Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
CREST 10 si zakládá svou pověst nejuniverzálnějšího vázání v kategorii ATK® Touring

jeho lehkost umožňuje dlouhé výlety a strmá stoupání, zatímco jedinečné technické vlastnosti patní části rozšiřují jeho použití na nejextrémnější sjezdy!

TECHNICKÉ SPECIFIKACE PRODUKTU:

Easy Entry System®: nová geometrie prvků špiček, díky které je nastupování jednoduché a jisté s jakoukoli technickou botou dostupnou na trhu, a to iv případě opotřebovaných podrážek.
Monolink® Technology 1.0: levé rameno špičky je pevné, poskytuje snížení hmotnosti o 2,5 gramu na špičku a zlepšuje tuhost.
Nižší tlak na uzamykací systém s vyšším výkonem.
Patní klapka se zvedačem poskytuje 3 různé režimy chůze.
Vestavěný otvor pro kočky zajišťuje dokonalé vložení jakékoli velikosti kočky ATK®.
V patní části je integrována 20 mm podložka pod vázání pro zajištění rychlého nastavení v případě výměny bot (až 2 plné velikosti).
Uvolňovací systém poskytuje rozsah nastavení 5 až 10, boční (Mz) i svislý (My).
CAM RELEASE SYSTEM®: exkluzivní systém, který poskytuje nejstabilnější sjezdový výkon na trhu, extrémně přesné uvolnění a nejjemnější došlapování paty v tomto odvětví.
ELASTIC RESPONSE SYSTEM®: elastický posuvný systém aplikovaný na patní část, aby se zajistila přirozená flexe lyže (i při velkých skocích/kompresích), zlepšuje uvolňování vázání při namáhání, snižuje tlak na lyžařskou botu.
SKI-BRAKE: vázání nabízí různé velikosti (75, 86, 91, 97, 102, 108, 120 mm), aby se perfektně hodilo na jakýkoli model lyží.

Materiál: Hliník;POM;Nerezová ocel
Technologie: Cam Release System;Elastic Response System;Monolink;Easy Entry System
Barva podle výrobce: Dark Blue
Hmotnost (g): 280.0
Šířka: 80 - 89 mm;86 mm
Hmotnost: 280 g
Varianta: Vázání s brzdou
Velikost: 86 mm
Barva: Modrá
Nastavitelná velikost: 20 mm;Ano
Modelový rok: 2022/2023
Země původu: Itálie
Použití: Touring

Turistický klenot ATK. Určeno pro všechny nadšence, pro které je hmotnost určitě důležitým faktorem, ale nejsou ochotni dělat kompromisy z hlediska výkonu.

Nová rodina ''R12'' představuje 4 různé produktivní technologie a 6 patentů ATK®, mezi něž patří nový systém Snow Pack Proof System®, který zabraňuje vniknutí sněhu, ledu nebo nečistot pod uzamykací mechanismus špičky.
Obrovské know-how, které ATK® vyvinulo na závodním poli, také umožnilo dosáhnout hmotnosti pouhých 330 gramů, včetně nové zadní lyžařské brzdy, která poskytuje skvělý brzdný účinek s úžasnou lehkostí použití a lehkostí.
Jako příslušenství je k dispozici nový plně nastavitelný Freeride Spacer, který definitivně uzavírá mezeru mezi kategoriemi Free Touring a Free Ride a posouvá přesnost a přenos síly na závodní alpskou úroveň vázání.
Vázání R12 je nabízeno v 5 různých barvách: bílá, světle modrá, oranžová, tmavě modrá a černá, aby dokonale ladily s jakoukoli vrchní vrstvou lyží.

TECHNICKÉ SPECIFIKACE PRODUKTU:

Easy Entry System®: nová geometrie prvků špiček, díky které je nastupování jednoduché a jisté s jakoukoli technickou botou dostupnou na trhu, a to iv případě opotřebovaných podrážek.
SNOW PACK PROOF SYSTEM®: žádný sníh pod špičkou, dokonce ani při několika přechodech do kopce/z kopce; také zabraňuje zatížení špičky sněhem a poskytuje dokonalou lehkost v každém okamžiku.
U.H.V.® System (Up-hill Hardness Variator): systém, který umožňuje měnit tvrdost zablokování špičky do kopce. Kompenzuje opotřebování vložky špičky boty v průběhu let, poskytuje správnou uzamykací sílu pro každého uživatele a snižuje tlak na uzamykací mechanismus.
CAM RELEASE SYSTEM®: exkluzivní systém, který poskytuje nejstabilnější sjezdový výkon na trhu, extrémně přesné uvolnění a nejjemnější došlapování paty v tomto odvětví.
ELASTIC RESPONSE SYSTEM®: elastický posuvný systém (8+4 / celková elasticita 12 mm) aplikovaný na patní část pro zajištění přirozeného ohybu lyže (i v případě velkých skoků/kompresí), zlepšuje uvolňování vázání při vázání je namáhán, snižuje tlak na systém lyžařských bot.
Aktualizovaná verze Magneto Heel Flaps® poskytuje 5 různých režimů chůze.
Vestavěný otvor pro kočky zajišťuje dokonalé vložení jakékoli velikosti kočky ATK®.
V patní části je integrována 25 mm podložka pod vázání, která zajišťuje rychlé nastavení v případě výměny obuvi.
Uvolňovací systém na patní části poskytuje rozsah nastavení od 5 do 12, boční (Mz) i vertikální (My).
Zahrnutá zadní brzda vyznačující se obvyklou kvalitou ATK® a extrémní lehkostí. Dvě různé polohy (do kopce az kopce) lze jednoduše zvolit stisknutím tlačítka.
FREERIDE SPACER (volitelné): s tímto novým příslušenstvím jsme pokryli a překonali mezeru mezi technickým a alpským vázáním, které poskytuje úžasný výkon při sjezdu.

Barva podle výrobce: Orange
Materiál: POM;Nerezová ocel;Hliník
Technologie: Up-hill Hardness Variator;Snow Pack Proof System;Easy Entry System;Cam Release System;Elastic Response System;Magnet Heel Flap System
Nastavitelná velikost: Ano;25 mm
Barva: Oranžová
Šířka: 86 mm;80 - 89 mm
Velikost: 86 mm
Modelový rok: 2022/2023
Varianta: Vázání s brzdou
Hmotnost: 335 g
Hmotnost (g): 335.0
Země původu: Itálie
Použití: Freetouring

Nejlehčí mačky na trhu díky inovativnímu tepelnému zpracování.

Vyznačují se pevností a pružností díky dalšímu snížení tloušťky materiálu (2 mm). Jsou vyvinuty a vyrobeny z nejlepších hliníkových slitin. Jejich agresivní tvar špičky umožňuje získat maximální přilnavost i na nejtvrdším a nejvíce zledovatělém sněhu. Byly vytvořeny 4 malé otvory, které v případě nouze nabízejí možnost upevnit lano k botám pomocí šňůrky.

Hmotnost (g): 68.0
Hmotnost: 68 g
Šířka: 91 mm;90 - 99 mm
Země původu: Itálie
Velikost: 91 mm
Barva: Černá
Modelový rok: 2022/2023
Barva podle výrobce: Black
Materiál: Slitina hliníku
Varianta: Mačky

Lyžařské vázání Freeflex 14 GW je ideální pro ambiciózní lyžaře. Špička RX včetně systému TRP a systému GripWalk AFS umožňuje aerodynamičtější lyžování a poskytuje horizontální a vertikální uvolnění o 180 stupňů, což výrazně snižuje riziko zranění v případě pádu v protisměru. Vázání vítězí díky kompatibilitě s GripWalk a osvěženému designu paty.VlastnostiRX Toe s TRP SystemFull DiagonalFreeflex ProISO: 5355A, 9523 GripWalkD-RX (Diagonal) pataTechnologieGRIPWALKVhodné pro všechny lyžařské boty Alpine (ISO 5355 TYP A) a všechny lyžařské boty GripWalk (ISO 23223 TYP A).FREEFLEX TECHNOLOGYTechnologie Freeflex umožňuje, aby se pata vázání při ohybu lyže posunula dozadu, čímž se minimalizuje vliv vázání na přirozený ohyb lyže.TRP - TOE SYSTEMSystém TYROLIA Roller Pincer Toe System (TRP System) se čtyřmi válečky umožňuje uvolnění o 180° a přesné vycentrování lyžařské boty. Systém TRP snižuje zatížení kolen a vazů a výrazně zlepšuje výkonnost.FULL DIAGONAL TOEFunkce TYROLIA Full Diagonal Release poskytuje inteligentní 180° uvolnění v horizontálním i vertikálním směru.AFS - ANTI FRICTION SLIDERProtiskluzový jezdec (AFS) společnosti TYROLIA zajišťuje nejen bezpečné uvolnění boty, ale také rychlé a přesné zpětné vycentrování. Pro větší bezpečnost a spolehlivost.DIAGONAL HEELDíky rozsahu uvolnění 150° se diagonální pata uvolňuje přímo ve směru pádu a snižuje tlak na kolena a vazy v situacích, kdy se pád stáčí dopředu.
Použití: On-Piste
Technologie: TRP Toe System;Freeflex;Anti Friction Slider;Full Diagonal Toe;Diagonal Heel
Barva: Černá
Typ podrážky: Gripwalk ( ISO 23223 );Alpine ( ISO 5355 )
Modelový rok: 2022/2023
Hmotnost: 2350 g
Varianta: Vázání s brzdou
Země původu: Rakousko
Velikost: 85 mm
Hmotnost (g): 2350.0
Barva podle výrobce: Matt Black/Flash Yellow
Šířka: 85 mm;80 - 89 mm
Výška (mm): 21.0

Vázání PRD 12 GW z vás udělá all mountain sportovce. Technologie PowerRail se pod nohama cítí pevně v jakémkoli terénu, má lepší stabilitu a odolnost. Samozřejmě se můžete spolehnout na jeho snadnou ovladatelnost, maximální flexibilitu a optimální výkon. Díky kompatibilitě s technologií GripWalk budou vaše lyžařské boty typu A-Alpine ISO 5355 a GripWalk jako vždy bezpečně upevněny. AFS (Anti Friction Slider) nabízí nejen konstantní hodnoty uvolnění, ale také rychle a přesně vycentruje vaši lyžařskou botu. S tímto vázáním už máte vyhráno.VlastnostiRX Toe s TRP SystemFull DiagonalPowerRailISO: 5355A, 9523 GripWalkD-RX (Diagonal) pataTechnologieGRIPWALKVhodné pro všechny lyžařské boty Alpine (ISO 5355 TYP A) a všechny lyžařské boty GripWalk (ISO 23223 TYP A).TRP - TOE SYSTEMSystém TYROLIA Roller Pincer Toe System (TRP System) se čtyřmi válečky umožňuje uvolnění o 180° a přesné vycentrování lyžařské boty. Systém TRP snižuje zatížení kolen a vazů a výrazně zlepšuje výkonnost.FULL DIAGONAL TOEFunkce TYROLIA Full Diagonal Release poskytuje inteligentní 180° uvolnění v horizontálním i vertikálním směru.AFS - ANTI FRICTION SLIDERProtiskluzový jezdec (AFS) společnosti TYROLIA zajišťuje nejen bezpečné uvolnění boty, ale také rychlé a přesné zpětné vycentrování boty. Pro větší bezpečnost a spolehlivost.DIAGONAL HEELDíky rozsahu uvolnění 150° se diagonální pata uvolňuje přímo ve směru pádu a snižuje tlak na kolena a vazy v situacích, kdy se pád stáčí dopředu.
Použití: On-Piste
Technologie: TRP Toe System;Diagonal Heel;Full Diagonal Toe;Anti Friction Slider
Barva: Bílá;Černá
Barva podle výrobce: Matt Black/White
Typ podrážky: Gripwalk ( ISO 23223 );Alpine ( ISO 5355 )
Velikost: 85 mm
Varianta: Vázání s brzdou
Hmotnost: 2000 g
Šířka: 85 mm;80 - 89 mm
Hmotnost (g): 2000.0
Výška (mm): 33.5
Země původu: Rakousko
Modelový rok: 2022/2023

Vázání PRD 12 GW z vás udělá all mountain sportovce. Technologie PowerRail se pod nohama cítí pevně v jakémkoli terénu, má lepší stabilitu a odolnost. Samozřejmě se můžete spolehnout na jeho snadnou ovladatelnost, maximální flexibilitu a optimální výkon. Díky kompatibilitě s technologií GripWalk budou vaše lyžařské boty typu A-Alpine ISO 5355 a GripWalk jako vždy bezpečně upevněny. AFS (Anti Friction Slider) nabízí nejen konstantní hodnoty uvolnění, ale také rychle a přesně vycentruje vaši lyžařskou botu. S tímto vázáním už máte vyhráno.VlastnostiRX Toe s TRP SystemFull DiagonalPowerRailISO: 5355A, 9523 GripWalkD-RX (Diagonal) pataTechnologieGRIPWALKVhodné pro všechny lyžařské boty Alpine (ISO 5355 TYP A) a všechny lyžařské boty GripWalk (ISO 23223 TYP A).TRP - TOE SYSTEMSystém TYROLIA Roller Pincer Toe System (TRP System) se čtyřmi válečky umožňuje uvolnění o 180° a přesné vycentrování lyžařské boty. Systém TRP snižuje zatížení kolen a vazů a výrazně zlepšuje výkonnost.FULL DIAGONAL TOEFunkce TYROLIA Full Diagonal Release poskytuje inteligentní 180° uvolnění v horizontálním i vertikálním směru.AFS - ANTI FRICTION SLIDERProtiskluzový jezdec (AFS) společnosti TYROLIA zajišťuje nejen bezpečné uvolnění boty, ale také rychlé a přesné zpětné vycentrování boty. Pro větší bezpečnost a spolehlivost.DIAGONAL HEELDíky rozsahu uvolnění 150° se diagonální pata uvolňuje přímo ve směru pádu a snižuje tlak na kolena a vazy v situacích, kdy se pád stáčí dopředu.
Země původu: Rakousko
Modelový rok: 2022/2023
Šířka: 80 - 89 mm;85 mm
Technologie: Full Diagonal Toe;Diagonal Heel;Anti Friction Slider;TRP Toe System
Typ podrážky: Alpine ( ISO 5355 );Gripwalk ( ISO 23223 )
Barva: Černá;Žlutá
Barva podle výrobce: Matt Black/Flash Yellow
Velikost: 85 mm
Výška (mm): 33.5
Varianta: Vázání s brzdou
Hmotnost: 2000 g
Hmotnost (g): 2000.0
Použití: On-Piste

Vázání PRD 12 GW z vás udělá all mountain sportovce. Technologie PowerRail se pod nohama cítí pevně v jakémkoli terénu, má lepší stabilitu a odolnost. Samozřejmě se můžete spolehnout na jeho snadnou ovladatelnost, maximální flexibilitu a optimální výkon. Díky kompatibilitě s technologií GripWalk budou vaše lyžařské boty typu A-Alpine ISO 5355 a GripWalk jako vždy bezpečně upevněny. AFS (Anti Friction Slider) nabízí nejen konstantní hodnoty uvolnění, ale také rychle a přesně vycentruje vaši lyžařskou botu. S tímto vázáním už máte vyhráno.VlastnostiRX Toe s TRP SystemFull DiagonalPowerRailISO: 5355A, 9523 GripWalkD-RX (Diagonal) pataTechnologieGRIPWALKVhodné pro všechny lyžařské boty Alpine (ISO 5355 TYP A) a všechny lyžařské boty GripWalk (ISO 23223 TYP A).TRP - TOE SYSTEMSystém TYROLIA Roller Pincer Toe System (TRP System) se čtyřmi válečky umožňuje uvolnění o 180° a přesné vycentrování lyžařské boty. Systém TRP snižuje zatížení kolen a vazů a výrazně zlepšuje výkonnost.FULL DIAGONAL TOEFunkce TYROLIA Full Diagonal Release poskytuje inteligentní 180° uvolnění v horizontálním i vertikálním směru.AFS - ANTI FRICTION SLIDERProtiskluzový jezdec (AFS) společnosti TYROLIA zajišťuje nejen bezpečné uvolnění boty, ale také rychlé a přesné zpětné vycentrování boty. Pro větší bezpečnost a spolehlivost.DIAGONAL HEELDíky rozsahu uvolnění 150° se diagonální pata uvolňuje přímo ve směru pádu a snižuje tlak na kolena a vazy v situacích, kdy se pád stáčí dopředu.
Technologie: TRP Toe System;Diagonal Heel;Anti Friction Slider;Full Diagonal Toe
Použití: On-Piste
Barva podle výrobce: Matt Black/Flash Red
Typ podrážky: Gripwalk ( ISO 23223 );Alpine ( ISO 5355 )
Barva: Červená;Černá
Šířka: 80 - 89 mm;85 mm
Velikost: 85 mm
Výška (mm): 33.5
Varianta: Vázání s brzdou
Země původu: Rakousko
Hmotnost (g): 2000.0
Modelový rok: 2022/2023
Hmotnost: 2000 g

Vázání PRD 12 GW z vás udělá all mountain sportovce. Technologie PowerRail se pod nohama cítí pevně v jakémkoli terénu, má lepší stabilitu a odolnost. Samozřejmě se můžete spolehnout na jeho snadnou ovladatelnost, maximální flexibilitu a optimální výkon. Díky kompatibilitě s technologií GripWalk budou vaše lyžařské boty typu A-Alpine ISO 5355 a GripWalk jako vždy bezpečně upevněny. AFS (Anti Friction Slider) nabízí nejen konstantní hodnoty uvolnění, ale také rychle a přesně vycentruje vaši lyžařskou botu. S tímto vázáním už máte vyhráno.VlastnostiRX Toe s TRP SystemFull DiagonalPowerRailISO: 5355A, 9523 GripWalkD-RX (Diagonal) pataTechnologieGRIPWALKVhodné pro všechny lyžařské boty Alpine (ISO 5355 TYP A) a všechny lyžařské boty GripWalk (ISO 23223 TYP A).TRP - TOE SYSTEMSystém TYROLIA Roller Pincer Toe System (TRP System) se čtyřmi válečky umožňuje uvolnění o 180° a přesné vycentrování lyžařské boty. Systém TRP snižuje zatížení kolen a vazů a výrazně zlepšuje výkonnost.FULL DIAGONAL TOEFunkce TYROLIA Full Diagonal Release poskytuje inteligentní 180° uvolnění v horizontálním i vertikálním směru.AFS - ANTI FRICTION SLIDERProtiskluzový jezdec (AFS) společnosti TYROLIA zajišťuje nejen bezpečné uvolnění boty, ale také rychlé a přesné zpětné vycentrování boty. Pro větší bezpečnost a spolehlivost.DIAGONAL HEELDíky rozsahu uvolnění 150° se diagonální pata uvolňuje přímo ve směru pádu a snižuje tlak na kolena a vazy v situacích, kdy se pád stáčí dopředu.
Šířka: 95 mm;90 - 99 mm
Technologie: Full Diagonal Toe;Anti Friction Slider;Diagonal Heel;TRP Toe System
Barva: Černá;Modrá
Barva podle výrobce: Matt Black/Blue
Hmotnost (g): 2000.0
Velikost: 95 mm
Země původu: Rakousko
Hmotnost: 2000 g
Varianta: Vázání s brzdou
Modelový rok: 2022/2023
Výška (mm): 33.5
Typ podrážky: Alpine ( ISO 5355 );Gripwalk ( ISO 23223 )
Použití: On-Piste

S JOY 12 GW PRD, univerzálním lyžařským vázáním do každého terénu, dámský segment vázání s nejvyšší úrovní výkonu a bezpečnosti v systému PR.Vázání JOY 12 GW PRD zvyšuje váš výkon na novou úroveň a přináší do dámského segmentu nejvyšší úroveň výkonu a bezpečnosti v systému PR. Vázání nabízí širokou škálu špičkových výkonnostních funkcí: RX špička se systémem TRP, funkce Full Diagonal release, Anti-Friction Slider GW a D-RX Diagonal Heel.VlastnostiRX Toe s TRP SystemFull DiagonalPowerRailISO: 5355A, 9523 GripWalkD-RX (Diagonal) pataTechnologieGRIPWALKVhodné pro všechny lyžařské boty Alpine (ISO 5355 TYP A) a všechny lyžařské boty GripWalk (ISO 23223 TYP A).TRP - TOE SYSTEMSystém TYROLIA Roller Pincer Toe System (TRP System) se čtyřmi válečky umožňuje uvolnění o 180° a přesné vycentrování lyžařské boty. Systém TRP snižuje zatížení kolen a vazů a výrazně zlepšuje výkonnost.AFS - ANTI FRICTION SLIDERProtiskluzový jezdec (AFS) společnosti TYROLIA zajišťuje nejen bezpečné uvolnění boty, ale také rychlé a přesné zpětné vycentrování boty. Pro větší bezpečnost a spolehlivost.DIAGONAL HEELDíky rozsahu uvolnění 150° se diagonální pata uvolňuje přímo ve směru pádu a snižuje tlak na kolena a vazy v situacích, kdy se pád stáčí dopředu.
Barva: Šedá;Bílá
Použití: On-Piste
Technologie: TRP Toe System;Full Diagonal Toe;Anti Friction Slider
Země původu: Rakousko
Barva podle výrobce: Anthracite/White
Typ podrážky: Alpine ( ISO 5355 );Gripwalk ( ISO 23223 )
Hmotnost: 2000 g
Šířka: 80 - 89 mm;85 mm
Velikost: 85 mm
Výška (mm): 33.5
Hmotnost (g): 2000.0
Varianta: Vázání s brzdou
Modelový rok: 2022/2023

Nesmeky pro vázání Xenical, jsou nenahraditelnou součástí na ledových traverzech nebo při strmém stoupání. Nabízejí rozpětí 95 mm. Díky kvalitní hliníkové slitině jsou odolné a lehké zároveň.
Barva podle výrobce: Silver
Kompatibilita: Xenic 10
Barva: Stříbrná
Šířka: 90 - 99 mm;95 mm
Materiál: Hliník
Varianta: Mačky
Velikost: 95 mm
Země původu: Švýcarsko