém distribuce paliva odstraněním částic gumy a laku. Výsledkem je úplnější a jednotnější spalování, maximální výkon, snížení spotřeby paliva, snížení emisí a spolehlivý provoz. Stabilizuje palivo až na dva roky, čímž zabrání tvorbě usazenin, které zacpávají karburátory a vstřikovače paliva. Star Tron pomáhá omladit staré palivo a může se používat ve všech benzínových motorech. Objem - 237 ml.
Typ paliva: Benzín
Země původu: USA
Objem: 237 ml

Revoluční enzymový přídavek do paliva zajímavější než-li běžné aditivum. Zlepšuje spalování paliva, snižuje emise, čistí palivový systém od karbonových úsad, zamezuje kondenzaci vody a přebytečnou vodu rozkládá na mikročástice. Předchází oxidaci paliva, snižuje spotřebu a stabilizuje naftu po dobu až dvou let. Zabraňuje škodlivým předzápalům směsi a až o 90 % snižuje karcinogenní „kouření“ naftových motorů. Ředí se 1:4000. 237 ml stačí na 1000 l nafty.
Objem: 473 ml
Země původu: USA
Typ paliva: Diesel

Mazivo je formulováno pro vysoké teploty a pro aplikace s vysokým zatížením. Na bázi Kalcium sulfonát NLGI 2, splňuje požadavky GC-LB, vynikající ochrana proti rzi a korozi. Receptura pro vysoké teploty a vysoké zatížení, 100% kompatibilní s mazivy na bázi lithia. Pro použití v následujících aplikacích pro automobily a lehké nákladní automobily, karavany, lodní motory, užitkové přívěsy, čtyřkolky/UTVS, motocykly a sněžné skútry: systémy řízení/kabelové vazby, lanka řízení, plynové, řídicí lanka - kabely a vazby, drážkování hnací hřídele , kloubová ložiska, U-klouby, závěsné systémy, podvozek, kulový kloub, kotoučové brzdy a ABS aplikace, ložiska kol přívěsů. Balení: 14oz (397g)
Země původu: USA