Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Taška určená převážně pro bezpečné uložení bezolovnatých rybářských zátěží z těžkého betonu, tzv. betůvek. Tato výjimečná série produktů vznikla díky jedinečnému propojení dvou českých výrobců rybářských potřeb, kdy značka UFO SINKER zajišťuje výrobu betonových zátěží a značka R-SPEKT doplňuje tzv. betůvky o specifické brašnářské vybavení.


 


Zavážecí taška je určena pro bezpečné uložení uceleného kompletu betonových zátěží především vyšších gramáží, které se běžně využívají při tzv. vyvážce na delší vzdálenosti. Uvnitř brašny se nacházejí 4 samostatné komory do nichž lze uložit veškeré potřebné betonové zátěže např. podle jednotlivých druhů nebo gramáží. Přepážky mezi jednotlivými komorami jsou navíc pomocí suchých zipů oddělitelné, takže si můžete vnitřní podobu brašny uzpůsobit přesně na míru vašim aktuálním potřebám. Minimální úložná kapacita každé komory činí 10ks nejtěžších zátěží, celkem tedy můžete do tašky uložit nejméně 40ks zátěží ve velmi vysoké gramáži. (při redukci vnitřních přepážek se poté tato kapacita ještě dále výrazně zvyšuje)


 


V horní části brašny nad těmito komorami se nachází další pevná vnitřní přepážka, na niž si můžete připravit již konkrétní montáže, které budete potřebovat při samotném lovu. Tuto pomůcku oceníte především ve člunu, kdy si tímto bezpečným uložením montáží ušetříte spoustu času a případných komplikací na neklidné vodní hladině. Na přední straně tašky je umístěna další praktická velká kapsa pro uložení magnetu s příslušenstvím, pomocí kterého lze utopené zátěže vytáhnout zpět do člunu a následně je opět použít pro lov.


 


Zesílené dno brašny je kompletně omyvatelné, k nošení slouží dvě extrémně odolné polstrované uši a dále také zesílený stavitelný popruh, díky němuž můžete nosit brašnu s velkou zátěží klasicky přes rameno.


 


Hlavním cílem spolupráce obou českých producentů je snaha posílit šetrný a bezpečný přístup jednotlivých aktivních rybářů k přírodě a to na nejvyšší možné úrovni v podobě exkluzivní řady ekologických výrobků UFO SINKER by R-SPEKT.


Barevné provedení: černá brašna s logy UFO SINKER a R-SPEKT limited edition


Materiálové složení: 100% vodě odolný polyamid se zátěrem / hydroizolační zesílená LDPE fólie


 


Rozměry: 46 x 15 x 15cm


 


Uspořádání tašky: 4 oddělitelné vnitřní komory pro uložení min. 40ks betonových zátěží, 1 horní vnitřní přepážka pro přípravu zátěží, 1 vnější kapsa pro uložení magnetu a příslušenství.

Taška určená převážně pro bezpečné uložení bezolovnatých rybářských zátěží z těžkého betonu, tzv. betůvek a dipovacích pomůcek k těmto zátěžím. Tato výjimečná série produktů vznikla díky jedinečnému propojení dvou českých výrobců rybářských potřeb, kdy značka UFO SINKER zajišťuje výrobu betonových zátěží a značka R-SPEKT doplňuje tzv. betůvky o specifické brašnářské vybavení.


 


Dipovací taška je určena pro bezpečné uložení minimálně 10ks betonových zátěží především nižších gramáží, které se běžně využívají při tzv. odhozu, tedy lovu na kratší vzdálenosti. Tyto zátěže jsou běžně umístěny na spodním dně brašny. V horní části brašny nad tímto spodním dnem je našitá praktická odklopná vnitřní přepážka, na niž si můžete umístit dva dipovací kelímky UFO SINKER a minimálně další dva originální 200ml dipy UFO SINKER, které využijete při přípravě jednotlivých montáží. Tuto pomůcku oceníte při každé vaší výpravě k vodě, neboť ušetříte spoustu času již při samotné přípravě jednotlivých dipů na konkrétní zátěže a dále budete mít ve všech nadipovaných zátěžích naprostý pořádek.


 


Zesílené dno brašny je kompletně omyvatelné, k nošení pak slouží praktické a odolné madlo do ruky.


 


Hlavním cílem spolupráce obou českých producentů je snaha posílit šetrný a bezpečný přístup jednotlivých aktivních rybářů k přírodě a to na nejvyšší možné úrovni v podobě exkluzivní řady ekologických výrobků UFO SINKER by R-SPEKT.


Barevné provedení: černá brašna s logy UFO SINKER a R-SPEKT limited edition


Materiálové složení: 100% vodě odolný polyamid se zátěrem / hydroizolační zesílená LDPE fólie


 


Rozměry: 23 x 13 x 18cm


 


Uspořádání tašky: 2 vnitřní komory oddělené odklopnou přepážkou pro uložení min. 10ks betonových zátěží, 2ks dipovacích kelímků UFO SINKER a min. 2ks originálních 200ml dipů UFO SINKER

Nash Krabička Shallow Boxes - Box 1

Nash Krabička Shallow Boxes - Box 2

Díky pevnému a kvalitnímu plastu jsou doplňky bezpečně uzamčeny a chráněny Specifikace:

 barva: čirá
 vnější rozměry: 175 x 115 x 47 mm
 vnitřní rozměry: 157 x 82 x 41 mm
 hloubka víčka: 12 + 29 mm
 hmotnost: 0,160 kg
 vodotěsnost: IP67

Vyrobeno ze silného a nepromokavého materiálu EVA.
Vyrobeno z nepromokavého a prakticky nezničitelného materiálu
Průhledná horní část pro snadné nalezení vašeho uloženého příslušenství
4ks 10x16x7cm 1ks 17,5 x 22 x 16 cm

Pouzdro má pevné tvrdé stěny a vnitřní síťovanou kapsu na zip na víku. Celá řada Ruggage je modulární, což znamená, že pouzdro se snadno vejde do dalších zavazadel z této řady. Standard Accessory Case je hlubší verzí našeho kompaktního pouzdra. Můžete jej tak využít k uspořádání i větších kousků vaší rybářské výbavy. Celá řada Ruggage má plně polstrované stěny a kapsy pro maximální ochranu všech nezbytností pro vaše rybaření.
Specifikace:
• Nepromokavý materiál Hydropel 168D
• Vysoce kvalitní YKK zipy
• Vnitřní síťované kapsy na zip
• Zapínání na dvoucestný zip
• Rukojeť pro pohodlné přenášení
• Plně polstrované pevné stěny
• Plně modulární s ostatními produkty z řady Ruggage
• Rozměry: 20 x 8 x 10 cm

Tato řada ochrání vaše jigy a zabrání jejich vzájemnému poškrábání, i když jsou vybaveny pomocnými háčky. Všechna pouzdra jsou omyvatelná, takže můžete všechny jigy i pouzdro umýt, aniž byste jigy vyndávali z pouzdra, a potom je zase v něm můžete nechat uschnout. Jakmile uschnou, můžete pouzdro jednoduše srolovat nebo složit a jste připraveni na další rybářskou výpravu. Už to nemůže být jednodušší.

Vnitřní část tašky je izotermická a velmi dobře udržuje konstantní teplotu. Technické údaje:

 odolná tkanina 400D RipStop
 voděodolný materiál
 zesílená spodní část
 do ruky padnoucí rukojeť pro snadný transport
 zesílené zipy a táhla pro snadné rozepnutí Rozměr: 38 x 21 x 31cm

Je vybaveno pohodlným polstrovaným ramenním popruhem a držadly pro snadnou manipulaci při převozu. Barrow Bag se může pochlubit šesti vnějšími hlubokými kapsami s dvoucestným zipem, které umožňují snadný přístup k vaší rybářské výbavě, i když jste zrovna v pohybu. Je ideální pro uložení boxů s bižuterií, různých pouzder s příslušenstvím, ale i dalšího rybářského vybavení. Lisované EVA víko vám skvěle poslouží jako pracovní plocha, lze jej použít jako desku stolu. Uvnitř víka jsou dvě síťované kapsy na zip, další dvě jsou na bocích hlavní komory. Celá řada Ruggage má plně polstrované stěny a kapsy pro maximální ochranu všech nezbytností pro vaše rybaření.
Specifikace:
• Nepromokavý materiál Hydropel 168D
• Víko z tvarovaného EVA materiálu
• Nepromokavá PVC základna
• Vysoce kvalitní YKK zipy
• Hlavní úložný prostor s objemem 80l a dvoucestným zipem
• Šest vnějších kapes s dvoucestným zipem
• Vnitřní síťované kapsy na zip
• Odnímatelný polstrovaný ramenní popruh
• Polstrované rukojeti pro pohodlný přenos
• Plně polstrované stěny a kapsy
• Ideální v kombinaci s pouzdry z řady Ruggage
• Rozměry: 74 x 44 x 32 cm