Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Všestranný snowboard s celodřevěným jádrem a ocelovou hranou po celém obvodě.. Univerzální snowboard G-Force Freeride 98 cm ve skvělém poměru cena / kvalita má všechno, co potřebujete k posunu na další level, ať už jezdíte ve volném terénu nebo na překážkách. Jsme si jisti, že jakmile se na něj jednou postavíte, díky jeho ohebnosti, pevnosti, přesnosti, citlivosti a pohodlí se již nebudete ohlížet zpět. Disponuje technologií pro co nejlepší využití síly v prašanu, pro ideální stopu na tvrdém povrchu a pro velké skoky v rampě nebo parku. Pořiďte si také tento skvělý, všestranný snowboard a zjistíte, že hravě překoná všechno, co mu přijde pod skluznici. 

Klíčové vlastnosti:

Jádro
Dřevěná jádro v TOP provedení, zvyšuje flexibilitu a životnost prkna.

Profil
Tento oblíbený profil nabízí tenčí sekce jádra mezi vázáním pro jemný flex a torzi. Perfektní pro vše - park, rampu, prašan a raily, tyto desky vynikají ve širokém spektru terénů a podmínek.

Použitá FiberGlass vlákna
BiReactor FiberGlass - Nekroutící se a promíjející feel, perfektní pro sázení nových triků.

Skluznice
Tato technologie spojuje sílu, rychlost a jednoduchou údržbu, pro tu nejrychlejší jízdu s voskem i bez něj.

Tvar
Klasický, nejuniverzálnější tvar snowboardů, navržen s lehce prodlouženou špičkou aby soustředil pop do oblasti patky a přitom nabízel dost kontroly nad jakýmkoliv terénem a ve všech podmínkách.

Hrany
OneHard Edge - Vyladěné a odzkoušené z nejkvalitnější oceli pro dokonalé krájení a sekání hor na kousky.

Pružnost
Twin Flex - dokonale symetrický od špičky až k patce pro vyváženou a univerzální jízdu, jak na regular, tak na switch.Technický popis:

laminované celodřevěné jádro
ocelová hrana po celém obvodě
čepové hrany
široký profil
délka: 98 cm
nosnost: 120 kg

TRUE je super všestranná deska pro začátečníky a středně pokročilé. Díky hybridní konstrukci camber je ještě všestrannější, aniž by narušila rozpočet. TRUE 2.0 je pevnou platformou zábavy na snowboardu a cesta od spojování oblouků k vytáčení otoček je s ním hračka! Konstrukce Hybrid Camber POP je dokonalou kombinací camberu a rockeru, hravá a odpouštějící při pomalé jízdě - spolehlivá při rychlé jízdě. Toto prkno zaručuje mnoho dní zábavy a pokroku! Flex: 5 Hmotnost: Průměrná Úroveň jezdce: Střední Terén: All mountain Tvar: Twin Directional Camber: Hybrid Camber Pop Konštrukcia: Easy Board Architecture Základna: Extrudovaná skluznice Technologie Hybrid Camber POP Složení Hybrid Camber POP se nachází ve dvou různých tvarech, Long Directional pro extra hladkou jízdu a Twin Directional pro all-mountain potěšení: Tato konstrukce se vyznačuje zvýšenou plochou částí a mírným rockerem na špičce a patě, kombinující držení na hraně s popem. Jádro z topolového dřeva Díky topolovým jádrům jsou desky Head lehčí a pevnější. Jsou také extra citlivé a poskytují progresivní jízdu.
Modelový rok: 2022/2023
Pohlaví: Pánské
Úroveň schopností: Začátečník
Barva: Černá
Max. Hmotnost jezdce: 80 kg
Délka (cm): 161.0
Velikost: 161
Vybrat velikost: 161
Prohnutí: Hybrid Camber Pop
Technologie: Hybrid Camber Pop;Poplar Wood Core
Věková skupina: Dospělý
Rádius: 7,4 m
Velikost pasu: 25,5 cm
Flex: 5
Rádius (m): 7.4
Barva podle výrobce: Black
Typ sjezdovky: All Mountain
Sezóna: Zima
Země původu: Taiwan

Head True 2.0 154 Snowboard 5887 CZK  -14% 
TRUE je velmi všestranné prkno pro začátečníky a středně pokročilé. Díky nové hybridní camber konstrukci je ještě všestrannější, a přitom nezatěžuje rozpočet.TRUE 2.0 je pevnou platformou zábavy na snowboardu a cesta od spojování oblouků k vytáčení otoček je s ním hračka! Nová konstrukce Hybrid Camber POP je dokonalou kombinací camberu a rockeru, hravá a odpouštějící při pomalé jízdě - spolehlivá při rychlé jízdě. Toto prkno zaručuje mnoho dní zábavy a pokroku!TECHNOLOGIEHYBRID CAMBER POPSložení Hybrid Camber POP se nachází ve dvou různých tvarech, Long Directional pro extra float a Twin Directional pro all-mountainový požitek: Tato konstrukce má zvýšenou plochou část a mírný rocker na špičce a patě.JÁDRO Z TOPLOVÉHO DŘEVADíky topolovým jádrům jsou desky Head lehčí a pevnější. Jsou také mimořádně citlivé a poskytují progresivní jízdu.
Země původu: Taiwan
Sezóna: Zima
Technologie: Poplar Wood Core;Hybrid Camber Pop
Vybrat velikost: 154
Max. Hmotnost jezdce: 80 kg
Prohnutí: Hybrid Camber Pop
Rádius: 7,2 m
Věková skupina: Dospělý
Rádius (m): 7.2
Barva: Černá
Barva podle výrobce: Black
Flex: 5
Modelový rok: 2022/2023
Velikost: 154
Velikost pasu: 25,1 cm
Pohlaví: Pánské
Úroveň schopností: Začátečník
Typ sjezdovky: All Mountain
Délka (cm): 154.0

Ride Twinpig 157 Snowboard 10987 CZK  -10% 
TWINPIG je dvojitá verze našeho nejoblíbenějšího modelu WARPIG. Náš inženýrský tým vzal to, co se nám líbilo na všestrannosti a agresivitě WARPIG, a zabalil to do dvojího tvaru pro někoho, kdo hledá víc freestylového výkonu. Snižte velikost TWINPIG o 3 až 6 cm od vašeho standardu, abyste využili jeho jedinečný tvar a profil. TWINPIG není tak široký jako WARPIG, ale stále je širší než tradiční tvar. Slim Wall poskytuje efektivnější přenos energie, lehčí konstrukci a ještě lepší tlumení pod nohama. Asymetrické tvarování zlepšuje iniciaci a kontrolu u paty s různými poloměry paty a špičky. To umožňuje širší platformě bez námahy přenášet mezi hranami. Spékaná základna poskytuje rychlejší a odolnější jízdu. TWINPIG je paluba zaměřená na park, která v sobě spojuje veškerou zábavu našeho WARPIGa do dvojitého tvaru a je vhodná pro všechny úrovně dovedností.TechnologieTWIN STANDARD CAMBER: Skutečný dvojitý hybridní profil, který má více rockerů než camber.CLEAVE EDGE™ STEEL: Téměř o 50 % více oceli, poskytuje bezkonkurenční odolnost proti praskání hran.HYBRIDNÍ SKLO: Triaxiální na vrchu, biaxiální na základně; vyvážený torzní ohyb a tuhost pro lepší odezvu na rychlost.PERFORMANCE™ JÁDRO: Vysoká pevnost Aspen je kombinována s bambusem a lehkým dřevem Paulownia, aby poskytovala dokonalou rovnováhu mezi pevným a lehkým.SLIM WALLS: Technologie Slim Wall od RIDE je evolucí naší Roll-in konstrukce až po její extrémní limit. Vytvořením plně 3-D kompozitní struktury na materiálu Slimewall® má tato revoluční technologie za následek efektivnější přenos energie, lehčí konstrukci a ještě lepší tlumení.NÁRAZOVÉ DESKY: Přidáno pod každou oblast vázání na zlepšení pevnosti v tlaku a zabránění zlomení desky tam, kde je to nejdůležitější. Nabízeno ve dvou úrovních, Single a Double.STANDARDNÍ VRCHNÍ ČÁST: Odolný uretanový svrchní materiál s grafikou, kterou vám může přinést jen RIDE.QUADRATIC SIDECUT: Smíchání tří poloměrů pro zlepšení začátku/výjezdu do zatáčky a zároveň poskytuje nejlepší možnou přilnavost. Tento design je jedinečně formulován pro každý model na základě jeho tvaru a stylu jízdy.TECHNOLOGIE RIDE SNOWBOARD: Navržena snowboardisty pro nejnáročnější jezdce na planetě. S více než 30letými zkušenostmi ve výrobě vysoce kvalitních produktů.
Úroveň schopností: Expert;Začátečník;Středně pokročilí
Velikost: 157
Barva: Bílá;Béžová;Černá
Technologie: Impact Plates Laminates;Cleave Edge™ Steel;Hybrid Glass;Twin Standard Camber;Quadratic Sidecut;Performance™ Core;Slim Walls;Ride Snowboard Technology;Standard Top Sheet
Země původu: Čína
Věková skupina: Dospělý;Junior
Modelový rok: 23/24
Max. Hmotnost jezdce: 100+ kg
Vybrat velikost: 157
Délka (cm): 157.0
Typ sjezdovky: Groomers;All Mountain;Powder
Velikost pasu: 27 cm
Pohlaví: Unisex
Sezóna: Zima

Manic je navržen tak, aby zvládl celou horu. Tvar Directional Standard Camber má camber mezi vázáním pro cvaknutí a kontrolu s rockerem na špičce a patě, který poskytuje bez námahy zahájení otáčení a výkon. Quadratic Sidecut zlepšuje začátek/výstup zatáčky a přilnavost hran. Slimewalls® poskytují hladkou jízdu a zvýšenou odolnost. Linear Carbon je umístěn pod jádrem pro cvakavou a ollie sílu bez přidané tuhosti. Měkčí flex z něj činí pevnou all-mountain desku pro začátečníky až středně pokročilé jezdce.TechnologieBIAXIÁLNĚ SKLENĚNÉ VLÁKNO: úhly 90° a 0°, zábavné a shovívavé.EXTRUDOVANÁ ZÁKLADNÍ: Průmyslový standardní extrudovaný základní materiál 1500 Ptex. Dobrá absorpce vosku a snadná oprava.FOUNDATION™ JÁDRO: Jádro z Aspenového dřeva s ověřenou odolností, které si zachovává pop a ohyb.SLIMEWALLS®: Exkluzivní Slimewalls® od RIDE jsou shovívavé a tvárné, nárazy spíše pohlcují, než aby se jim bránily. Stejně jako kolečka na bruslích, uretan ve Slimewalls® vyhlazuje interakci se sněhem, dřevem nebo kovovým povrchem, na kterém můžete jezdit. Kromě toho jsou prakticky nezničitelné, nejodolnější postranice na snowboardu.ROLL-IN KONSTRUKCE: Jedinečná 3D struktura postavená kolem našich uretanových bočních stěn Slimewall®. Navrženo pro zvýšení celkové pevnosti desky, zabránění odštěpení vrchní vrstvy a snížení hmotnosti.LINEÁRNÍ UHLÍKOVÉ LAMINÁTY: Dva proužky karbonu přidané pod jádro poskytují větší přilnavost pro sílu.NÁRAZOVÉ DESKY: Přidáno pod každou oblast vázání na zlepšení pevnosti v tlaku a zabránění zlomení desky tam, kde je to nejdůležitější. Nabízeno ve dvou úrovních, Single a Double.QUADRATIC SIDECUT: Smíchání tří poloměrů pro zlepšení začátku/výjezdu do zatáčky a zároveň poskytuje nejlepší možnou přilnavost. Tento design je jedinečně formulován pro každý model na základě jeho tvaru a stylu jízdy.TECHNOLOGIE RIDE SNOWBOARD: Navržena snowboardisty pro nejnáročnější jezdce na planetě. S více než 30letými zkušenostmi ve výrobě vysoce kvalitních produktů.
Technologie: Biaxial Glass Fiberglass;Impact Plates Laminates;Linear Carbon Laminates;Foundation™ Core;Extruded Base;Slimewalls®;Quadratic Sidecut;Roll-In Construction;Ride Snowboard Technology
Typ sjezdovky: Groomers;All Mountain;Powder
Rádius: 8,3 m
Max. Hmotnost jezdce: 100+ kg
Velikost pasu: 26,6 cm
Pohlaví: Pánské
Věková skupina: Dospělý;Junior
Barva: Černá;Šedá
Délka (cm): 161.0
Rádius (m): 8.3
Modelový rok: 23/24
Velikost: 161W
Úroveň schopností: Začátečník;Středně pokročilí
Země původu: Čína
Vybrat velikost: 161W
Sezóna: Zima

Profil Agenda Standard Camber, navržený s ohledem na progresi, má odklon mezi vázáním pro cvaknutí a kontrolu s rockerem na špičce a patě, který poskytuje snadné zatáčení a výkon. Slimewalls® poskytují hladkou jízdu a zvýšenou odolnost. Jádro Foundation™ obsahuje Aspen od špičky po ocas pro prokázanou odolnost. Agenda je navržena s měkčím ohybem, aby umožnila začátečníkům až středně pokročilým jezdcům soustředit se na pokrok v celé hoře.TechnologieTWIN STANDARD CAMBER: Skutečný dvojitý hybridní profil, který má více rockerů než camber.EXTRUDOVANÁ ZÁKLADNÍ: Průmyslový standardní extrudovaný základní materiál 1500 Ptex. Dobrá absorpce vosku a snadná oprava.FOUNDATION™ JÁDRO: Jádro z Aspenového dřeva s ověřenou odolností, které si zachovává pop a ohyb.SLIMEWALLS®: Exkluzivní Slimewalls® od RIDE jsou shovívavé a tvárné, nárazy spíše pohlcují, než aby se jim bránily. Stejně jako kolečka na bruslích, uretan ve Slimewalls® vyhlazuje interakci se sněhem, dřevem nebo kovovým povrchem, na kterém můžete jezdit. Kromě toho jsou prakticky nezničitelné, nejodolnější postranice na snowboardu.LINEÁRNÍ UHLÍKOVÉ LAMINÁTY: Dva proužky karbonu přidané pod jádro poskytují větší přilnavost pro sílu.NÁRAZOVÉ DESKY: Přidáno pod každou oblast vázání na zlepšení pevnosti v tlaku a zabránění zlomení desky tam, kde je to nejdůležitější. Nabízeno ve dvou úrovních, Single a Double.TECHNOLOGIE RIDE SNOWBOARD: Navržena snowboardisty pro nejnáročnější jezdce na planetě. S více než 30letými zkušenostmi ve výrobě vysoce kvalitních produktů.
Technologie: Biaxial Glass Fiberglass;Impact Plates Laminates;Foundation™ Core;Extruded Base;Twin Standard Camber;Ride Snowboard Technology;Slimewalls®;Quadratic Sidecut
Typ sjezdovky: All Mountain;Groomers;Park
Rádius: 9,7 m
Velikost: 161W
Barva: Béžová
Věková skupina: Dospělý;Junior
Pohlaví: Pánské
Rádius (m): 9.7
Modelový rok: 23/24
Velikost pasu: 26,3 cm
Délka (cm): 161.0
Max. Hmotnost jezdce: 91+ kg
Vybrat velikost: 161W
Úroveň schopností: Středně pokročilí;Začátečník
Země původu: Čína
Sezóna: Zima

Kompact je zkonstruován pro all-mountain výkon. Standardní profil camber pod nohama a rockerovanou špičkou. Quadratic Sidecut zlepšuje zahájení zatáčky, výjezd a přilnavost hran. Slimewalls® nabízí plynulejší jízdu a zvyšují odolnost tím, že absorbují nárazy. Roll-In konstrukce bočnic zvyšuje pevnost desky a snižuje její hmotnost. Compact je all-mountain deska s měkkým flexem, která umožňuje jezdcům všech úrovní bavit se. Technologie DIRECTIONAL EXTRA CAMBER Přímý tvar s hybridním profilem, který má větší camber než rocker. QUADRATIC SIDECUT Smíchání tří poloměrů pro zlepšení začátku/výjezdu ze zatáčky a zároveň poskytuje nejlepší možnou přilnavost. Tento design je jedinečně formulován pro každý model na základě jeho tvaru a stylu jízdy. EXTRUDED BASE Extrudovaný základní materiál 1500 Ptex. Dobrá absorpce vosku a snadná oprava. WMNS PERFORMANCE™ CORE Toto jádro, speciálně navržené pro dámy, kombinuje lehké výztuhy ze dřeva Paulownia s vysokou pevností osiky. Dostupné na každé dámské desce. SLIMEWALLS® Exkluzivní Slimewalls® od RIDE jsou odpouštějící a tvárné, nárazy spíše pohlcují, než aby se jim bránily. Stejně jako kolečka na bruslích, uretan ve Slimewalls® vyhlazuje interakci se sněhem, dřevem nebo kovovým povrchem. Kromě toho jsou prakticky nezničitelné, jsou to nejodolnější postranice na snowboardu. ROLL-IN KONSTRUKCE Jedinečná 3D struktura postavená na uretanových bočnicích Slimewall®. Navrženo pro zvýšení celkové pevnosti desky, zabránění odštěpení vrchní vrstvy a snížení hmotnosti. BIAXIAL GLASS FIBERGLASS Úhly 90° a 0°, zábavné a odpouštějící. IMPACT PLATES LAMINATES Přidáno pod každou oblast vázání na zlepšení pevnosti v tlaku a zabránění zlomení desky tam, kde je to nejdůležitější. STANDARD TOP SHEET Odolný uretanový svrchní materiál s grafikou, jakou vám může přinést jen RIDE. Technické detaily TVAR: Directional SIDECUT: Quadratic KOLEJNICE: Standard GLASS: Biaxal ZÁKLADNĚ: Extruded, Stone Finish JÁDRO: WMN's Performance™ BOČNICE: Slimewalls®, Roll-in Construction LAMINÁT: Single Impact Plates TOPSHEET: Standard SPECIFIKACE: All Mountain, upravené svahy, park ÚROVEŇ: Začátečník, Středně pokročilý ODEZVA: Mellow DESIGN: Directional Standard Camber PROFIL: Standard Camber DOPLŇKY JÁDRA: Slimewalls, Roll-in Construction
Věková skupina: Junior;Dospělý
Technologie: Quadratic Sidecut;Roll-In Construction;Slimewalls®;Wmns Performance Core™;Standard Top Sheet;Impact Plates Laminates;Extruded Base;Biaxial Glass Fiberglass;Directional Extra Camber
Sezóna: Zima
Barva: Šedá;Žlutá;Fialová
Pohlaví: Unisex
Typ sjezdovky: Park;Groomers;All Mountain
Velikost pasu: 24 cm
Velikost: 146
Vybrat velikost: 146
Délka (cm): 146.0
Rádius (m): 9.5
Max. Hmotnost jezdce: 59 kg
Úroveň schopností: Středně pokročilí;Začátečník
Země původu: Čína
Barva podle výrobce: Assorted
Modelový rok: 22/23
Prohnutí: Directional
Rádius: 9,5 m

Standardní profil camber poskytuje mezi vašimi vázáními pro cvaknutí a kontrolu na špičce a patě pro jízdu bez zachycení. Quadratic Sidecut zlepšuje zahájení a výjezd do zatáčky, jakož i přilnavost hran. Slimewalls® poskytují hladkou jízdu a zvyšují odolnost tím, že absorbují nárazy. Carbon Array 3™ poskytuje extra pop a kontrolu bez přidání tuhosti. Model Saturday je středně flexibilní vytvořený pro středně pokročilé až pokročilé jezdce, kteří chtějí jedno prkno pro všechny podmínky.TechnologieTWIN STANDARD CAMBER: Skutečný dvojitý hybridní profil, který má více rocker než camber.QUADRATIC SIDECUT: Smíchání tří poloměrů pro zlepšení začátku/výjezdu do zatáčky a zároveň poskytuje nejlepší možnou přilnavost. Tento design je jedinečně formulován pro každý model na základě jeho tvaru a stylu jízdy.SLIM WALLS: Technologie Slim Wall od RIDE je evolucí naší Roll-in konstrukce až po její extrémní limit. Vytvořením plně 3-D kompozitní struktury na materiálu Slimewall® má tato revoluční technologie za následek efektivnější přenos energie, lehčí konstrukci a ještě lepší tlumení.CARBON ARRAY LAMINATES: Tato technologie distribuce energie poskytuje úplnou kontrolu desky v každém místě postoje. Rozšířené karbonové výztuhy umístěné v zóně vázání shromažďují vstupy z jakékoli šířky postoje a všech tlakových úhlů. Vstup jezdce je pak směrován do protilehlého kontaktního bodu pro maximální kontrolu desky. Nabízeno ve dvou stupních technologie, 3 a 5.NÁRAZOVÉ DESKY: Přidáno pod každou oblast vázání na zlepšení pevnosti v tlaku a zabránění zlomení desky tam, kde je to nejdůležitější. Nabízeno ve dvou úrovních, Single a Double.JÁDRO WMNS PERFORMANCE™: Toto jádro, speciálně navržené pro dámskou linii, kombinuje lehké výztuhy ze dřeva Paulownia s vysokou pevností Aspen. Dostupné na každé dámské desce.HYBRIDNÍ SKLO: Triaxiální na vrchu, biaxiální na základně; vyvážený torzní ohyb a tuhost pro lepší odezvu na rychlost.TECHNOLOGIE RIDE SNOWBOARD: Navržena snowboardisty pro nejnáročnější jezdce na planetě. S více než 30letými zkušenostmi ve výrobě vysoce kvalitních produktů.
Věková skupina: Junior;Dospělý
Typ sjezdovky: Park;Groomers;All Mountain
Technologie: Ride Snowboard Technology;Slim Walls;Twin Standard Camber;WMNS Performance™ Core;Quadratic Sidecut;Carbon Array Laminates;Impact Plates Laminates;Hybrid Glass
Sezóna: Zima
Max. Hmotnost jezdce: 50 kg
Rádius: 6,3 m
Modelový rok: 23/24
Délka (cm): 142.0
Velikost pasu: 23,8 cm
Země původu: Čína
Rádius (m): 6.3
Úroveň schopností: Středně pokročilí;Expert
Velikost: 142
Barva: Černá
Pohlaví: Dámské
Vybrat velikost: 142

Kompakt je zkonstruován pro výkon all-mountain. Quadratic Sidecut zlepšuje zahájení zatáčky, výjezd a přilnavost hran. Slimewalls® nabízí plynulejší jízdu a zvyšují odolnost tím, že absorbují nárazy. Roll-In sidewall konstrukce zvyšuje pevnost desky a snižuje hmotnost desky. Compact je měkce ohebná směrová all-mountain deska, která umožňuje jezdcům všech úrovní schopností bavit se na horách.TechnologieDIRECTIONAL STANDARD CAMBER: Směrový tvar s hybridním profilem, který má více rocker než camber.BIAXIÁLNĚ SKLENĚNÉ VLÁKNO: úhly 90° a 0°, zábavné a shovívavé.EXTRUDOVANÁ ZÁKLADNÍ: Průmyslový standardní extrudovaný základní materiál 1500 Ptex. Dobrá absorpce vosku a snadná oprava.JÁDRO WMNS PERFORMANCE™: Toto jádro, speciálně navržené pro dámskou linii, kombinuje lehké výztuhy ze dřeva Paulownia s vysokou pevností Aspen. Dostupné na každé dámské desce.SLIMEWALLS®: Exkluzivní Slimewalls® od RIDE jsou shovívavé a tvárné, nárazy spíše pohlcují, než aby se jim bránily. Stejně jako kolečka na bruslích, uretan ve Slimewalls® vyhlazuje interakci se sněhem, dřevem nebo kovovým povrchem, na kterém můžete jezdit. Kromě toho jsou tyto děti prakticky nezničitelné, nejodolnější postranice na snowboardu.ROLL-IN KONSTRUKCE: Jedinečná 3D struktura postavená kolem našich uretanových bočních stěn Slimewall®. Navrženo pro zvýšení celkové pevnosti desky, zabránění odštěpení vrchní vrstvy a snížení hmotnosti.NÁRAZOVÉ DESKY: Přidáno pod každou oblast vázání na zlepšení pevnosti v tlaku a zabránění zlomení desky tam, kde je to nejdůležitější. Nabízeno ve dvou úrovních, Single a Double.QUADRATIC SIDECUT: Smíchání tří poloměrů pro zlepšení začátku/výjezdu do zatáčky a zároveň poskytuje nejlepší možnou přilnavost. Tento design je jedinečně formulován pro každý model na základě jeho tvaru a stylu jízdy.TECHNOLOGIE RIDE SNOWBOARD: Navržena snowboardisty pro nejnáročnější jezdce na planetě. S více než 30letými zkušenostmi ve výrobě vysoce kvalitních produktů.
Vybrat velikost: 138
Věková skupina: Dospělý;Junior
Typ sjezdovky: All Mountain;Groomers;Powder
Technologie: Directional Sandard Camber;Extruded Base;Impact Plates Laminates;Biaxial Glass Fiberglass;Slimewalls®;Quadratic Sidecut;Ride Snowboard Technology;Roll-In Construction
Velikost: 138
Úroveň schopností: Začátečník;Středně pokročilí
Země původu: Čína
Délka (cm): 138.0
Rádius (m): 9.2
Max. Hmotnost jezdce: 45 kg
Velikost pasu: 23,6 cm
Pohlaví: Dámské
Modelový rok: 23/24
Rádius: 9,2 m
Sezóna: Zima
Barva: Multi

Kompakt je zkonstruován pro výkon all-mountain. Quadratic Sidecut zlepšuje zahájení zatáčky, výjezd a přilnavost hran. Slimewalls® nabízí plynulejší jízdu a zvyšují odolnost tím, že absorbují nárazy. Roll-In sidewall konstrukce zvyšuje pevnost desky a snižuje hmotnost desky. Compact je měkce ohebná směrová all-mountain deska, která umožňuje jezdcům všech úrovní schopností bavit se na horách.TechnologieDIRECTIONAL STANDARD CAMBER: Směrový tvar s hybridním profilem, který má více rocker než camber.BIAXIÁLNĚ SKLENĚNÉ VLÁKNO: úhly 90° a 0°, zábavné a shovívavé.EXTRUDOVANÁ ZÁKLADNÍ: Průmyslový standardní extrudovaný základní materiál 1500 Ptex. Dobrá absorpce vosku a snadná oprava.JÁDRO WMNS PERFORMANCE™: Toto jádro, speciálně navržené pro dámskou linii, kombinuje lehké výztuhy ze dřeva Paulownia s vysokou pevností Aspen. Dostupné na každé dámské desce.SLIMEWALLS®: Exkluzivní Slimewalls® od RIDE jsou shovívavé a tvárné, nárazy spíše pohlcují, než aby se jim bránily. Stejně jako kolečka na bruslích, uretan ve Slimewalls® vyhlazuje interakci se sněhem, dřevem nebo kovovým povrchem, na kterém můžete jezdit. Kromě toho jsou tyto děti prakticky nezničitelné, nejodolnější postranice na snowboardu.ROLL-IN KONSTRUKCE: Jedinečná 3D struktura postavená kolem našich uretanových bočních stěn Slimewall®. Navrženo pro zvýšení celkové pevnosti desky, zabránění odštěpení vrchní vrstvy a snížení hmotnosti.NÁRAZOVÉ DESKY: Přidáno pod každou oblast vázání na zlepšení pevnosti v tlaku a zabránění zlomení desky tam, kde je to nejdůležitější. Nabízeno ve dvou úrovních, Single a Double.QUADRATIC SIDECUT: Smíchání tří poloměrů pro zlepšení začátku/výjezdu do zatáčky a zároveň poskytuje nejlepší možnou přilnavost. Tento design je jedinečně formulován pro každý model na základě jeho tvaru a stylu jízdy.TECHNOLOGIE RIDE SNOWBOARD: Navržena snowboardisty pro nejnáročnější jezdce na planetě. S více než 30letými zkušenostmi ve výrobě vysoce kvalitních produktů.
Typ sjezdovky: Powder;All Mountain;Groomers
Technologie: Ride Snowboard Technology;Quadratic Sidecut;Slimewalls®;Roll-In Construction;Directional Sandard Camber;Extruded Base;Impact Plates Laminates;Biaxial Glass Fiberglass
Barva: Multi
Sezóna: Zima
Věková skupina: Junior;Dospělý
Země původu: Čína
Velikost pasu: 23,8 cm
Úroveň schopností: Začátečník;Středně pokročilí
Max. Hmotnost jezdce: 50 kg
Vybrat velikost: 142
Velikost: 142
Délka (cm): 142.0
Modelový rok: 23/24
Rádius (m): 9.3
Pohlaví: Dámské
Rádius: 9,3 m