Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Kompas od značky Trespass Vám pomůže se správnou orientací i v tom nejhorším terénu.Kompas je možno připevnit díky kovovému úchytu.

Vodotěsný kompas pro plavidla od 5 do 8 m (17 - 26 ft). Montáž: zapuštění na vodorovné ploše: kompaktní kompas (upevnění pomocí šroubů). Je vyměnitelný s jakýmkoli kompasem ekvivalentní velikosti. Vlastnosti: Konstrukce zaručuje přesné čtení a bezpečnou navigaci za všech podmínek počasí nebo denního světla. Vysoce stabilní kuželový tvar s průměrem 70 mm. Přední čtení: odstupňování každých 5 ° a kompaktní čísla umožňují snadné čtení. Osvětlení: žárovka je integrovaná do mísy, čímž se rovnoměrně osvětluje osvětlení a zabraňuje vyčerpání očí a únavě v noci. Odolné materiály: Všechny díly jsou zcela nepropustné pro UV záření. Kupole odolná vůči poškrábání.
Barva: Bílá
Země původu: Francie

Kompas s hodinami. Materiál: mosaz. Průměr: 8,5 cm.
Průměr: 8,5 cm
Země původu: Čína
Průměr (cm): 8.5

Profesionální kompas se zrcadlem. Špičkový výrobek určený profesionálům, armádě či náročným turistům. Vyznačuje se kvalitním ložiskem, kapalinovou výplní a fixní korekcí magnetické deklinace. Ocelová střelka je vyvážená pro použití na severní polokouli. Kompas je sklápěcí, úplné sklopení víčka slouží k prodloužení základní desky. Po obvodu jsou pravítka v cm a palcích. Zrcadlové víčko má na spodní straně pozorovací otvor a na vrchní straně štěrbinu, pro přesné zaměření cíle. Je také vybaven sklonoměrem, který slouží k měření sklonu a výšky objektů. Nachází se zde i lupa a otvory pro značení kontrolních bodů. Šňůrka na krk se dá se jednoduše odpojit pro práci s mapou. Kompas snáší teploty od -30 do 60 stupňů Celsia. Rozměry: 65 x 101 x 18 mm. Hmotnost: 74 g.
Země původu: Čína
Barva: Průhledná

Silva 85 Compass White 2255 CZK  -4% 
85 je stabilní námořní kompas pro malé a rychlé čluny a funguje dobře i při vysoké rychlosti. Má paměťový kroužek pro nastavení požadovaného kurzu.Díky jasným měřítkům a rychlé čitelnosti je tento kompas ideální pro navigaci vysokou rychlostí. Díky vynikajícímu tlumení kompasové karty je 85 vhodná pro vysoké rychlosti a drsné podmínky.Design s plochým dnem umožňuje zapuštěnou instalaci bez vytváření velkých otvorů ve člunu. Běžnou konfigurací jsou dva 85 kompasy, jeden na každé kolejnici. To vám umožní volněji se pohybovat ve člunu.SILVA KVALITAKvalita Silva zajišťuje odolnost a vynikající čitelnost; Miska na kapsle je vyrobena z čirého akrylu odolného vůči poškrábání. Kombinace ložiska ze safírového drahokamu a čepu z tvrzené oceli minimalizuje tření, což zase poskytuje rychlé a přesné pohyby. Námořní kompasy Silva mají neotočnou kompasovou kartu, která je navržena pro dokonalé tlumení a přesné čtení. Můžete se spolehnout, že i když je vaše loď vystavena rozbouřenému moři, kardanový závěsný systém zajišťuje, že funkčnost nebude nikdy narušena, a proto budete vždy umět přesně číst kompas.Vlastnosti3 lubber linky – umožňuje čtení z různých pozicKompaktní design – vhodný pro menší loděZapuštěná montáž – provedení s plochým dnem, připevněné šroubyPaměťový kroužek – nastavte požadovaný kurz a zaměřte se spíše na směr než na číslaUmožňuje náklon 25 stupňů
Země původu: Švýcarsko
Barva: Černá;Bílá

Kompas pro dinghies, katamarány, plachetnice a sportovní čluny od 8 do 12 m (26 až 40 ft). Legendární závodní verze Contest 101 s taktickou růžicí. Kombinace funkcí: Kompas lze číst z různých úhlů. Montáž je zcela vodotěsná. Exkluzivní design umožňuje připevnit kompas vertikálně nebo nakloněný do 25 ° náklonu. Vhodný na jakoukoliv tloušťku přepážky. Pravidelná tloušťka přepážky (do 40 mm): kompas je zajištěn závitovými tyčemi. Hrubý nebo dvojitý přepážka: kompas je zajištěn šrouby na obou stranách přepážky. Materiály: Všechny části jsou zcela ošetřeny proti UV záření. Kopule odolná proti poškrábání.
Země původu: Francie
Barva: Černá

Sluneční hodiny v dřevěném boxu. Průměr: 8 cm.
Průměr: 8 cm
Průměr (cm): 8.0
Země původu: Čína

Kompas pro plachetnice 9 ma více (30 ft +). Contest 101 je referenčním kompasem v řadě PLASTIMO: miliony jachtaře po celém světě se drží na správném kurzu se svým kompasem. Jeho exkluzivní možnosti montáže umožňují instalaci na všech přepážkách bez ohledu na tloušťku. Dvojité čtení: vynalezeny společností PLASTIMO a stále oblíbené milionům jachtaře, kteří oceňují, že mohou sledovat kompas z kokpitu ale iz kajuty. Kompasová růžice: vertikální a horizontální stupnice, takže čtení kurzu je stejně jednoduché, bez ohledu na to, zda byste seděli nebo stáli.
Barva: Bílá

Kompas určený pro lodě delší než 9 m čitelný z více úhlů pohledu současně, což umožňuje jeho sledování nejen z kokpitu, ale například i z kajuty. Má LED podsvícení 12 - 24 V, úhlovou stupnici se třemi ryskami na 45° a kónickou kompasovou růžici odstupňovanou po 5° tak horizontálně jako i vertikálně - Ø 100 mm. Numerace je na každých 30°. Montuje se vertikálně nebo pod 10 - 25° náklonem. Je možná montáž na stožár. Barva - bílá.
Země původu: Francie
Barva: Bílá

Velice praktický kompas, se kterým se na cestách nikdy neztratíte. Buzola vybavená otočnou 360°stupnicí, lupou, pravítkem ve dvou měřítkách, milimetrovým pravítkem a šňůrkou pro zavěšení na krk.