Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Luxusní a dokonale funkční podběrák, který splňuje ty nejnáročnější požadavky na funkčnost, kvalitu i design. Jeho unikátní řešená trojdílná tyč umožňuje zvolit délku podběráku podle aktuálních podmínek. Ramena i tyč podběráku jsou vyrobeny z uhlíkových vláken a po celé délce zesílené sítí z cross woven karbonu. I při maximální délce je celá konstrukce podběráku velmi tuhá a podběrák je stále skvěle ovladatelný a překvapivě lehký. Frézovaný celokovový střed i čepy ramen jsou zárukou maximální odolnosti a dlouhé životnosti. Velmi pevná rychleschnoucí síťka z polyesterových vláken je šetrná k rybám a může být pomocí klipu snadno připnuta k rukojeti. Maskáčový design síťky podtrhuje celkovou výjimečnost tohto podběráku. Rozměr: 100 x 100 x 100 cm. Délka tyče: 2,65 m (třídílná).

Počet dílů: 3 díly;3
Série: CamoCODE
Varianta: Podběrák
Materiál: Uhlíkové vlákno
Země původu: Čína
Navrženo v: Česká republika
Rozměry: 100 x 100 x 100 cm
Délka: 265 cm
Barva podle výrobce: Camo
Barva: Hnědá

Velmi kvalitní podběrák s robustní konstrukcí a rychleschnoucí síťkou šetrnou k rybám. Frézovaný středový blok a čepy ramen z nerezové oceli jsou zárukou kvality a odolnosti. Tento podběrák se vyznačuje vynikající tuhostí ramen a zesílenými dvoudílnými rukojeťmi, vyrobenými z uhlíkových vláken. To vše při zachování nízké hmotnosti. Rozměry: 100 x 100 x 100 cm. Délka tyče: 180 cm. Barva: zelená.
Rozměry: 100 x 100 x 100 cm
Délka: 180 cm
Materiál: Uhlíkové vlákno
Počet dílů: 2;2 díly
Varianta: Podběrák
Země původu: Čína
Navrženo v: Česká republika
Barva: Zelená
Série: Executive
Barva podle výrobce: Green

Úspěšný model děličkové podběrákové tyče z ExHMC uhlíkových vláken. Vyznačuje se nízkou hmotností i výbornou ovladatelností. Nabízí kvalitu nejlepších plavačkových tyčí v nejžádanější délce za mimořádně výhodnou cenu. Délka - 4,4 m. Transportní délka - 120 cm. Počet dílů - 4.
Série: Xcelsion
Varianta: Podběráková tyč
Barva: Modrá
Navrženo v: Česká republika
Počet dílů: 4 díly;4
Transportní délka: 120 cm
Barva podle výrobce: Blue
Délka: 440 cm
Země původu: Čína
Materiál: Uhlíkové vlákno

Při pouličním rybaření v městských oblastech potřebujete, aby vaše vybavení bylo lehké, diskrétní a vysoce kvalitní. Tento snadno skládací podběrák tohle všechno splňuje. Dá se snadno složit, umožňuje snadný transport, má teleskopickou rukojeť – zkrátka je vhodný pro lov dravců, jako je okoun, štika a candát z vysokých břehů nebo třeba na městských kanálech.

Nastavitelný transportní popruh
Teleskopická kompozitová rukojeť
Snadno složitelný
Skvělý pro lov s umělými nástrahami
Gumová síť šetrná vůči rybám

Velikost: S
Počet dílů: Tele;1;1 díl
Varianta: Podběrák
Barva podle výrobce: Black
Navrženo v: Dánsko
Země původu: Čína
Délka: 71 - 250 cm
Barva: Černá

Ve společnosti Prologic víme, že jedním z nejdůležitějších aspektů lovu kaprů je bezpečné a šetrné zacházení s ulovenou rybou, které zajišťuje minimální stres a zranění. S ohledem na to máme rozsáhlou kolekci produktů pro péči o kapry, které vám pomohou s jistotou chytat, vyháčkovávat, manipulovat a pouštět kapry. Ať už se jedná o podložky, vážicí tašky, kaprové saky nebo naše mimořádně velké a lehké podběráky, máme produkty, díky nimž můžete svůj cenný úlovek vrátit zpět do vody ve zdraví a fit. Používáním produktů Prologic z této kategorie ukazujete, že vám záleží na dobrých životních podmínkách ryb.
Perfektní podběrák, který designově ladí k naší řadě prutů C2 Element. Tento elegantní a skvěle vyvážený 2-dílný podběrák je vyroben ze stejného HM uhlíku jako pruty a nabízí také možnost výběru ze dvou variant rukojeti – krásnou štíhlou korkovou variantu nebo klasickou japonskou smršťovačku. Obě varianty nabízí stejnou vynikající kvalitu zpracování a provedení, jakou byste očekávali od naší řady C2 Element. Na lehkých kónických 42'' ramenech z HM uhlíku je připevněna velmi jemná olivově zelená síťovina, která je šetrná vůči rybám. Zesílený rozpěrný kříž je dostatečně pevný a nabízí možnost upevnění a zajištění podběráku ve vodě, zatímco si budete připravovat podložku a fotoaparát. Dodává se s plovákem z tvrdé pěny, který zajistí, že budete mít podběrák neustále po ruce.

2-dílná rukojeť z HM Dry-Weave uhlíku
42'' ramena z HM uhlíku
Zesílený rozpěrný kříž
Plovák z tvrdé pěny
Ultra jemná síťovina šetrná vůči rybám
2 stylové varianty rukojeti
SC – Slim Cork (štíhlý korek)
FS – Full Japanese shrink (plná japonská smršťovačka)

Barva podle výrobce: Olive Green
Barva: Zelená
Rukojeť: Slim Cork
Navrženo v: Spojené království
Počet dílů: 2 díly;2
Rozměry: 180 x 95 cm
Délka: 180 cm
Materiál: Uhlíkové vlákno
Šířka: 106 cm
Varianta: Podběrák
Série: Element
Země původu: Čína
Transportní délka: 106 cm

Kaprařský podběrák navazující na oblíbenou sérii produktů SYMBOL, která je charakteristická skvělým poměrem ceny a kvality. A právě tento aspekt jsme se snažili maximálně dodržet i při tomto produktu.
Podběrák se vyznačuje nekonvenčním řešením hlavy, která na první pohled upoutá hnědou síťkou našitou na zesílených černých tunelech. Podstatná výhoda se však nachází na pevných uhlíkových ramenech, na kterých jsou po celé délce aplikovány úzké plováky. Díky tomu není nutné dokupovat žádný plovák navíc a podebrání ryby bude pohodlné i v případě, že na rybách nemáte žádného pomocníka. Samotná síťka má extra jemnou strukturu s rozměry oka jen 3 x3 mm. Každý úlovek tak bude po podebrání v bezpečí a nehrozí jeho nechtěné poranění. Ramena hlavy jsou na konci osazena konektory z nerezové oceli, které umožňují snadné spojení s rukojetí.
Právě dvoudílná rukojeť je vizuálně velmi působivou částí podběráku. Je vyrobena ze štíhlého strukturovaného uhlíku s dostatečnou pevností na podebrání těch největších kaprů. Rukojeť je v místech uchopení potažená gumovou, protiskluzovou vrstvou, čímž je manipulace s ní komfortní za každých okolností. Pro důkladné spojení s hlavou slouží minimalistický konektor z nerezavějící oceli, který je k rukojeti připojen pomocí zesíleného vlepeného závitu.

Technické parametry:

Materiál rukojeti: uhlíková
Transportní délka: 117 cm
Hmotnost rukojeti: 280 g
Hmotnost hlavy: 660 g

Navrženo v: Slovensko
Materiál: Guma;Nerezová ocel;Uhlíkové vlákno
Série: Symbol
Země původu: Čína
Počet dílů: 2 díly;2
Hmotnost: 280 g;660 g
Barva: Hnědá;Černá
Délka: 100 x 100 cm;1,8 m
Varianta: Podběrák
Barva podle výrobce: Black
Transportní délka: 117 cm

Teleskopická rukojeť na podběrák Delphin BloxPOINT je skvělým nástrojem pro každého rybáře, který chce být vždy dokonale připraven na podebrání ryby, bez ohledu na okolní podmínky a terén.Tato rukojeť je vyrobena z kvalitního karbonového materiálu, který zaručuje její odolnost a nízkou hmotnost. Největší výhodou podběrákové rukojeti BloxPOINT je fixovatelnost v jakékoli délce v rozmezí od 110cm po 200cm, čímž se stává univerzálním společníkem při podebírání ryb. Univerzální závit umožňuje upevnění různých standardně vyráběných feederových, přívlačových či plavačkových hlav.Vzhledem k výhodám a praktičnosti je teleskopická fixovatelná rukojeť BloxPOINT skvělým doplňkem výbavy, který podstatně zvýší vaše šance na úspěšné podebrání každého úlovku v kterémkoli terénu.Technické parametry:Model: 110-200cmMateriál rukojeti: uhlíková vláknaCelková délka rukojeti: 200cmPočet dílů: 2Transportní délka: 110cmHmotnost: 265g
Transportní délka: 110 cm
Barva podle výrobce: Black
Počet dílů: 1 díl;1
Rukojeť: EVA Full Grip
Hmotnost: 265 g
Délka: 110 - 200 cm
Barva: Černá
Série: Atak!
Země původu: Čína
Varianta: Podběráková tyč
Materiál: Uhlíkové vlákno
Navrženo v: Slovensko

Perfektně zpracovaný vážící sak se zipy po obou stranách. Sak je tvořen ze dvou vysouvacíhc tyčí, které do sebe přesně pasují a zaručují dostatečnou pevnost při vážení a zároveň skladnost po rozložení. Jemná síťovina zaručuje nejen výborný odtok vody, ale hlavně šetrné zacházení s ulovenou rybou. Na vrchní straně jsou umístěna dvě závěsná ucha pro lepší manipulaci. Součástí saku jsou dva popruhy s očkama pro zavěšení na váhu. Je dodáván včetně praktického přepravního obalu. Rozměry: 120 x 50 cm Transportní délka: 75 cm
Barva: Černá;Zelená
Rozměry: 120 x 50 cm

Tyč Spirit je velmi pevná a přitom praktická. Díky univerzálnímu závitu je vhodná pro všechny podběrákové hlavy se standardním křížem. Dokonalý pár tvoří s hlavou Zfish Spirit, která je dostupná ve 2 velikostech. Tyč je dvoudílná a obě části mají duplonový úchop pro snadnou manipulaci. Součástí balení je nylonové přepravní pouzdro. Délka tyče: 180 cm Přepravní délka: 95 cm
Počet dílů: 2;2 díly
Barva: Černá
Transportní délka: 95 cm
Varianta: Podběráková tyč
Délka: 180 cm

Velice praktický teleskopický podběrák se sklopným systémem hlavy, pogumovanou síťkou a klipem pro zavěšeni na opasek, vestu nebo batoh. Tento podběrák je primárně vyvinutý na přívlač, kde rybáři ocení jeho kompaktní transportní rozměry, snadný způsob rozložení v jedné ruce a v neposlední řadě i výsuvnou teleskopickou hliníkovou tyč se závitovou aretací. Výklopný systém hlavy pro snadné složení v jedné ruce Hliníková teleskopická tyč s jednoduchou aretací pro nastavení délky Pogumovaná síťka nenasákne, nepohlcuje pachy, nechytá háčky a je šetrná k rybám Transportní rozměry: 82 x 45 cm Rozměry hlavy: 50 x 45 cm Hloubka sítě: 40 cm Délka tyče: 78 - 133 cm Maximální délka: 187 cm
Barva: Černá
Délka: 187 cm