Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Kovový držák na boxovací pytle Shindo Sport s popruhy.. Držák na boxovací pytel s popruhy Shindo Sport je náhradou za textilní popruhy držící vybrané boxovací pytle Shindo Sport. Je tvořen kovovou obručí. Obruč pomáhá stabilizovat pytel při silovějším a dynamičtějším boxu.Technický popis:


náhradní závěsný systém pro vybrané boxovací pytle Shindo Sport
obsahuje: kovovou obruč
průměr obruče: 37,5 cm
řetěz není součástí balení

Držák na boxovací pytel ve tvaru šibenice, uchycení do zdi, robustní konstrukce, karabina.. Nástěnný držák na boxovací pytel - šibenice inSPORTline Galbeag je robustní držák vyrobený z kvalitní oceli s odolným práškovým lakem. Profil o rozměrech 4 x 2 cm se třemi pomocnými spojnicemi (výztuhami) zaručuje maximální odolnost celého držáku. Držák na boxovací pytel se montuje přímo do zdi pomocí šroubů. V neposlední řadě je držák opatřen silným kovovým okem a karabinou pro zavěšení boxovacího pytle. 

Nástěnný držák na boxovací pytel - šibenice inSPORTline Galbeag je určen pro všechny zdi, do kterých je technicky možné držák bezpečně upevnit (cihlová zeď a jiné).Technický popis:


kvalitní držák pro boxovací pytel ve tvaru šibenice
robustní ocelová konstrukce
odolný práškový lak
upevnění: do zdi
rozměr profilu: 40 x 20 mm
rozměr ramene: v50 cm x d82 cm
šířka: 56 cm
spojnice ramen (výztuhy): 2 x 40 cm, 1 x 36 cm
tloušťka stěn: hlavní rám 3 mm, vzpěra 2 mm
nosnost: 100 kg
kovové lišty, podložky, šrouby, hmoždinky a karabina jsou součástí balení

4 ramena, otočné oko, uchycení pytle na karabiny, celková délka 50 cm.. Řetěz na boxovací pytel inSPORTline Calboa je závěsné zařízení pro snadné uchycení Vašeho boxerského pytle na 4 ramena s úchyty na karabiny. Silná a odolná oka karabin zajišťují naprostou spolehlivost a pevnost. Řetěz také obsahuje otočný prvek pro efektivnější trénink. Délka rětězu činí 50 cm. Doporučujeme zavěsit na držáku do stropu nebo prodlouženém držáku (šibenici) do zdi.Technický popis:


4 ramena
otočné oko
uchycení pytle na karabiny
uchycení do stropního držáku na karabinu
celková délka řetezu: 50 cm
délka ramene: 33 cm
nosnost: 100 kg
hmotnost: 0,5 kg

Závěsný držák pro umístění na strop, vhodný pro zavěšení boxovacího pytle, MultiTraineru či houpacího křesla.. Stropní křížový držák inSPORTline je vyrobený z pásoviny. Vhodný pro boxovací pytel, ale také i pro MultiTrainer. Varianta vhodná pro všechny boxovací pytle a MultiTrainer. Unese váhu až 130 kilogramů. Držák ideálně rozloží celou váhu. Tento držák se uchycuje do stropu pomocí šroubů prostřednictvím čtyř otvorů. Na každém rameni držáku je umístěn 1 otvor (šířka ramen - 5 cm, tloušťka - 0,5 cm). Pytel a MultiTrainer se zavěšuje na pevné ocelové oko, které svým praktickým provedením napomáhá zlepšovat celkovou kvalitu tréninku na boxovacím pytli. Váha držáku je 660 g. Technický popis:


4 ramena, 4 šrouby, 4 unikátní pevné hmoždiny
rozměry: 200 x 200 x 5 mm
šířka ramen: 50 mm
rozteč otvorů: 148 mm
průměr otvorů: 11 mm
rozměr šroubů: M10x65
vnější průměr hmoždinek: 14 mm
nosnost: 130 kg
hmotnost: 660 g

Stropní křížový držák pro zavěšení boxovacího pytle, robustní konstrukce z oceli, maximální nosnost 150 kg, bezpečné ukotvení pomocí osmi šroubů.. Stropní držák SportKO KP-1 na boxovací pytel představuje dokonalé spojení odolnosti, kvality a bezpečnosti pro váš trénink. Tento robustní stropní držák je vyroben z prvotřídní oceli a má nosnost 150 kg. Poskytuje tak spolehlivé uchycení pro váš boxovací pytel či jiné pomůcky na cvičení.

Stabilní a pevné ukotvení držáku do stropu zajistí 8 šroubů, což zaručuje rovnoměrné zatížení a maximální bezpečnost během tréninku. Se stropním držákem od SportKO KP-1 si můžete být jisti, že každý úder bude precizní a efektivní.Technický popis:


stropní křížový držák na boxovací pytel
instalace do stropu pomocí 8 šroubů
oko pro zavěšení pytle
pevná robustní konstrukce
rozměry: 41 x 41 x 9 cm
průměr oka: 8 cm
hmotnost: 2 kg
nosnost: 150 kg
šrouby pro ukotvení nejsou součástí balení

Ocelový nástěnný držák pro zavěšení boxovacího pytle, pevná robustní konstrukce z oceli, maximální nosnost 150 kg, ukotvení pomocí čtyř šroubů.. Držák na stěnu SportKO KN-1 na boxovací pytel je ideálním parťákem pro váš závěsný boxovací pytel. Nabízí skvělou stabilitu a bezpečnost během tréninku. Tento kovový držák na stěnu je navržen pro maximální zatížení 150 kg, což zajišťuje pevnou a spolehlivou podporu i při intenzivním cvičení.

Rameno je dlouhé 100 cm a na jeho konci je oko pro zavěšení s vnitřním průměrem 3 cm. Držák disponuje čtyřmi otvory pro ukotvení do stěny a zůstane tak pevně a stabilně na svém místě. Praktický práškový nátěr zaručí odolnost vůči otěru.

Díky držáku SportKO KN-1 můžete trénovat s maximální jistotou a efektivitou, bez ohledu na úroveň vašeho boxerského umění.Technický popis:


nástěnný držák na boxovací pytel
instalace na stěnu pomocí 4 šroubů
oko pro zavěšení pytle
snadná a rychlá manipulace
pevná robustní konstrukce
rozměry: 100 x 50 x 40 cm
vnitřní průměr oka: 3 cm
rozteč otvorů pro ukotvení: 36,5 cm (horizontální), 42 cm (vertikální)
rozměr profilu: 4 x 4 cm
hmotnost: 11 kg
nosnost: 150 kg
šrouby pro ukotvení nejsou součástí balení

Držák do dřevěných trámů, otočný o 360°, pevný ocelový materiál, práškový lak pro vysokou odolnost.. Držák na boxovací pytel Everlast Wood Beam Heavy Bag Hanger je určen pro instalaci do dřevěných trámů, čímž nabízí vcelku unikátní možnost uchycení. Pevný ocelový materiál a vysoce robustní konstrukce zajišťují bezpečnost a stabilitu při zavěšení boxovacího pytle.Technický popis:


otočný o 360° pro plný rozsah pohybu
pevný ocelový materiál
práškový lak pro vysokou odolnost
hmotnost: 415 g
nosnost: 45 kg
balení obsahuje šrouby do dřeva pro snadné uchycení do dřevěných trámů

Držák na hrušky a speed bagy, otočný o 360°, s kuličkovým ložiskem, pevný ocelový materiál.. Everlast Cotter Pin Swivel je otočný držák na boxovací hrušku nebo speed bag. Je vyroben z velmi pevného ocelového materiálu. Vnitřní kuličkové ložisko umožňuje rychlé, hladké a hlavně přesné otáčení hrušky při jednotlivých úderech. Trénink s hruškou nebo speed bagem napomáhá zvyšovat rychlost a přesnost.Technický popis:


držák na hrušky a speed bagy
otočný o 360° pro plný rozsah pohybu
s kuličkovým ložiskem
pevný ocelový materiál
hmotnost: 500 g

Držák na boxovací pytel ve tvaru šibenice, uchycení do zdi, robustní konstrukce.. Držák na boxovací pytel šibenice inSPORTline je robustní držák vyrobený z kvalitní oceli. Profil o rozměrech 4 x 4 cm zaručuje maximální odolnost celého držáku. Držák na boxovací pytel se zavěsí na kovové lišty, které jsou uchyceny do zdi pomoci šroubů.

Nabízí nosnost až 100 kg a v neposlední řadě je opatřen silným kovovým okem pro zavěšení boxovacího pytle. Držák na boxovací pytel je určený pro všechny zdi, do kterých je technicky možné držák upevnit (cihlová zeď a jiné). Technický popis:


kvalitní držák pro boxovací pytel ve tvaru šibenice
robustní ocelová konstrukce
upevnění: do zdi
rozměr profilu ramene: 4 x 4 cm
rozměr: h76 x š76 x v66 cm
nosnost: 100 kg
kovové lišty, podložky, šrouby a úchytné háčky jsou součástí balení

Držák na boxovací pytel ve tvaru šibenice, uchycení do zdi, robustní konstrukce.. Nástěnný držák na boxovací pytel - šibenice inSPORTline Galhook je robustní držák vyrobený z kvalitní oceli. Profil o rozměrech 4 x 2 cm se třemi pomocnými spojnicemi (výztuhami) zaručuje maximální odolnost celého držáku. Držák na boxovací pytel se montuje přímo do zdi pomocí šroubů. V neposlední řadě je držák opatřen silným kovovým okem pro zavěšení boxovacího pytle. 

Nástěnný držák na boxovací pytel - šibenice inSPORTline Galhook je určen pro všechny zdi, do kterých je technicky možné držák bezpečně upevnit (cihlová zeď a jiné). 

 Technický popis:

kvalitní držák pro boxovací pytel ve tvaru šibenice
robustní ocelová konstrukce
upevnění: do zdi
rozměr profilu: 4 x 2 cm
rozměr ramene: v50 cm x d82 cm
šířka: 56 cm
spojnice ramen (výztuhy): 40 cm, 2x 36 cm
nosnost: 100 kg
kovové lišty, podložky, šrouby a úchytné háčky jsou součástí balení