Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Akumulátorový vysavač určený jak pro baterie 14,4 V a 18 V, tak pro systém FlexVolt 54 V Vysavač lze napájet i z běžné síťové zásuvky Vysoce výkonné omyvatelné HEPA filtry zachytí 99.97% prachových čá

Robotický vysavač s mopem, specialista na zvířecí chlupy a alergeny, na všechny typy podlah, koberce, na jedno nabití 100 m2, 90 min, automatické dobíjení, plánovač úklidu, vysává a mopuje v jednom kroku, 5 módů pohybu, senzor proti nárazu, senzor proti pádu, dálkový ovladač, počet bočních štětců: 2, překoná překážku do 1 cm, HEPA filtr, hlučnost 63 dB
Lauben Robot Vacuum 15BB Pet
Vysává i vytírá za vás Robotický vysavač Lauben Robot Vacuum 15BB se stane vaším nejoblíbenějším pomocníkem v domácnosti, protože vás zbaví neoblíbeného vysávání a vytírání. Na jedno nabití vydrží v provozu až 90 minut a uklidí až 100 m2. Vysavač není třeba spárovat s vaším smartphonem a k jeho ovládání nepotřebujete speciální aplikaci.
Na výběr máte z 5 úklidových módů, díky kterým si vysavač poradí se všemi druhy povrchů a situací. Potěší vás i jeho nízká výška 7,5 cm, dostane se tak totiž i pod nábytek. Příjemnou funkcí je nastavitelný časovač, který vám umožní si úklid naplánovat klidně i na dobu, kdy nejste doma, a vracet se...

Robotický vysavač Samsung VR7000M VR10M701CUW/GE - Použitý




Vysoký sací výkon
Dlouhodobé mimořádné sání
Široký kartáč, až 288 mm
Lepší pokrytí místnosti díky inteligentní navigaci a komplexnímu vyhledávání
Vysává účinně i v rozích a podél stěn
Kolečka, která hladce překonávají každou překážku
Automatické nabíjení


 

Představení Samsung série VR7000



Vlastnosti Samsung VR10M701CUW/GE

Silné sání díky CycloneForce

Velká odstředivá síla technologie CycloneForce odděluje prach a nečistoty do vnější komory. Zachovává tím sací výkon, protože udržuje filtr čistý a zabraňuje jeho ucpávání. Robotický vysavač Samsung série VR7000 vytváří až 20krát vyšší sací výkon než u jiných robotických vysavačů.



Pokaždé optimální výkon

Inteligentní funkce Power Control dokáže zjistit, o jaký povrch se jedná, a podle toho upravit sací výkon na optimální hodnotu. Pokud vysáváte koberce nebo rohožku, motor vysavače zvýší sací výkon, aby dokázal vysát i udusaný prach.



Extra široký rotační kartáč Samsungu VR10M701CUW/GE

Vysavač má širší kartáč, takže dokáže vysát větší plochy a zároveň urazí kratší vzdálenost. Kartáč má šířku 288 mm, což je o 41 % více než u kartáčů s šířkou 204 mm. Výsledkem je rychlejší vysávání.



Skenování prostoru, rozpoznání překážek

Inovovaný vysoce výkonný senzor FullView Sensor 2.0 vyhledává velmi úzká místa nebo malé překážky napříč širokým prostorem. Kromě toho pozná, kde se nachází rohy, které vysaje třikrát, a to sacím výkonem navýšeným o 10 % (oproti běžnému režimu).



Vysává účinně i v rozích a podél stěn

Edge Clean Master umístěný vpředu na vysavači zaručuje, že zanechá rohy a okraje u zdí naprosto čisté. Protože v momentě, kdy se hubice dotkne zdi, automaticky se sklopí uzávěrka, která vytvoří bariéru, a tím umožní vysát ještě větší množství prachu.



Větší kolečka, která hladce překonávají překážky

Kolečka Easy Pass™ snadno překonávají většinu překážek, takže vysavač bude pokračovat ve své práci, i když nebudete doma. Tělo vysavače se nyní nachází 15 mm nad úrovní podlahy, takže je mnohem méně pravděpodobné, že se do něčeho zachytí.



Mapování a hledání nejlepší trasy vysávání

Systém Visionary Mapping™ Plus hledá optimální cestu pro vysavač a navádí ho po ní, aby bylo vysávání co nejrychlejší. Pomocí vysoce výkonných senzorů a integrované digitální kamery vytváří mapu celé domácnosti a vypočítává nejefektivnější cestu pro vysávání.



Vyberte si nejlepší způsob vysávání dle vašich potřeb

Šest režimů vysávání vám umožňuje vybrat nejlepší způsob vysávání v různých situacích. Vysavač je vybaven 2 styly vysávání, 2 druhy sacího výkonu a režimem nastavení automatického startu, jednou za 24 hodin (tj. ve stejný čas každý den).



Vždy nabitý – automaticky

Funkce automatického nabíjení znamená, že se nemusíte obávat, že vysavači dojde energie a přestane vysávat. Když se jeho baterie začne vybíjet, vysavač se

Robotický vysavač Rowenta RR7975WH X-Plorer Serie 95 Animal - Použitý

 

 

 


Laserová navigace + Kamera
Ovládání pomocí mobilní aplikace v českém jazyce
3 druhy kartáčů a mop na úklid po domácích mazlíčcích
Možnost spárování s virtuálním asistentem
Sací výkon až 12000 Pa
Systém Aqua Force vysává a mopuje zároveň
Inteligentní navigační systém Hi-tech
Účinný filtr zachytí až 99,9% prachu
Boční kamery s technologií TOF
4 výkonové režimy (Eco, Standard, High a Boost)
Až 225 min. provozního času
10 let opravitelnosti


Videopředstavení Rowenta X-Plorer Serie 95 Animal



Představení vysavače Rowenta RR7975WH X-Plorer Serie 95 Animal


Robotický vysavač Rowenta RR7975WH X-PLORER Serie 95 Animal se stane Vaším společníkem pro co největší ulehčení úklidu podlah, parket a koberců. Extrémně výkonný robotický vysavač má sací výkon mimořádných 12000 Pa, takže přináší špičkové výsledky při domácím úklidu. Jde o robotický vysavač s mopem, který obsahuje praktické příslušenství včetně speciálního Animal Turbo kartáče na úklid zvířecích chlupů. Na jedno nabití vydrží až 4 hodiny provozu, to vše díky lithium-iontové baterii. Robot je vybaven moderní pokročilou laserovou technologií pro vysoce přesnou navigaci a inteligentními senzory, které zajistí přesný a bezpečný pohyb vysavače po místnosti a ochrání ho před nárazem a pádem ze schodů. V případě, že se vysavač vybíjí, sám automaticky dojede zpět do nabíjecí stanice. Nabití trvá zhruba 4 h. Nádoba na smetí o objemu 0,5 l vystačí pohodlně i při luxování větších prostor. Úklid si můžete pohodlně naplánovat kdykoliv a odkudkoliv díky mobilní aplikaci.




Snadné ovládání přes mobilní aplikaci

Díky automatickému připojení k síti WiFi je ovládání robota Rowenta naprosto snadné. Stačí stáhnout mobilní aplikaci Rowenta s uživatelsky vstřícným rozhraním a prakticky ihned můžete začít s úklidem a plánováním.



3 druhy kartáčů pro perfektní úklid

Součástí jsou 3 kartáče, které si poradí s různými druhy nečistot. Animal Turbo kartáč se štětinami a silikonem si poradí se zvířecími chlupy, silikonový Kartáč Precision Turbo je perfektní k zachycení dlouhých vlasů a chlupatý kartáč Downy Turbo dokonale zachytí prach a jemné částice.



4 výkonné režimy automatického úklidu

Vysavač nabízí zvláště silný a vysoký sací výkon až 12000 Pa a 4 výkonové režimy, které se postarají o perfektní úklid. Zvolit si můžete režim Eco, Standard, High či režim intenzivního výkonu Boost. Automatický úklid je navržený tak, aby pokryl každý centimetr vašeho domova. Vysavač také automaticky přizpůsobí úroveň výkonu pro hloubkový úklid běhounů a koberců.



Přesná laserová navigace

Robotický vysavač Rowenta je opatřen technologií, která zajišťuje přesnou navigaci, trvalé mapové a individuální nastavení včetně nastavení no-go zóny. Sami si tak můžete přizpůsobit vysavač vašim potřebám. Robot je vybaven inteligentními senzory proti pádu a nárazu, které zaznamenají schody a štěrbiny. Robot změní směr, jakmile je

Tefal Explorer Serie 80 Total Care RG7765 - black - Zánovní

 

 

 


Vysávání a mopování 2v1
Vytvářejte a ukládejte mapy místností
Mimořádně přesný navigační systém
Výkonná baterie až s 100 min provozní dobou
3 režimy úklidu (Eco, Standard, Boost)


 

Představení vysavače Tefal Explorer Serie 80 Total Care RG7765


Díky robotickému vysavači Tefal RG7765 už nikdy nebudete muset řešit úklid domácnosti. Naprogramujte si plán úklidu a o nic dalšího se nestarejte. Inteligentní robot disponuje senzory, které brání střetu s překážkami i pádu ze schodů. Přístroj zvládne nejen vysávat, ale také souběžně mopovat, takže z podlahy zaručeně odstraní i ty nejodolnější nečistoty. Pracuje bezdrátově, dobíjecí baterie mu zajistí až 100 minut provozu na jedno nabití. Ovládání robotického vysavače je za použití těch nejmodernějších technologií snadné. Pomocí aplikace ho můžete spustit ze svého mobilního zařízení nebo tabletu.



Dokonalý úklid celé vaší domácnosti

Robotický vysavač Tefal Explorer při vysávání zároveň vytírá. Podlaha je tak zbavena i těch nejmenších nečistot. Vysoce účinný filtr zachytí 99,9 % prachu. Automatický úklid je zajištěn kombinací mimořádně přesné navigace, trvalým mapováním a individuálním nastavením.



Ovládání mobilním telefonem


Přístroj snadno ovládnete. V mobilní aplikaci Rowenta Robots (ano, spoluprací značek Rowenta a Tefal vznikla jedna aplikace, pro správné párování využijte model "X-plorer 80") můžete naplánovat a nastavit úklid naprosto odkudkoliv. Zvolte si jeden ze 3 režimů úklidu, které se postarají o dokonalou čistotu.



Inteligentní navigace

Robot Explorer S80 má pokročilý navigační systém, který zajišťuje inteligentní provoz zařízení. Laser a kamera skenují místnost měřením vzdálenosti od okolních objektů. Tímto způsobem je vytvořena mapa místnosti s překážkami, díky níž se robot pohybuje s velkou přesností a stará se o čistotu v celém domě.



Personalizované vysávání

Po vytvoření mapy místnosti začne robot Explorer S80 logicky a řádně čistit. Díky aplikaci Tefal Robots si můžete naplánovat individuální plán čištění vašeho bytu a přesně určit, které místnosti má robot vysávat v době, která vám vyhovuje.



Dálkové ovládání

S aplikací máte ještě více možností:


Upravte mapu bytu výběrem typu místnosti, typu podlahy nebo výkonu vysávání.
Vyberte zónu No Go, tj. Oblast, do které robot nemůže vstoupit.
Využijte funkci Spot, tj. Intenzivní čištění místa v oblasti podle vašeho výběru. Robot přejde na určené místo a po vyčištění se vrátí do dokovací stanice.




Různé úklidové režimy

Robot je vybaven 3 úrovněmi výkonu: Eco, Standard a Boost, aby bylo možné přizpůsobit vysávání typu povrchu a množství nečistot. Pro optimální účinnost navíc funkce detekce koberce způsobí, že zařízení automaticky zvýší svůj pracovní výkon (až na rychlost Boost), když je na koberci.



Dokonalé odstranění nečistot

Vysoce výkonný turbo kartáč Animal Turbo je perfektní pro odstraňování chloupků, vlasů a

Tyčový vysavač Sencor SVC 8618 GD

   


Bezdrátový tyčový vysavač 2v1
Ergonomická rukojeť
Tepelná pojistka zabraňující přehřátí motoru
Výkonná Li-Ion baterie
HEPA filtr
Optimální výkon díky elektrickému rotačnímu kartáči
Vysoký výkon na každém povrchu
Nástavec na čalounění a kartáčový nástavec
Hubice s LED osvětlením
Lehká konstrukce 


 

Představení vysavače Sencor SVC 8618 GD


Multifunkční bezsáčkový tyčový vysavač 2v1 s možností vyjmutí ručního vysavače nabízí rychlé a jednoduché řešení pro každodenní úklid. Navíc je vhodný pro všechny typy povrchů. Nabíjecí základna pro praktické uložení vysavače je opatřena integrovaným držákem příslušenství. Nově je součástí vysavače i účinný HEPA filtr, který pomáhá zachytit jemný prach, alergenní roztoče či zvířecí alergeny. Hlava vysavače je otočná v rozsahu 180° a umožňuje tak vysávání na těžko přístupných místech. Výkonný motor je doplněn elektrickým rotačním kartáčem.




Integrovaný ruční vysavač

Integrovaný ruční vysavač se postará o snadný úklid bez obtížných kabelů. Je ideální pro vysávání čalounění, prachu z nábytku či rychlého odstranění drobků.



Hubice s LED osvětlením

Sací hubice s praktickým LED osvětlením zajistí lepší viditelnost na špatně osvětlených místech. Díky tomu během úklidu nevynecháte žádný roh ani škvíru, takže důkladně vyčistíte i oblasti, které by jinak zůstaly vašemu zraku skryty.



HEPA filtr

Sencor SVC 8618 GD disponuje oproti svým předchůdcům účinným HEPA filtrem, který pomáhá zachytit jemný prach, alergenní roztoče a zvířecí alergeny.



Srovnání tyčových vysavačů Sencor



Technická specifikace:


Model: Sencor SVC 8618 GD
Barva: zlatá
Rozměry (ŠxVxH): 27,3 x 116 x 16,2 cm 
Baterie: Li-Ion 2000 mAh
Doba nabíjení: 6 hodin
Provozní doba: 45 min. 
Napájecí napětí: 18 V
Tvar sací hubice: obdélníkový
Filtrace: HEPA filtr
LED osvětlení: ano
Štěrbinový nástavec: ano
Kartáčový nástavec: ano
Objem zásobníku na prach: 0,5  L
Hlučnost: 78 dB
Hmotnost: 2,3 kg


Obsah balení:


1x Sencor SVC 8618 GD
1x Nabíjecí adaptér
1x Odkládací stojan
1x Štěrbinový nástavec
1x Kartáčový nástavec
1x Uživatelský CZ manuál

Robotický vysavač a mop 2v1 Symbo LASERBOT 650 - Nový, pouze rozbaleno


2v1 vysává a mopuje
Mluví česky
Inteligentní Smart LASER navigace využívá VSLAM laser, gyroskop, infračervené senzory 
Pro všechny typy trvdých podlah
Vysoký sací výkon
Aktivní systém mapování prostoru
Vhodný pro úklid zvířecích chlupů
Doba provozu až 120 minut na jedno nabití
Výška pouhých 96 mm
BLCD motor s dlouhou životností
Dvouúrovňová filtrace: primární a HEPA
Vysokapacitní kvalitní Li-Ion baterie
Stírání vodou, elektronicky řízená vodní pumpa
Překoná práh o výšce 1,5 cm


 

Videopředstavení robotického vysavače Symbo LASERBOT 650



Představení robotického vysavače Symbo LASERBOT 650

Jsem robotický vysavač Symbo LASERBOT 650. Vysávám a vytírám zároveň, takže spolehlivě a rychle odvádím svou práci. Uvnitř sebe skrývám super výkonný BLDC motor s dlouhou životností a přesnou laserovou navigaci, kterou si mapuji prostor v bytě či domě. Vždy si perfektně naplánuji trasu tak, aby byl můj úklid co nejefektivnější. Můj silný sací výkon si zamilujete. Neexistuje nepořádek, který bych nenašel a nevysál! A navíc mi bude rozumět každý, mluvím česky.



Laserová navigace, která nezklame

Mojí největší předností je přesná laserová navigace, kterou spouštím na začátku každého úklidu. Postupně snímám prostor kolem sebe a vše si pečlivě ukládám. Takto si zvládnu naskenovat až 5 map!



Chytře plánuji trasu úklidu

Při každém úklidu se pohybuji zcela systematicky a logicky. Sám vyhodnotím tu nejlepší možnou trasu, aby byl úklid co nejefektivnější. Nebojím se nábytku, židlí, ani volně položených předmětů. Vždy si najdu tu správnou cestu!



Vysávám a vytírám zároveň

Mám automatické dávkování vody, které je řízené elektronickou vodní pumpou. Rovnoměrně dávkuji vodu a mopovací textilie zůstává vždy správně navlhčená. Díky tomuto propracovanému systému setřu i zaschlé nečistoty!

V mé zadní části se nachází nádobka na prach, kterou mi můžete vyměnit za kombinovanou nádobku 2v1 na vodu a prach. Tato nádobka slouží k tomu, abych při vysávání mohl i vytírat. Objem nádobky na vodu je 230 ml, takže se nemusíte bát, že byste vodu stále doplňovali. Hravě vystačí na vytření vaší domácnosti. Objem nádobky na prach je 240 ml, takže toho posbírám opravdu hodně!



Nedělá mi problém žádný povrch

Neexistuje povrch, který bych nezvládl vysát. Jsem určen na tvrdé podlahy (plovoucí, vinylové, dřevěné či lineloum, dlažba), ale troufnu si i na koberce. Na kobercích zapínám automaticky zvýšený výkon, který mi musíte nejprve nastavit v aplikaci.



HEPA filtr vhodný pro alergiky

V odpadní nádobce mám kvalitní HEPA design filtr, který zachytává i ty nejmenší částečky prachu a alergenů. Spolu s primárním filtrem tvoří velmi účinnou dvouúrovňovou filtraci. Údržba je velmi jednoduchá, filtry stačí vyjmout, očistit je a vložit zpět. Nepotřebujete k tomu žádné zbytečné sáčky!



Nebojím se pádu ze schodů

Jelikož mám infračervené senzory ve spodní části,

Tyčový vysavač Sencor SVC 8621 TI

   


Bezdrátový tyčový vysavač 2v1
Ergonomická rukojeť
Tepelná pojistka zabraňující přehřátí motoru
Výkonná Li-Ion baterie
HEPA filtr
Optimální výkon díky elektrickému rotačnímu kartáči
Vysoký výkon na každém povrchu
Nástavec na čalounění a kartáčový nástavec
Hubice s LED osvětlením
Lehká konstrukce 


 

Představení vysavače Sencor SVC 8621 TI


Multifunkční bezsáčkový tyčový vysavač 2v1 s možností vyjmutí ručního vysavače nabízí rychlé a jednoduché řešení pro každodenní úklid. Navíc je vhodný pro všechny typy povrchů. Nabíjecí základna pro praktické uložení vysavače je opatřena integrovaným držákem příslušenství. Nově je součástí vysavače i účinný HEPA filtr, který pomáhá zachytit jemný prach, alergenní roztoče či zvířecí alergeny. Hlava vysavače je otočná v rozsahu 180° a umožňuje tak vysávání na těžko přístupných místech. Výkonný motor je doplněn elektrickým rotačním kartáčem.




Integrovaný ruční vysavač

Integrovaný ruční vysavač se postará o snadný úklid bez obtížných kabelů. Je ideální pro vysávání čalounění, prachu z nábytku či rychlého odstranění drobků.



Hubice s LED osvětlením

Sací hubice s praktickým LED osvětlením zajistí lepší viditelnost na špatně osvětlených místech. Díky tomu během úklidu nevynecháte žádný roh ani škvíru, takže důkladně vyčistíte i oblasti, které by jinak zůstaly vašemu zraku skryty.



HEPA filtr

Sencor SVC 8618 GD disponuje oproti svým předchůdcům účinným HEPA filtrem, který pomáhá zachytit jemný prach, alergenní roztoče a zvířecí alergeny.



Srovnání tyčových vysavačů Sencor



Technická specifikace:


Model: Sencor SVC 8621 TI
Barva: šedá
Rozměry (ŠxVxH): 27,3 x 116 x 16,2 cm 
Baterie: Li-Ion 2000 mAh
Doba nabíjení: 6 hodin
Provozní doba: 45 min. 
Napájecí napětí: 21,6 V
Tvar sací hubice: obdélníkový
Filtrace: HEPA filtr
LED osvětlení: ano
Štěrbinový nástavec: ano
Kartáčový nástavec: ano
Objem zásobníku na prach: 0,5  L
Hlučnost: 78 dB
Hmotnost: 2,3 kg


Obsah balení:


1x Sencor SVC 8621 TI
1x Nabíjecí adaptér
1x Odkládací stojan
1x Štěrbinový nástavec
1x Kartáčový nástavec
1x Uživatelský CZ manuál

Robotický vysavač Viomi S9 - white - Použitý


Samovyprazdňovací stanice na odpad
Ovladatelný přes telefon - aplikace v anglickém jazyce
Laserová navigace
Funkce mopu a vysavače
Vysavač s hlučností cca 50-65 dB
Trojice samostatných senzorů pro efektivní úklid
Sací tlak až 2700 Pa
18 senzorů, které zajišťují navigaci v prostoru
Algoritmus simultánní lokalizace a mapování (SLAM)
Nádržka na vodu s účinnějším čerpadlem
Nastavení intenzity mopování
Automaticky se dobije a pokračuje v úklidu od místa, kde přestal
Vysokokapacitní 5200 mAh Li-ion baterie
Přesná laserová navigace jako v Google autě
Maximální plocha vysávání až 250 m²
Možnost nastavení úklidových zón a pojmenování místností


Videopředstavení robotického vysavače Viomi S9 - white



Představení robotického vysavače Viomi S9 - white

Vrhněte se do chytrého úklidu s robotickým vysavačem Viomi S9 - white, který krom funkce mopu nabízí i revoluční samovyprazdňovací stanici na odpad. Díky sofistikované laserové navigaci a sacímu tlaku až 2700 Pa si poradí s úklidem celé řady povrchů, včetně tvrdých podlah a koberců. Vysokokapacitní 5200 mAh Li-Ion baterie vystačí na úklid až 250 m². V případě, že Viomi S9 - white nezvládne uklidit celý prostor, tak si sám zajede načerpat energii do nabíjecí stanice a následně bude pokračovat v místě, kde s úklidem přestal. Vysavač můžete ovládat z mobilního telefonu, kde si lze nastavit např. časový rozvrh vysávání, pojmenovat místnosti, anebo nastavit úklidové zóny.



Automatické vysypávání sběrného koše

Nabíjecí stanice

Viomi S9 vám poslouží nejen k nabíjení robota, ale také k automatickému vysypávání sběrného koše do objemného 3L odpadního pytle uvnitř stanice. Jednorázový sáček na nečistoty uvnitř stanice pojme až desítky sběrných košů robota. Jeho praktické zpracování znemožňuje únik prachu a nečistot zpět do okolí. Na zaplnění odpadního sáčku vás upozorní mobilní aplikace. Samovyprazdňovací stanice má inteligentní LED obrazovku. Ukazuje stav baterie robota, stav zaplnění odpadního sáčku a kontrolku, kdy je už na čase sáček vyměnit.



Výkonná laserová navigace

Špičková laserová navigace LDS Lidar mapuje prostor, a to i v naprosté tmě. Vytváří a ukládá mapy vašeho domu a pomocí vysoce přesného algoritmu SLAM inteligentně plánuje vždy tu nejefektivnější cestu pro úklid.



Funkce mopování

Viomi S9 - white zvládne vysávání a mokré vytírání zároveň. Vysavač disponuje nádobkou na vodu s objemem 250 ml a elektronicky řízeným čerpadlem, u kterého si lze nastavit až 3 úrovně průtoku vody.

Systém dávkování zaručuje přesné a rovnoměrné dávkování vody na mopovací textilii. Nemusíte mít strach, že by na podlaze zůstávaly skvrny od vody. Ujistěte se však, že před prvním použítím naplníte zásobník vodou a navlhčíte utěrku.



Inteligentní mapování místností

Vysavač si dokonale zmapuje prostor a místnosti. Po uložení mapy můžete jednotlivé místnosti pojmenovat a přizpůsobit plán úklidu dle vašich potřeb.



Uklízí tam, kde přestal

Jako majitel tohoto robota se nemusíte

Robotický vysavač Mamibot EXVAC880 Wisor je vrchol současné robotiky. Je vybavený laserovou navigací čtvrté generace. Výkonný procesor Cortex™ A7 s neskutečným sacím výkonem až 2880 Pa. Na jedno nabití dokáže uklidit až 150 až 200 m2. Robotický vysavač je kompatibilní s aplikacemi Amazon Alexa, Google Home a Tmall Genie a lze jej pomocí vlastní aplikace, která je ke stažení na Google Play, ovládat odkudkoli na světě, pokud je k dispozici internet. Funkce nastavení oblasti pro úklid, zakázaných oblastí, pokračování úklidu po přerušení, jsou samozřejmostí.