Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Vyrazná barva, dvojitě prošitý polyester, elastická manžeta, otvory pro zámek, odolná vůči UV záření.. Oxford Aquatex Fluo Scooter je díky své výrazné barvě nepřehlédnutelná plachta na skútr nebo menší motocykl vyrobená z dvojitě prošitého polyesteru, což jí dodává pevnost a odolnost. Lze jí používat jak vevnitř, tak venku. Díky elastické manžetě je zamezeno odfouknutí plachty z motocyklu. Bylo myšleno i na detaily, takže vhod přijde i otvor pro zámek nebo přítomnost praktického obalu pro snadnější přenášení sbalené plachty.Technický popis:


výrazná barva
dvojitě prošitý polyester
trojitá povrchová úprava z PU
určená pro interiérové a exteriérové použití
ochrana proti dešti a prachu
plášť odolný proti teplotě do 150° C
elastická manžeta
otvory pro zámek
odolná vůči UV záření
rozměry: d203 x š83 x v119 cm (zadní š36 x v72 cm)
obal na skladování plachty součástí balení

Vyrazná barva, dvojitě prošitý polyester, elastická manžeta, otvory pro zámek, odolná vůči UV záření.. Oxford Aquatex Fluo M je díky své výrazné barvě nepřehlédnutelná plachta na motocykl vyrobená z dvojitě prošitého polyesteru, což jí dodává pevnost a odolnost. Lze jí používat jak vevnitř, tak venku. Díky elastické manžetě je zamezeno odfouknutí plachty z motocyklu. Bylo myšleno i na detaily, takže vhod přijde i otvor pro zámek nebo přítomnost praktického obalu pro snadnější přenášení sbalené plachty.Technický popis:


výrazná barva
dvojitě prošitý polyester
trojitá povrchová úprava z PU
určená pro interiérové a exteriérové použití
ochrana proti dešti a prachu
plášť odolný proti teplotě do 150° C
elastická manžeta
otvory pro zámek
odolná vůči UV záření
rozměry: d229 x š99 x v125 cm (zadní š35 x v92 cm)
obal na skladování plachty součástí balení

Úchyty pro přichycení zakrývacích plachet, šroubovací typ, nylonové, sada 4 kusy – MAGG 110058Držáky vhodné pro zajištění stanu či zakrývací plachty na auto, motorku či zahradu.Vybaveno šroubovacím zámkem: snadno se utahují či povolují.

Plachta na zakrytí auta „autoplachta“, pro karosérie sedan a podobné – Mobile Garage 5-4113-248-3020Kvalitní plachta chránící zaparkované auto před nepřízní počasí. Hlavní výhody:- voděodolný a paropropustný materiál, odvádějící vodní páru zpod potahu- odolný vůči slunečnímu UV záření- ochrana vozidla po celý rok před: (zima) sněhem, námrazou; (podzim) deštěm, větrem, listím a šťávami ze stromů; (léto) UV zářením, ptačími exkrementy; (jaro) pylem, šťávami ze stromů- ochrana před důlky koroze, blednutím a matováním laku a chromovaných dílů- vícesezónní výrobek – uzpůsobený jak pro nárazové, tak i pro dlouhodobé používání- díky připevnění s pomocí stahovacího lemu s lankem se pevně se drží vozidla.- kryje celé vozidlo, lehce přesahuje jeho spodní část.- široké spektrum tvarů a velikostí plachet zajišťuje dobré přizpůsobení různým autům- na výrobek se vztahuje nová prodloužená záruční lhůta 30 měsíců- snadno se instaluje- snadno se skladuje – nezabere příliš místa Technické parametry:- délka: 472-500 centimetrů- výška: 136 centimetrů- obvod: 1296 centimetrů Materiál:- třívrstvá MEMBRÁNA- textilie SPUNBOND

Výměnná úchytná oka pro zakrývací plachty, plastová dvoudílná, sada 10 kusů – MAGG 110148Náhradní očka pro uchycení plachet na auta, motorky apod. s vnitřním průměrem cca 1 cm a vnějším 2,8 cm.Oko je složené ze dvou částí: obě zacvakněte dohromady a utěsněte úderem kladívka, paličky nebo podobného nástroje.

Výměnná úchytná oka pro zakrývací plachty, kovová dvoudílná, sada 10 kusů s montážní raznicí – MAGG 110011Náhradní očka pro uchycení plachet na auta, motorky apod. s vnitřním průměrem cca 1,2 cm.Oko je složené ze dvou částí: obě vložte do raznice a sklepněte do sebe.

Výměnná úchytná oka pro zakrývací plachty, kovová dvoudílná, velká sada 50 kusů – MAGG 110056Náhradní očka pro uchycení plachet na auta, motorky apod. s vnitřním průměrem cca 1,2 cm.Oko je složené ze dvou částí: obě vložte do speciální raznice a sklepněte do sebe. Možné nouzově použít i kladivo, paličku nebo podobný nástroj.

Kryt s klimatizovanou membráno na skútry s přední nápravou, vhodný i pro modely se solárním nabíjením.. Ochranná plachta na motorku Oxford Protex Stretch Outdoor slouží jako kryt proti dešti, nepřízni počasí či prachu, a to speciálně pro skútry s přední nápravou. Plachta je vyrobena z odolného třívrstvého materiálu, který je doplněn o klimatickou membránu. Ta spolu s ventilačními otvory zajišťuje efektivní odvod vlhkosti vznikající pod plachtou.

Její robustnost zvyšují speciální povrchová úprava a zdvojené spoje. Díky elastické manžetě pak máte jistotu, že plachtu z motocyklu vítr jen tak neodfoukne. Pro modely poháněné solární energií je zde kapsa s čirou slídou. Vhod přijde i otvor pro zámek nebo praktický obal pro snadnější přenášení sbalené plachty.Technický popis:


plachta z pevného materiálu se zdvojenou PU povrchovou úpravou
klimatická membrána pro lepší odvod vlhkosti
vhodná na skútry s přední nápravou a nainstalovaným kufrem
určená pro interiérové a exteriérové použití
ochrana proti dešti a prachu
zdvojené spoje
ventilační otvory zamezující kondenzaci vodních par pod plachtou
přední a boční otvory pro provléknutí řetězového zámku
kapsa s čirou slídou pro osazení solárního panelu dobíjení
přední kapsa na zámek
elastická manžeta
slída s průzorem pro SPZ
odolná vůči UV záření
rozměry: d220 x š77,5 x v130 cm (zadní š45 x v92 cm)
obal na skladování součástí balení

Plachta na zakrytí auta „autoplachta“, pro karosérie typu SUV, terénních vozidel (off-road) a podobné – Mobile Garage 5-4123-248-3020Kvalitní plachta chránící zaparkované auto před nepřízní počasí. Hlavní výhody:- voděodolný a paropropustný materiál, odvádějící vodní páru zpod potahu- odolný vůči slunečnímu UV záření- ochrana vozidla po celý rok před: (zima) sněhem, námrazou; (podzim) deštěm, větrem, listím a šťávami ze stromů; (léto) UV zářením, ptačími exkrementy; (jaro) pylem, šťávami ze stromů- ochrana před důlky koroze, blednutím a matováním laku a chromovaných dílů- vícesezónní výrobek – uzpůsobený jak pro nárazové, tak i pro dlouhodobé používání- díky připevnění s pomocí stahovacího lemu s lankem se pevně se drží vozidla.- kryje celé vozidlo, lehce přesahuje jeho spodní část.- široké spektrum tvarů a velikostí plachet zajišťuje dobré přizpůsobení různým autům- na výrobek se vztahuje nová prodloužená záruční lhůta 30 měsíců- snadno se instaluje- snadno se skladuje – nezabere příliš místa Technické parametry:- délka: 450-510 centimetrů- výška: 160 centimetrů- obvod: 1316 centimetrů Materiál:- třívrstvá MEMBRÁNA- textilie SPUNBOND

Velmi pevná a odolná krycí plachta na motocykl. Poskytuje ochranu před deštěm, prachem a sluncem. Vyrobeno z polyesteru. Spodní část s gumičkou, která plachtu drží na místě. Taška na odložení. Loga Dainese. Rozměry: Délka 250cm, Výška: 140cm.
Barva: Černá
Země původu: Čína
Barva podle výrobce: Black
Velikost: UNI