Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Zavírací kapesní nůž. Všechny nože řady Böker plus jsou ručně vyráběné. Charakterizuje je dokonalé zpracování a kvalitní materiály. Tento nůž se vyznačuje velmi tenkou a lehkou konstrukcí. Čepel je vyrobena z damaškové oceli. Nůž se pohodlně otevírá jednou rukou systémem flipper, po zatlačení výstupku na zádech čepel sama vyskočí. Po otevření slouží flipper jako záštita. Rukojeť je z titanu, odlehčená velkými otvory. Nachází se na ní klip na pohodlné připnutí nože ke kapse nebo opasku. Délka nože: 19.5 cm. Délka čepele: 8.7 cm. Tloušťka čepele: 2.5 mm. Hmotnost: 48 g. Barva: Šedá.
Délka čepele: 8,7 cm
Tloušťka čepele: 2,5 mm
Hmotnost: 48 g
Materiál čepele: Damascus Steel
Materiál rukojeti: Titanium
Délka: 19,5 cm
Země původu: Asie
Klip: Ano
Zámek: Zámek v rámu
Počet funkcí: 1
Pouzdro: Ne
Barva: Šedá

Velká a pevná čepel nejvyšší kvality. Rukojeť plné velikosti G10 perfektně padne do ruky a texturovaný povrch z ní činí společníka v těch nejkrutějších podmínkách. Nůž je dodáván is odolným pouzdrem pro pohodlné přenášení a údržbu. Sandvik 14C28N nerezavějící ocel Sandvik 14C28N je martenzitická nerezavějící chromová ocel s chemií optimalizovanou pro vysoce kvalitní profesionální aplikace nožů, které kladou velmi vysoké nároky na ostrost ostří, stabilitu ostří a odolnost proti korozi. Co se týče tohoto nože, 14C28N je intenzivně zpracovávána společností RUIKE pomocí kalení a kryogenní úpravy, která se vyznačuje ideální tvrdostí 58~60 HRC. Rukojeť G10 Rukojeti nožů RUIKE jsou směsí sklolaminátu a pryskyřice, což dává nožům schopnost odolávat intenzivním silám, zabraňuje škrábancům a celkovému oděru. Otočná spona na opasek Pro volné nošení a nastavení úhlu. Kryogenní úprava Čepele nožů RUIKE jsou všechny zpracovány kryogenní úpravou, která pomáhá zlepšovat jejich mechanické vlastnosti, jako je tvrdost (HRC), houževnatost, odolnost proti opotřebení a korozi.
Materiál rukojeti: G10
Délka: 22,3 cm
Délka čepele: 11 cm
Počet funkcí: 1
Hmotnost: 190 g
Země původu: Čína
Materiál čepele: 14C28N Stainless Steel
Barva podle výrobce: Green
Tloušťka čepele: 4,5 mm
Tvrdost oceli: 58-60 HRC
Pouzdro: ABS
Barva: Zelená
Klip: Ano

Taktické pero vyrobené z titanu. V nouzových případech může pero díky své konstrukcí posloužit například na uvolnění zraněných osob z automobilů, nebo při sebeobraně. Náplň: Fischer Space-Pen fefills # Pr4, Průměr: 13,9 mm, Celková délka: 15 cm, Hmotnost: 58 g, Barva: Silver
Země původu: Asie
Barva: Stříbrná
Barva podle výrobce: Silver

Značka Ganzo je na trhu již dlouho pevně zakotvena s pověstí výrobce levných a kvalitních nožů. Tento model pokračuje v nastoleném trendu.
 
Tento skládací nůž je vhodný pro aktivní lidi, kteří si často chodí odpočinout do přírody. Je vhodný pro turistiku, lov, rybaření, kempování, ale využijete ho i v domácnosti. Tvar čepele je ideální pro proražení a řezání. Je to velmi oblíbený druh čepele s názvem drop-point tady s plochým výbrusem.
 
Srdcem nože je ocel D2, odolná proti opotřebení. Je to korozivzdorná kovová slitina, která se vyznačuje vysokou tvrdostí. Hodnota tvrdosti čepele je podle Rockwellovy stupnice asi 60 jednotek. Délka čepele je 85mm, tloušťka 3,5mm. Otevřít jednoduše čepel Vám pomůže Flipper. Skimen je spolehlivě chráněn proti náhodnému otevření nebo zavření. Celková délka nože je 205mm. Tyto kompaktní rozměry přímo vybízí ke každodennímu použití. Snadno jej schováte v kapse, aby byl vždy po ruce.
 
Rukojeť je vyrobena z již tradiční G10-ky, ta odolá vysoké teplotě, nevadí ji vlhkost a je odolná proti mechanickému poškození. Nůž se pohodlně drží v dlani, neklouže, povrch je lehce drsný.
 
Hmotnost nože je pouze 120g. Jedná se o lehký a kompaktní nůž. Pro pohodlné nošení ho můžete připevnit ke kapse nebo opasku. Pro tento účel je vybaven kovovou sponou.
Klip: Ano
Barva: Modrá
Země původu: Čína
Materiál rukojeti: G10
Hmotnost: 120 g
Počet funkcí: 1
Délka čepele: 8,5 cm
Délka: 20,5 cm
Zámek: Flipper Lock
Materiál čepele: D2
Tloušťka čepele: 3,5 mm
Barva podle výrobce: Blue

Motivací kompaktní EDC verze klasického kapesního nože Böker Plus Urban Trapper od designéra Brada Zinkera je nádherné motto: „Vychutnejte si maličkosti“. Tento nož nabízí spojení robustnosti a elegance, kterého se nebudete chtít vzdát.Tento kapesní nůž je vybaven kvalitním kuličkovým ložiskem a disponuje čepelí typu droppoint vyrobenou z materiálu VG-10 s trvanlivým stonewash povrchem. Jeho otevírání je rychlé a snadné díky flipperu a zamykání je spolehlivě zajištěno pomocí systému liner lock.Rukojeť tohoto nože je lehká a ergonomická, vyrobena z materiálu G10 s jemnou strukturou, která zajišťuje pohodlný úchop. Celkový design nože Gentleman Folder je elegantní a stylový. Nemusíte se obávat zbytečných příslušenství, protože tento nůž je navržen tak, aby byl snadno použitelný a praktický.Pro snížení hmotnosti má tento nůž titanové vložky, které se plynule zapojují do celkového designu kapesního nože. Klip tip-up je přizpůsoben matnému stonewash povrchu čepele a umožňuje hluboké nošení nože.Samozřejmě, k tomuto noži patří také kvalitní nylonové pouzdro na uskladnění, takže je připraven ke každodennímu použití. Celkově řečeno, tento nůž představuje dokonalou kombinaci funkčnosti a stylu, ideální pro ty, kteří oceňují malé radosti v každodenním životě.
Pouzdro: Nylon Sheath;Ano
Země původu: Asie
Barva: Černá
Materiál čepele: Drop Point;VG-10
Počet funkcí: 1
Hmotnost: 42 g
Délka čepele: 5 cm
Materiál rukojeti: G10
Tvrdost oceli: 56-58 HRC
Zámek: Liner Lock
Tloušťka čepele: 2,3 mm
Délka: 11,9 cm
Klip: Ano

Skládací nůž vybaven pevnou čepelí vyrobenou z legované oceli s vysokým obsahem uhlíku. Díky tomuto materiálu si čepel zachovává tvrdost, odolnost proti korozi a tvar i při častém používání. Rukojeť je osazena dvěma krycími deskami z odolného skleněného vlákna G10. Tloušťka čepele: 4 mm, Délka čepele: 8,2 cm, Celková délka nože: 19,3 cm, Hmotnost: 160g, Barva: Black
Zámek: G-Lock
Materiál rukojeti: G10
Barva: Černá
Tloušťka čepele: 4 mm
Materiál čepele: 440 C
Barva podle výrobce: Black
Pouzdro: Ne
Klip: Ano
Délka zavřeného nože: 11,1 cm
Tvrdost oceli: 58-60 HRC
Hmotnost: 160 g
Počet funkcí: 1
Země původu: Čína
Délka čepele: 8,2 cm
Délka: 19,3 cm

Zavírací nůž s výrazně prohnutou, šavlovitá čepelí a možností jednoručního otevírání. Čepel nože je vyrobena z kvalitní uhlíkové nerezové oceli 440C, což zajišťuje její tvrdost a odolnost proti korozi. Je osazena oboustranným kolíčkem na otevírání jednou rukou a jištěna pojistkou Axis Lock. Rukojeť je osazena dvěma krycími deskami z odolného skleněného vlákna G10. Kromě toho je vybavena ocelovým kapesním klipem a otvorem pro provlečení závěsné šňůrky. Součástí balení je černý nylonový obal. Délka čepele: 95 mm, Tloušťka čepele: 4 mm, Celková délka: 220 mm, Hmotnost: 160 g
Klip: Ano
Materiál čepele: 440 C
Pouzdro: Ano
Počet funkcí: 1
Délka zavřeného nože: 12,5 cm
Barva podle výrobce: Black
Materiál rukojeti: G10
Tloušťka čepele: 4 mm
Barva: Černá
Délka: 22 cm
Délka čepele: 9,5 cm
Hmotnost: 159 g
Tvrdost oceli: 58-60 HRC
Země původu: Čína
Zámek: G-Lock

Skládací nůž je pomocníkem při každodenních činnostech a disponuje rozsáhlým využitím doma, na piknicích, výletech, v práci a při dalších situacích. Malé rozměry nože Vám ho umožňují nosit s sebou každý den. Kvalitní, tvrdá, odolná čepel je odolná vůči korozi a má mnoho užitečných vlastností. Tento model má dobré řezné vlastnosti a udržuje původní zaostření dostatečně dlouho, bez jakékoliv potřebné péče. Ergonomická rukojeť se pohodlně drží v dlani uživatele a nevyklouzne z ruky, i když je mokrá. Čepel je možné z nože odstranit pomocí standardních ocelových kolíků a připevnit pomocí patentovaného zámku nazývaného Axis Lock.
Materiál čepele: 440 C
Tloušťka čepele: 3,2 mm
Počet funkcí: 1
Materiál rukojeti: G10
Hmotnost: 101 g
Délka čepele: 8,3 cm
Zámek: Axis Lock
Délka: 19,9 cm
Barva: Černá
Barva podle výrobce: Black
Pouzdro: Ne
Země původu: Čína
Klip: Ano

Zavírací nůž s možností jednoručního otevírání. Díky své mohutné konstrukci, odolnosti a klínovému výbrusu, je ideálním outdoorovým nožem, který snese i hrubší zacházení. Čepel nože je vyrobena z kvalitní uhlíkové nerezové oceli 440C, což zajišťuje její tvrdost a odolnost proti korozi. Je osazena oboustranným kolíčkem na otevírání jednou rukou. Rukojeť je osazena dvěma krycími deskami z odolného skleněného vlákna G10. Kromě toho je vybavena ocelovým kapesním klipem a otvorem pro provlečení závěsné šňůrky. Součástí balení je černý nylonový obal. Délka čepele: 90 mm, Tloušťka čepele: 4 mm, Celková délka: 210 mm, Hmotnost: 200 g Barva: Black
Země původu: Čína
Pouzdro: Ano
Délka čepele: 9 cm
Tvrdost oceli: 58-60 HRC
Klip: Ano
Barva podle výrobce: Black
Délka zavřeného nože: 12 cm
Tloušťka čepele: 4 mm
Hmotnost: 205 g
Délka: 21 cm
Barva: Černá
Počet funkcí: 1
Zámek: G-Lock
Materiál čepele: 440 C
Materiál rukojeti: G10

Zavírací kapesní nůž. Jedná se o lehký nůž pro všestranné použití. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli s černou povrchovou úpravou. Pohodlně se otevírá jednou rukou pomocí oboustranného kolíku a po otevření ji zajišťuje vnitřní zámek. Rukojeť je hliníková, odlehčená velkými otvory a má atraktivní černé provedení. Nachází se na ní také odnímatelný klip pro bezpečné zasunutí za opasek či kapsu. Délka nože: 19.1 cm. Délka čepele: 8.3 cm. Hmotnost: 83 g. Barva: Černá.
Délka: 19,1 cm
Klip: Ano
Počet funkcí: 1
Materiál rukojeti: Hliník
Zámek: Liner Lock
Materiál čepele: 440A nerezová ocel
Pouzdro: Ne
Hmotnost: 83 g
Země původu: Čína
Délka čepele: 8,3 cm
Tvrdost oceli: 56-58 HRC