Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Velké displeje pro menší motorové čluny, plachetnice a RIB. Tyto kompaktní a výkonné displeje s nástroji SeaTalk nabízejí plnou integraci s autopilotem Raymarine a navigačním vybavením. S mimořádně velkými číslicemi (28 mm) a ostrými LCD displeji jsou snadno ovladatelné, mají vynikající viditelnost při všech světelných podmínkách, červené podsvícení pro lepší viditelnost v noci a nízkou spotřebu energie pro zvýšenou životnost baterie. Mají rozhraní (SeaTalkng při použití s ​​konvertorem SeaTalk na SeaTalkng), zabudované rozhraní měniče, stejné rozměry a instalaci než starší nástroje Raymarine ST40 +. Specifikace: typ displeje - segmentovaný monochromatický LCD, velikost digitálního obrazu - 28 mm, funkce přístroje - rychlost, hloubka, log a více než 2 alarmy - dva soubory dat velkých nebo malých číslic, snímač rychlosti / hloubky - Součástí dodávky jsou dva snímače. Dodávané příslušenství: sluneční kryt, dva snímače s trupem, montážní těsnění, upínací konzola, maticová šroub, napájecí kabel SeaTalk, datové rozhraní - SeaTalk. Napětí - 12V (10-16V DC), proud - 25-35 mA, 100mA max., Vodotěsnost - IPX6.
Barva: Stříbrná

Raymarine i60 Wind 15478 CZK  -1% 
Navrženo speciálně pro plachetnice na doplnění funkcí multifunkčních displejů Raymarine při měření větru a větrných podmínek v analogových a digitálních formátech s vynikajícími úhly nahlížení v denních i nočních podmínkách a jednoduchým ovládáním. Jednoduše se instalují. Mají velké číslice a znaky, červené podsvícení pro zvýšenou viditelnost v noci, rozhraní SeaTalk a SeaTalkng, rozhraní NMEA 2000 (kompatibilní), zabudované rozhraní měniče, rozměry 110 mm x 115 mm stejné jako starší přístroje Raymarine ST60 +, nízkou spotřebu energie, podporu eliminace potenciálních konfliktů dat, přední design pro snadnou instalaci. Technické parametry: napětí - 12 V DC, rozsah provozních napětí - 10 - 16V DC, spotřeba energie - typicky <1W (pouze displej) a 2,4W maximum s připojeným převodníkem, spotřeba proudu - 45 až 65 mA připojen snímač, rozsah provozních teplot -20°C až + 55°C, skladovací teplota -30°C až + 70°C, relativní vlhkost až 93%, hydroizolační norma - IPX6, připojení - 2 x SeaTalkng a převodníky, kompatibilní s CAN systémy námořního průmyslu.
Země původu: Čína
Barva: Stříbrná

Digitální GPS rychloměr pro snadné a přesné měření rychlosti a ujeté vzdálenosti, vhodný pro všechny typy plavidel. Signál přichází přímo ze snímače GPS signálu s vysokou přesností a jednoduchým nastavováním. Průměr montážního otvoru - 85 mm, indikační rozsah - 0-999 uzlů, napětí - 12-24 V. Zobrazování v jednotkách: km / h, uzel, mph. Signál: GPS. IP7 - vodotěsný do 1 m. Barva - černá. Materiál - nerez. Konektor - zásuvka s více zástrčkami. Podsvícení - žluté, červené.
Barva: Černá

Humminbird HDR 650 6084 CZK  -2% 
Spolehlivý hloubkoměr ukazující hloubku i při rychlosti do 110 km/h a upozorňuje na mělké dno. Vyznačuje se snadnou instalací: montážní otvor - 52 mm a přímé připojení k zapalování motoru, aby se hloubkoměr rozběhl hned při startu. Možnost zobrazení naměřených hodnot ve stopách, fathomoch a metrech. Balení obsahuje budík, černý, bílý a chromový kryt a držák pro montáž na zrcadlo.
Barva: Černá
Země původu: USA

Snímač s připojením VDO. Nerezová ocel, 12/24 V, 240-30 Ohm. Délka kabelu 0,5 m. Výška 20 cm.
Země původu: Čína
Délka: 20 cm
Výška: 20 cm

Digitální GPS rychloměr pro snadné a přesné měření rychlosti a ujeté vzdálenosti, vhodný pro všechny typy plavidel. Signál přichází přímo ze snímače GPS signálu s vysokou přesností a jednoduchým nastavováním. Průměr montážního otvoru - 85 mm, indikační rozsah - 0-999 uzlů, napětí - 12-24 V. Zobrazování v jednotkách: km / h, uzel, mph. Signál: GPS. IP7 - vodotěsný do 1 m. Barva - bílá. Materiál - nerez. Konektor - zásuvka s více zástrčkami. Podsvícení - žluté, červené.
Země původu: USA
Barva: Bílá

Vodotěsný, vybaven plovákem a indikátorem pro stav paliva. Frekvence 240-33 Ω. Pro 12V instalace.
Délka: 13-66 cm
Země původu: Čína

Nerezový snímač hladiny zásob kvapalín 316 10/180 Ohm 25 cm
Země původu: Čína
Délka: 25 cm

Nerezový snímač hladiny zásob kapalin (vody + paliva) 316 10/180 Ohm 30 cm

Délka: 30 cm
Země původu: Čína

Nerezový snímač hladiny zásob kapalin 316 240/33 Ohm 17 cm.
Země původu: Čína
Délka: 17 cm