Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Nástavec pro nafukováních sportovních míčů.. M-Wave Ball Needle je nezbytným doplňkem při nafukování a dofukování sportovních míčů. Jehlu využijí příznivci fotbalu, basketbalu, volejbalu, házené i dalších sportů. Nástavec je kompatibilní se všemi běžnými druhy pump.Technický popis:


dlouhá jehla pro nafukování sportovních míčů
kompatibilní s většinou běžných pump
délka: 4 cm

Šikovný doplněk k samonafukovacím karimatkám a buřtovkám. Tlakem ruky nebo nohy se vhání do karimatky vzduch. Jednoduché pro dospělého i pro dítě - není potřeba dofukovat ústy. Do karimatky se nedostává vlhký vzduch z plic. vhodná pro všechny modely samonafukovacích a nafukovacích karimatek s ventilem push in a reverse. Materiál: polyester rozměr: 23 x 15 x 7 cm, po sbalení: 9 x 9 x 8 cm hmotnost 70 g

Lehká a kompaktní pumpa pro nafukování herních míčů a dalších nafukovacích předmětů vyžadujících tlakování pomocí adaptéru s jehlou, krytý prostor v madle pro uložení jehly.. Ruční pumpa inSPORTline je kompaktní pumpička určená pro nafukování herních míčů a jiných nafukovacích předmětů vyžadujících tlakování pomocí adaptéru s jehlou. Pumpa je vyrobena z bytelného tvrzeného plastu se zvýšenou odolností proti poškození. Díky této pumpě a jejímu komfortnímu, ergonomicky tvarovanému madlu budete schopni snadno a rychle nafouknout požadovaný nafukovací předmět. Navíc její jehlu lze uložit do krytého prostoru v madle, takže při nepoužívání nebude jehla překážet.Technický popis:


ruční pumpa s jehlou
vyrobena z tvrzeného plastového materiálu
zvýšená odolnost proti poškození
ergonomické madlo s krytým prostorem pro uložení jehly
hmotnost: 33 g
délka: 15 cm
délka madla: 3 cm
průměr: 3,5 cm
materiál: polypropylen