Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Přenosná infra sauna s vyhříváním chodidel. Ideální do menších prostor. Skvělý společník pro relax.. Přenosná infra sauna inSPORTline Mufera je skvělou investicí nejen do odpočinku, ale i do zdraví. Možnost si kdykoliv zajít do sauny, nečekat na otevírací dobu spa center, je naprosto k nezaplacení. Během pár vteřin saunu rozložíte a můžete se saunovat. Ve stěnách sauny jsou integrovány karbonové panely, které využívají technologie FIR, čili tzv. vzdálené infračervené záření. Toto záření dokáže pronikat do hloubky pokožky i svalů a prohřát organismus. Propracovaná konstrukce sauny zajistí, že se vám dostane rovnoměrného přísunu energie z FIR záření, která uvolňuje toxiny z těla a zrychluje metabolismus. FIR teplo dokáže otevírat póry, rozšiřovat cévy a rychleji regenerovat svalstvo.

Součástí sauny je skládací židlička a vyhřívací podložka na nohy. Na ovladači si snadno nastavíte teplotu vyhřívání vnitřního prostoru sauny a zvlášť teplotu pro vyhřívání nohou. Díky oboustranným zipům se vám bude pohodlně do sauny vstupovat či z ní vystupovat. Dva praktické otvory pro ruce ocení každý, kdo si chce během saunování krátit chvíli čtením knihy, či sledováním videí na tabletu. Skladná konstrukce je ideální do malých prostor! Stačí pár rychlých pohybů a můžete saunu uskladnit pod postelí či za skříní.


Technický popis: 


praktická přenosná infra sauna
skladná konstrukce
luxusní design
praktické otvory na ruce
kapsa pro ovládání sauny či na mobilní telefon
podložka pro vyhřívání chodidel
skládací židlička s nosností 100 kg součástí balení
3 karbonová topná tělesa
FIR záření (vzdálené infračervené záření) dokáže pronikat hloubkově do svalů
hlavní přínosy působení FIR záření: 

zrychlení metabolismu
uvolňování toxinů z těla 
rychlejší regenerace svalstva
nespočet dalších pozitivních účinků na lidský organismus


hodnota EMF: 3-25 mGS
nastavitelná teplota: 45-60°C (5 úrovní)
hmotnost: 11 kg (včetně židle)
rozměry:

rozložená: v104 x š80 x d84 cm
složená: v104 x š80 x d9 cm


výkon: 900 W

Finská sauna pro tři osoby. Má čtvercový tvar 245 x 245 cm s rohovým vstupem. Saunu dodáváme VČETNĚ střešního věnce s integrovaným LED osvětlením. Tento model finské sauny je určený do temperovaných interiérů domu nebo bytu. Její výrobce, firma KARIBU HOLZTECHNIK z německých Brém, dokázala svými výrobky úspěšně navázat na staletou tradici skandinávského saunování a současně do ní zapracovat dnešní moderní technologie. 
Sauna je celá vyrobena ze dřeva severského smrku v přírodním provedení. Dřevo pochází ze vzdáleného severu Evropy a je chemicky naprosto neošetřené (není ani namořeno ani nalakováno). V důsledku toho je prosté všech známých problematických látek, které by se v průběhu saunování mohly ze dřeva uvolňovat.
Tato interiérová sauna vykazuje mimořádné tepelně-izolační vlastnosti. Stěny sauny jsou složeny z vnitřní a vnější vrstvy speciálně hlazených prken s perem a drážkou, mezi kterými je 42 mm silná tepelná izolace v podobě minerální vlny. Celková síla stěny je tak 68 mm.
Celoskleněné dveře jsou z kouřově hnědého bezpečnostního skla síly 8 mm. Průchozí rozměry dveří jsou 64 x 173 cm. Dveře možno namontovat jako levé. Rukojeť dveří v KARIBU designu.
Sauna nemá vlastní podlahu a je nutné ji umístit výhradně v místnosti s odpovídající podlahovou krytinou, ideálně dlažbou. Barva: přírodníMateriál: severský smrk / kouřové skloRozměry: šířka: 245 cmhloubka: 245 cmvýška: 202 cmsíla stěny: 68 mmRozměr dveří: šířka: 64 cmvýška: 173 cmHmotnost: 420 kg
K sauně doporučujeme dokoupit saunová kamna dle vlastní volby:
Kamna 3,6 kW - K tomuto modelu sauny je možné dokoupit úsporná elektrická kamna 3,6 kW, která jsou opatřena klasickou šňůrou a je možné je ihned zapojit do zásuvky 230 V. Nevýhodou je o něco delší doba vyhřívání sauny, výhodou jednoduché zapojení bez nutnosti elektrikáře. Kamna 3,6 kW dodáváme s integrovaným ovladačem přímo na kamnech nebo s externím ovladačem (pro montáž zvenku sauny).
Kamna 9 kW - Mnohem výkonější jsou 9 kW kamna. Vyžaduji však 400 V, jištění 16A, kabel 5 x 2,5 mm a zapojení doporučujeme odborníkem. Velkou výhodou je rychlé vyhřátí sauny. Nevýhodou je však prvotní komplikovanější zapojení a o něco vyšší spotřeba proudu. Dodáváme s integrovaným ovladačem přímo na kamnech nebo s externím digitálním ovladačem (pro montáž zvenku sauny).
Všechny modely kamen mají vnitřní části z koroze odolných materiálů a jsou dodávány včetně 18 kg saunových kamenů.
Výbava a příslušenství:Obsahem standardního balení je 3x lavice z osikového dřeva (2x šířka 57 cm + 1x šířka 52 cm, max 250 kg), 1x podhlavník a dřevěný ochranný rám na kamna. Doporučujeme další saunové příslušenství z naší nabídky.
Před nákupem sauny:Před nákupem sauny doporučujeme ověřit souhlas majitele bytu. Potom je nutné zjistit, jaké máte možnosti pro připojení saunových kamen - tj. zda-li je v bytě na dostupném místě 400 V + jestli máte jistič min 16 A. Podle toho proveďte výběr kamen.
Doprava:Osobní odběr na našich pobočkách je možný, nicméně počítejte s větší hmotností sauny a s nutností odpovídajího přívěsného vozíku nebo raději dodávky (např. tranzitu). Pokud si objednáte naši dopravu, tak saunu dopravíme v rozloženém stavu nejblíže hranici vašeho pozemku. Sauna bude složena vedle nákladního vozidla, které přijede co nejblíže vámi udané adrese. Jakoukoliv další manipulaci s produktem (např. z místa složení do bytu, na zahradu, do garáže) si musí zajistit kupující, dopravce další přemisťování domku nezajišťuje. Při vykládce je nutná spolupráce kupujícího. Především u větších saun předem počítejte s tím, že zabalená sauna může představovat více palet o celkové hmotnosti ve stovkách kg !
Rozměry balení jsou:1. balík 230 x 125 x 78 cm / 409 kg2. balík 217 x 15 x 15 cm / 11 kg
Upozornění - produkty na obrázcích mohou obsahovat příplatkové příslušenství nebo prvky, které nejsou obsahem základního balení.,Finská sauna pro tři osoby. Má čtvercový tvar 245 x 245 cm s rohovým vstupem. Saunu dodáváme VČETNĚ střešního věnce s integrovaným LED osvětlením. Tento model finské sauny je určený do temperovaných interiérů domu nebo bytu. Její výrobce, firma KARIBU HOLZTECHNIK z německých Brém, dokázala svými výrobky úspěšně navázat na staletou tradici skandinávského saunování a současně do ní zapracovat dnešní moderní technologie. 
Sauna je celá vyrobena ze dřeva severského smrku v přírodním provedení. Dřevo pochází ze vzdáleného severu Evropy a je chemicky naprosto neošetřené (není ani namořeno ani nalakováno). V důsledku toho je prosté všech známých problematických látek, které by se v průběhu saunování mohly ze dřeva uvolňovat.
Tato interiérová sauna vykazuje mimořádné tepelně-izolační vlastnosti. Stěny sauny jsou složeny z vnitřní a vnější vrstvy speciálně hlazených prken s perem a drážkou, mezi kterými je 42 mm silná tepelná izolace v podobě minerální vlny. Celková síla stěny je tak 68 mm.
Celoskleněné dveře jsou z kouřově hnědého bezpečnostního skla síly 8 mm. Průchozí rozměry dveří jsou 64 x 173 cm. Dveře možno namontovat jako levé. Rukoj

Malá finská sauna v naší nabídce určená pro dvě osoby. Její malé čtvercové rozměry 146 x 146 cm ji předurčují do menších bytů. Tento model finské sauny je určený do temperovaných interiérů domu nebo bytu. Její výrobce, firma KARIBU HOLZTECHNIK z německých Brém, dokázala svými výrobky úspěšně navázat na staletou tradici skandinávského saunování a současně do ní zapracovat dnešní moderní technologie.
Sauna je celá vyrobena ze dřeva severského smrku v přírodním provedení. Dřevo pochází ze vzdáleného severu Evropy a je chemicky naprosto neošetřené (není ani namořeno ani nalakováno). V důsledku toho je prosté všech známých problematických látek, které by se v průběhu saunování mohly ze dřeva uvolňovat.
Tato interiérová sauna je vyrobena z masivního dřeva síly 38 mm. Stěny sauny jsou složeny ze speciálně hlazených prken s dvojitým perem a drážkou, což garantuje neobyčejnou pevnost spoje. 
Celoskleněné dveře jsou z kouřově hnědého bezpečnostního skla síly 8 mm. Průchozí rozměry dveří jsou 64 x 173 cm. Dveře možno namontovat jako levé nebo pravé. Rukojeť dveří v KARIBU designu.
Sauna nemá vlastní podlahu a je nutné ji umístit výhradně v místnosti s odpovídající podlahovou krytinou, ideálně dlažbou. Saunu dodáváme ve verzi bez dřevěného profilu u stropu, ve kterém může být instalováno dodatečné LED osvětlení.Barva: přírodníMateriál: severský smrk / kouřové skloRozměry: šířka: 146 cmhloubka: 146 cmvýška: 198 cmsíla stěny: 38 mmRozměr dveří: šířka: 64 cmvýška: 173 cmHmotnost: 250 kg
K sauně doporučujeme dokoupit saunová kamna dle vlastní volby:Kamna 3,6 kW - K tomuto modelu sauny je možné dokoupit úsporná elektrická kamna 3,6 kW, která jsou opatřena klasickou šňůrou a je možné je ihned zapojit do zásuvky 230 V. Nevýhodou je o něco delší doba vyhřívání sauny, výhodou jednoduché zapojení bez nutnosti elektrikáře. Kamna 3,6 kW dodáváme s integrovaným ovladačem přímo na kamnech nebo s externím ovladačem (pro montáž zvenku sauny).
Kamna 9 kW - Mnohem výkonější jsou 9 kW kamna. Vyžaduji však 400 V, jištění 16 A, kabel 5 x 2,5 mm a zapojení doporučujeme odborníkem. Velkou výhodou je rychlé vyhřátí sauny. Nevýhodou je však prvotní komplikovanější zapojení a o něco vyšší spotřeba proudu. Dodáváme s integrovaným ovladačem přímo na kamnech nebo s integrovaným ovladačem přímo na kamnech nebo s externím digitálním ovladačem (pro montáž zvenku sauny).
Všechny modely kamen mají vnitřní části z koroze odolných materiálů a jsou dodávány včetně 18 kg saunových kamenů.
Výbava a příslušenství:Obsahem standardního balení je 2x lavice z osikového dřeva (1x šířka 57 cm + 1x šířka 27 cm, max 250 kg) a dřevěný ochranný rám na kamna. Doporučujeme další saunové příslušenství z naší nabídky.
Před nákupem sauny:Před nákupem sauny doporučujeme ověřit souhlas majitele bytu. Potom je nutné zjistit, jaké máte možnosti pro připojení saunových kamen - tj. zda-li je v bytě na dostupném místě 400 V + jestli máte jistič min 16 A. Podle toho proveďte výběr kamen.
Doprava:Osobní odběr na našich pobočkách je možný, nicméně počítejte s větší hmotností sauny a s nutností odpovídajího přívěsného vozíku nebo raději dodávky (např. tranzitu). Pokud si objednáte naši dopravu, tak saunu dopravíme v rozloženém stavu nejblíže hranici vašeho pozemku. Sauna bude složena vedle nákladního vozidla, které přijede co nejblíže vámi udané adrese. Jakoukoliv další manipulaci s produktem (např. z místa složení do bytu, na zahradu, do garáže) si musí zajistit kupující, dopravce další přemisťování domku nezajišťuje. Při vykládce je nutná spolupráce kupujícího. Především u větších saun předem počítejte s tím, že zabalená sauna může představovat více palet o celkové hmotnosti ve stovkách kg !
Rozměry balení jsou 206 x 116 x 53 cm / 250 kg 
Upozornění - produkt na obrázku může obsahovat příplatkové příslušenství nebo prvky, které nejsou obsahem základního balení.,Malá finská sauna v naší nabídce určená pro dvě osoby. Její malé čtvercové rozměry 146 x 146 cm ji předurčují do menších bytů. Tento model finské sauny je určený do temperovaných interiérů domu nebo bytu. Její výrobce, firma KARIBU HOLZTECHNIK z německých Brém, dokázala svými výrobky úspěšně navázat na staletou tradici skandinávského saunování a současně do ní zapracovat dnešní moderní technologie.
Sauna je celá vyrobena ze dřeva severského smrku v přírodním provedení. Dřevo pochází ze vzdáleného severu Evropy a je chemicky naprosto neošetřené (není ani namořeno ani nalakováno). V důsledku toho je prosté všech známých problematických látek, které by se v průběhu saunování mohly ze dřeva uvolňovat.
Tato interiérová sauna je vyrobena z masivního dřeva síly 38 mm. Stěny sauny jsou složeny ze speciálně hlazených prken s dvojitým perem a drážkou, což garantuje neobyčejnou pevnost spoje. 
Celoskleněné dveře jsou z kouřově hnědého bezpečnostního skla síly 8 mm. Průchozí rozměry dveří jsou 64 x 173 cm. Dveře možno namontovat jako levé nebo pravé. Rukojeť dveří v KARIBU designu.
Sauna nemá vlastní podlahu a je nutné ji umístit výhrad

Venkovní model finské sauny pro vaši zahradu. Moderní design s chromovými rohovými lištami. Její výrobce, firma KARIBU HOLZTECHNIK z německých Brém, dokázala svými výrobky úspěšně navázat na staletou tradici skandinávského saunování a současně do ní zapracovat dnešní moderní technologie. Dodáváme jako stavebnici v rozloženém stavu, kde stěny tvoří jednotlivé dřevěné profily, které pouze sesadíte k sobě a sešroubujete, střechu tvoří celistvá deska. To garantuje jednoduchou montáž, kterou zvládne každý český kutil.  
Barva: přírodníMateriál: severský smrk / skloRozměry vnější: šířka: 196 cmhloubka: 363 cmvýška: 229 cmRozměry vnitřní: šířka: 184 cmhloubka: 351 cmvýška: 202 / 217 cmplocha: 3,4 + 3 m2vnitřní prostor: 14,50 m3Další rozměry: výška stěny: 207 cmvýška k hřebeni: 229 cmpřední převis střechy: 25 cmboční převis střechy: 20 cmzadní převis střechy: 10 cmplocha střechy: 9 m2sklon střechy: 3 °
Hmotnost: 517 kg
Krátký popis: podlaha: masivní prkna, 60 mm široké, tlakově impregnovanédveře: izolované dřevěné dveře s čirým izolačním sklem, zámek se 3 klíči, lze instalovat pouze jako levé (průchod: 64 x 173 cm); !! dveře jsou v designu jako na 2. obrázku = 3 okna nad sebou a v dolní 1/4 plné dveřestřecha: plochá střecha, tepelná izolace minerální vlnou 42 mm, plocha střechy 232 x 393 cm

Součástí balení: 1x lehátko šířka 57 cm (max 250 kg)1x lehátko šířka 57 cm (max 250 kg)Saunová kamna:Doporučujeme výkonná 9 kW kamna. Vyžaduji však 400 V, jištění 16 A, kabel 5 x 2,5 mm a zapojení doporučujeme odborníkem. Velkou výhodou je rychlé vyhřátí sauny. Nevýhodou je však prvotní komplikovanější zapojení a o něco vyšší spotřeba proudu. Dodáváme s externím digitálním ovladačem (pro montáž zvenku sauny do připravené schránky nebo do saunové předsíně - vybrané modely). Všechny modely kamen mají vnitřní části z koroze odolných materiálů a jsou dodávány včetně 18 kg saunových kamenů.

Základy sauny:Věnujte prosím MIMOŘÁDNOU péči při budování základu pro saunový domek. Základ postavte tak, aby horní hrana základu přesahovala asi 5 cm okolní terén. Základ musí být přesně vyvážen do vodorovné roviny a odvodněn, aby základové trámky ležely v rovině. Aby bylo zabráněno přímému kontaktu se zemí a vniknutí zemní vlhkosti do trámků, podložte nosný rošt domku pásky z bitumenové lepenky (nejsou součástí dodávky). Pro trvanlivost základu je nutno dodržet tyto nejdůležitější předpoklady - podklad, pravoúhlost a přesná rovina. S kvalitním základem vydrží domek o mnoho let déle. Nechte si poradit nebo základ zhotovit odborníkem-stavařem.
Střecha:Střecha je zhotovena z dřevěných desek 16 mm. Střešní krytina není obsahem dodávky a je nutné ji ihned po stavbě doplnit podle vlastní volby. Pro domky se šikmou střechou doporučujeme samolepící bitumenovou lepenku, na ploché střechy samolepící střešní hliníkovo-bitumenovou fólii. U střech se sklonem >15o je vhodný i bitumenový šindel. Potřebný počet rolí samolepící ALU-bitumentové krytiny o rozměru 1 x 5 metrů pro tento model domku = 3 role.
Povrchová úprava domku:Saunové domky KARIBU dodáváme v závislosti na modelu ve dvou provedeních - přírodní dřevo nebo v profesionálním nátěru:
Přírodní dřevo - před montáží musí být všechny stavební díly ošetřeny pouze z vnější strany hluboko působícím základním nátěrem a preventivním nátěrem proti zamodrání a plísni. Pro konečný nátěr použijte povětrnostně odolnou lazuru s dobrými fyzikálními vlastnostmi, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Lazura by měla být zároveň voděodpudivá, světlostálá a vlhkosti odolná. Dbejte na to, aby lazura měla dostatek barevného pigmentu, protože jinak by mohlo dojít k zešednutí dřeva. Nepoužívejte žádný lak! Nechte si podrobně poradit od odborného prodejce barev, co se týká ochrany přírodního jehličnatého dřeva a dodržujte pracovní postup výrobce nátěrové hmoty. Další nátěr provádějte po dokonalém zaschnutí a vyvětrání. Důkladnou ochranou dřeva ovlivníte zásadně životnost saunového domku. Vnější povrchovou ochranu domku je nutné pravidelně opakovat a domek tak udržovat v dobrém stavu. DŮLEŽITÉ - vlastní saunovací místnost z vnitřní strany nijak neošetřujeme ani ničím nenatíráme, saunu z venkovní strany ano. Případnou předsíň saunového domku  (vybrané modely) ošetřete i zevnitř.
Profesionální KARIBU FARBSYSTEM - dřevěné profily jsou z vnější strany již ve výrobě opatřeny kvalitní vodoodpudivou barvou, která ochrání dřevo před vlivem UV záření a počasí. Vnitřní strana zůstává vždy v přírodním neošetřeném stavu.  KARIBU FARBSYSTÉM sebou nese jistou počáteční investici, ale v konečném důsledku znamená velkou úsporu času, práce i peněz. K dispozici jsou v závislosti na modelu až 3 odstíny - tmavě šedá RAL 060 40 05, písková RAL 1019 a světle šedá RAL 7042.
Vyhřátí sauny:Teplota v sauně by měla kolísat mezi 80-90°C. Je třeba počítat s tím, že teplý vzduch se hromadí u stropu, proto se teplota v různých výškách může výrazně lišit. Teplota u podlahy by se měla pohybovat okolo 20-25°C, v úrovni lavic by měla být t

Venkovní model sudové finské sauny pro vaši zahradu. Designově zajímavá sauna, která bude vhodným doplňkem na Vaší zahradu. Její výrobce, firma KARIBU HOLZTECHNIK z německých Brém, dokázala svými výrobky úspěšně navázat na staletou tradici skandinávského saunování a současně do ní zapracovat dnešní moderní technologie. Dodáváme jako stavebnici v rozloženém stavu, kde plášť sauny tvoří jednotlivé dřevěné profily, které pouze sesadíte k sobě a sešroubujete. To garantuje jednoduchou montáž, kterou zvládne každý český kutil. 
Barva: přírodníMateriál: severský smrk / skloRozměry vnější: šířka: 216 cmhloubka: 280 cmvýška: 216 cmRozměry vnitřní: šířka: 196 cmhloubka: 210 cmvýška: 216 cmvnitřní prostor: 5,8 m3Další rozměry: výška stěny: 216 cmvýška k hřebeni: 216 cmpřední převis střechy: 57 cmzadní převis střechy: 7,4 cm
Hmotnost: 560 kg
Krátký popis:materiál korpusu síla 42 mmmateriál přední a zadní stěny síla 28 mmpodlaha: masivní prkna 28 mmdveře: kouřově hnědé bezpečností sklo 8 mm silné o rozměrech 50 x 160 cmSaunová kamna:Jde o venkovní saunu, takže doporučujeme výkonná 9 kW kamna. Vyžaduji však 400 V, jištění 16 A, kabel 5 x 2,5 mm a zapojení doporučujeme odborníkem. Velkou výhodou je rychlé vyhřátí sauny. Nevýhodou je však prvotní komplikovanější zapojení a o něco vyšší spotřeba proudu. Dodáváme s integrovaným ovladačem přímo na kamnech nebo s integrovaným ovladačem přímo na kamnech nebo s externím digitálním ovladačem (pro montáž zvenku sauny). Všechny modely kamen mají vnitřní části z koroze odolných materiálů a jsou dodávány včetně 18 kg saunových kamenů.Součástí balení: 2x lehátko šířka 50 cm (max 250 kg)Základy sauny:Věnujte prosím MIMOŘÁDNOU péči při budování základu pro saunový domek. Základ postavte tak, aby horní hrana základu přesahovala asi 5 cm okolní terén. Základ musí být přesně vyvážen do vodorovné roviny a odvodněn, aby základové trámky ležely v rovině. Aby bylo zabráněno přímému kontaktu se zemí a vniknutí zemní vlhkosti do trámků, podložte nosný rošt domku pásky z bitumenové lepenky (nejsou součástí dodávky). Pro trvanlivost základu je nutno dodržet tyto nejdůležitější předpoklady - podklad, pravoúhlost a přesná rovina. S kvalitním základem vydrží domek o mnoho let déle. Nechte si poradit nebo základ zhotovit odborníkem-stavařem.
Střecha:Střecha je zhotovena z dřevěných desek 16 mm. Střešní krytina není obsahem dodávky a je nutné ji ihned po stavbě doplnit podle vlastní volby. Pro domky se šikmou střechou doporučujeme samolepící bitumenovou lepenku, na ploché střechy samolepící střešní hliníkovo-bitumenovou fólii. U střech se sklonem >15o je vhodný i bitumenový šindel.
Povrchová úprava domku:Saunové domky KARIBU FASAUNA dodáváme pouze v provedení přírodní dřevo:
Přírodní dřevo - před montáží musí být všechny stavební díly ošetřeny pouze z vnější strany hluboko působícím základním nátěrem a preventivním nátěrem proti zamodrání a plísni. Pro konečný nátěr použijte povětrnostně odolnou lazuru s dobrými fyzikálními vlastnostmi, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Lazura by měla být zároveň voděodpudivá, světlostálá a vlhkosti odolná. Dbejte na to, aby lazura měla dostatek barevného pigmentu, protože jinak by mohlo dojít k zešednutí dřeva. Nepoužívejte žádný lak! Nechte si podrobně poradit od odborného prodejce barev, co se týká ochrany přírodního jehličnatého dřeva a dodržujte pracovní postup výrobce nátěrové hmoty. Další nátěr provádějte po dokonalém zaschnutí a vyvětrání. Důkladnou ochranou dřeva ovlivníte zásadně životnost saunového domku. Vnější povrchovou ochranu domku je nutné pravidelně opakovat a domek tak udržovat v dobrém stavu. DŮLEŽITÉ - vlastní saunovací místnost z vnitřní strany nijak neošetřujeme ani ničím nenatíráme, saunu z venkovní strany ano. Případnou předsíň saunového domku  (vybrané modely) ošetřete i zevnitř.
Vyhřátí sauny:Teplota v sauně by měla kolísat mezi 80-90°C. Je třeba počítat s tím, že teplý vzduch se hromadí u stropu, proto se teplota v různých výškách může výrazně lišit. Teplota u podlahy by se měla pohybovat okolo 20-25°C, v úrovni lavic by měla být teplota v rozmezí 65-75°C a přibližně 10 cm pod stropem by teplota měla dosahovat 90°C. Teploty měřte min 10 cm od stěn. Pokud máte v úmyslu venkovní saunu využívat i v zimním období, tak počítejte s tím, že na rychlost a zejména výši a rozložení dosažené teploty mohou mít zcela zásadní vliv venkovní podmínky. Při nízkých teplotách pod bodem mrazu a silném zimním chladném větru se může sauna vyhřívat výrazně delší dobu, případně dojde k dosažení nižších teplot. V případě využívání sauny v zimním období doporučujeme podlahu sauny odizolovat od plochy, na které je sauna postavena (pomocí tvrzeného polystyrenu, minerální vaty, PUR desek apod.). Podchlazené základy mohou výrazně ochlazovat podlahu sauny a způsobit výrazné prodloužení doby vytopení prostoru. Případně saunu vybavte kamny navíc.
Skladování před montáží:Pozor, balík s materiálem není vodotěsný. Folie chrání dřevo jen proti znečištěn

Venkovní model sudové finské sauny pro vaši zahradu. Designově zajímavá sauna, která bude vhodným doplňkem na Vaší zahradu. Její výrobce, firma KARIBU HOLZTECHNIK z německých Brém, dokázala svými výrobky úspěšně navázat na staletou tradici skandinávského saunování a současně do ní zapracovat dnešní moderní technologie. Dodáváme jako stavebnici v rozloženém stavu, kde plášť sauny tvoří jednotlivé dřevěné profily, které pouze sesadíte k sobě a sešroubujete. To garantuje jednoduchou montáž, kterou zvládne každý český kutil. 
Barva: přírodníMateriál: severský smrk / skloRozměry vnější: šířka: 216 cmhloubka: 330 cmvýška: 216 cmRozměry vnitřní: šířka: 196 cmhloubka: 191 + 86 cmvýška: 216 cmvnitřní prostor: 6,73 m3Další rozměry: výška stěny: 216 cmvýška k hřebeni: 216 cmpřední převis střechy: 37 cmzadní převis střechy: 7,4 cm
Hmotnost: 960 kg
Krátký popis:materiál korpusu síla 42 mmmateriál přední a zadní stěny síla 28 mmpodlaha: masivní prkna 28 mmdveře: kouřově hnědé bezpečností sklo 8 mm silné o rozměrech 50 x 160 cmSoučástí balení: 4x lehátko šířka 50 cm (max 250 kg)Saunová kamna:Jde o venkovní saunu, takže doporučujeme výkonná 9 kW kamna. Vyžaduji však 400 V, jištění 16 A, kabel 5 x 2,5 mm a zapojení doporučujeme odborníkem. Velkou výhodou je rychlé vyhřátí sauny. Nevýhodou je však prvotní komplikovanější zapojení a o něco vyšší spotřeba proudu. Dodáváme s integrovaným ovladačem přímo na kamnech nebo s integrovaným ovladačem přímo na kamnech nebo s externím digitálním ovladačem (pro montáž zvenku sauny). Všechny modely kamen mají vnitřní části z koroze odolných materiálů a jsou dodávány včetně 18 kg saunových kamenů.
Základy sauny:Věnujte prosím MIMOŘÁDNOU péči při budování základu pro saunový domek. Základ postavte tak, aby horní hrana základu přesahovala asi 5 cm okolní terén. Základ musí být přesně vyvážen do vodorovné roviny a odvodněn, aby základové trámky ležely v rovině. Aby bylo zabráněno přímému kontaktu se zemí a vniknutí zemní vlhkosti do trámků, podložte nosný rošt domku pásky z bitumenové lepenky (nejsou součástí dodávky). Pro trvanlivost základu je nutno dodržet tyto nejdůležitější předpoklady - podklad, pravoúhlost a přesná rovina. S kvalitním základem vydrží domek o mnoho let déle. Nechte si poradit nebo základ zhotovit odborníkem-stavařem.
Střecha:Střecha je zhotovena z dřevěných desek 16 mm. Střešní krytina není obsahem dodávky a je nutné ji ihned po stavbě doplnit podle vlastní volby. Pro domky se šikmou střechou doporučujeme samolepící bitumenovou lepenku, na ploché střechy samolepící střešní hliníkovo-bitumenovou fólii. U střech se sklonem >15o je vhodný i bitumenový šindel.
Povrchová úprava domku:Saunové domky KARIBU FASAUNA dodáváme pouze v provedení přírodní dřevo:
Přírodní dřevo - před montáží musí být všechny stavební díly ošetřeny pouze z vnější strany hluboko působícím základním nátěrem a preventivním nátěrem proti zamodrání a plísni. Pro konečný nátěr použijte povětrnostně odolnou lazuru s dobrými fyzikálními vlastnostmi, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Lazura by měla být zároveň voděodpudivá, světlostálá a vlhkosti odolná. Dbejte na to, aby lazura měla dostatek barevného pigmentu, protože jinak by mohlo dojít k zešednutí dřeva. Nepoužívejte žádný lak! Nechte si podrobně poradit od odborného prodejce barev, co se týká ochrany přírodního jehličnatého dřeva a dodržujte pracovní postup výrobce nátěrové hmoty. Další nátěr provádějte po dokonalém zaschnutí a vyvětrání. Důkladnou ochranou dřeva ovlivníte zásadně životnost saunového domku. Vnější povrchovou ochranu domku je nutné pravidelně opakovat a domek tak udržovat v dobrém stavu. DŮLEŽITÉ - vlastní saunovací místnost z vnitřní strany nijak neošetřujeme ani ničím nenatíráme, saunu z venkovní strany ano. Případnou předsíň saunového domku  (vybrané modely) ošetřete i zevnitř.
Vyhřátí sauny:Teplota v sauně by měla kolísat mezi 80-90°C. Je třeba počítat s tím, že teplý vzduch se hromadí u stropu, proto se teplota v různých výškách může výrazně lišit. Teplota u podlahy by se měla pohybovat okolo 20-25°C, v úrovni lavic by měla být teplota v rozmezí 65-75°C a přibližně 10 cm pod stropem by teplota měla dosahovat 90°C. Teploty měřte min 10 cm od stěn. Pokud máte v úmyslu venkovní saunu využívat i v zimním období, tak počítejte s tím, že na rychlost a zejména výši a rozložení dosažené teploty mohou mít zcela zásadní vliv venkovní podmínky. Při nízkých teplotách pod bodem mrazu a silném zimním chladném větru se může sauna vyhřívat výrazně delší dobu, případně dojde k dosažení nižších teplot. V případě využívání sauny v zimním období doporučujeme podlahu sauny odizolovat od plochy, na které je sauna postavena (pomocí tvrzeného polystyrenu, minerální vaty, PUR desek apod.). Podchlazené základy mohou výrazně ochlazovat podlahu sauny a způsobit výrazné prodloužení doby vytopení prostoru. Případně saunu vybavte kamny navíc.
Skladování před montáží:Pozor, balík s materiálem není vodotěsný. Folie chrání dřevo jen proti zn

Přenosná parní sauna, která je ideální do menších prostor. Maximálně skladný pomocník k uvolnění svalů a k celkové regeneraci.. Přenosná parní sauna inSPORTline Steamona II je skvělou investicí nejen do odpočinku, ale i do zdraví. Možnost si kdykoliv zajít do sauny, nečekat na otevírací dobu spa center, to je naprosto k nezaplacení! Během pár vteřin saunu rozložíte a můžete se saunovat. Stěny sauny jsou vyrobeny z nepropustného materiálu, takže vám žádná pára nebude unikat mimo saunu. Parní saunování má nespočet pozitivních účinků na lidský organismus. Pára dokáže otevírat póry, spalovat kalorie a uvolňovat mysl. Zlepšuje krevní oběh, uvolňuje namožené svaly a zmírňuje bolesti kloubů.

Díky oboustranným zipům se vám bude pohodlně do sauny vstupovat i z ní vystupovat. Praktický otvor pro ruce ocení každý, kdo si chce během saunování krátit chvíli čtením knihy, či sledováním videí na tabletu. Rozložení či složení sauny je naprosto jednoduché a zvládne ho opravu každý. Samorozkládací systém zajistí, že saunu stačí pouze vytáhnout z přenosného obalu a během pár vteřin si můžete začít užívat zasloužený relax! Skladná konstrukce je navíc ideální do malých prostor! Stačí pár rychlých pohybů a můžete saunu uskladnit pod postelí či ve skříni. Navíc v balení najdete i skládací židličku, která je odolná vůči vlhkosti.


 



Použití

Přiloženou nádržku naplňte 2 litry vody a uzavřete bezpečnostním poklopem. Zapojte nádržku do zásuvky a zapněte ji hlavním spínačem na spodní části nádoby. Vstupte do prostoru sauny, zapněte všechny zipy. Dbejte zvýšené opatrnosti v oblasti, kde pára proniká do sauny - může dojít popálení pokožky horkou párou! Na ovladači stiskněte červené tlačítko pro spuštění. Pomocí zelených tlačítek si nastavíte dobu saunování a šedé šipky slouží pro nastavení intenzity páry v rozmezí 1 - 9. Na malém displeji parního zařízení uvidíte nastavené hodnoty, proto se ho snažte umístit do takového úhlu a vzdálenosti, ať na něj vidíte. Kapacita nádržky na vodu (2 litry) vyrábí páru po dobu až 60 minut v závislosti na zvolené intenzitě. Teplota v sauně je příjemných 45°C. Po saunování doporučujeme nechat saunu chvíli před složením vyvětrat. Poté vylít zbylou vodu z nádržky a saunu složit a uskladnit.

Technický popis: 


přenosná parní sauna pro domácí saunování
skladná konstrukce se samorozkládacím systémem
hlavní přínosy působení parního saunování: 

uvolnění namožených svalů a rychlejší regenerace
zmírnění bolesti kloubů
spalování kalorií
nespočet dalších pozitivních účinků na lidský organismus


praktický otvor na ruce
kapsa pro vložení mobilního telefonu či dálkového ovládání sauny
nastavení intenzity páry: 1 - 9 
teplota v sauně: cca 45°C
kapacita nádržky na výrobu páry: 2 l
výkon: 1050 W
doba provozu: cca 60 minut dle nastavené teploty (při plné nádržce na vodu) 
hmotnost: 1,8 kg (sauna), 1,2 kg (nádržka na výrobu páry)
obsah balení: sauna, nádržka na vodu, dálkové ovládání, skládací židlička
rozměry:

rozložená: v106 x š85 x d85 cm
složená: v10 x š40 x d40 cm


rozměry židličky:

výška sedáku: 38 cm
šířka sedáku: 43,5 cm
celková výška: 70 cm

Venkovní rohový model finské sauny pro vaši zahradu. Sauna je určená pro 2 ležící osoby. Její výrobce dokázal svými výrobky úspěšně navázat na staletou tradici skandinávského saunování a současně do ní zapracovat dnešní moderní technologie. Dodáváme jako stavebnici v rozloženém stavu, kde stěny tvoří jednotlivé dřevěné profily, které pouze sesadíte k sobě a sešroubujete, střechu tvoří celistvá deska. To garantuje jednoduchou montáž, kterou zvládne každý domácí kutil. Stěny sauny jsou složeny ze speciálně hlazených prken s dvojitým perem a drážkou, což garantuje neobyčejnou pevnost spoje. Aby teplo z vnitřních prostor sauny nemohlo unikat, je instalován druhý strop z rámové konstrukce o tloušťce 42 mm s minerální izolační vatou.
Saunová kamna:Kamna nejsou obsahem dodávky sauny. Jde o venkovní saunu, takže doporučujeme dokoupit výkonná 9 kW kamna. Vyžaduji však 400 V, jištění 16 A, kabel 5 x 2,5 mm a zapojení doporučujeme odborníkem. Velkou výhodou je rychlé vyhřátí sauny. Dodáváme s integrovaným ovladačem přímo na kamnech nebo s externím digitálním ovladačem (pro montáž zvenku sauny). Všechny modely kamen mají vnitřní části z koroze odolných materiálů a jsou dodávány včetně 18 kg saunových kamenů.Barva: přírodníšedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: masivní smrkové dřevoRozměry: šířka: 196 cmhloubka: 196 cmvýška: 226 cmsíla profilů: 38 mmvnitřní rozměry: 184 x 184 x 190 cmrozměr střechy: 232 x 227 cmvýška stěny: 210 cmplocha: 3 m2, zastavěný prostor: 7,5 m3
Krátký popis:


podlaha: masivní palubky, 96 mm široké, 19 mm silné, tlakově impregnovaný nosný rám podlahy
dveře: izolované dřevěné dveře s čirým izolačním sklem, zámek se 3 klíči, lze instalovat pouze jako levé (průchod: 78 x 177 cm)
střecha: plochá střecha, tepelná izolace minerální vlnou 42 mm
plocha střechy: 4,5 m2
sklon střechy 3°
2x lehátko z osikového dřeva

1. lehátko šířka 57 cm (max 250 kg)
2. lehátko šířka 27 cm (max 250 kg)


dřevěný ochranný rám na kamna


Základy sauny:Věnujte prosím MIMOŘÁDNOU péči při budování základu pro saunový domek. Základ postavte tak, aby horní hrana základu přesahovala asi 5 cm okolní terén. Základ musí být přesně vyvážen do vodorovné roviny a odvodněn, aby základové trámky ležely v rovině. Aby bylo zabráněno přímému kontaktu se zemí a vniknutí zemní vlhkosti do trámků, podložte nosný rošt domku pásky z bitumenové lepenky (nejsou součástí dodávky). Pro trvanlivost základu je nutno dodržet tyto nejdůležitější předpoklady - podklad, pravoúhlost a přesná rovina. S kvalitním základem vydrží domek o mnoho let déle. Nechte si poradit nebo základ zhotovit odborníkem-stavařem.
Střecha:Střecha je zhotovena z dřevěných desek 16 mm. Střešní krytina není obsahem dodávky a je nutné ji ihned po stavbě doplnit podle vlastní volby. Pro domky se šikmou střechou doporučujeme samolepící bitumenovou lepenku, na ploché střechy samolepící střešní hliníkovo-bitumenovou fólii. U střech se sklonem >15o je vhodný i bitumenový šindel. Potřebný počet rolí samolepící ALU-bitumentové krytiny o rozměru 1 x 5 metrů pro tento model domku = 2 role.
Podlaha:Podlaha se skládá ze smrkových palubek síly 19 mm a šířky 96 mm s pérem a drážkou. Nosný rám podlahy je pak tvořen tlakově impregnovanými profily.
Povrchová úprava domku:Tento saunový domek KARIBU dodáváme v provedení přírodní dřevo:

Přírodní dřevo - před montáží musí být všechny stavební díly ošetřeny pouze z vnější strany hluboko působícím základním nátěrem a preventivním nátěrem proti zamodrání a plísni. Pro konečný nátěr použijte povětrnostně odolnou lazuru s dobrými fyzikálními vlastnostmi, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Lazura by měla být zároveň voděodpudivá, světlostálá a vlhkosti odolná. Dbejte na to, aby lazura měla dostatek barevného pigmentu, protože jinak by mohlo dojít k zešednutí dřeva. Nepoužívejte žádný lak! Nechte si podrobně poradit od odborného prodejce barev, co se týká ochrany přírodního jehličnatého dřeva a dodržujte pracovní postup výrobce nátěrové hmoty. Další nátěr provádějte po dokonalém zaschnutí a vyvětrání. Důkladnou ochranou dřeva ovlivníte zásadně životnost saunového domku. Vnější povrchovou ochranu domku je nutné pravidelně opakovat a domek tak udržovat v dobrém stavu. DŮLEŽITÉ - vlastní saunovací místnost z vnitřní strany nijak neošetřujeme ani ničím nenatíráme, saunu z venkovní strany ano. Případnou předsíň saunového domku  (vybrané modely) ošetřete i zevnitř.
Profesionální KARIBU FARBSYSTEM - dřevěné profily jsou z vnější strany již ve výrobě opatřeny kvalitní vodoodpudivou barvou, která ochrání dřevo před vlivem UV záření a počasí. Vnitřní strana zůstává vždy v přírodním neošetřeném stavu. KARIBU FARBSYSTÉM sebou nesou jistou počáteční investici, ale v konečném důsledku velkou úsporu času, práce i peněz.

Vyhřátí sauny:Teplota v sauně by měla kolísat mezi 80-90°C. Je třeba počítat s tím, že teplý vzduch se hromadí u stropu, proto se teplota v různých

Venkovní rohový model finské sauny pro vaši zahradu. Sauna je určená pro 2 ležící osoby. Její výrobce dokázal svými výrobky úspěšně navázat na staletou tradici skandinávského saunování a současně do ní zapracovat dnešní moderní technologie. Dodáváme jako stavebnici v rozloženém stavu, kde stěny tvoří jednotlivé dřevěné profily, které pouze sesadíte k sobě a sešroubujete, střechu tvoří celistvá deska. To garantuje jednoduchou montáž, kterou zvládne každý domácí kutil. Stěny sauny jsou složeny ze speciálně hlazených prken s dvojitým perem a drážkou, což garantuje neobyčejnou pevnost spoje. Aby teplo z vnitřních prostor sauny nemohlo unikat, je instalován druhý strop z rámové konstrukce o tloušťce 42 mm s minerální izolační vatou.
Saunová kamna:Kamna nejsou obsahem dodávky sauny. Jde o venkovní saunu, takže doporučujeme dokoupit výkonná 9 kW kamna. Vyžaduji však 400 V, jištění 16 A, kabel 5 x 2,5 mm a zapojení doporučujeme odborníkem. Velkou výhodou je rychlé vyhřátí sauny. Dodáváme s integrovaným ovladačem přímo na kamnech nebo s externím digitálním ovladačem (pro montáž zvenku sauny). Všechny modely kamen mají vnitřní části z koroze odolných materiálů a jsou dodávány včetně 18 kg saunových kamenů.Barva: přírodníšedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: masivní smrkové dřevoRozměry: šířka: 196 cmhloubka: 196 cmvýška: 226 cmsíla profilů: 38 mmvnitřní rozměry: 184 x 184 x 190 cmrozměr střechy: 232 x 227 cmvýška stěny: 210 cmplocha: 3 m2, zastavěný prostor: 7,5 m3
Krátký popis:


podlaha: masivní palubky, 96 mm široké, 19 mm silné, tlakově impregnovaný nosný rám podlahy
dveře: izolované dřevěné dveře s čirým izolačním sklem, zámek se 3 klíči, lze instalovat pouze jako levé (průchod: 78 x 177 cm)
střecha: plochá střecha, tepelná izolace minerální vlnou 42 mm
plocha střechy: 4,5 m2
sklon střechy 3°
2x lehátko z osikového dřeva

1. lehátko šířka 57 cm (max 250 kg)
2. lehátko šířka 27 cm (max 250 kg)


dřevěný ochranný rám na kamna


Základy sauny:Věnujte prosím MIMOŘÁDNOU péči při budování základu pro saunový domek. Základ postavte tak, aby horní hrana základu přesahovala asi 5 cm okolní terén. Základ musí být přesně vyvážen do vodorovné roviny a odvodněn, aby základové trámky ležely v rovině. Aby bylo zabráněno přímému kontaktu se zemí a vniknutí zemní vlhkosti do trámků, podložte nosný rošt domku pásky z bitumenové lepenky (nejsou součástí dodávky). Pro trvanlivost základu je nutno dodržet tyto nejdůležitější předpoklady - podklad, pravoúhlost a přesná rovina. S kvalitním základem vydrží domek o mnoho let déle. Nechte si poradit nebo základ zhotovit odborníkem-stavařem.
Střecha:Střecha je zhotovena z dřevěných desek 16 mm. Střešní krytina není obsahem dodávky a je nutné ji ihned po stavbě doplnit podle vlastní volby. Pro domky se šikmou střechou doporučujeme samolepící bitumenovou lepenku, na ploché střechy samolepící střešní hliníkovo-bitumenovou fólii. U střech se sklonem >15o je vhodný i bitumenový šindel. Potřebný počet rolí samolepící ALU-bitumentové krytiny o rozměru 1 x 5 metrů pro tento model domku = 2 role.
Podlaha:Podlaha se skládá ze smrkových palubek síly 19 mm a šířky 96 mm s pérem a drážkou. Nosný rám podlahy je pak tvořen tlakově impregnovanými profily.
Povrchová úprava domku:Tento saunový domek KARIBU dodáváme v provedení přírodní dřevo:

Přírodní dřevo - před montáží musí být všechny stavební díly ošetřeny pouze z vnější strany hluboko působícím základním nátěrem a preventivním nátěrem proti zamodrání a plísni. Pro konečný nátěr použijte povětrnostně odolnou lazuru s dobrými fyzikálními vlastnostmi, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Lazura by měla být zároveň voděodpudivá, světlostálá a vlhkosti odolná. Dbejte na to, aby lazura měla dostatek barevného pigmentu, protože jinak by mohlo dojít k zešednutí dřeva. Nepoužívejte žádný lak! Nechte si podrobně poradit od odborného prodejce barev, co se týká ochrany přírodního jehličnatého dřeva a dodržujte pracovní postup výrobce nátěrové hmoty. Další nátěr provádějte po dokonalém zaschnutí a vyvětrání. Důkladnou ochranou dřeva ovlivníte zásadně životnost saunového domku. Vnější povrchovou ochranu domku je nutné pravidelně opakovat a domek tak udržovat v dobrém stavu. DŮLEŽITÉ - vlastní saunovací místnost z vnitřní strany nijak neošetřujeme ani ničím nenatíráme, saunu z venkovní strany ano. Případnou předsíň saunového domku  (vybrané modely) ošetřete i zevnitř.
Profesionální KARIBU FARBSYSTEM - dřevěné profily jsou z vnější strany již ve výrobě opatřeny kvalitní vodoodpudivou barvou, která ochrání dřevo před vlivem UV záření a počasí. Vnitřní strana zůstává vždy v přírodním neošetřeném stavu. KARIBU FARBSYSTÉM sebou nesou jistou počáteční investici, ale v konečném důsledku velkou úsporu času, práce i peněz.

Vyhřátí sauny:Teplota v sauně by měla kolísat mezi 80-90°C. Je třeba počítat s tím, že teplý vzduch se hromadí u stropu, proto se teplota v různých

Lehká a prostorná parní sauna s pevnou konstrukcí, nádržkou na 4l vody a skládací židličkou!. S přenosnou parní saunou inSPORTline Laurenta už nebudete muset kvůli saunování opouštět svá obydlí! Díky lehké skládací konstrukci a přenosné nádobce na vodu vytvoříte prostor pro parní komoru v jakékoliv místnosti. Kostru sauny máte složenou během pár minut - pak už stačí navléct vnější plášť, složit židličku a zapojit nádobku s vodou. Pokud budete chtít, můžete využít také esenciálních olejů, bylinek nebo speciální vůně, a to pomocí menší nádobky, kterou pára prochází.

Nádoba pro výrobu páry pojme až 4 litry a zajistí vám tak ničím nerušenou relaxaci až na 99 minut. Dobu saunování si však můžete na přístroji nastavit, stejně tak jako stupeň intenzity páry. Dohromady jich je 16, takže si každý najde tu správnou míru. Díky dálkovému ovládání ji navíc můžete ovládat, aniž byste ze sauny vystoupili.

Sauna je vysoká 180 cm, díky oboustrannému zipu se do ní velmi snadno vstupuje. I když je součástí balení jen jedna židlička, mohou spolu uvnitř sauny pohodlně pobývat i dva lidé. Pro případné větrání můžete využít průhledné okénko na suchý zip.



Použití

Nádržku naplňte 4 litry vody a uzavřete bezpečnostním poklopem. Připojte nádržku k sauně pomocí flexibilní hadičky. Dle potřeby můžete také uvnitř sauny připojit nádobku na esenciální oleje. Zapojte nádržku na vodu do zásuvky a zapněte ji hlavním spínačem. Vstupte do prostoru sauny, zapněte všechny zipy.

Dbejte zvýšené opatrnosti v oblasti, kde pára proniká do sauny - může dojít popálení pokožky horkou párou! Na ovladači stiskněte červené tlačítko pro spuštění.

Pomocí zelených tlačítek si nastavíte dobu saunování a šedé šipky slouží pro nastavení intenzity páry v rozmezí 1 - 16. Kapacita nádržky na vodu (4 litry) vyrábí páru po dobu až 99 minut v závislosti na zvolené intenzitě. Teplota v sauně dosáhne maximálně 50°C. Po saunování doporučujeme nechat saunu vyvětrat. Poté vylít zbylou vodu z nádržky a saunu složit a uskladnit.

Technický popis: 


přenosná parní sauna pro domácí saunování
skladná konstrukce s lehkou vnitřní kostrou
hlavní přínosy působení parního saunování: 

uvolnění namožených svalů a rychlejší regenerace
zmírnění bolesti kloubů
spalování kalorií
nespočet dalších pozitivních účinků na lidský organismus


dálkové ovládání
kapsa pro vložení mobilního telefonu či dálkového ovládání sauny
okénko na suchý zip
skládací židlička
nádobka pro vůně, bylinky či esenciální oleje
materiál: Oxford
nastavení intenzity páry: 16 stupňů
teplota v sauně: max. 50°C
výkon: 1500 W
napájení: síťový adaptér
kapacita nádržky na výrobu páry: 4 l
doba provozu: max. 99 minut dle nastavené teploty (při plné nádržce na vodu)
kapacita: 1-2 osoby
hmotnost sauny: 6,4 kg
hmotnost židle: 1,48 kg
obsah balení: sauna, nádržka na vodu pro tvorbu páry, nádobka na esenciální oleje, dálkové ovládání, skládací židlička, textilní obal na rozloženou konstrukci
rozměry: v180 x š90 x d90 cm
rozměry židličky:

výška sedáku: 42 cm
šířka sedáku: 43,5 cm
celková výška: 57 cm