Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Závěsný tréninkový pytel, pro domácí využití, ocelové řetízky s karabinou.. Boxovací pytel inSPORTline Mike je navržen pro nácvik účinné úderové techniky, správného držení těla i techniky kopu. Jeho povrch je vyroben z kvalitní syntetické kůže, odolné proti roztrhání. Zavěšen na 4 ocelových řetízcích s karabinou zabraňující utrhnutí. Boxovací pytel inSPORTline Mike je vhodný pro box, kickbox i jiné bojové sporty. Určeno pro domácí využití.Technický popis:


homogenní tvrdost po celé ploše a dokonalá absorpce úderu
pytel se zavěšuje pomocí 4 ocelových řetízků s karabinou
váha boxovacího pytle: 20 kg
materiál: syntetická kůže 
výška: 90 cm
průměr: 34 cm  
výplň: kožená/textilní řezanka
určené pro domácí využití

50 kg boxovací pytel s možnosti naplnění do 100 kg, vak pro doplnění, domácí využití, chromovaný řetěz součástí.. Boxovací pytel inSPORTline 50-100 kg je navržen pro nácvik účinné úderové techniky, techniky kopu, ale i pro nácvik správného držení těla. Boxovací pytel, který je vysoký 150 cm, je vyroben z kvalitního PVC materiálu. Pokud vám k tréninku stačí 50 kg, není třeba pytel naplňovat a můžete začít hned trénovat. Naplněním vnitřního tubusu pískem nebo jiným podobným materiálem lze hmotnost pytle navýšit až na 100 kg.

Přídavný plnící materiál (není součástí) se umístí do přiloženého polyesterového vaku a ten se následně vloží do dutého tubusu uvnitř pytle. Tento prostor je implementován tak, aby jeho přítomnost nebyla při tréninku znát - pytel disponuje homogenní tvrdostí po celé své ploše. Boxovací pytel inSPORTline 50-100 kg je vhodný pro box, kickbox i jiné bojové sporty. Součástí pytle je i chromový řetěz, který slouží k zavěšení boxovacího pytle.Technický popis:


kvalitní plnící boxovací pytel
pytel je předvyplněný na 50 kg
homogenní tvrdost po celé ploše a dokonalá absorpce úderu
chromovaný řetěz a polyesterový vak na dodatečnou výplň součástí balení
vnitřní dutý tubus pro vložení dodatečné výplně
standardní hmotnost: 50 kg 
maximální doplnění: do 100 kg
vnější materiál: syntetická kůže (PVC)
materiál výplně: textilní řezanka a kombinace dalších materiálů
možnost doplňující výplně (není součástí balení): kožená/textilní řezanka, suchý písek, pro maximální doplnění hmotnosti - kovové třísky (špony)
průměr boxovacího pytle: 33 cm
výška boxovacího pytle: 150 cm
vhodné pro nácvik úderů či správného postoje
určené pro domácí využití

Dětský závěsný tréninkový boxovací pytel, středně napěchovaný, domácí využití, tři ocelové řetízky s karabinou.. Dětský boxovací pytel inSPORTline o hmotnosti 15 kg je navržen pro nácvik účinné úderové techniky, správného držení těla i techniky kopu. Je vhodný pro box, kickbox i jiné bojové sporty.Technický popis:


homogenní tvrdost po celé ploše a dokonalá absorpce úderu
zavěšení pomocí 3 ocelových řetízků s karabinou
váha boxovacího pytle: 15 kg
materiál: syntetická kůže 
výška: 65 cm
průměr: 26 cm  
výplň: kožená/textilní řezanka 
stupeň napěchovanosti: střední (možnost doplnění)
určené pro domácí využití

Boxovací pytel plnitelný vodou, bezpečnostní ventil se šroubováním, čtyřbodové upevnění řetězem.. Vodní boxovací pytel inSPORTline Wabaq je řešen jako nádrž z odolného PVC, která se jednoduše napustí vodou a ta následně tvoří zátěž. Takováto náplň krásně absorbuje nárazy a zároveň se díky ní celý pytel méně houpe v porovnání s produkty plněnými pískem. Robustní bezpečnostní ventil se šroubováním pak pytel dokonale utěsní.

Vodní boxovací pytel inSPORTline Wabaq je navržen pro nácvik účinné úderové techniky pěstmi nebo lokty, techniky kopu, ale i pro nácvik správného držení těla. Pytel má při naplnění výšku 120 cm a průměr 29 cm. Součástí je i chromový řetěz, který slouží k bezpečnému zavěšení boxovacího pytle ve výšce. Pro přenášení nebo skladování stačí pytel vyprázdnit, čímž si ušetříte spoustu námahy. Technický popis:


plnění vodou
dotlakování vzduchem pomocí pumpičky (součástí balení)
kvalitní materiál
dlouhá životnost
bezpečnostní ventil se šroubováním
čtyřbodové upevnění a zavěšení na chromovaný řetěz s otočnou karabinou (součástí balení)
materiál pláště: PVC
výška: 120 cm
průměr: 29 cm
objem: 80 litrů
délka řetězu: 51,5 cm

Pytel z kvalitního PVC materiálu, pro nácvik všech úderů a kopů, pevné švy, hmotnost 33 kg.. MMA boxovací pytel inSPORTline Konor je díky svému speciálnímu tvarování a pevnému materiálu vhodný pro nácvik všech úderů, kopů a nejrůznějších technik na zemi. Kvalitní PVC materiál ustojí i hrubší zacházení, a proto je zaručena jeho dlouhodobá odolnost a životnost.

Tvar MMA boxovacího pytle je speciálně zakřivený, čímž mnohem lépe a efektivněji natrénujete údery lokty či kopy koleny. Výplň z písku a směsi textilní řezanky skvěle absorbuje chvaty a drží tvar. Svou kvalitou se tak vyrovná i pokročilým boxovacím pytlům a bude vhodný jak pro začátečníky, tak pro ostřílené zápasníky. Technický popis: 


pytel z kvalitního PVC materiálu pro trénink MMA technik
vhodný i pro údery lokty, koleny či kopy
vhodný pro nácvik technik a úderů na zemi (ground-and-pound)
pevné švy garantující zachování tvaru
nápis "push your limits"
závěsné náčiní součástí balení
materiál: PVC
materiál výplně: textilní řezanka, písek
hmotnost: 33 kg
rozměry: 105 x 45 cm
vhodný pro domácí použití i do tělocvičen

Nastavitelná konstrukce, vhodný k nácviku a tréninku všech úderů, zlepšuje sílu, vytrvalost a kondici.. Boxovací trenažér inSPORTline Boxheist Fix sice na první pohled připomíná gigantického pavouka nebo chobotnici, nicméně netušíte, co se v něm skrývá! Bude ideálním prostředkem jak zlepšit techniku úderů a zároveň posílit kondici a vytrvalost.

Díky 12 speciálně umístěným polstrovaným polštářům můžete z pohodlí vašeho domova trénovat direkty, háky i zvedáky v různých kombinacích a setech. Naučíte se zároveň správný postoj a držení těla, které je při boxování nesmírně důležité. Pevný kvalitní materiál bude tlumit vaše údery, tak abyste nepřišli k úrazu. Robustní nastavitelná konstrukce se navíc zcela přizpůsobí vaší výšce.

Trenažér je označený bílými číslicemi pro lepší orientaci a rozmístění typu úderů. 

Úderové bloky 1-4 využijete k přímým úderům (direktům) 
Úderové bloky 5-9 využijete k hákům 
Úderové bloky 10-12 využijete k zvedákům Technický popis: 


robustní boxovací trenažér 
12 speciálně umístěných úderových míst 
pevný kvalitní materiál s výraznými bílými číslicemi 
možnost nácviku direktů, háků i zvedáků 
zlepšuje přesnost a rychlost úderů 
posiluje fyzickou odolnost, vytrvalost a kondici 
maximálně bezpečný, zabraňuje možnosti vzniku úrazu 
ideální pro domácí i profesionální použití 
vhodný pro přišroubování do podlahy nebo země
nastavitelná konstrukce:

nejvyšší poloha: 194 cm 
nejnižší poloha: 166 cm


rozměry: 50,6 x 69,1 x 191,4 cm 
materiál: ocel, PVC
hmotnost: 60 kg 

Kvalitní boxovací pytel ze syntetické kůže. Hmotnost 25 kg, potisk s terči pro přesné údery. Řetězy součástí balení, vhodný pro domácí použití.. Boxovací pytel inSPORTline Robkin 90x35 cm je kvalitní boxovací pytel vhodný i pro ty nejnáročnější uživatele. Plášť je vyroben z odolné syntetické kůže s potisky terčů, díky kterým docílíte přesnějších úderů a váš trénink tak získá nový rozměr. Pytel je vysoce odolný a bez potíží si poradí i s tvrdými ranami. Vyplněn je směsí řezaných textilií a kůží (řezanka) na hmotnost 25 kg. 

Pokud hledáte spolehlivého pomocníka k vylepšení svých úderů, tento pytel je ideální volbou. Vhodný je zejména pro domácí použití.Technický popis


vysoce kvalitní boxovací pytel ze syntetické kůže
řetězy pro uchycení do stropu součástí balení

možnost nácviků všech druhů úderů
potisk terčů pro přesné zásahy
vhodný i pro pokročilé boxery
výška: 90 cm
průměr: 35 cm
hmotnost: 25 kg
materiál pláště: syntetická kůže
materiál výplně: směs řezaných textilií a kůží (řezanka)
vhodný pro domácí použití

Kvalitní boxovací pytel ze syntetické kůže. Hmotnost 33 kg, potisk s terči pro přesné údery. Řetězy součástí balení, vhodný pro domácí použití.. Boxovací pytel inSPORTline Robkin 120x35 cm je kvalitní boxovací pytel vhodný i pro ty nejnáročnější uživatele. Plášť je vyroben z odolné syntetické kůže s potisky terčů, díky kterým docílíte přesnějších úderů a váš trénink tak získá nový rozměr. Pytel je vysoce odolný a bez potíží si poradí i s tvrdými ranami a kopy. Vyplněn je směsí řezaných textilií a kůží (řezanka) na hmotnost 33 kg. 

Pokud hledáte spolehlivého pomocníka k vylepšení svých úderů a kopů, tento pytel je ideální volbou. Vhodný je zejména pro domácí použití.Technický popis


vysoce kvalitní boxovací pytel ze syntetické kůže
řetězy pro uchycení do stropu součástí balení

možnost nácviků všech druhů úderů a kopů
potisk terčů pro přesné zásahy
vhodný i pro pokročilé boxery
výška: 120 cm
průměr: 35 cm
hmotnost: 33 kg
materiál pláště: syntetická kůže
materiál výplně: směs řezaných textilií a kůží (řezanka)
vhodný pro domácí použití

Kvalitní boxovací pytel ze syntetické kůže. Hmotnost 40 kg, potisk s terči pro přesné údery. Řetězy součástí balení, vhodný pro domácí použití.. Boxovací pytel inSPORTline Robkin 150x35 cm je kvalitní boxovací pytel vhodný i pro ty nejnáročnější uživatele. Plášť je vyroben z odolné syntetické kůže s potisky terčů, díky kterým docílíte přesnějších úderů a váš trénink tak získá nový rozměr. Pytel je vysoce odolný a bez potíží si poradí i s tvrdými ranami a kopy. Vyplněn je směsí řezaných textilií a kůží (řezanka) na hmotnost 40 kg. 

Pokud hledáte spolehlivého pomocníka k vylepšení svých úderů a kopů, tento pytel je ideální volbou. Vhodný je zejména pro domácí použití.Technický popis


vysoce kvalitní boxovací pytel ze syntetické kůže
řetězy pro uchycení do stropu součástí balení

možnost nácviků všech druhů úderů a kopů
potisk terčů pro přesné zásahy
vhodný i pro pokročilé boxery
výška: 150 cm
průměr: 35 cm
hmotnost: 40 kg
materiál pláště: syntetická kůže
materiál výplně: směs řezaných textilií a kůží (řezanka)
vhodný pro domácí použití

Kvalitní boxovací pytel ze syntetické kůže. Hmotnost 50 kg, potisk s terči pro přesné údery. Řetězy součástí balení, vhodný pro domácí použití.. Boxovací pytel inSPORTline Robkin 180x35 cm je kvalitní boxovací pytel vhodný i pro ty nejnáročnější uživatele. Plášť je vyroben z odolné syntetické kůže s potisky terčů, díky kterým docílíte přesnějších úderů a váš trénink tak získá nový rozměr. Pytel je vysoce odolný a bez potíží si poradí i s tvrdými ranami a kopy. Vyplněn je směsí řezaných textilií a kůží (řezanka) na hmotnost 50 kg. 

Pokud hledáte spolehlivého pomocníka k vylepšení svých úderů a kopů, tento pytel je ideální volbou. Vhodný je zejména pro domácí použití.Technický popis


vysoce kvalitní boxovací pytel ze syntetické kůže
řetězy pro uchycení do stropu součástí balení

možnost nácviků všech druhů úderů a kopů
potisk terčů pro přesné zásahy
vhodný i pro pokročilé boxery
výška: 180 cm
průměr: 35 cm
hmotnost: 50 kg
materiál pláště: syntetická kůže
materiál výplně: směs řezaných textilií a kůží (řezanka)
vhodný pro domácí použití