Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Klimatizační zařízení je ideální úrodná půda pro bakterie a plísně, které vyvolávají i alergické reakce.SONAX Čistic klimatizace dezinfikuje snadno a rychle větrací systémy a odpařovací zařízení.Odstraňuje bakterie, plísně a jiné zárodky. Dezinfikuje. Odstraňuje nepříjemné pachy.Absolutně jednoduché použití.Při nastartovaném motoru a zapnuté vnitřní cirkulaci vzduchu se aplikuje SONAX Čistič klimatizace.Zabere jen 15 minut a ničí až 99,9% bakterií a plísní.

Klimatizační zařízení je ideální úrodná půda pro bakterie a plísně, které vyvolávají i alergické reakce.SONAX Čistic klimatizace Green Lemon dezinfikuje snadno a rychle větrací systémy a odpařovací zařízení.Odstraňuje bakterie, plísně a jiné zárodky. Dezinfikuje. Odstraňuje nepříjemné pachy.Zanechává vůni Green Lemon.Absolutně jednoduché použití.Při nastartovaném motoru a zapnuté vnitřní cirkulaci vzduchu se aplikuje SONAX Čistič klimatizace.Zabere jen 15 minut a ničí až 99,9% bakterií a plísní.Objem 100 ml.

Univerzální čistič autoklimatizací, sprej 100 ml – Cartechnic KLIMAFRESH 795 3927Prostředek na snadné a rychlé čištění klimatizací a větracích kanalů vozidel. Absorbuje nepříjemné pachy, zanechává příjemnou vůni.Jedno balení vystačí na jedno auto.Použití: plechovka se umístí přibližně do středu interiéru auta, nikoliv však do oblasti sání ventilátoru. Následně se klimatizace či ventilátor zapne do režimu vnitřní recirkulace vzduchu. Hlavu plechovky je pak nutné zatlačit tak, aby zapadla a zajistila se. Následně se ponechá uvnitř vozu, celý proces trvá asi 10 minut. Po použití je nutné interiér dobře vyvětrat.Pro udržení klimatizace čisté je nutná její údržba minimálně jednou za šest měsíců.

Mega Granát, HIT a NOVINKA v oblasti čištění a osvěžování klimatizačních systémů v automobilu. Použití Nanotechnologie zajišťuje dlouhotrvající svěžest. Nanočástice stříbra efektivně a na dlouhou dobu, bojují s nepříjemným zápachem, vznikající při provozu vozidla. Tento přípravek, na rozdíl od jiných dostupných přípravků na trhu, účinkuje nejen při aplikacích, ale i dlouho po jejím skončení. Nanočástice stříbra tvoří jednotnou strukturu aktivních molekul, které efektivně bojují proti bakteriím, plísním a nepříjemným zápachům. Současně umožňují snížit obsah konzervantů v přípravku. Díky největšímu dostupnému obsahu v jednom balení na trhu, je přípravek určen i pro všechny typy busů.!Videoukázka!

Čisticí pěna na větrací potrubí a klimatizaci. Díky obsaženým penetračním komponentům, jemné konzistenci a neroztékající se aktivní pěně, snadno proniká do každé skuliny a ohybu klimatizačního systému. Produkt díky obsaženým účinným látkám eliminuje účinky plísní a bakterií, které způsobují nepříjemný zápach a negativně ovlivňují pohodu cestujících ve vozidle. Přísada jemné vůně výrazně zvyšuje komfort přípravku. Neobsahuje škodlivé rakovinotvorné pesticidy.

Přípravek na vyčištění a dezinfekci autoklimatizace a vzduchu ve vozidle, antibakteriální, lahvička 125 ml – VALEO Clim Spray 698899Neutralizuje pachy (např. z plísně, kouře, domácích zvířat apod.) a odstraňuje bakterie v automobilu na površích a v klimatizaci. Po použití Clim Spray je vzduch v autě čistý a svěží.Způsob použití: Vyčistěte interiér auta, nastartujte motor, pusťte klimatizaci a nastavte ji na co nejnižší teplotu. Uzavřete okna, zvolte cirkulaci vzduchu v interiéru, otevřete výdech vzduchu a nastavte proudění na maximum. Dovnitř vozidla položte protřepaný sprej a stiskněte difuzér na doraz pro automatický režim tak, aby tryska směřovala do kabiny. Uzavřete vůz a nechte přípravek 15 minut působit. Po skončení procesu vnitřek řádně vyvětrejte.

Přípravek na čištění a dezinfekci systémů klimatizace a odstranění zápachu v interiéru vozidla s vůní oceán, ve spreji 150 ml – Petec 71450Čistič v automatickém spreji pro údržbu klimatizačních systémů vozidel. Odstraňuje i bakterie, plísně a další škodlivé mikroorganismy.  Hlavní výhody:- čistí a dezinfikuje klimatizaci a zejména vnitřek vozidla- odstraňuje nepříjemný zápach (např. zvířecí, od kouření, svařování, plísní, hniloby apod.)- působí antibakteriálně, ničí škodlivé bakterie, plísně a další mikroorganismy- příjemná vůně (svěží oceán)- jednoduché a rychlé použití- vysoká profesionální kvalita (vyrobeno v Německu)

Přípravek na čištění a dezinfekci systémů klimatizace a odstranění zápachu v interiéru vozidla s vůní pomeranče (orange), ve spreji 150 ml – Petec 71460Čistič v automatickém spreji pro údržbu klimatizačních systémů vozidel. Odstraňuje i bakterie, plísně a další škodlivé mikroorganismy.  Hlavní výhody:- čistí a dezinfikuje klimatizaci a zejména vnitřek vozidla- odstraňuje nepříjemný zápach (např. zvířecí, od kouření, svařování, plísní, hniloby apod.)- působí antibakteriálně, ničí škodlivé bakterie, plísně a další mikroorganismy- příjemná pomerančová- jednoduché a rychlé použití- vysoká profesionální kvalita (vyrobeno v Německu)

Přípravek na čištění a dezinfekci systémů klimatizace a odstranění zápachu v interiéru vozidla s vůní vanilky, ve spreji 150 ml – Petec 71470Čistič v automatickém spreji pro údržbu klimatizačních systémů vozidel. Odstraňuje i bakterie, plísně a další škodlivé mikroorganismy.  Hlavní výhody:- čistí a dezinfikuje klimatizaci a zejména vnitřek vozidla- odstraňuje nepříjemný zápach (např. zvířecí, od kouření, svařování, plísní, hniloby apod.)- působí antibakteriálně, ničí škodlivé bakterie, plísně a další mikroorganismy- příjemná vanilková vůně- jednoduché a rychlé použití- vysoká profesionální kvalita (vyrobeno v Německu)

Speciální pěna ve spreji na čištění a dezinfekci systémů klimatizací a topení, nádobka se sprejem 500 ml – Petec 71350Určeno pro klimatizace a vytápěcí systémy motorových vozidel (osobních, nákladních, autobusů apod., příp. stavebních a zemědělských strojů. Hlavní výhody:- intenzivně čistí příslušné části klimatizace- dlouhodobě dezinfikuje klimatizaci- ničí škodlivé bakterie, plísně a další mikroorganismy- brání vzniku zápachu klimatizace- včetně hadičky (60 cm)- vysoká profesionální kvalita (Made in Germany)