Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Pružné postrojových vázání od 1 do 2 m, s dvojitou bezpečnostní karabinou. Splňuje normu CE EN1095, vybavené rychloupínacím závěsem na straně postroje, s indikátorem přetížení. Hmotnost - 0,4 kg.
Země původu: Francie

Upínací pás s bezpečnostním postrojem poskytuje velkou volnost pohybu s vnitřním elastickým pásem, který natahuje popruh, aby se zabránilo jeho zachycení na palubní ploše. Je konstruován jako elastický nylonový 2-háčková pás, který má délku 1 metr, spojený druhým neelastickým upínacím pásem ukončeným třetím háčkem. Elastické vázání se táhne od 1 do 2 metrů. Zatížení - 2200 kg.
Země původu: Francie

Elastické bezpečnostní lano se třemi bezpečnostními karabinami splňující bezpečnostní normy podle předpisů OSR-ISAF, vybavené značkou přetížení, speciálním karabinovým hákem a jedním samosvorným, asymetrickým karabinovým hákem.
Země původu: Itálie

Pohodlí a bezpečnost na prvním místě. Professional Bosun's Chair je vhodná pro profesionály.VlastnostiNastavitelný popruh mezi nohamaBoční pouzdro na nářadíSloží se do vlastní tašky, která se používá i jako pouzdro na nářadíPluje na hladině vody, když je prázdnáNízká hmotnostRetroreflexní detaily pro skvělou viditelnostVyrobena z vyztuženého xylonu s PVC zadní stranou a PP popruhem
Barva: Modrá
Výška: 35 cm
Šířka: 10 cm
Země původu: Čína
Barva podle výrobce: Blue
Délka: 30 cm

Elastické záchranné lano se dvěma karabinami, které má zabránit propadnutí posádky přes palubu. Neposkytuje ochranu proti pádu z výšky. Zatížení - 2000 kg. Bezpečnostní evropská norma - ISO12401.
Země původu: Čína

Bezpečnostní postroj vybaven masivním zámkem z nerezové oceli, D-kroužkem a plně nastavitelným černým polyesterovým pásovým popruhem. Schváleny podle nejnovějších evropských norem ISO 12401: 2009. Verze pro dospělé: 70 cm až 150 cm> 50 kg.

Země původu: Čína

Elastické bezpečnostní lano s 2 bezpečnostními karabinami, splňuje normu EN ISO 12041, podle předpisů OSR-ISAF, se značkou přetížení, vybavený speciálním karabinovým hákem a jedním samosvorným, asymetrickým karabinovým hákem.
Země původu: Itálie