Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Sada uvex Heyya pro nabízí malým dětem maximální ochranu při minimální hmotnosti. Tato sada lyžařských přileb a brýlí je navržena tak, aby si rodiče mohli bezstarostně užít své vlastní lyžování.
Sada uvex Heyy pro sestávající z přilby uvex Heyya pro a lyžařských brýlí uvex flizz LG. Je navržena speciálně pro mladé lyžaře. Díky matné optice a modernímu stylu si je přilba rychle získá. Helma je vyrobena podle nejvyšších bezpečnostních standardů a nabízí vysoký komfort. Brýle uvex flixx LG mají dvojitou čočku pro spolehlivou ochranu a chrání oči dětí před škodlivými paprsky UVA, UVB a UVC. Povlak uvex supravision® zabraňuje zamlžování, aby zajistil optimální výhled na každé zimní dobrodružství.
 
FAS:FAS je rychlý adaptační systém, který vytváří síť řemínků ukotvených uvnitř přilby. Umožňuje lepší a bezpečnější držení přilby na hlavě.
Monomatic:Monomatic umožňuje pohodlné a rychlé upevnění nebo odepnutí řemínku přilby jednoduchým stlačením knoflíku jednou rukou.
Interkom: Ne
Pohlaví: Unisex
Země původu: Německo
Věková skupina: Dítě;Junior
Větrání: Fixed
Modelový rok: 2022/2023
Příprava pro Intercom: Ne
Typ helmy: Half-shell
Vybrat velikost: 58;57;54;56;55
Technologie: Fidlock;Nízká hmotnost;IAS;Anti-Fog Lens Treatment;Active Ventilation
Helma se štítem: Ne
Materiál: ABS
Nastavitelná velikost: Ano
Barva podle výrobce: Pure Black
Barva: Černá
Sezóna: Zima
Velikost: 54-58 cm

Fornix je lehká, dobře větraná a aramidem vyztužená přilba. Použitím aramidové vazby a její tvarováním spolu s pěnovou vložkou bylo možné vyvinout lehkou přilbu s pokročilou strukturální stabilitou a vysokou úrovní ochrany proti nárazu. Aramid také zlepšuje ochranu před pronikáním ostrých předmětů. Fornix je velmi lehká a velkoryse větraný. Jednoduchý systém nastavení velikosti umožňuje přizpůsobit si přilbu tak, aby byla zajištěna bezpečnost a pohodlí. Kompatibilita s brýlemi je v horské lyžařské a snowboardové helmě zásadní a fornix má precizní kompatibilní nasazení s brýlemi POC, pevný popruh na brýle a ventilační kanály zajišťují, že vidění není narušeno mlžením.
HLAVNÍ INFORMACE O VÝROBKU

Tvarovaná přilba s vložkou z EPS
Velmi lehká
Vyztužení aramidem pro extra ochranu
Nastavitelná ventilace

Vybrat velikost: S;XS;S;XS;53;52;54;51
Modelový rok: 22/23
Země původu: Čína
Sezóna: Zima
Hmotnost: 420 g
Příprava pro Intercom: Ano
Technologie: Pěnový polystyren (EPS)
Helma se štítem: Ne
Materiál: PC
Interkom: Ne
Pohlaví: Unisex
Větrání: Nastavitelná
Barva podle výrobce: Uranium Black Matt
Barva: Černá
Typ helmy: Half-shell
Nastavitelná velikost: Ano
Velikost: XS/S (51-54 cm)
Věková skupina: Dospělý

Hybridní technologie spojuje dokonalost moderního designu s jedinečným komfortem nošení a vynikající bezpečností. Je robustní, lehká a super stylová. Aktivní nastavitelný ventilační systém, funkční vnitřní stélka a IAS fit adjust system zajišťují vždy maximální komfort. Uvex ultra spojuje to nejlepší ze dvou ověřených technologií – a světů designu. Lesklá vnější část ve spodní části přilby je ultralehká, matná tvrdá část v horní části je obzvláště robustní a odolná vůči nárazům. To je kombinováno s vnitřní EPS absorbující nárazy, která absorbuje energii nárazu, pokud by došlo k nejhoršímu. Další výhodou této hybridní konstrukce je, že lze zahrnout velké větrací otvory v horní části hlavy, jakož i aktivní a nastavitelný ventilační systém. Pro maximální pohodlí má uvex ultra funkční vnitřní stélku a magnetický monomatický zámek, který lze ovládat jednou rukou. Mimořádně praktické: osvědčený systém IAS se přesně přizpůsobí jakémukoli tvaru hlavy. A také boduje vysoko, pokud jde o styl a kompatibilitu.Technologieuvex IAS: Optimální nastavení pro různé velikosti a tvary hlavy.headband holder: Integrovaný držák na brýle.removable lining: Odnímatelná výstelka.větrací kanály: vpouštějí čerstvý vzduch, teplý odvádějí ven.
Větrání: Nastavitelná
Sezóna: Zima
Materiál: Pěnový polystyren (EPS)
Pohlaví: Unisex
Technologie: Fidlock;Nízká hmotnost;HardShell;Active Ventilation
Barva: Fialová
Vybrat velikost: 58;61;60;62;59
Příprava pro Intercom: Ne
Typ helmy: Half-shell
Helma se štítem: Ne
Interkom: Ne
Modelový rok: 2022/2023
Hmotnost: 590 g
Velikost: 58-62 cm
Barva podle výrobce: Purple Bash Mat
Nastavitelná velikost: Ano
Věková skupina: Dospělý
Země původu: Německo

Vždy hledáte sportovní výzvu? Poté potřebujete robustní a naprosto bezpečnou přilbu s tvrdým svrškem, která vám poskytne extra ochranu. Stejně jako náš postoj uvex MIPS, který chrání váš mozek před nebezpečnými rotačními pohyby, narazíte-li a udeříte si hlavu. Díky funkčním komfortním prvkům a integrovanému efektivnímu řízení ventilace je tato všestranná přilba ideální pro vás na sněhu. A to není všechno: sportovní, přiléhavý vzhled s ultramoderním povrchem ukazuje, že jste stejně talentovaní na stylovost jako na sjezdovce.TechnologiemonomatickéIAShardshellMIPS
Technologie: HardShell;Mips;Active Ventilation
Modelový rok: 23/24
Typ helmy: Half-shell
Sezóna: Zima
Hmotnost: 540 g
Příprava pro Intercom: Ne
Interkom: Ne
Větrání: Fixed
Nastavitelná velikost: Ano
Vybrat velikost: 56;54;57;58;55
Helma se štítem: Ne
Barva podle výrobce: Proton/Black Mat
Pohlaví: Unisex
Velikost: 54-58 cm
Věková skupina: Dospělý
Barva: Černá;Zelená
Země původu: Německo

Giro Jackson MIPS Helma Pánská
Helma Giro Jackson MIPS je navržena s pasivně agresivním ventilačním systémem, aby účinně řídila proudění vzduchu a teplotu. Technologie MIPS, vertikální ladění a bezproblémová kompatibilita umožňují jezdcům soustředit se na výkon, s měkkou podšívkou, kryty uší a popruhem na bradu pro důležitý komfort.

> Helma
> Konstrukce In Mold
> Systém In Form 2 Fit
> Stack vent
> Klip na brýle
> Měkká podšívka, kryty uší a popruh na bradu
> Pasivně agresivní ventilace (řídí proudění vzduchu a teplotu)
> Vertikální ladění
> Konstrukce MIPS (systém ochrany proti vícesměrným nárazům)
> Bezproblémová kompatibilita
> Značka Giro
> Navrženo pouze pro nemotorizované zimní sporty.

Lehká, cenově dostupná lyžařská a snowboardová helma s MIPS s moderním, štíhlým designem. Ušní polštářky a ochranu krku lze odejmout.Helma VICO nabízí výjimečnou ochranu hlavy, ať již jste v parku nebo na sjezdovce. Vybavena ventilací s Venturi efektem, má ergonomický chránič krku a pohodlné chrániče uší, tato helma zaručuje bezpečí a pohodlí i díky seřízení.TechnologieIN-MOLD TECHNOLOGYPrvek z vnitřní strany helmy pro absorbci nárazů, technologie injektována do tvrdé polycarbonové vrstvy, což tvoří jednotlivou vrstvu, která perfektně chrání a zároveň redukuje hmotnost.MIPSOchranný systém MIPS Brain je integrovaný prvek na vnitřní straně helmy, který snižuje prokluz helmy a její rotaci v případě působení síly na hlavu.TERMÁLNÍ VENTILACETermální ventilace je automatický ventilační systém, který odvádí horký vzduch z hlavy směrem ven, aniž by dovnitř vpouštěl studený vzduch. Jednoduše plníme svůj slib a dbáme na pohodlí Vaší hlavy.VENTURI EFFECTTechnologie Venturi Effect napomáhá k vytvoření ideálního klimatu uvnitř helmy. Funguje to tak, že vzduch, který míjí helmu, odvádí horký vzduch a vlhkost z helmy.MICROFUR NÁUŠNÍKYMicrofur je hřejivý a příjemný na pokožce. Je perfektní, vaše uši zůstanou v teple po dlouhé dny.MICROFLEECEMěkký mikrofleece má několik funkcí: příjemně se nosí, odvádí pot z kůže pryč.PLNÁ VNITŘNÍ ČEPIČKAMěkký mikrofleece materiál vnitřní čepičky se pohodlně přizpůsobí hlavě a chrání jejího nositele před škrábanci či nepříjemným průvanem. Vlisované síťované zónyumožňují odvod tepla a vlhka směrem ven a společně s větracím systémem pomáhají regulovat teplotu.HEAD 3D FIT3D nastavení poskytuje horizontální a stejně tak vertikální nastavení helmy dle tvaru hlavy.ODNÍMATELNÝ CHRÁNIČ KRKUTyto nákrčníky lze vyjmout, aby vyhovovaly proměnlivým povětrnostním podmínkám a kvůli čištění.EN 1077:2007 CLASS BEN 1077 je evropský standard pro lyžařské a snowboardové helmy, kdy je třeba brát v úvahu kolizní testy při konkrétních dopadech a úderech, stejně tak odolnost a kvalitu vnějšího pláště. Helmy certifikované třídou B mají měkké chrániče uší.
Vybrat velikost: 2XL;XL;62;61;63;60;2XL;XL
Modelový rok: 2022/2023
Země původu: Čína
Sezóna: Zima
Barva podle výrobce: Black
Helma se štítem: Ne
Nastavitelná velikost: Ano
Velikost: XL/2XL (60-63 cm)
Technologie: Mips;Head 3D Fit;Neckgator;Venturi Effect;In-Mold
Interkom: Ne
Materiál: Pěnový polystyren (EPS)
Větrání: Fixed
Pohlaví: Pánské
Věková skupina: Dospělý
Typ helmy: Half-shell
Barva: Černá
Příprava pro Intercom: Ne

Moderní, oceněná přilba RACHEL s integrovanou čočkou. Polarizační zorník je vybaven technologií skel 5K, která zvyšuje kontrast. Helma s integrovaným zorníkem, která kombinuje výhody nošení brýlí s výhodami helmy s hledím. Pohodlí je zaručeno nejen pro nositele dioptrických brýlí. Tato přilba navíc poskytuje neomezené zorné pole a zároveň nabízí ochranu proti větru a vodě. Zorník s dvojitou čočkou s polarizací je vybaven technologií čoček 5K. Čočku lze vyměnit během několika sekund jednoduše pomocí integrovaných přezek. Patentovaný systém Sphere Fit zajišťuje dokonalé uchycení této inovativní helmy a magnetická přezka Fidlock rychle a bez problémů zajistí helmu. Přidejte moderní sportovní design a máte helmu, která má všechno. Technologie IN-MOLD TECHNOLOGIE Prvek z vnitřní strany helmy pro absorbci nárazů, technologie injektována do tvrdé polykarbonové vrstvy, což tvoří jeden komplexní celek, který perfektně chrání a zároveň redukuje hmotnost. KONSTRUKCE VISORU Konstrukce HEAD Visor je UV ochrana proti větru, což umožňuje jezdcům nosit brýle. Stejně tak jako při jízdě na motorce, i zde lze chránit oči během jízdy. 360° MICROSHELL 360° Microshell je polykarbonová vrstva, která má třídimenzionální tvar a chrání helmu ve spodní části před poškrábáním a poškozením pěny. NASTAVITELNÁ VENTILACE Na vrchní straně helmy je možné snadno otevřít ventilační otvory a snadno tak nastavit regulaci. MICROFUR Microfur má za úkol zahřát a dopřát pohodlí. Díky svému umístění helma perfektně sedne a je příjemná i po celodenním řádění. PLNÁ VNITŘNÍ ČEPIČKA Měkký mikrofleece materiál vnitřní čepičky se pohodlně přizpůsobí hlavě a chrání jejího nositele před škrábanci či nepříjemným průvanem. Vlisované síťované zónyumožňují odvod tepla a vlhka směrem ven a společně s větracím systémem pomáhají regulovat teplotu. SPHERE FIT Patentovaný systém Sphere Fit je volně visící systém. Obepíná hlavu jako čepice a vytváří přiléhavý a pohodlný střih, aniž by vyvíjel jakýkoli tlak. BOA® Systém BOA® Fit vám umožňuje dokonale přizpůsobit helmu vaší hlavě a vytvořit tak přiléhavé a pohodlné nošení bez jakéhokoli tlaku. OCHRANA KRKU Chránič krku poskytuje pohodlí a zahřeje. Přidanou hodnotou je pohodlí a perfektní střih. ODNÍMATELNÉ CHRÁNIČE UŠÍ Omyvatelné náušníky tohoto modelu lze vyjmout, aby vyhovovaly proměnlivým povětrnostním podmínkám a pro čištění. FIDLOCK PŘEZKA Přezky se automaticky zavírají a lze je snadno otevřít pomocí jedné ruky. 5K ČOČKA Vzorec tónu 5K Lens byl vyvinut pro alpské prostředí. 5K zvyšuje kontrast a zvyšuje brilanci barev filtrováním specifických vlnových délek vizuálního spektra, čímž odhaluje více detailů a zajišťuje bezpečnější a méně únavný zážitek na sněhu za jakýchkoli povětrnostních podmínek. POLARIZOVANÁ ČOČKA Polarizovaná, laminovaná skla s vertikálními proužky, které propustí světlo pouze vertikálně. Vzhledem k tomu, že světlo nepronikne horizontálně, jste chránění proti oslnění. Díky tomu...
Země původu: Čína
Vybrat velikost: M;L;56;57;58;59;M;L
Modelový rok: 2022/2023
Sezóna: Zima
Barva podle výrobce: White
Helma se štítem: Ano
Velikost: M/L (56-59 cm)
Nastavitelná velikost: Ano
Technologie: Anti-Fog;In-Mold;5K Lens;BOA;Toric Lens;360° Microshell;Polarized Lens;Rapid Lens Exchange System;Neckgator;Sphere Fit;Dvojité sklo
Typ helmy: Half-shell
Barva skla (podle výrobce): 5K Pola Violet
Příprava pro Intercom: Ne
Věková skupina: Dospělý
Materiál: Pěnový polystyren (EPS)
Větrání: Nastavitelná
Interkom: Ne
Kategorie filtru: S3
Barva: Bílá
Pohlaví: Dámské

Lehká, cenově dostupná lyžařská a snowboardová přilba s nastavitelnou ventilací a moderním, štíhlým designem. Ušní polštářky a ochranu krku lze odejmout.Helma VANDA garantuje maximální ochranu a ideální klima uvnitř přilby. Nastavitelná ventilace odvádí vlhkost a teplo pryč díky Venturi efektu, čímž se vytváří perfektní klima bez zamlžení, podšívka z mikroflísu poskytuje výjimečný komfort.TechnologieIN-MOLD TECHNOLOGYPrvek z vnitřní strany helmy pro absorbci nárazů, technologie injektována do tvrdé polykarbonové vrstvy, což tvoří jednotlivou vrstvu, která perfektně chrání a zároveň redukuje hmotnost.NASTAVITELNÁ VENTILACENa vrchní straně helmy je možné snadno otevřít ventilační otvory a snadno tak nastavit regulaci.ACTIVE BOTTOM EDGETechnologie Active Bottom Edge zabraňuje zamlžení brýlí tím, že napomáhá proudění vzduchu. Systém funguje tak, že vzduch z brýlí proudí dál do helmy.VENTURI EFFECTTechnologie Venturi Effect napomáhá k vytvoření ideálního klimatu uvnitř helmy. Funguje to tak, že vzduch, který míjí helmu, odvádí horký vzduch a vlhkost z helmy.MICROFURMicrofur má za úkol zahřát a dopřát pohodlí. Díky svému umístění helma perfektně sedne a je příjemná i po celodenním řádění.PLNÁ VNITŘNÍ ČEPIČKAMěkký mikrofleece materiál vnitřní čepičky se pohodlně přizpůsobí hlavě a chrání jejího nositele před škrábanci či nepříjemným průvanem. Vlisované síťované zónyumožňují odvod tepla a vlhka směrem ven a společně s větracím systémem pomáhají regulovat teplotu.HEAD 3D FIT3D nastavení poskytuje horizontální a stejně tak vertikální nastavení helmy dle tvaru hlavy.ODNÍMATELNÝ CHRÁNIČ KRKUTyto nákrčníky lze vyjmout, aby vyhovovaly proměnlivým povětrnostním podmínkám a kvůli čištění.EN 1077:2007 CLASS BEN 1077 je evropský standard pro lyžařské a snowboardové helmy, kdy je třeba brát v úvahu kolizní testy při konkrétních dopadech a úderech, stejně tak odolnost a kvalitu vnějšího pláště. Helmy certifikované třídou B mají měkké chrániče uší.
Vybrat velikost: L;M;58;57;56;59;L;M
Modelový rok: 2022/2023
Sezóna: Zima
Velikost: M/L (56-59 cm)
Nastavitelná velikost: Ano
Barva podle výrobce: White
Helma se štítem: Ne
Země původu: Čína
Věková skupina: Dospělý
Materiál: Pěnový polystyren (EPS)
Technologie: Active Bottom Edge;Necktagor;Venturi Effect;Head 3D Fit;In-Mold
Typ helmy: Half-shell
Interkom: Ne
Příprava pro Intercom: Ne
Větrání: Nastavitelná
Pohlaví: Dámské
Barva: Bílá

Lehká, cenově dostupná lyžařská a snowboardová přilba s nastavitelnou ventilací a moderním, štíhlým designem. Ušní polštářky a ochranu krku lze odejmout.Helma VANDA garantuje maximální ochranu a ideální klima uvnitř přilby. Nastavitelná ventilace odvádí vlhkost a teplo pryč díky Venturi efektu, čímž se vytváří perfektní klima bez zamlžení, podšívka z mikroflísu poskytuje výjimečný komfort.TechnologieIN-MOLD TECHNOLOGYPrvek z vnitřní strany helmy pro absorbci nárazů, technologie injektována do tvrdé polykarbonové vrstvy, což tvoří jednotlivou vrstvu, která perfektně chrání a zároveň redukuje hmotnost.NASTAVITELNÁ VENTILACENa vrchní straně helmy je možné snadno otevřít ventilační otvory a snadno tak nastavit regulaci.ACTIVE BOTTOM EDGETechnologie Active Bottom Edge zabraňuje zamlžení brýlí tím, že napomáhá proudění vzduchu. Systém funguje tak, že vzduch z brýlí proudí dál do helmy.VENTURI EFFECTTechnologie Venturi Effect napomáhá k vytvoření ideálního klimatu uvnitř helmy. Funguje to tak, že vzduch, který míjí helmu, odvádí horký vzduch a vlhkost z helmy.MICROFURMicrofur má za úkol zahřát a dopřát pohodlí. Díky svému umístění helma perfektně sedne a je příjemná i po celodenním řádění.PLNÁ VNITŘNÍ ČEPIČKAMěkký mikrofleece materiál vnitřní čepičky se pohodlně přizpůsobí hlavě a chrání jejího nositele před škrábanci či nepříjemným průvanem. Vlisované síťované zónyumožňují odvod tepla a vlhka směrem ven a společně s větracím systémem pomáhají regulovat teplotu.HEAD 3D FIT3D nastavení poskytuje horizontální a stejně tak vertikální nastavení helmy dle tvaru hlavy.ODNÍMATELNÝ CHRÁNIČ KRKUTyto nákrčníky lze vyjmout, aby vyhovovaly proměnlivým povětrnostním podmínkám a kvůli čištění.EN 1077:2007 CLASS BEN 1077 je evropský standard pro lyžařské a snowboardové helmy, kdy je třeba brát v úvahu kolizní testy při konkrétních dopadech a úderech, stejně tak odolnost a kvalitu vnějšího pláště. Helmy certifikované třídou B mají měkké chrániče uší.
Materiál: Pěnový polystyren (EPS)
Technologie: In-Mold;Head 3D Fit;Active Bottom Edge;Necktagor;Venturi Effect
Příprava pro Intercom: Ne
Typ helmy: Half-shell
Věková skupina: Dospělý
Pohlaví: Dámské
Větrání: Nastavitelná
Barva: Bílá
Interkom: Ne
Modelový rok: 2022/2023
Vybrat velikost: S;XS;52;53;54;55;S;XS
Sezóna: Zima
Barva podle výrobce: White
Helma se štítem: Ne
Velikost: XS/S (52-55 cm)
Nastavitelná velikost: Ano
Země původu: Čína

Dětská lyžařská přilba je velmi lehká díky InMould konstrukci. Poskytuje optimální ochranu s minimální hmotností pro mladé lyžařské hvězdy. Je maximálně pohodlná díky anatomicky optimalizované konstrukci podšívky a popruhu. Díky své zabudované technologii je nejen extrémně bezpečná, ale i výjimečně lehká. Ve skutečnosti taková lehká, že si děti sotva všimnou, že ji mají na sobě.

Nastavitelný IAS fit systém umožňuje nastavení velikosti přilby tak, aby přilba pevně a pohodlně držela na hlavě. Ventilační systém dodává dostatek čerstvého vzduchu i v těch nejžhavějších sněhových dobrodružstvích. Vnitřní výstelka je odnímatelná a lze ji vyprat. Pomocí monomatic přezky je zapínání popruhů velmi jednoduché, rychlé a bezpečné.

Vlastnosti:

Typ přilby: Rekreačná
Konstrukce: InMould
Nastavení velikosti: IAS fit systém
Větrání: Aktivní
Vybavení: Držák brýlí, odnímatelná výstelka, FAS, monomatic
Materiál: PC/EPS

Technologie:

Monomatic: Pomocí monomatic lze rychle, jednoduše a bezpečně zapnout popruhy přilby jednou rukou.FAS: Fast Adapting System lze snadno a nepřetržitě přizpůsobit vašemu tvaru hlavy. Přilba zůstává bezpečně na hlavě ve všech situacích a popruhy jsou vždy v nejlepší poloze.
Uvex IAS: Sofistikovaný systém IAS poskytuje optimální nastavení velikosti přilby na různé velikosti a tvary hlavy jednoduchým otočením nastavovacího kolečka. Prostor uvnitř přilby se přizpůsobí na obvod hlavy.
Headband holder: Přilby uvex poskytují větší komfort i v těch nejmenších detailech: integrovaný držák brýlí zajišťuje pevné držení brýlí na helmě v každé situaci.
Removable lining: Výstelka uvex vsákne nadměrnou vlhkost, je antialergenní a snadno se dá vyjmout na vyčištění.

Pohlaví: Unisex
Modelový rok: 2022/2023
Příprava pro Intercom: Ne
Větrání: Fixed
Vybrat velikost: 56;54;55;57;58
Barva podle výrobce: Black Mat
Věková skupina: Dítě;Junior
Technologie: IAS;Active Ventilation;Nízká hmotnost;Fidlock
Země původu: Německo
Typ helmy: Half-shell
Materiál: ABS
Barva: Černá
Sezóna: Zima
Nastavitelná velikost: Ano
Helma se štítem: Ne
Interkom: Ne
Velikost: 54-58 cm