Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Zlepšuje ovladatelnost a stabilitu paddleboardu, pružná, ale zároveň pevná.. Boční ploutve Aqua Marina pomáhají ovládat a zajistit stabilitu Vašeho paddleboardu, když je uveden do pohybu. Jsou navrženy tak, aby byly pružné, ovšem při ponechání nízké hmotnosti a vysoké pevnosti.Technický popis:


zlepšují ovladatelnost a stabilitu paddleboardu
pružná, ale zároveň pevná
materiál: ABS
hmotnost: 66 g
rozměry: 22 x 10,5 cm
cena za 1 ks

Připojení u rukojeti pumpy, ukazatel tlaku do 2 bar, pro pumpy Aqua Marina Jombo 23,5".. Tlakoměr Aqua Marina Jombo lze použít u vysokotlakých pump Aqua Marina Jombo 23,5". Připojuje se jednoduše přímo u rukojeti pumpy. Disponuje ukazatelem tlaku až do 2 bar, díky němuž budete vždy vědět, zda nafukovaný výrobek je již dostatečně nafouknutý. Díky povrchu s výrazným žebrováním je odolnější vůči poškození.Technický popis:


připojení u rukojeti pumpy
žebrovaný povrch
ukazatel tlaku do 2 bar
pro pumpy Aqua Marina Jombo 23,5"

Parádní všestranný SUP, ideální pro začátečníky! Díky zaoblenému tvaru a lehké konstrukci si užijete pohodové chvíle u vody.. Paddleboard JOBE Aero SUP Leona 10.6 je pravý allround SUP, se zakulaceným tvarem a pevnou konstrukcí vyztuženou prvotřídní technologií X-Stitching! Jeho design kopíruje oblíbený board Yarra 10.6, je ale lehčí, kompaktnější a s maximální nosností 120 kg vhodný spíše pro jednotlivé jezdce lehčí váhy (popřípadě i děti). Naprosté většině rekreačních jezdců ale zcela postačí a je tak ideálním modelem pro začátečníky. Na přední části prkna najdete elastický držák na batoh, pití, nebo jiné nezbytné vybavení. Samozřejmostí je dostatečně velká protiskluzová plocha z měkké EVA pěny na povrchu a praktické madlo pro snadné přenášení.


Přímo s paddleboardem navíc dostanete nastavitelné hliníkové pádlo, nezbytné bezpečnostní lanko (leash) a ruční pumpu pro snadné nafouknutí. To vše - včetně paddleboardu - je zabaleno do praktického cestovního voděodolného batohu, díky kterému SUP lehce dopravíte přímo k vodě. Stačí tak pouze dorazit k vodě, nafouknout, naskočit na board a začít pádlovat!




X-Stitching - nová technologie pro lehčí a pevnější boardy

Vnitřní stěny boardu již nejsou propojené stovkami jednotlivých nylonových vláken, ale jen jedním, které je křížově protkané celou jeho plochou. Dvojvrstvý PVC materiál je tak spojen efektivněji než kdy dřív a po nafouknutí neuvěřitelně pevný. Navíc je mnohem lehčí než předchozí ročníky, a to v řádech kilogramů! V kombinaci s ověřenou "Heat Bonded" technologií (spojení jednotlivých vrstev strojem za použití vyšších teplot místo lepení lepidlem) je tak SUP na opravdu špičkové úrovni a jeho jízdní vlastnosti jsou dokonalé. Pro maximální odolnost přibyly po stranách plováku boční ochranné pásky, které slouží jako extra pojistka proti úniku vzduchu a pro další zpevnění konstrukce.




Paddleboardy JOBE se díky propracované konstrukci a pokročilým technologiím pod zátěží neprohýbají a zachovávají si na vodě perfektní jízdní vlastnosti.




Neznačkové paddleboardy naopak tolik pevné nejsou a standardní zatížení nezvládají. Ve středu se mohou výrazně prohýbat a kazit tak prožitek z jízdy.




Paddleboardy JOBE jsou dodávány s veškerým příslušenstvím, které zahrnuje výkonnou pumpu s odnímatelným přesným manometrem, pádlo, paddleboard leash (bezpečnostní lanko), opravnou lepící sadu a velký vodotěsný batoh, do kterého se veškeré toto příslušenství přehledně naskládá a celá výbava je tak připravena na cestu. Stačí tak pouze přijít na startovní pozici, nafouknout, naskočit na board a pádlovat.




Paddleboardy jsou nejen skvělou odpočinkovou aktivitou, ale i komplexním cvičením. Podívejte se, které svaly protáhnete a posílíte.



Přínos jízdy na paddleboardu potvrzuje i počet spálených kalorií. Za hodinu jich podle intenzity můžete spálit až 1125:

                                          
 

Technický popis:


všestranný paddleboard s lehčí konstrukcí, vhodný obzvláště pro začátečníky
kulatý nos a ocas
vysoká stabilita
výborná ovladatelnost
protiskluzový povrch
vhodný na klidné vodní plochy
bungee popruhy pro převážení věcí
D-kroužek pro přichycení bezpečnostního leashe
madlo pro pohodlné přenášení
součástí leash, trojdílné nastavitelné hliníkové pádlo, pumpa, batoh, ploutev, sada na opravu plováku
hmotnost: 8,2 kg (včetně ploutve)
objem: 246 l
nosnost: 120 kg
rozměry: 320 x 81,3 cm
materiál konstrukce: 2 vrstvy PVC
tloušťka: 12 cm

Elektrická pumpa do auto napájení s tlakem až 20 PSI! Disponuje nafukovacím i vyfukovacím módem, automatickým vypnutím i digitálním tlakoměrem.. Elektrická pumpa na paddleboardy Worker e-Pump je důležitým nástrojem pro všechny majitele paddleboardů a dalších nafukovacích doplňků. Díky této pumpě svůj SUP nafouknete rychle a bez námahy, takže budete během okamžiku připraveni vyrazit na vodu! Pumpu navíc jednoduše připojíte k auto napájení nebo prostřednictvím přiložených svorek přímo k autobaterii.

Díky 5 různým nástavcům pumpa dokáže nafouknout paddleboard, člun nebo dokonce i lehátko. Klasický SUP tak hravě nafouknete během 10 minut. Výstupní tlak si dle potřeby nastavíte na digitálním displeji s tím, že maximální hodnota pro nafouknutí je 20 PSI. Po dosažení nastavené hodnoty se pak pumpa automaticky vypne.Technický popis:


12V elektrická pumpa
vestavěný tlakoměr
vhodná pro nafukování i vyfukování paddleboardů, člunů, lehátek a dalších vodních doplňků
adaptér pro auto napájení
adaptér autozásuvky s bateriovými svorkami
5 nafukovacích nástavců
funkce automatického vypnutí po dosažení požadovaného tlaku
vhodná pro vyfukování i nafukování
odolná konstrukce
2 náhradní těsnící kroužky dle typu ventilu
maximální tlak: 20 psi
rozsah nastavení tlaku: 1 - 20 PSI (postupné navýšení hodnoty po 0,5 PSI)
rychlost nafukování: 350 l/min (70 l/min dofukování s vysokým tlakem)
rozměry: 23 x 18 x 15 cm
hmotnost: 1,9 kg

Univerzální pumpa pro nafukování matrací, člunů, gymnastických míčů a dalšího vybavení s nižším tlakem.. Nožní pumpa inSPORTline Gopump je vhodná pro nafukování nejrůznějšího vybavení s nižším tlakem, jako jsou například gymnastické míče, matrace, čluny apod. Pumpa má protiskluzovou úpravu a disponuje dlouhou ohebnou hadicí s pěti vyměnitelnými univerzálními nástavci. Představuje skvělou alternativu pro namáhavější ruční pumpování a díky druhému ventilu umožňuje i opačný chod - rychlé vyfukování. Manipulace s nožní pumpou inSPORTline Gopump je velmi jednoduchá a zvládne ji každý.Technický popis:


vhodná pro nafukování matrací, člunů, plážového vybavení, gymnastických míčů apod.
rychlá efektivní a jednoduchá manipulace
protiskluzová úprava
dlouhá a flexibilní hadice
pět univerzálních nástavců
materiál: plast
rozměry: š18 x v20 x d27 cm
hmotnost: 0,7 kg
maximální tlak: 1,5 PSI
objem: 5 l
není určena k nafukování herních míčů nebo duší jízdních kol s vyšším tlakem

Delší stabilní board s vysokou nosností, se kterým si užijete plno zábavy na jakékoliv vodní ploše. S kompletní výbavou a vhodný i pro začátečníky.. Milujete vodu? Nedokážete si představit léto bez návštěvy moře, přehrady nebo sjíždění řeky? Pak vám Paddleboard Aquatone Wave 10'6" nesmí chybět. Užijete si s ním nejen plno zábavy, ale také zpevníte svalstvo a spálíte kalorie bez větší námahy. A to přímo uprostřed krásné přírody! Tento board je spolehlivý a přizpůsobivý a díky svému univerzálnímu tvaru ideální pro rekreační pádlování.



Vstupte do světa pádlování a vodních radovánek

Aquatone Wave 10.0 je všestranný board s vysokou nosností až 143 kg. Je tak jasné, proč je mezi zákazníky tak oblíbený. Je velmi stabilní a výborně drží směr. I díky nízké hmotnosti 9 kg se s ním zároveň na vodě snadno manévruje a ani přenášení není problematické. Svým tvarem a konstrukcí je tento SUP vhodný na jakoukoliv klidnější vodní plochu. Bez starostí budete moct vyrazit na moře, jezero nebo přehradu. Snadno si ale poradí i s klidnou řekou. Je skvělou volbou pro pokročilé i pro ty, kteří se do světa paddleboardingu teprve vydávají.


 

Vychytávky, co oceníte na vodě i mimo ni

Aquatone Wave 10'6" samozřejmě disponuje spoustou doplňků, které vám zpříjemní pádlování i přenos boardu. Pod elastické bungee šňůry můžete upevnit lehký náklad, který nechcete nechávat na břehu, zatímco protiskluzová podložka s hlubokým vzorkem minimalizuje riziko uklouznutí. Nemusíte se ale bát ani když k uklouznutí dojde. K noze a nerezovému D-kroužku jednoduše připevníte bezpečnostní leash a paddleboard vám nikam neuplave. Jistě potěší i pevné madlo pro pohodlné přenášení.




Kompletní příslušenství v ceně

V balení najdete vše, co pro výlet na vodě můžete potřebovat - trojdílné hliníkové pádlo s nastavitelnou délkou (160 - 190 cm), vysokotlakou dvojčinnou pumpu s tlakoměrem i nezbytný leash (bezpečnostní lanko). To vše, včetně složeného paddleboardu, uložíte do pevného batohu s pohodlnými ramenními popruhy. Pak už stačí jen hodit batoh na záda a nic vám nebude bránit v cestě za dobrodružstvím!

 



 

 









 

Relaxujte u vody...

 







 
...objevujte okolí...








 

...a zpevněte při tom svalstvo

 

Technický popis:


všestranný paddleboard
technologie "drop stitch" (vnitřní nylonová vlákna)
vysoká nosnost a výborná stabilita
ultralehký materiál
protiskluzová EVA podložka o tloušťce 4 mm
Stringer Tech - 13 cm široká výztuha ve středu prkna pro větší pevnost
elastické bungee šňůry pro upevnění lehkého nákladu
nerezové D-kroužky pro uchycení bezpečnostního lanka a sedátka
odnímatelná ploutev se snadnou instalací, stačí nasunout
madlo pro snadné přenášení
maximální tlak: 1,03 bar (15 psi)
materiál: PVC, neklouzavý EVA nášlap
rozměry desky: 320 x 81 cm
tloušťka desky: 15 cm
objem: 300 l
maximální nosnost: 143 kg (doporučené maximální zatížení 95 kg)
čistá hmotnost: 9 kg
hliníkové pádlo, bezpečnostní leash, vysokotlaká dvojčinná pumpa s tlakoměrem, batoh na přenášení, ploutev a opravná sada součástí balení
upozornění: Hliníková pádla jsou navržena tak, aby se půl hodiny udržela na vodní hladině při jeho náhodném upuštění. Je však nutné pravidelně odlévat vodu, která se během používání může dostat dovnitř, a mohla by pádlo stáhnout ke dnu.

Šikovná pomůcka pro všechny vodáky, která zabrání potopení pádla! Díky výrazné barvě plovák ve vodě navíc nepřehlédnete.. WORKER WaveFloater je tu pro ty, kteří občas na vodě nechtěně utopí pádlo - takže vlastně úplně pro každého! Ať už se plavíte poprvé nebo máte nějakou tu divokou jízdu za sebou, neoprenový plovák dokáže vždy zachránit situaci. Jednoduše ho navléknete na pádlo, posunete ho až k listu a můžete bez obav vyrazit na člun nebo na paddleboard.

Jestliže vám pádlo spadne do vody, neoprén ho bezpečně udrží na hladině, dokud se k němu nedostanete. A díky zářivé barvě ho jen tak nepřehlédnete. Zkrátka ideální parťák pro všechny vodáky!Technický popis:


praktická pomůcka, která zabrání potopení pádla
dobře viditelná barva
vyrobený z odolného neoprenu
jednoduše se navléká
materiál: neopren
tloušťka materiálu: 4,5 mm
vnitřní průměr: 2,9 cm
délka: 40 cm

Skvělý board na cestování po řekách a chytání malých vln. Paluba o tloušťce 12 cm byla vyrobena z materiálu odolného vůči protržení. Elastický zavazadlový prostor zabudovaný na zadní straně desky. Včetně dvou pevných ploutví a jedné odnímatelné ploutve. Sada obsahuje stojan na pádlo, tašku na přenášení batohu, ruční pumpu, vodítko na surfování a soupravu na opravuNosnost 120kgExtra zavazadlový prostorPovrchový materiál Tritech ™ s ochranou před UV zářenímKonstrukce Drop stitch
Pohlaví: Unisex
Barva: Žlutá;Bílá;Oranžová
Set: Ano
Tloušťka: 4,7" (12 cm)
Šířka: 30'' (76 cm)
Délka: 10'6'' (320 cm)
Užitečné zatížení: 120 kg
Země původu: Čína
Objem: 243 L
Věková skupina: Dospělý
Typ: Allround
Hmotnost: 12,6 kg
Pádlo: Hliník

STX SUP Slide In Fin 1669 CZK  -11% 
Ploutev STX SUP je ideální pro surfování a použití na otevřené vodě.
 
Dlouhá základna pomáhá předcházet driftu desek při pádlování a pohání při surfování na vlnách. Vzpřímený tvar a menší hrot umožňují snadněji zatáčky. Hodí se na všechny standardní zasouvací drážky pro SUP / Longboard. Velikost ploutve 9.
Země původu: Čína
Délka: 9" (23 cm)
Barva podle výrobce: Oranžová;Modrá;Černá
Typ: Fin
Barva: Modrá;Oranžová;Černá
Hmotnost: 0,3 kg

Zvýhodněný set s příslušenstvím je navržen tak, aby všechny výrobky tvořily spolu dokonalou harmonii. Koupí setu zároveň ušetříš, protože je levnější než jednotlivé produkty samostatně. Hlavní obrázek setu je ilustrační.
Tlak: 15 PSI
Délka: 10'2'' (310 cm)
Pádlo: Hliník
Typ: Allround
Hmotnost: 11,2 kg
Užitečné zatížení: 140 kg
Věková skupina: Dospělý
Šířka: 33'' (84 cm)
Barva: Bílá;Modrá
Země původu: Čína
Objem: 295 L
Tloušťka: 6" (15 cm)
Pohlaví: Unisex
Varianta: Set
Set: Ano