Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Kytarový popruh ze série Signature vyroben z kvalitní oděvní usně s pěnovou výztuží a koženým logem Levy's, díky čemuž zaručuje vysokou odolnost, zvýšené pohodlí i při upnutí na těžší kytaru a klasický vzhled. Nabízí nastavitelnou délku 96,5 až 135 cm, šířku 7,6 cm. Barevné provedení: Black.
Šířka (mm): 76.0
Barva: Černá
Šířka: 76 mm
Barva podle výrobce: Black
Země původu: Kanada
Minimální délka (cm): 96.0
Maximální délka (cm): 135.0
Maximální délka: 135 cm
Materiál: Kůže
Minimální délka: 96 cm

64 mm široký kožený kytarový pás. Pás je vyroben z máslově jemné kůže Crazy Horse s povrchovou úpravou pro vintage, opotřebovaný vzhled. Kožené provedení ze spodní strany přináší větší pohodlí při nošení. Žebříkové nastavení posuvu umožňuje nastavení délky v rozpětí 48” / 1 292 mm – 54.5” / 1 410 mm. Kontrastní prošívání na okrajích zabraňuje roztahování. Ručně vyrobený v Novém Skotsku v Kanadě s použitím pravé kůže.
Materiál: Kůže
Barva podle výrobce: Dark Brown
Minimální délka: 129,2 cm
Minimální délka (cm): 129.2
Maximální délka: 141 cm
Země původu: Kanada
Šířka (mm): 64.0
Barva: Hnědá
Maximální délka (cm): 141.0
Šířka: 64 mm
Typ: Kytarový řemen

Kožený kytarový popruh ze série George Benson signature se stylovým designem. Délka: 1175 mm (min) - 1375 mm (max). Šířka: 60 mm. Barva: Black
Minimální délka: 118 cm
Interpret / Téma: George Benson
Maximální délka: 138 cm
Šířka: 60 mm
Barva: Černá
Materiál: Kůže
Minimální délka (cm): 118.0
Šířka (mm): 60.0
Barva podle výrobce: Black
Země původu: Čína
Maximální délka (cm): 138.0

Trochu country, trochu rock'n'roll, spolupráce s ikonickým džínovým labelem vzdává hold odvážným umělcům a džínovině, která formovala jejich styl po celá desetiletí. Dvě americké tradiční značky, řada příslušenství Fender® x Wrangler®, s odkazy zakořeněnými v autentickém sebevyjádření a nezávislosti se spojily do kolekce navržené tak, aby se hodila do každého stylu a na jakoukoli scénu. S velkým důrazem na detail je každý produkt nadčasovou poctou oběma ikonickým značkám a obsahuje autentické materiály Wrangler. Popruh Fender® x Wrangler® Denim Straps, který sedne stejně pohodlně jako vaše oblíbené džíny, je dokonalým způsobem, jak vašemu Fenderu dodat šmrnc. Věrné ikonickému kapesnímu designu, tyto popruhy mají zlaté prošívání, vlastní kožený patchwork a měděné nýty a hardware.
Země původu: Kanada
Typ: Kytarový řemen
Barva: Černá
Barva podle výrobce: Washed Black Stitch
Interpret / Téma: Wrangler
Maximální délka (cm): 147.3
Šířka (mm): 50.8
Šířka: 50,8 mm
Materiál: Nylon;Denim
Minimální délka (cm): 99.0

Kožený kytarový pás o šířce 5 cm, vyrobený z měkké a pohodlné italské kůže. Disponuje kvalitními koženými konci se zlatým logem Ernie Ball, nastavitelnou sponou Tri-Glide Delrin, která umožňuje hladké a snadné nastavení. Pás je nastavitelný na délku 104 - 183 cm. Barevné provedení: Brown
Minimální délka: 104 cm
Maximální délka: 183 cm
Maximální délka (cm): 183.0
Šířka: 50 mm
Materiál: Kůže
Šířka (mm): 50.0
Barva podle výrobce: Brown
Barva: Hnědá
Země původu: Kanada
Minimální délka (cm): 104.0

Vliv George Harrisona na populární hudbu je legendární. Spolu s Beatlesem a během své brilantní sólové kariéry vytvořil soundtrack celé generace a jeho mistrovská kytarová práce inspirovala nespočet hudebníků.Popruh Dark Horse Floral Hootenanny, který je poctou hudebnímu domovu, který vytvořil George Harrison, má design a vlastní patchwork inspirovaný Georgovou ikonickou nahrávací společností.
Země původu: Kanada
Barva: Oranžová
Barva podle výrobce: Orange
Materiál: Bavlna;Polyester
Interpret / Téma: George Harrison
Šířka: 50,8 mm
Šířka (mm): 50.8
Typ: Kytarový řemen

Kožený kytarový pás na krk, který dává kytaristovi maximální svobodu a flexibilitu. Jednoduché a rychlé použití. Pás má houbou výplň kolem krku pro absorpci potu, ABS přezku s protiskluzovou úpravou, která umožňuje rychlé a pohodlné nastavení délky pásu a ABS kovový háček pro připevnění k rozetě kytary. Pro klasickou kytaru Houbová podšívka pro absorpci potu a extra pohodlí Černý kovový nástavec pro přizpůsobení délky a uvolnění tlaku na krk Černý kovový háček pro připevnění ke kytaře. Neelastický Černá barva
Materiál: Kůže
Barva: Černá
Kompatibilní s: Klasická kytara;Akustická kytara

Kytarový popruh vyrobený z vyztuženého neoprenu s koženými koncovkami s 5 cm polypropylenovým síťováním a systémem nastavení tri-glide. Zajišťuje vysoký komfort během nošení a skvělou ochranu nástroje proti uvolnění. Nabízí nastavitelnou délku 122 - 140 cm, šířku cca 8,4 cm. Barevné provedení: Black.

Materiál: Neopren s koženým koncem
Šířka: 85 mm
Barva: Černá
Barva podle výrobce: Černá;Black
Maximální délka: 140 cm
Šířka (mm): 85.0
Minimální délka (cm): 120.0
Minimální délka: 120 cm
Maximální délka (cm): 140.0
Země původu: Kanada

Ať už absolvujete svůj první koncert nebo začínáte světové turné, série Classics je prvotřídní kvalitou Levy's. Nejprodávanější řada popruhů od společnosti Levy se vrací k bohatému dědictví klasického stylu, který obsahuje plné barvy a decentní vzory ze semiše, kůže, bavlny a polyesteru.
Země původu: Kanada
Maximální délka: 142,3 cm
Šířka (mm): 51.0
Barva: Bílá
Typ: Kytarový řemen
Barva podle výrobce: White
Materiál: Kůže
Šířka: 51 mm
Maximální délka (cm): 142.3

Levys MC2CG-BLK-CRM 872 CZK  -12% 
50 mm široký kytarový pás. Jednovrstvý tkaný bavlněný pas s koženým páskem uprostřed a konci ze semišové kůže navržený předními módními návrháři Levy's. Nastavitelný od 35" / 890 mm do 60" / 1 524 mm za pomoci posuvné kovové přezky a plastové smyčky.
Země původu: Kanada
Maximální délka (cm): 152.4
Barva podle výrobce: Black/Cream
Minimální délka: 89 cm
Materiál: Kůže;Bavlna
Maximální délka: 152,4 cm
Typ: Kytarový řemen
Šířka: 50 mm
Šířka (mm): 50.0
Minimální délka (cm): 89.0
Barva: Natural