Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Pálka pro začátečníky, 5 vrstev dřeva, rovná rukojeť s Ergo Grip, sendvič bez houby.. Pingpongová pálka Joola Beat je určena především pro začínající hráče, kterým pomůže v prvních krocích k vypilování techniky hry. Pálka je vyrobena z pěti vrstvev dřeva a je potažena sendvičem bez houby. Nabízí vysoký komfort díky dokonale padnoucí přímé zaoblené rukojeti s technologií Ergo Grip. Objevte v sobě skrytého šampiona s pingpongovou pálkou Joola Beat.Technický popis:


pálka pro začátečníky
potah: sendvič bez houby (pimples out rubber without sponge)
rukojeť: rovná
technologie: Ergo Grip (zaoblená, ergonomická rukojeť, okamžitě se přizpůsobí ruce)
konstrukce: 5 vrstev dýhy
rychlost: 50
spin (točivost): 50
kontrola (ovládání): 100
hmotnost: 170 g

4 ks pálek Joola Team School, 8 ks míčků, pouzdro, pro začátečníky, rekreační hráče, do škol.. Pingpongový set Joola Team School je sada 4 pálek Team School určených především pro začátečníky, rekreační hráče a také do škol. Pálky mají dobrou rychlost a excelují hodnotou kontroly. Ergonomický tvar rukojeti zaručuje pohodlné držení. Sada obsahuje též 4 bílé a 4 oranžové míčky. Pingpongový set Joola Team School je uložen v praktickém průhledném pouzdře.
Set obsahuje:

4 ks pálek Joola Team School
4 ks bílých míčků (1 hvězdička)
4 ks oranžových míčků (1 hvězdička)
praktický obal
Technický popis:

potah: 1,2 mm soft, 1,5 mm houba
rukojeť: rovná
technologie: Ergo Grip (zaoblená, ergonomická rukojeť, okamžitě se přizpůsobí ruce)
konstrukce: 5 vrstev kvalitní dýhy
rychlost: 60
spin (točivost): 70
kontrola (ovládání): 95
určeno pro začátečníky, rekreační hráče a do škol

Sada obsahuje 4 ks jednohvězdičkových pálek a 3 ks míčků s jednou hvězdičkou. Určeno především pro začátečníky, rekreační hráče a také do škol.. Pingpongová sada inSPORTline Ekiset EK1 je sada 4 pálek určených především pro začátečníky, rekreační hráče a také do škol. Jednohvězdičkové pálky mají dobrou rychlost a excelují hodnotou kontroly. Ergonomický tvar rukojeti zaručuje pohodlné držení. Sada obsahuje též 3 bílé míčky s označením jedné hvězdičky. Pingpongový set inSPORTline Ekiset EK1 je uložen v praktickém průhledném pouzdře.
 

Set obsahuje:


4 ks pálek (1 hvězdička)
3 ks bílých míčků (1 hvězdička)
Technický popis:


potah: 1,2 mm guma, bez pěny
rukojeť: rovná
konstrukce: 5 mm kvalitní překližka
rychlost: 40
spin (točivost): 22
kontrola (ovládání): 89
hmotnost pálky: 115 g
určeno pro začátečníky, rekreační hráče a do škol

Pálka pro začátečníky a rekreační hráče. Pevná rovná rukojeť, gumová pryž, 1,5 mm vrstva speciální pěny.. Pingpongová pálka inSPORTline Shootfair S2 je určena především pro začínající hráče, kterým pomůže v prvních krocích k vypilování techniky hry. Pálka je vyrobena ze tří vrstev dřeva a je potažena kvalitní 1,5 mm pěnou a gumovou pryží. Nabízí vysoký komfort díky dokonale padnoucí přímé zaoblené rukojeti. Objevte v sobě skrytého šampiona s pingpongovou pálkou inSPORTline Shootfair S2.Technický popis:


pálka pro začátečníky
potah: sendvič s houbou 
tloušťka pěny: 1,5 mm
rukojeť: rovná
konstrukce: 3 vrstvy dřeva 
kontrola (ovládání): 94
rychlost: 55
spin (točivost): 30
hmotnost: 158 g

Pálka pro mírně pokročilé a rekreační hráče. Pevná rovná rukojeť, gumová pryž, 1,8 mm vrstva speciální pěny.. Pingpongová pálka inSPORTline Shootfair S3 je určena především pro mírně pokročilé hráče, kterým pomůže ve vypilování techniky hry. Pálka je vyrobena z pěti vrstev dřeva a je potažena kvalitní 1,8 mm pěnou a gumovou pryží. Nabízí vysoký komfort díky dokonale padnoucí přímé zaoblené rukojeti. Objevte v sobě skrytého šampiona s pingpongovou pálkou inSPORTline Shootfair S3.Technický popis:


pálka pro mírně pokročilé
potah: sendvič s houbou 
tloušťka pěny: 1,8 mm
rukojeť: rovná
konstrukce: 5 vrstev dřeva 
kontrola (ovládání): 88
rychlost: 72
spin (točivost): 70
hmotnost: 163 g

Profesionální pálka, 5 vrstev dřeva, 1,8 mm pěna, kvalitní gumový potah schválený ITTF.. Pingpongová pálka inSPORTline Shootfair S4 je vysoce kvalitní pálka na stolní tenis pro pokročilé hráče. Pálka je vyrobena z pěti vrstev dřeva, které je potaženo speciální 1,8 mm pěnovou vrstvou, díky které dosahuje pálka výborných herních vlastností. Potah je schválen Mezinárodní federací stolního tenisu (ITTF). Rozšířený tvar rukojeti zaručuje pohodlné držení a nehrozí vyklouznutí pálky. Pingpongová pálka inSPORTline Shootfair S4 je určena pro zkušené hráče vyznávající útočnější styl hry. Síla a rychlost kombinovaná s vysokými hodnotami točivosti charakterizují tuto dynamickou ofenzivní pálku.Technický popis:


pálka pro pokročilé hráče 
kvalitní zpracování
potah: ITTF "8087"
rukojeť: konkávní (rozšířená) 
konstrukce: 5 vrstev vysoce kvalitního dřeva
kontrola (ovládání): 85
rychlost: 80
spin (točivost): 80
hmotnost: 169 g

Profesionální pálka, 5 vrstev dřeva, 1,8 mm pěna, kvalitní gumový potah schválený ITTF.. Pingpongová pálka inSPORTline Shootfair S5 je vysoce kvalitní pálka na stolní tenis pro pokročilé hráče. Pálka je vyrobena z pěti vrstev dřeva, které je potaženo speciální 1,8 mm pěnovou vrstvou, díky které dosahuje pálka výborných herních vlastností. Potah je schválen Mezinárodní federací stolního tenisu (ITTF). Rozšířený tvar rukojeti zaručuje pohodlné držení a nehrozí vyklouznutí pálky. Pingpongová pálka inSPORTline Shootfair S5 je určena pro zkušené hráče vyznávající útočnější styl hry. Síla a rychlost kombinovaná s vysokými hodnotami točivosti charakterizují tuto dynamickou ofenzivní pálku.Technický popis:


pálka pro pokročilé hráče 
kvalitní zpracování
potah: ITTF "8088"
rukojeť: konkávní (rozšířená) 
konstrukce: 5 vrstev vysoce kvalitního dřeva
kontrola (ovládání): 82
rychlost: 88
spin (točivost): 82
hmotnost: 172 g

Profesionální pálka, 3 vrstvy dřeva, 2 mm pěna, kvalitní gumový potah schválený ITTF.. Pingpongová pálka inSPORTline Shootfair S6 je vysoce kvalitní, profesionální pálka na stolní tenis. Pálka je vyrobena ze tří vrstev dřeva, které je potaženo speciální 2 mm pěnovou vrstvou, díky které dosahuje pálka výborných herních vlastností. Potah je schválen Mezinárodní federací stolního tenisu (ITTF). Rozšířený tvar rukojeti zaručuje pohodlné držení a nehrozí vyklouznutí pálky. Pingpongová pálka inSPORTline Shootfair S6 je určena pro nekompromisní hráče vyznávající útočnější styl hry. Síla a rychlost kombinovaná s nejvyššími hodnotami točivosti charakterizují tuto dynamickou ofenzivní pálku.Technický popis:


profesionální pálka 
kvalitní zpracování
potah: ITTF "SUPERSPEED"
rukojeť: konkávní (rozšířená) 
konstrukce: 3 vrstvy vysoce kvalitního dřeva
kontrola (ovládání): 82
rychlost: 92
spin (točivost): 90
hmotnost: 160 g

Profesionální pálka, 5 vrstev dřeva, 2 mm pěna, kvalitní gumový potah schválený ITTF.. Pingpongová pálka inSPORTline Shootfair S7 je vysoce kvalitní, profesionální pálka na stolní tenis. Pálka je vyrobena z pěti vrstev dřeva, které je potaženo speciální 2 mm pěnovou vrstvou, díky které dosahuje pálka výborných herních vlastností. Potah je schválen Mezinárodní federací stolního tenisu (ITTF). Rozšířený tvar rukojeti zaručuje pohodlné držení a nehrozí vyklouznutí pálky. Pingpongová pálka inSPORTline Shootfair S7 je určena pro nekompromisní hráče vyznávající útočnější styl hry. Síla a rychlost kombinovaná s nejvyššími hodnotami točivosti charakterizují tuto dynamickou ofenzivní pálku.Technický popis:


profesionální pálka 
kvalitní zpracování
potah: ITTF "MAXSPIN" a "EXTSPEED"
rukojeť: konkávní (rozšířená) 
konstrukce: 5 vrstev vysoce kvalitního dřeva
kontrola (ovládání): 79
rychlost: 98 
spin (točivost): 97
hmotnost: 178 g

Dvě pálky Joola Match, 3 ks míčků Select, obal, pro rekreační hráče.. Pingpongový set Joola Duo je sada dvou pálek Joola Match s potahy TRAMP schválenými Mezinárodní federací stolního tenisu (ITTF). Tyto pálky jsou populární především mezi rekreačními hráči, a to díky dobrému vyvážení rychlosti a kontroly. Jsou vhodné pro trénování různých technik. Ergonomický tvar rukojeti zaručuje pohodlné držení. Sada obsahuje též 3 míčky Joola Select o střední tvrdosti (3 hvězdičky). Pingpongový set Joola Duo je uložen v praktickém průhledném pouzdře.

Set obsahuje:


2 ks pálky Joola Match
3 ks míčků Joola Select (3 hvězdičky)
praktický obal
Technický popis:

Pingpongová pálka Joola Match


potah: TRAMP o síle 1,8 mm, schválen ITTF
rukojeť: konkávní (rozšířená)
technologie: Ergo Grip (zaoblená, ergonomická rukojeť, okamžitě se přizpůsobí ruce), Control system (křížové frézování eliminující vibrace)
konstrukce: 5 vrstev kvalitní dýhy
rychlost: 82
spin (točivost): 84
kontrola (ovládání): 86
hmotnost: 0,18 kg
určeno pro rekreační hráče


 

Sada míčků Joola Select


technicky vyspělé míčky
průměr: 40 mm
počet hvězdiček: 3 (střední tvrdost vhodná pro běžné hraní)
určeno pro kluby a rekreační hráče