Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Skládací, LED světlo na baterie, reflexní prvky, gumová patka, komfortní rukojeť, poutko, cena za kus.. Vycházková hůl inSPORTline Luzy s rukojetí je moderní 4-sekční skládací hůl z velmi lehké hliníkové slitiny. Výšku hole lze doupravit pomocí jednoduchého zacvakávacího mechanismu, díky kterému si během pár sekund nastavíte požadovanou velikost v rozmezí 89-99 cm.

Pokud hůl již nepotřebujete používat, lze jí rozložit. Pak zabírá absolutní minimum místa. Další výhodou hole je přítomnost výkonné LED diody, díky které si můžete posvítit na cestu. Navíc disponuje i reflexním pruhem, který zvýší Vaší viditelnost a tedy bezpečnost při zhoršených světelných podmínkách.

Prostorná, komfortní, anatomicky tvarovaná rukojeť hole je vyrobena z plastového gripu. Je také opatřena poutkem, které zamezuje nechtěnému upuštění hole. Robustní patka hole je vyrobena z gumy. Pokud se rádi projdete městem, často vycházíte pěšky do obchodů nebo například večer se psem, vycházková hůl inSPORTline Luzy bude Vaším oblíbeným vybavením.Technický popis:


4-sekční skládací hůl
reflexní prvky
jednoduché nastavení délky (v 5 krocích)
poutko
LED světlo na přední straně rukojeti
vypínač na zadní straně rukojeti
materiál hole: hliník 6061
madlo: plastové (polypropylen)
nastavitelná délka: 89-99 cm (v 5 krocích)
rozměry rozložené hole: cca 34 x 17 cm
průměr hole: 19/21 mm
délka madla: 13,5 cm
patka: guma
výkon LED: 1W
napájení: 2x AA baterie (tužkové) - nejsou součástí balení
hmotnost: 340 g/ks
cena za 1 kus

Reflexní prvky, korkovo-plastové madlo, nastavitelné poutko, ocelový hrot, výměnné patky a kloboučky.. Nordic walking hole inSPORTline Potosi jsou moderní hole z lehkého hliníkového materiálu. Výhodou je protiskluzová rukojeť, která je vyrobená z korku a padne dobře do dlaně. Navíc je opatřena poutkem s nastavitelnou délkou fixujícím ruku při větším záběru. Hole jsou vybaveny systémem odpružení antishock, jsou tak komfortnější a šetří Vaše klouby. Pokud ovšem odpružení nechcete, lze jej jednoduchým pohybem uzamknout.

Další výhodou hole je přítomnost reflexního pruhu, který zvýší Vaší viditelnost a tedy i bezpečnost při zhoršených světelných podmínkách. Výšku holí lze nastavit pomocí jednoduchého šroubovacího mechanismu, díky kterému si během pár sekund nastavíte požadovanou velikost v rozmezí 82-135 cm. 

Součástí sady je praktická taška s poutkem pro snadnější přenos holí, dále pak také náhradní patky pro chůzi na různých typech povrchů a náhradní kloboučky pro chůzi ve sněhu. Díky těmto výborným vlastnostem jsou Nordic walking hole inSPORTline Potosi oblíbeným vybavením jak pro letní, tak i zimní sezónu.Technický popis:


2-sekční teleskopické hole
antishock systém (odpružení) s možností zamknutí
reflexní prvky
jednoduché nastavení délky (šroubováním)
ergonomická rukavička

nastavitelný obvod (suchý zip, plastová spona)
lze i kompletně oddělit od hole (jedním dotykem)
bez otvoru na palec
nevhodná pro užší zápěstí


vyměnitelné patky do různých terénů
výměnné kloboučky pro pohodlnou chůzi na sněhu
materiál hole: hliník 6061
madlo: korek s plastem (polypropylen)
nastavitelná délka: 82-135 cm (vyznačená ryska 110-135 cm)
průměr hole: 14/16/18 mm
délka madla: 13 cm
hrot: ocel
patka: guma
hmotnost: 460 g/pár
praktická taška ze síťoviny s poutkem součástí balení
cena za 1 pár holí
poznámka: fotografie jsou ilustrační, systém uchycení poutka se liší

Reflexní prvky, dlouhé pěnové madlo, nastavitelné poutko, ocelový hrot, výměnné patky a kloboučky, cena za kus.. Trekingová hůl inSPORTline Mirador je moderní 3-sekční teleskopická hůl z lehké hliníkové slitiny. Výšku hole lze nastavit pomocí jednoduchého mechanismu fast-lock, díky kterému si během pár sekund nastavíte požadovanou velikost v rozmezí 63-135 cm. Při nejmenší velikosti je hole snadno přenosná a nepřekáží. Další výhodou hole je přítomnost reflexního pruhu, který zvýší Vaší viditelnost a tedy i bezpečnost při zhoršených světelných podmínkách. Prostorná rukojeť hole je vyrobena z neklouzavého pěnového gripu s drážkami pro odvod potu a pro lepší uchopení. Navíc je opatřena poutkem s nastavitelnou délkou fixujícím ruku při větším záběru. Součástí sady jsou náhradní patky pro chůzi na různých typech povrchů, náhradní kloboučky pro chůzi ve sněhu. Díky těmto výborným vlastnostem je trekingová hůl inSPORTline Mirador oblíbeným vybavením jak pro letní, tak i zimní sezónu.Technický popis:


3-sekční teleskopická hůl
reflexní prvky
fast-lock systém (jednoduché nastavení délky)
nastavitelné poutko rukojeti
vyměnitelné patky do různých terénů
výměnné kloboučky pro pohodlnou chůzi na sněhu
materiál hole: hliník
madlo: pěnové s plastovou koncovkou, mřížkování pro lepší úchop, přilnavost, přenesení síly a odvod potu
nastavitelná délka: 63-135 cm (vyznačená ryska 110-135 cm)
délka madla: 27 cm
hrot: ocel
patka: guma
hmotnost: 285 g/ks
cena za 1 kus

Dvoudílné Nordic Walking hole s rychloupínacím systémem a lehkou hliníkovou konstrukcí. Díky náhradním patkám a košíčkům je můžete vzít i na lehký trekking.. Lehké hliníkové hole inSPORTline Hallti jsou skvělé na Nordic Walking, klidně si s nimi ale můžete vyjít i na pohodovou procházku! Mají teleskopickou konstrukci, takže si je nastavíte podle potřeby v rozmezí 83 - 135 cm a díky rychloupínacímu systému nastavenou velikost zajistíte rychle a jednoduše pomocí páčky.

Pohodlné korkové rukojeti skvěle padnou do ruky a navíc odvádějí pot. Velikost odnímatelného poutka se nastaví suchým zipem tak, aby vám na ruce perfektně sedělo. Hůl je zakončena pevným ocelovým hrotem, v balení pak najdete Nordic Walking botičky, náhradní klasické patky a dokonce i 2 druhy trekových košíčků - jedny na měkký a druhé na sypký povrch.

Nordic Walking hole inSPORTline Hallti jsou zkrátka ideální na idylické procházky přírodou!

Technický popis:


2-sekční teleskopické hole na Nordic Walking
odnímatelné a nastavitelné poutko
korková rukojeť s plastovými prvky pro pohodlný úchop
reflexní logo
délka holí: 82-135 cm
materiál: hliník 6061
průměr hole: 14/16 mm
madla holí: korek, plast (polypropylen)
hrot: ocel
patky: guma
hmotnost: 675 g/pár

 

Součástí balení:


pár holí
botičky na Nordic Walking
gumové patky
trekové košíčky (2 páry, na měkký a sypký povrch)

Reflexní prvky, dlouhé pěnové madlo, nastavitelné poutko, ocelový hrot, výměnné patky a kloboučky, cena za dva kusy.. Trekingové hole inSPORTline Mirador Pair jsou moderní 3-sekční teleskopické hole z lehké hliníkové slitiny. Výšku hole lze nastavit pomocí jednoduchého mechanismu fast-lock, díky kterému si během pár sekund nastavíte požadovanou velikost v rozmezí 63-135 cm. Při nejmenší velikosti je hole snadno přenosná a nepřekáží. Další výhodou hole je přítomnost reflexního pruhu, který zvýší Vaší viditelnost a tedy i bezpečnost při zhoršených světelných podmínkách. Prostorná rukojeť hole je vyrobena z neklouzavého pěnového gripu s drážkami pro odvod potu a pro lepší uchopení. Navíc je opatřena poutkem s nastavitelnou délkou fixujícím ruku při větším záběru. Součástí sady jsou náhradní patky pro chůzi na různých typech povrchů, náhradní kloboučky pro chůzi ve sněhu. Díky těmto výborným vlastnostem jsou trekingové hole inSPORTline Mirador Pair oblíbeným vybavením jak pro letní, tak i zimní sezónu.Technický popis:


3-sekční teleskopické hole
reflexní prvky
fast-lock systém (jednoduché nastavení délky)
nastavitelné poutko rukojeti
vyměnitelné patky do různých terénů
výměnné kloboučky pro pohodlnou chůzi na sněhu
materiál hole: hliník
madlo: pěnové s plastovou koncovkou, mřížkování pro lepší úchop, přilnavost, přenesení síly a odvod potu
nastavitelná délka: 63-135 cm (vyznačená ryska 110-135 cm)
délka madla: 27 cm
hrot: ocel
patka: guma
hmotnost: 570 g/pár
cena za 2 kusy

Nastavitelné hole na treking vybavené rychloupínacím systémem a prodlouženou rukojetí! Výborné na turistiku, a to i v chladnějším počasí!. S trekovými holemi inSPORTline Montgato zdoláte každý vrchol, který vám přijde do cesty! Díky teleskopické konstrukci z odolného hliníku vám poskytnou skvělou oporu z kopce i do kopce, protože si je můžete snadno nastavit. Délka hole se tak může pohybovat mezi 110 a 140 cm, pro transportní účely ji ale složíte na minimum 66 cm a společně s přiloženým přepravním obalem je jednoduše "hodíte přes rameno".



Jednotlivé sekce jsou navíc zajištěny snadno ovladatelným rychloupínacím systémem, který se dobře ovládá i v rukavicích. Skvělou vychytávkou je také prodloužená pěnová rukojeť, která zajišťuje pohodlný úchop i za chladného počasí. Je navíc ergonomicky tvarovaná a padne vám tak do ruky v každém úhlu. Hole samotné jsou vyrobeny z odolného hliníku a zakončeny pevným ocelovým hrotem. Kromě toho v balení najdete také ochranné gumové patky, standardní košíčky na měkký povrch. a dokonce i Nordic Walking patičky na pevné rovinky.

Turistické hole inSPORTline Montgato vám budou věrným a spolehlivým společníkem na každé túře i kondiční vycházce!Technický popis:


trojdílné teleskopické hole
nastavení délky pomocí rychloupínacího systému
prodloužené pěnové úchopy s ergonomickým tvarováním
pohodlná nastavitelná poutka
ocelový hrot s gumovou krytkou
trekové košíčky
průměr hole: 14/16/18 mm
materiál: hliník (Alu 6061)
rukojeť: EVA pěna s plastovou koncovkou
talířky: 50 mm
nastavení délky: 110 - 140 cm (transportní délka 66 cm)
hmotnost: 590 g/pár
balení obsahuje 1 pár holí

 

Součástí balení:


pár holí
gumové patky
Nordic Walking botičky
trekové košíčky
ochranný transportní obal s ramenním popruhem

Reflexní prvky, dlouhé pěnové madlo, nastavitelné poutko, ocelový hrot, výměnné patky a kloboučky, cena za kus.. Trekingová hůl inSPORTline Altiplano 100 modrá je moderní 3-sekční teleskopická hůl z velmi lehké hliníkové slitiny. Výšku hole lze nastavit pomocí jednoduchého šroubovacího mechanismu, díky kterému si během pár sekund nastavíte požadovanou velikost v rozmezí 67-135 cm. Při nejmenší velikosti je hole snadno přenosná a nepřekáží. Dozajista potěší vybavení hole odpružením, takže chůze je pohodlnější a šetrnější ke kloubům. Další výhodou hole je přítomnost reflexního pruhu, který zvýší Vaší viditelnost a tedy i bezpečnost při zhoršených světelných podmínkách. Prostorná rukojeť hole je vyrobena z neklouzavého pěnového gripu s tvarovým profilováním pro odvod potu a pro více možností uchopení. Navíc je opatřena poutkem s nastavitelnou délkou fixujícím ruku při větším záběru. Součástí sady náhradní kloboučky pro chůzi ve sněhu. Díky těmto výborným vlastnostem je trekingová hůl inSPORTline Altiplano 100 oblíbeným vybavením jak pro letní, tak i zimní sezónu.Technický popis:


3-sekční teleskopická hůl
antishock systém (odpružení)
reflexní prvky
jednoduché nastavení délky (šroubováním)
nastavitelné poutko rukojeti
vyměnitelné patky
výměnné kloboučky pro pohodlnou chůzi na sněhu
materiál hole: hliník 6061
madlo: pěnové (EVA) s plastovou koncovkou, tvarově profilované pro více možností úchopu, lepší přilnavost, přenesení síly a odvod potu
nastavitelná délka: 67-135 cm (vyznačená ryska 105-135 cm)
průměr hole: 14/16/18 mm
délka madla: 27 cm
hrot: ocel
patka: guma
hmotnost: 270 g/ks
cena za 1 kus

Reflexní prvky, dlouhé pěnové madlo, nastavitelné poutko, ocelový hrot, výměnné patky a kloboučky, cena za dva kusy.. Trekingové hole inSPORTline Altiplano 100 Pair modré jsou moderní 3-sekční teleskopické hole z velmi lehké hliníkové slitiny. Výšku hole lze nastavit pomocí jednoduchého šroubovacího mechanismu, díky kterému si během pár sekund nastavíte požadovanou velikost v rozmezí 67-135 cm. Při nejmenší velikosti jsou hole snadno přenosné a nepřekáží. Dozajista potěší vybavení hole odpružením, takže chůze je pohodlnější a šetrnější ke kloubům. Další výhodou holí je přítomnost reflexního pruhu, který zvýší Vaší viditelnost a tedy i bezpečnost při zhoršených světelných podmínkách. Prostorná rukojeť hole je vyrobena z neklouzavého pěnového gripu s tvarovým profilováním pro odvod potu a pro více možností uchopení. Navíc je opatřena poutkem s nastavitelnou délkou fixujícím ruku při větším záběru. Součástí sady jsou náhradní kloboučky pro chůzi ve sněhu. Díky těmto výborným vlastnostem jsou trekingové hole inSPORTline Altiplano 100 Pair oblíbeným vybavením jak pro letní, tak i zimní sezónu.Technický popis:


3-sekční teleskopické hole
antishock systém (odpružení)
reflexní prvky
jednoduché nastavení délky (šroubováním)
nastavitelné poutko rukojeti
vyměnitelné patky
výměnné kloboučky pro pohodlnou chůzi na sněhu
materiál hole: hliník 6061
madlo: pěnové (EVA) s plastovou koncovkou, tvarově profilované pro více možností úchopu, lepší přilnavost, přenesení síly a odvod potu
nastavitelná délka: 67-135 cm (vyznačená ryska 105-135 cm)
průměr hole: 14/16/18 mm
délka madla: 27 cm
hrot: ocel
patka: guma
hmotnost: 540 g/pár
cena za 2 kusy

Materiál: Hliník 7075
Průměr teleskopických dílů: 18 / 16 / 14 mm
Délka: teleskopická od 69 - 140 cm
Uzamykací systém: Lever locking System Clip
Rukojeť: Neopren, pěna
Poutko: Neoprenové, nastavitelné
Hroty: E Basket Carbid
Kolečka: 50 mm / 95 mm
Koncovky: Gumové Typ Rubber protector
Druh: Skialpinismus

Pohlaví: Unisex
Typ aktivity: Treking
Barva podle výrobce: Red
Materiál: Hliník
Věková skupina: Dospělý
Barva: Červená
Průměr: 18 mm;16 mm;14 mm
Hmotnost: 230 g
Nastavitelná velikost: Ano
Délka: 70 - 140 cm
Technologie: Flexy Internal System
Počet dílů: 3
Délka ve složeném stavu: 70 cm
Typ produktu: Turistické hole
Země původu: Itálie
Modelový rok: 2021

Praktické hole s užitečnými funkcemi. Ideální pro trailové běžce či vyznavače rychlé nordic walking chůze.Kromě charakteristik lehkosti a kvality, které nás odlišují, má naše nová RFP přidanou hodnotu: rychlost. Tato hůl se ve skutečnosti díky systému OTP rychle otevírá a zavírá. V zavřeném stavu měří pouhých 39 cm na výšku, což z ní umožňuje být opravdu všestrannou a kompaktní hokejkou. Hůl je vyrobena z hliníkové slitiny 7075 s černou eloxovanou povrchovou úpravou, která zaručuje vyšší odolnost proti povětrnostním vlivům a extrémnímu namáhání. Nabízíme jej ve verzi pro nordic walking/trail running, s naší rukojetí Fizan s korkovými vložkami a řemínkem na ruku FR3 s rychlým připevněním a uvolněním. Kromě četného příslušenství, jak vidíte, balení obsahuje také druhý trekkingový popruh na ruku a pohodlnou tašku na uložení holí po použití.SYSTÉM UZAMČENÍ JEDNÍM DOTYKEMOne Touch Locking System je inovativní systém uzamykání skládacích tyčí, který umožňuje velmi rychlé otevření / zavření (Rapid Fizan Pole). Po odstranění gumičky se tyč sama otevře a uzamkne.MATERIÁLCelá tyč je vyrobena z hliníkové slitiny 7075 s černou matnou eloxovanou povrchovou úpravou, která zajišťuje delší životnost, chrání tyč před atmosférickými vlivy a před extrémním používáním.RUKOJEŤ RFPJsou nabízeny se 3 různými rukojeťmi pro co nejlepší použití při turistice, trekingu, trail runningu a nordic walkingu.PÁKOVÝ ZÁMKOVÝ SYSTÉMNastavení tyče se provádí pomocí pohodlného hliníkového pákového zámkového systému, který umožňuje snadno zvolit požadovanou délku tyče.BALENÍK holím je dodáván praktický sáček pro jejich uložení po použití. Uvnitř je také taška s příslušenstvím a návod Fizan pro správnou údržbu a používání.SpecifikaceMateriál: Alu 7075Rozměry: 110 –135 cm, složené 39 cmPrůměr: 16/14/14/14 mmRukojeť: Nw grip + FR3 Air / FR trek poutko
Barva: Černá
Průměr: 14 mm;16 mm
Počet dílů: 4
Délka: 110 - 135 cm
Země původu: Itálie
Věková skupina: Dospělý
Hmotnost: 270 g
Materiál: Hliník
Délka ve složeném stavu: 39 cm
Varianta: Trail / NW
Pohlaví: Unisex
Nastavitelná velikost: Ano
Typ aktivity: Nordic Walking;Trailový běh
Technologie: One Touch Locking System
Typ produktu: Běžecké hole na traily