Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Solární lucerna Jar 178 CZK  -15% 
Používá 1 nabíjecí baterii typu AAA NiMH, 1.2V, 200mAhV, zahrnutá.Má 1 LED diodu s konstantním, teplým, bílým světlem.Životnost LED diody: 20000 hodin.Napětí: 1.2V DC.Stupeň ochrany: IP44.Integrovaná

Lucerna Sweden White 497 CZK  -49% 
Výrobek má 2 dveře a 1 zásuvku.

Výrobek má 2 dveře a 1 zásuvku.

Používá 1 LED žárovku, zahrnutá.

Švédská pochodeň Evie 1944 CZK  -9% 
Doba hoření: 3-4 hodiny.Průměr mezi 15 a 25 cm.

Lucerna LED OSAKA teplá bílá baterie kov a zrcadlo 40cmO výrobciNenápadná společnost založena v roce 1964 v Hamburku vyrostla v jednu z největších německých velkoobchodních společností. Boltze je výrobcem vysoce kvalitních a trendových bytových doplňků a dárkových předmětů. Klade důraz na výběr materiálu a na špičkovou technologii výroby. Boltze je ta správná volba pro zkrášlení domova a jistotou v radosti z dárků.

Lucerna LED OSAKA teplá bílá baterie kov a zrcadlo 32cmO výrobciNenápadná společnost založena v roce 1964 v Hamburku vyrostla v jednu z největších německých velkoobchodních společností. Boltze je výrobcem vysoce kvalitních a trendových bytových doplňků a dárkových předmětů. Klade důraz na výběr materiálu a na špičkovou technologii výroby. Boltze je ta správná volba pro zkrášlení domova a jistotou v radosti z dárků.

Lucerna bambusová kónická 50cmO výrobciJiž více jak 75 let je společnost Kaeming distributorem designových dekorativních předmětů. Škála produktů je opravdu široká a insirace přichází z celého světa. Kaeming nabízí ucelené kolekce vyznačující se rovnováhou mezi tradicí a moderními trendy. Naleznete zde svícny, lampy, vázy, obaly na květiny i džbány různých materiálů a velikostí nebo třeba úžasné miniatury zahradního nábytku, se kterými si každý vytvoří minizahrádku dle svých představ.

Lampa na olej baňatá zelená sklo 29cm

Lucerna pro dekoraci v mixu provedení. Pokud si přejete konkrétní variantu, napište ji do poznámky, pokusíme se vyhovět. V případě nedostupnosti bude odeslán náhodný kus.