Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Dětská lyžařská přilba je velmi lehká díky InMould konstrukci. Poskytuje optimální ochranu s minimální hmotností pro mladé lyžařské hvězdy. Je maximálně pohodlná díky anatomicky optimalizované konstrukci podšívky a popruhu. Díky své zabudované technologii je nejen extrémně bezpečná, ale i výjimečně lehká. Ve skutečnosti taková lehká, že si děti sotva všimnou, že ji mají na sobě.

Nastavitelný IAS fit systém umožňuje nastavení velikosti přilby tak, aby přilba pevně a pohodlně držela na hlavě. Ventilační systém dodává dostatek čerstvého vzduchu i v těch nejžhavějších sněhových dobrodružstvích. Vnitřní výstelka je odnímatelná a lze ji vyprat. Pomocí monomatic přezky je zapínání popruhů velmi jednoduché, rychlé a bezpečné.

Vlastnosti:

Typ přilby: Rekreačná
Konstrukce: InMould
Nastavení velikosti: IAS fit systém
Větrání: Aktivní
Vybavení: Držák brýlí, odnímatelná výstelka, FAS, monomatic
Materiál: PC/EPS

Technologie:

Monomatic: Pomocí monomatic lze rychle, jednoduše a bezpečně zapnout popruhy přilby jednou rukou.FAS: Fast Adapting System lze snadno a nepřetržitě přizpůsobit vašemu tvaru hlavy. Přilba zůstává bezpečně na hlavě ve všech situacích a popruhy jsou vždy v nejlepší poloze.
Uvex IAS: Sofistikovaný systém IAS poskytuje optimální nastavení velikosti přilby na různé velikosti a tvary hlavy jednoduchým otočením nastavovacího kolečka. Prostor uvnitř přilby se přizpůsobí na obvod hlavy.
Headband holder: Přilby uvex poskytují větší komfort i v těch nejmenších detailech: integrovaný držák brýlí zajišťuje pevné držení brýlí na helmě v každé situaci.
Removable lining: Výstelka uvex vsákne nadměrnou vlhkost, je antialergenní a snadno se dá vyjmout na vyčištění.

Helma se štítem: Ne
Interkom: Ne
Příprava pro Intercom: Ne
Sezóna: Zima
Věková skupina: Junior;Dítě
Barva podle výrobce: White Black Mat
Nastavitelná velikost: Ano
Pohlaví: Unisex
Země původu: Německo
Vybrat velikost: 52;51;53;55;54
Větrání: Fixed
Modelový rok: 2022/2023
Typ helmy: Half-shell
Technologie: Fidlock;Nízká hmotnost;Active Ventilation;IAS
Velikost: 51-55 cm
Barva: Bílá
Materiál: ABS

Hybridní technologie spojuje dokonalost moderního designu s jedinečným komfortem nošení a vynikající bezpečností. Je robustní, lehká a super stylová. Aktivní nastavitelný ventilační systém, funkční vnitřní stélka a IAS fit adjust system zajišťují vždy maximální komfort. Uvex ultra spojuje to nejlepší ze dvou ověřených technologií – a světů designu. Lesklá vnější část ve spodní části přilby je ultralehká, matná tvrdá část v horní části je obzvláště robustní a odolná vůči nárazům. To je kombinováno s vnitřní EPS absorbující nárazy, která absorbuje energii nárazu, pokud by došlo k nejhoršímu. Další výhodou této hybridní konstrukce je, že lze zahrnout velké větrací otvory v horní části hlavy, jakož i aktivní a nastavitelný ventilační systém. Pro maximální pohodlí má uvex ultra funkční vnitřní stélku a magnetický monomatický zámek, který lze ovládat jednou rukou. Mimořádně praktické: osvědčený systém IAS se přesně přizpůsobí jakémukoli tvaru hlavy. A také boduje vysoko, pokud jde o styl a kompatibilitu.Technologieuvex IAS: Optimální nastavení pro různé velikosti a tvary hlavy.headband holder: Integrovaný držák na brýle.removable lining: Odnímatelná výstelka.větrací kanály: vpouštějí čerstvý vzduch, teplý odvádějí ven.
Barva podle výrobce: Purple Bash Mat
Pohlaví: Unisex
Sezóna: Zima
Helma se štítem: Ne
Nastavitelná velikost: Ano
Příprava pro Intercom: Ne
Interkom: Ne
Země původu: Německo
Modelový rok: 2022/2023
Vybrat velikost: 60;61;59;58;62
Větrání: Nastavitelná
Technologie: HardShell;Fidlock;Nízká hmotnost;Active Ventilation
Věková skupina: Dospělý
Velikost: 58-62 cm
Hmotnost: 590 g
Barva: Fialová
Typ helmy: Half-shell
Materiál: Pěnový polystyren (EPS)

Výkon a pohodlí v celé své kráse: progresivní uvex instinct visor pro V je nejlepší v kolekci přileb uvex visor. Exkluzivní pro verze přichází se samozabarvovacím uvex variomatic® zorníkem, vysoce funkční podšívkou Coolmax a magnetickou FidLock® přezkou. Tato výrazná, sportovní, kšiltová přilba nabízí plnou ochranu a prvotřídní komfort v každém terénu a za všech podmínek. Uvex instinct visor pro V nejenže vypadá super stylově, je to absolutní top model pro každého, kdo hledá maximální výkon, nejvyšší komfort a ostrý vzhled. Inovativní univerzál s konstrukcí hardshell nabízí ochranu bez kompromisů. Díky dynamickým liniím v horní části hlavy a snížené zádi má uvex instinct visor pro V obzvlášť nízký profil a super sportovní střih. Jeho aktivní ventilační systém poskytuje optimální klimatizaci uvnitř helmy pro každou situaci. Mezi její luxusní funkce patří měkká a prodyšná vnitřní stélka Coolmax, která rychle odvádí vlhkost pryč zevnitř přilby, aby se odpařila ven. Měkké, vysoce kvalitní vložky z Alcantary doplňují celkový komfort svým luxusním semišovým dojmem. Bezpečná magnetická přezka FidLock® se mimořádně snadno otevírá a zavírá. Bez ohledu na to, zda je slunečno nebo zataženo, zorník uvex variomatic® zaručuje perfektní výhled za každého počasí díky automatickému samozabarvování a povrchové úpravě uvex supravision® proti zamlžování. Jeho výrazný, anatomicky optimalizovaný průzor má tři odpočinkové polohy a zajišťuje výhled bez průvanu při všech rychlostech. Důmyslná konstrukce OTG navíc znamená, že nositelé brýlí mohou pod průzorem nosit jakýkoli druh brýlí, bez tlaku nebo sevření.Technologieuvex IAS: Optimální nastavení pro různé velikosti a tvary hlavy.removable lining: Odnímatelná výstelka.
Vybrat velikost: 55;54;56;53
Technologie: Active Ventilation;Aerodynamic Design;Fidlock;IAS 3D
Věková skupina: Dospělý
Barva skla (podle výrobce): Litemirror Silver
Modelový rok: 23/24
Hmotnost: 680 g
Velikost: 53-56 cm
Materiál: ABS;Pěnový polystyren (EPS)
Typ helmy: Half-shell
Větrání: Nastavitelná
Země původu: Německo
Sezóna: Zima
Barva: Zelená
Kategorie filtru: S1;S2
Interkom: Ne
Příprava pro Intercom: Ne
Helma se štítem: Ano
Nastavitelná velikost: Ano
Barva podle výrobce: Proton
Pohlaví: Unisex

Vždy hledáte sportovní výzvu? Poté potřebujete robustní a naprosto bezpečnou přilbu s tvrdým svrškem, která vám poskytne extra ochranu. Stejně jako náš postoj uvex MIPS, který chrání váš mozek před nebezpečnými rotačními pohyby, narazíte-li a udeříte si hlavu. Díky funkčním komfortním prvkům a integrovanému efektivnímu řízení ventilace je tato všestranná přilba ideální pro vás na sněhu. A to není všechno: sportovní, přiléhavý vzhled s ultramoderním povrchem ukazuje, že jste stejně talentovaní na stylovost jako na sjezdovce.TechnologiemonomatickéIAShardshellMIPS
Technologie: HardShell;Mips;Active Ventilation
Vybrat velikost: 55;53;51;52;54
Barva podle výrobce: Arctic/Glacier Mat
Modelový rok: 23/24
Země původu: Německo
Věková skupina: Dospělý
Typ helmy: Half-shell
Hmotnost: 540 g
Velikost: 51-55 cm
Barva: Modrá;Šedá
Větrání: Fixed
Interkom: Ne
Nastavitelná velikost: Ano
Sezóna: Zima
Helma se štítem: Ne
Pohlaví: Unisex
Příprava pro Intercom: Ne

Giro Jackson MIPS Helmet Mens
The Giro Jackson MIPS Helmet is designed with a Passive Aggressive Venting system, in order to effectively manage airflow and temperature. MIPS technology, vertical tuning and seamless compatibility allow riders to focus on performance, with soft touch, padded lining, ear covers and chin strap for all important comfort.

> Helmet
> In Mold construction
> In Form 2 Fit System
> Stack vent
> Goggles clip
> Soft touch padded lining, ear covers and chin strap
> Passive aggressive venting (manages airflow and temperature)
> Vertical tuning
> MIPS Construction (multi-directional impact protection system)
> Seamless compatibility
> Giro branding
> Designed for non-motorized snow sports only.

Lehká, cenově dostupná lyžařská a snowboardová přilba s nastavitelnou ventilací a moderním, štíhlým designem. Ušní polštářky a ochranu krku lze odejmout.Helma VANDA garantuje maximální ochranu a ideální klima uvnitř přilby. Nastavitelná ventilace odvádí vlhkost a teplo pryč díky Venturi efektu, čímž se vytváří perfektní klima bez zamlžení, podšívka z mikroflísu poskytuje výjimečný komfort.TechnologieIN-MOLD TECHNOLOGYPrvek z vnitřní strany helmy pro absorbci nárazů, technologie injektována do tvrdé polykarbonové vrstvy, což tvoří jednotlivou vrstvu, která perfektně chrání a zároveň redukuje hmotnost.NASTAVITELNÁ VENTILACENa vrchní straně helmy je možné snadno otevřít ventilační otvory a snadno tak nastavit regulaci.ACTIVE BOTTOM EDGETechnologie Active Bottom Edge zabraňuje zamlžení brýlí tím, že napomáhá proudění vzduchu. Systém funguje tak, že vzduch z brýlí proudí dál do helmy.VENTURI EFFECTTechnologie Venturi Effect napomáhá k vytvoření ideálního klimatu uvnitř helmy. Funguje to tak, že vzduch, který míjí helmu, odvádí horký vzduch a vlhkost z helmy.MICROFURMicrofur má za úkol zahřát a dopřát pohodlí. Díky svému umístění helma perfektně sedne a je příjemná i po celodenním řádění.PLNÁ VNITŘNÍ ČEPIČKAMěkký mikrofleece materiál vnitřní čepičky se pohodlně přizpůsobí hlavě a chrání jejího nositele před škrábanci či nepříjemným průvanem. Vlisované síťované zónyumožňují odvod tepla a vlhka směrem ven a společně s větracím systémem pomáhají regulovat teplotu.HEAD 3D FIT3D nastavení poskytuje horizontální a stejně tak vertikální nastavení helmy dle tvaru hlavy.ODNÍMATELNÝ CHRÁNIČ KRKUTyto nákrčníky lze vyjmout, aby vyhovovaly proměnlivým povětrnostním podmínkám a kvůli čištění.EN 1077:2007 CLASS BEN 1077 je evropský standard pro lyžařské a snowboardové helmy, kdy je třeba brát v úvahu kolizní testy při konkrétních dopadech a úderech, stejně tak odolnost a kvalitu vnějšího pláště. Helmy certifikované třídou B mají měkké chrániče uší.
Technologie: Necktagor;Venturi Effect;In-Mold;Head 3D Fit;Active Bottom Edge
Barva podle výrobce: White
Helma se štítem: Ne
Interkom: Ne
Příprava pro Intercom: Ne
Sezóna: Zima
Velikost: M/L (56-59 cm)
Nastavitelná velikost: Ano
Vybrat velikost: 59;L;57;58;56;M;M;L
Věková skupina: Dospělý
Materiál: Pěnový polystyren (EPS)
Modelový rok: 2022/2023
Země původu: Čína
Barva: Bílá
Pohlaví: Dámské
Větrání: Nastavitelná
Typ helmy: Half-shell

Lyžařská přilba s inovativní technologií a extrémně tvrdým vnějším polykarbonátovým plastem. Je vybavena systémem IAS 3D-Fit pro individuální adaptaci na příslušný obvod hlavy s upevňovacím systémem Monomatic, díky kterému ji lze snadno zapnout a odepnout jednou rukou. Má výborný ventilační systém a integrovaný držák na bezpečné upevnění lyžařských brýlí. Vnitřní části jsou antialergické, vyměnitelné a umývatelné. Velikost: 52 - 55 cm. Barva - Black Mat.
Země původu: Německo
Vybrat velikost: 53;54;55;52
Pohlaví: Unisex
Větrání: Fixed
Typ helmy: Half-shell
Nastavitelná velikost: Ano
Velikost: 52-55 cm
Příprava pro Intercom: Ne
Materiál: ABS;Pěnový polystyren (EPS)
Interkom: Ne
Helma se štítem: Ne
Barva podle výrobce: Black Mat
Sezóna: Zima
Technologie: IAS 3D
Barva: Černá
Věková skupina: Dospělý
Hmotnost: 510 g
Modelový rok: 17/18

Salomon HUSK PRIME MIPS, navržená pro outdoorové nadšence, kteří vždy touží najít nové způsoby, jak posouvat své hranice, je minimalistická přilba s cool designem, která dokonale integruje špičkové bezpečnostní a ventilační technologie. Sešlápněte plynový pedál a vychutnejte si dokonalou ochranu se skvělou přilbou, díky které vyniknete na jakékoli hoře.Hmotnost: NÍZKÁ- ULTRA NÍZKÁVětrání: VYSOKÉVÝHODY360° ochranaKombinací předních technologií ochrany proti nárazu MIPS, Smart Safety 360° a EPS4D je tato přilba navržena tak, aby zvýšila ochranu před vertikálními i šikmými nárazy.VětráníVentilace Dual Active poskytuje optimalizované proudění vzduchu, zatímco merino vložka přirozeně pomáhá regulovat teplotu a udržuje vaši hlavu v pohodlí za každého počasí.Vynikající, přizpůsobitelný střihSystém BOA® Fit System a konstrukce MaxFit dokonale přizpůsobí střih vašim potřebám, zatímco přezka Fidlock® a bezproblémová integrace brýlí vám pomohou připravit se na svah během vteřiny.VLASTNOSTIMIPSSystém ochrany mozku MIPS snižuje sílu nárazů pod úhlem, zatímco EPS4D nabízí vynikající absorpci nárazů a nabízí nejlepší všestrannou ochranu vaší hlavy.Systém BOA® FitOtáčením kolečka utáhnete střih, zatlačením uvolníte těsnost a vždy si budete užívat plnou kontrolu nad tím, jak vám přilba sedí na hlavě.Merino vlnaMerino vlna je prodyšná, zůstává měkká a pohodlná.EPS4DPatentovaná technologie EPS4D od Salomonu maximalizuje absorpci energie a chrání před šikmými a vertikálními nárazy.Hybridní konstrukceTato hybridní konstrukce přilby spojuje horní skořepinu ze vstřikovaného ABS a lehkou in-mold spodní skořepinu, která umožňuje extra ventilaci a integraci konceptu Airflow.Smart Safety 360°Koncept SMART safety 360° od Salomonu nyní kombinuje EPS4D s všestranným EPP, aby nabídl prvotřídní absorpci nárazu a ochranu celé vaší hlavy.Konstrukce MaxFitTato propracovaná konstrukce náušníků ve tvaru V zajišťuje dokonalé a pohodlné okamžité uchycení.Aktivní větráníUmožňuje vám upravit proudění vzduchu a odvod tepla.Koncept AirflowVestavěné kanály EPS4D vložky umožňují udržet rovnoměrnou teplotu a konstantní proudění vzduchu mezi vaší hlavou, přilbou a brýlemi (nastavitelné proudění vzduchu na vybraných designech).3D náušníky3D perforovaná konstrukce náušníků, která umožňuje lepší přenos zvuku.Odnímatelná / pratelná vložkaPro lepší hygienu: lehce odstranitelná, pratelná vložka.Alpine CE-EN1077/ASTM F-2040Certifikované organizace, které jsou akreditovány pro testování a certifikaci produktů podle evropských (CE) a amerických (ASTM) bezpečnostních norem. Tento produkt je certifikován na lyžování.Magnetická sponaLehce uzavíratelná magnetická přezka, která eliminuje přivření kůže při zavírání.
Materiál: Pěnový polystyren (EPS)
Modelový rok: 22/23
Země původu: Čína
Technologie: Mips;Custom Dial Fit System;In-Mold Construction;BOA;3D Earpads;Air Flow;Removable/Washable Lining
Barva podle výrobce: Evening Haze
Hmotnost: 510 g
Věková skupina: Dospělý
Typ helmy: Half-shell
Vybrat velikost: 56;54;53;55;S;S
Větrání: Nastavitelná
Pohlaví: Unisex
Příprava pro Intercom: Ne
Helma se štítem: Ne
Barva: Růžová
Sezóna: Zima
Interkom: Ne
Velikost: S (53-56 cm)
Nastavitelná velikost: Ano

Auric Cut POCito Mips nabízí bezpečnost na horách pro děti. Všechny přilby POC jsou vyvinuty tak, že celý koncept přilby je středobodem procesu navrhování; s použitím optimalizovaných materiálů v celé přilbě, jako je multi-nárazová EPP vložka a velmi robustní ABS skořepina. Přilba je také vybavena RECCO reflektorem a integrovaným LED panelem, který využívá inovativní materiály a design, a který doplňuje celý přístup POC přilby. Vezměte prosím na vědomí: Tato přilba obsahuje barvu, která může vyblednout. Pigmenty jsou citlivé na UV záření, díky čemuž barva časem vybledne, pokud je vystavena silnému slunečnímu záření. Tento proces lze zastavit přidáním škodlivých přísad, ale barva, kterou používáme pro tuto přilbu, používá přísady šetrné k životnímu prostředí. Bohužel, přátelské přísady nemohou být tak účinné jako škodlivé. Vyblednutí je přirozený proces a je výsledkem rozhodnutí učiněných při vývoji produktu a není znakem chyby produktu. HIGHLIGHTY Integrovaný LED panel pro lepší viditelnost při slabém osvětlení EPP vložka odolná vůči více nárazům Robustní ABS skořepina Lavinový záchranný reflektor Recco Nabíjení Zapojte nabíjecí kabel do zásuvky na spodní straně přilby (dodává se). Baterie je nabitá, když střední LED přestane blikat. Výdrž baterie je 8 hodin ve stálém režimu a 18 hodin v režimu blikání. Průvodce rychlým spuštěním ON / OFF na popruhu Stiskněte 1: Trvalé světlo Stiskněte 2: Blikající světlo Stiskněte 3 nebo podržte tlačítko: Vypnutí
Vybrat velikost: L;58;55;M;M;L;56;57
Technologie: LED;Mips;RECCO
Země původu: Čína
Větrání: Nastavitelná
Modelový rok: 22/23
Věková skupina: Dítě
Typ helmy: Half-shell
Barva podle výrobce: Fluorescent Yellow/Green
Materiál: ABS
Nastavitelná velikost: Ano
Pohlaví: Unisex
Velikost: M/L (55-58 cm)
Příprava pro Intercom: Ne
Helma se štítem: Ne
Sezóna: Zima
Interkom: Ne
Barva: Zelená

Lehký a nízkoprofilový design inspirovaný stylem klasické přilby na brusle. MOD1 je k dispozici ve třech provedeních a nabízí jednoduchost s prémiovými funkcemi, ať už vás dobrodružství na horách zavede kdekoliv.

BOA® 360 FIT SYSTEM: Plně nastavitelný design je navržen tak, aby poskytoval přesné přizpůsobení.
VĚTRÁNÍ: Umožňuje horkému vzduchu unikat z horní části helmy.
MIPS® (volitelné): MIPS® Brain Protection System je v přilbě integrovaná vrstva s nízkým třením navržena tak, aby omezila rotační pohyb přenášen do mozku během nárazu.
FIDLOCK® SPOJKA: Bezešvé magnetické funkce umožňují připnout si přilbu v rukavicích.
ODJÍMATELNÉ POLSTROVÁNÍ: Umožňuje snadné čištění, protože je možné jEJ prát v pračce, přizpůsobit se různým povětrnostním podmínkám a poskytuje volnost nošení popruhu brýlí pod přilbou.
BRIM/GOOGLE VENTILATION: Umožňuje proudění horkého vzduchu přes okrajovou ventilaci pro lepší účinek proti zamlžování.

Větrání: Fixed
Vybrat velikost: 51;52;53;55;54;S;S
Materiál: ABS
Technologie: Fidlock;Anti-Fog;Modular Brim System;Mips;BOA;Nízká hmotnost;Removable/Washable Lining;Removable Earpads
Modelový rok: 2019/2020
Interkom: Ne
Věková skupina: Dospělý
Barva podle výrobce: Forged Iron
Země původu: Čína
Helma se štítem: Ne
Typ helmy: Half-shell
Příprava pro Intercom: Ano
Barva: Šedá
Pohlaví: Unisex
Nastavitelná velikost: Ano
Velikost: S (51-55 cm)
Sezóna: Zima