Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Basketbalová síť s obručí, možnost zavěšení na zeď či dveře, háčky na zavěšení sítě.. Basketbalový kruh se sítí Spartan Basket-Ring nabízí klasickou síť na basketbal (košíkovou) a basketbalová obruč se sítí s možností zavěšení na zeď. Basketbalovou síť nasadíte velmi lehce pomocí háčků na basketbalovém kruhu.Technický popis:

nekorodující materiál kruhu
kruh s průměrem 48 cm
materiál obruče: ocel
balení obsahuje: koš + síť
rozteč otvorů pro uchycení: 9 x 5-6 cm
háčky na zavěšení sítě

Stojanový koš vhodný na venkovní i domácí využití, jednoduchý transport pomocí koleček.. Stojanový basketbalový koš s jednoduchým nastavením výšky pro domácí i venkovní využití. Transportní kolečka slouží pro jednoduchou manipulaci na místo určení.Technický popis:

tréninkový streetball koš
transportní kolečka pro jednoduchou manipulaci
šířka desky: 110 cm
materiál konstrukce: ocel
nastavitelná výška: 230 - 305 cm
základna o objemu: 98 litrů
hmotnost bez náplně: 41,3 kg

Stojanový koš s velkou stabilní základnou, kolečka pro snadnou manipulaci, pro venkovní využití.. Basketbalový koš se stojanem Spartan Pro vás překvapí svoji stabilní a odolnou konstrukcí, která z něj spolu se snadno nastavitelnou výškou až do 305 cm a pevnou odrazovou deskou činí skvělé příslušenství pro každého milovníka basketu. Základnu lze plnit vodou nebo pískem a díky kolečkům s ním lze lépe manipulovat.Technický popis:

odolná a stabilní konstrukce
jednoduché nastavení výšky
masivní základna z tvrzeného plastu
kolečka pro snadnou manipulaci
základna plnitelná vodou (160 l) či pískem (240 kg)
velmi pevná akrylátová odrazová deska
pružně uložený koš 
nastavitelná výška obruče: 240 - 305 cm
minimální výška: 285 cm
odrazová deska: 122 x 71 x 3 cm
základna: 128 x 79 cm
průměru obruče: 45 cm (oficiální velikost)
hmotnost: 40 kg
pro venkovní použití

Kompaktní koš pro upevnění na zeď, vhodný pro vnitřní i venkovní využití, lehká odolná konstrukce.. Basketbalový koš s deskou inSPORTline Montrose je nejkompaktnějším modelem basketbalového koše značky inSPORTline, který lze připevnit na zeď. Obroučka je vyrobena z odolného ocelového materiálu, doplněna o desku z polyetylenu, neboli termoplastu, která dodává koši stylový vzhled a dlouhou životnost. Mezi další přednosti patří speciální barvy odolné vůči UV záření či síť z polypropylenu. Díky těmto vlastnostem je basketbalový koš s deskou inSPORTline Montrose oblíbeným modelem koše nejen na zahrady a hřiště, ale také do bytů či garáží. Technický popis:


upevnění na zeď
polypropylenová síť do každého počasí
speciální barvy odolné vůči UV záření
zadní držák do tvaru V
materiál desky: polyetylen (termoplast)
rozměr desky: š91 x v61 x t3 cm
vnitřní průměr obruče: 45 cm
vnější průměr obruče: 48 cm
průměr trubky obruče: 1,5 cm
hmotnost: 4,8 kg
vhodné pro vnitřní i venkovní využití

Vděčná basketbalová pomůcka, která váš přesný zásah odmění v podobě vráceného míče.. Vraceč basketbalových míčů inSPORTline Returno je vděčná tréninková pomůcka pro nácvik střelby na koš, jelikož již nemusíte běhat po každém přesném zásahu pod koš, ale míč se sám vrátí zpět. Vraceč basketbalových míčů inSPORTline Returno je navržen tak, aby mohl být připevněn na jakýkoliv koš a lze s nim snadno manipulovat. Díky možnosti nastavení úhlu v 360 stupních, můžete nacvičovat střelbu odkudkoliv a odměna za přesný zásah je formou vrácení míče k vám a vy tak můžete o něco efektivněji využít svůj trénink v hodu na koš ze všech možných úhlů.Technický popis:


basketbalový vraceč míčů
vnitřní průměr 32 cm, vhodný pro míče do velikosti 7 (včetně)
nastavitelná výška zavěšení vzhledem k obroučce
variabilní nastavení směru vracejících se míčů - 360 stupňů
materiál: ABS plast
rozměry: 37 x 55 x 40 cm

Pojízdný koš na basket s nastavitelnou výškou, vyztuženou deskou a plnitelnou základnou! Obruč je opatřena pojistnými pružinkami.. Praktický stabilní koš pro všechny malé i velké basketbalisty! Basketbalový koš inSPORTline Oakland bez problému odolá náporům počasí, takže si najde své místečko klidně i na hřišti nebo na zahradě. Ocelová konstrukce je zatížena plnitelnou plastovou základnou o objemu 115 l, do které můžete kromě vody nasypat také 135 kg písku. Výška koše je navíc nastavitelná mezi 230 a 305 cm a přizpůsobí se tak potřebám mladších basketbalistů.

Ocelová obruč je opatřena pružinkami, aby se pod vlivem silných střel nepodlomila. Zaštiťuje ji polykarbonátová deska o velikosti 120 x 80 cm, která je zespodu vyztužená ocelovým rámem a odolá tak dlouhodobé zátěži. Pro lepší manipulaci je stojan dále vybaven silnými kolečky, které jakýkoliv přesun značně zjednoduší. Pokud si tedy budete chtít jen chvilku zatrénovat nebo třeba pozvete kamarády na přátelský zápas, basketbalový koš inSPORTline Oakland bude vždy připraven k akci!Technický popis:


pevná ocelová konstrukce
snadno nastavitelná výška
odolná nylonová síť vhodná do každého počasí
obruč jištěna pružinkami
plastová základna
transportní kolečka pro snadné přemístění
materiál konstrukce: ocel (průměr profilu 76 mm)
materiál desky: polykarbonát, polyetylen
nastavitelná výška: 230 - 305 cm
rozměr desky: 120 x 80 cm
průměr obruče: 45 cm
hmotnost: 36 kg
rozměr podstavy: 120 x 78 x 23 cm
objem podstavy: 115 l (pojme 135 kg písku)
certifikace: EN 1270
vhodný do škol i sportovních klubů, pro vnitřní i venkovní použití

Teleskopický basketbalový koš do školy i na hřiště, který odolá silným nárazům i špatnému počasí! Obruč je opatřena pojistnými pružinkami.. S pojízdným teleskopickým košem inSPORTline Baltimore si můžete zahrát basket na hřišti i v tělocvičně - zkrátka kde budete chtít! Ocelová konstrukce s plastovou základnou odolá všem povětrnostním podmínkám a díky praktickým kolečkům můžete stojan přesouvat podle toho, jak se vám to hodí. Stojan drží na místě plnitelná základna o objemu 115 l, kterou můžete zatížit vodou, popřípadě 135 kg písku. Výšku koše upravujete regulačním šroubem v rozmezí 230 a 305 cm a snadno ji tak přizpůsobíte potřebám mladších basketbalistů.

Ocelová obruč je opatřena pružinkami, aby se pod vlivem silných střel nepodlomila. Zaštiťuje ji polykarbonátová deska o velikosti 110 x 70 cm, která je vyztužena pevným plastovým rámem a odolá tak silným nárazům. Ať už vyrazíte na trénink nebo třeba pozvete kamarády na přátelský zápas, basketbalový koš inSPORTline Baltimore bude vždy připraven k akci!Technický popis:


teleskopická ocelová konstrukce
nastavení výšky pomocí regulačního šroubu
odolná nylonová síť vhodná do každého počasí
obruč jištěna pružinkami
transportní kolečka pro snadné přemístění
materiál konstrukce: ocel (průměr profilu 76 mm)
materiál desky: polykarbonát, ABS
nastavitelná výška: 230 - 305 cm
rozměr desky: 110 x 70 cm
průměr obruče: 45 cm
hmotnost: 24 kg
rozměr podstavy: 120 x 78 x 23 cm
objem podstavy: 115 l (pojme 135 kg písku)
certifikace: EN 1270
vhodný do škol i sportovních klubů, pro vnitřní i venkovní použití

Masivní pojízdný basketbalový koš, ideální pro víceúčelová sportoviště a tělocvičny! Při transportu lze celou konstrukci prakticky sklopit.. Basketbalová konstrukce inSPORTline Portland je super pomůcka pro víceúčelová hřiště i tělocvičny! Sportovní vybavení se tam totiž neustále mění a není tam tedy místo pro pevně zapuštěné basketbalové koše. Tento model ale i bez zatížení váží přes 200 kg, takže se svévolně nepohne. Neznamená to ale, že se špatně přemisťuje - základna je vybavena 4 kolečky a skládací konstrukcí, takže ho bez problémů přesunete mimo hrací plochu, jakmile to bude třeba.

Pevná ocelová obruč se standardním průměrem 45 cm je odpružená a bez problému se tak přizpůsobí i prudkým střelám na koš. Je zaštítěna mohutnou polykarbonátovou deskou o délce 180 cm. Výška obruče dosahuje klasické výšky 305 cm. Základna je navíc prakticky obložena polstrovanými deskami, aby při hře nedošlo ke zranění. Pokud tedy hledáte spolehlivý basketbalový koš na vnitřní i venkovní sportoviště, inSPORTline Portland určitě nezklame!Technický popis:


mobilní basketbalová konstrukce pro hřiště i tělocvičny
skládací rám se čtyřmi kolečky pro maximální mobilitu
základna je pokryta bezpečnostním čalouněním
při použití je nutné zabezpečit konstrukci proti převrácení (závaží není součástí balení)
odpružená obruč vhodná pro smečování
odolná nylonová síť vhodná do každého počasí
vhodná pro víceúčelové hrací plochy
materiál konstrukce: ocel (profil 120x120 mm)
materiál desky: polykarbonát, polyetylen
materiál koleček: nylon
výška: 305 cm
výška složené konstrukce: 230 cm
šířka složené konstrukce: 300 cm
rozměry desky: 180 x 105 cm
průměr obruče: 45 cm
rozměry podstavy: 195 x 100 x 80 cm
hmotnost: 228 kg
požadované zatížení základny: 350 kg
certifikace: EN 1270

Náhradní ocelová obruč se sítí pro basketbalové koše inSPORTline.. Náhradní obruč Cleveland lze nainstalovat rovnou na 4 basketbalové koše inSPORTline - Cleveland, Cleveland Steel, Oakland a Baltimore. Má klasický průměr 45 cm s rámem o tloušťce 1,5 cm. Na 12 háčků lze snadno zavěsit síťku, která je součástí balení. Obruč  je možné upevnit i na zeď za pomocí vlastního montážního materiálu. Díky odolnému zpracování je vhodný jak pro venkovní tak pro vnitřní použití.Technický popis:

náhradní obruč na stojanové basketbalové koše inSPORTline
možnost instalace i na stěnu (montážní materiál není součástí balení)
tloušťka rámu obruče: 1,5 cm
průměr obruče: 45 cm
rozteč otvorů pro uchycení: 10 x 6,6 cm
průměr otvorů pro uchycení: 11 mm
materiál obruče: ocel
hmotnost: 1,5 kg
balení obsahuje: koš, síťka v barevném provedení
12 háčků na zavěšení sítě
vhodná pro vnitřní i venkovní použití
kompatibilita: inSPORTline Cleveland, inSPORTline Cleveland Steel, inSPORTline Oakland, inSPORTline Baltimore

Odolná deska s obručí pro upevnění na zeď, vhodná pro vnitřní i venkovní využití!. Basketbalový koš s deskou inSPORTline Brooklyn II je praktická pomůcka pro všechny, kdo chtějí nacvičovat hod na koš! Obroučku z odolného oceli zaštiťuje deska z polyetylenu, neboli termoplastu. Je odolná a vydrží po dlouhá léta. Mezi další přednosti patří speciální barvy odolné vůči UV záření a síť z polypropylenu. Díky těmto vlastnostem je basketbalový koš s deskou inSPORTline Brooklyn II oblíbeným modelem na hřiště, zahrady, ale třeba i do garáže.Technický popis:


upevnění na zeď
polypropylenová síť do každého počasí
speciální barvy odolné vůči UV záření
materiál desky: polyetylen (termoplast)
rozměr desky: š110 x v70 x t3 cm
průměr koše: 45 cm
hmotnost: 10 kg
vhodné pro vnitřní i venkovní využití