Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Hrníček FERRINO Tazza 249 CZK  -16% 
Lehký hliníkový hrníček, praktické ucho, skvělý doplněk na všechny výlety.. Hrníček FERRONI Tazza se stane vděčným společníkem na Vaších cestách. Hrníček je praktický díky úchytu a lehký díky použitému hliníkovému materiálu. Brzy si jej oblíbíte a stane se nepostradatelným doplňkem Vaší outdoorové výbavy. Hrníček FERRONI Tazza je vhodný na všechny cesty, které se chystáte podniknout. Rádi si z něj vypijete čaj, kávu, ale i studený nápoj.Technický popis:


kvalitní odolný materiál
praktické ucho
velmi lehký
skvělý pro všechny výlety
materiál: hliník
hmotnost: 60 g 
průměr: 8 cm (bez ucha)
výška: 7,1 cm

Gril Esbit BBQ300S 2177 CZK  -12% 
Skládací přenosný gril z nerezové oceli, minimální přepravní rozměry, včetně nepromokavé přepravní tašky přes rameno.. Díky přenosnému skládacímu grilu Esbit BBQ300S si můžete na svých cestách, ale i v pohodlí domova, vychutnat pravou chuť grilovaného maso na dřevěném uhlí. Gril je velmi lehký - váží pouze 2380 gramů, je perfektně sbalitelný a rozložíte jej za pár sekund. Díky speciální konstrukci jej můžete zespodu uchytit bez rukavice i při grilování a přemístit podle potřeby pokud třeba najednou začne pršet a nebo začne foukat vítr přesně směrem k vám. Gril je konstruován tak, aby vám z něj při grilování nevypadly žhavé uhlíky, tudíž se nemusíte bát podpálení okolí.

Ve sbaleném stavu se zdá, že máte přes rameno notebook v elegantní černé tašce, pouze jen vy víte, že v tašce je složený gril včetně dřevěného uhlí na 1 grilovačku. Gril Esbit BBQ300S je vyroben z velmi kvalitní nerez oceli a díky svému vzhledu uspokojí nejen vaše chuťové buňky. Po ukončení grilování počkáte až gril vychladne a můžete ho celý sbalit do černé tašky z nylonu s nepromokavou podšívkou, takže si nezašpiníte okolní věci doma ani na cestách. Tento gril se opravdu vejde kamkoliv.Technický popis:


skládací konstrukce
výškově stavitelný rošt (3 polohy)
rukojeť pro manipulaci s roštem
taška přes rameno pro přenášení
nepromokavá taška na dřevěné uhlí
materiál: nerezová ocel
rozměry: 305 x 230 x 180 mm
přepravní rozměry: 305 x 230 x 90 mm
hmotnost: 2380 g

Pasuje do většiny držáků na pití v autě nebo na lodi.
Objem 450ml
Nerezová ocel
Izolace dvojitou stěnou

Kotlík s plochým dnem o objemu 10,0 l. Kotlík je vyroben z kvalitního hliníku určeného pro styk s potravinami. Kotlík je vybaven nerezovým sklopným držadlem.

Primus Lite 1 L Vařič 2718 CZK  -19% 
Tento kompaktní a lehký batohový vařič je větší verzí naší řady vařičů Lite, která dokáže jednoduše nakrmit 2 lidi. Mimořádně účinný topný systém uvaří vodu v okamžiku a zabalí vaše kuchyňské potřeby do malého balení. Hrnec o objemu 1,0 l připevněte a zajistěte k hořáku jednoduchým otočením. Piezo zapalovač zapálí sporák stisknutím tlačítka, takže vodu rychle uvaříte. Hořák s laminárním průtokem je extrémně kompaktní a vyzařuje plamen o výkonu 4500 BTU (1500 W) a uvaří 0,5 l vody za dvě a půl minuty. Jednoduše nalijte přímo z výlevky hrnce nebo použijte přiložené podpůrné kolíky na hrnce pro použití s JAKÝKOLIV hrncem nebo pánví. Sporák připojený k 230g plynové nádobě jednoduše zabalte do tvrdě eloxovaného hliníkového hrnce s korkem izolovaným pouzdrem vyrobeným z tkaniny G-1000 Eco Lite pro manipulaci bez hoření.Hořák se při používání bezpečně uzamkne k hrnci a sbalí se spolu s 230 g plynovou nádobou uvnitř hrnce pro dokonalý zážitek z cestováníNadrozměrný a skládací regulační ventil pro přesné ovládání plameneTechnologie Laminar Flow Burner Technology™ nabízí nižší těžiště, díky čemuž jsou kamna stabilní, lehčí a kompaktnějšíPiezo zapalování, není zapotřebí zapalovačObsahuje podpůrné kolíky na hrnce pro použití s jakýmkoli nesystémovým hrncem nebo pánví1,0 l hrnec z tvrdého eloxovaného hliníku s výlevkou má integrovaný výměník teplaNastavitelná a odnímatelná rukojeť vám umožní snadno vařit nebo přepravovat hrncePlastová poklice na bio bázi slouží také jako šálekDodává se se stojanem na nádobu na bio bázi, který lze připevnit na nádobu s plynem pro extra stabilituZávěsný systém, když nemůžete najít rovný prostor pro vařeníDoba varu PrimeTech Pot: 2,30 minVýkon: 1700 WPlyn NENÍ zahrnut
Země původu: Estonsko
Materiál: Nerezová ocel;Biobased Plastic;Cork;G-1000;Mosaz;Anodized Aluminium
Barva: Černá;Šedá
Hmotnost (g): 460.0
Výkon: 1700 W
Objem: 1 L
Průměr (cm): 12.3
Výška: 15,5 cm

Konvice Blackfire vyrobená ze silného robustního hliníku udrží teplo mnohem déle než tradiční konvice. Je to také jedna z nejúčinnějších a rychle vroucích konvic na trhu díky našemu inovativnímu systému úspory tepla. Nepřilnavý povrch vypadá stylově, ale především snižuje hromadění nežádoucího vodního kamene na vnitřní straně konvice a velmi snadno se čistí. Skládací rukojeť s elegantním praktickým úchopem umožňuje bezpečnou a snadnou manipulaci s konvicí a lze ji také sklopit, když se nepoužívá. K dispozici jsou dvě velikosti (0,9 l a 1,5 l), takže můžete pohostit jen sebe nebo vás a nějaké rybářské kamarády. Koneckonců, co je to lov kaprů bez dobrých nápojů?
• Nepřilnavý povrchová úprava Blackfire • Vlastní laserem leptaný design • Skládací rukojeť • Systém úspory tepla • Síťovaná taška • Dvě dostupné velikosti

Tato sada je super odolná, vypadá stylově a je dodávána s praktickým skládacím látkovým pouzdrem pro snadné skladování a přepravu. Přestaňte se starat o to, jak budete jíst, a začněte fantazírovat o tom, co budete jíst.
• 25 cm odolný talíř • Čtyři kusy nerezového nádobí • Povrchová úprava Blackfire • Laserem leptané detaily • Praktický obal

Talíř je vyroben z odolného melaminu, snadno se čistí, skladuje a přenáší, zkrátka ideální společník pro venkovní aktivity jako je rybaření, kempování, turistika, ale můžete ho klidně vzít i na zahradní party. Ostudu vám rozhodně neudělá, spíše naopak. Sada se skládá ze standardního talíře SQ DLX, nerezového příboru s neoprenovým pouzdrem a ručníkem ze 100% bavlny.
Talíř: 

Super odolný melamin bez obsahu BPA
Čtvercový design pro snadné skladování
Vnitřní zesílený okraj proti rozlití 
Lze mýt v myčce na nádobí
Nevhodný pro použití v mikrovlnné troubě 
Rozměry: 26x24cm

Příbor:

Nůž, vidlička, lžíce a lžička 
Antikorozní odolná nerezová ocel 304 
Povrchová úprava odolná proti poškrábání
Lze mýt v myčce na nádobí 
Včetně neoprenového pouzdra Ručník 
100% bavlna 
Lze prát v pračce
Rozměry: 35x25cm

Primus Micron Vařič 1096 CZK  -14% 
Ultralehký a kompaktní, Micron Trail Stove je vařič volbou pro batůžkáře, kteří si uvědomují váhu výbavy. Tento kompaktní vařič lze složit na malý rozměr 60 mm x 42 mm, který se snadno vejde téměř do každé kapsy batohu. Rozložte a připevněte sporák Micron na plynovou nádobu a svůj lehký vařič můžete spustit během několika minut. Úzký vysokorychlostní plamen je odolný vůči větru a poskytuje plamen o výkonu 2600 W, který dokáže uvařit litr vody za tři a půl minuty. Regulovaný ventil zajišťuje konzistentní plamen a průtok paliva z vaší plynové kanystry (od plné po prázdnou) za každého počasí. Snadno uložte svůj sporák jednoduchým odstraněním hořáku, složením a uložením do nylonového úložného sáčku (součástí balení).
VLASTNOSTI PRODUKTU

Náš nejlehčí vařič
Podpěry hrnců jsou sklopné, čímž se vytvoří kompaktní vařič kapesní velikosti
Nadrozměrný a skládací regulační ventil pro přesné ovládání plamene
Úzký vysokorychlostní plamen pro odolnost vůči větru
Včetně dálkového piezo zapalovače ve stylu zápalky
K dispozici v regulovaném ventilu pro zajištění konzistentního výdeje paliva po celou dobu životnosti nádoby v jakémkoli počasí
Dodává se s nylonovou úložnou kapsou
Vynalezeno ve Švédsku, vyrobeno v Evropě
Plyn NENÍ zahrnut

Barva: Červená;Stříbrná
Země původu: Estonsko
Hmotnost (g): 85.0
Materiál: Nerezová ocel
Výška: 8,2 cm

1-burner Gas Cooktop značky Osculati.
Země původu: Čína
Šířka: 30 cm
Délka: 40 cm
Adaptér součástí: Ne
Výška: 12 cm
Hmotnost: 2,6 kg