Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Jedinečný aku extraktor Puzzi 9/1 Bp Adv se postará o důkladný úklid všech textilních povrchů ve vašem hotelu. Osvědčí se také v interiérech vozů i v dalších odvětví jako pohostinství nebo čištění budov. Patří mezi první aku extraktory v profesionální třídě, díky čemuž nabízí maximální flexibilitu. Díky vysokému nástřikovému tlaku vypláchne nečistoty i z hloubky vláken a zanechá koberce i čalounění opravdu čisté. Pracuje efektivně a tiše, takže zbytečně neruší vaše hosty. Při úklidu vám nepřekážejí žádné kabely a přístroj navíc snadno přemístíte i v jedné ruce. Výkon zajišťuje silná 36V baterie s ukazatelem stavu nabití. Extraktor snadno zapnete i nohou, takže při úklidu nenamáháte záda. Špinavá voda odtéká do objemné 7l nádrže, kterou po práci snadno vyjmete a vylijete do umyvadla. Příslušenství navíc jednoduše uchytíte na těle přístroje, takže se zařízení lehce skladuje. Součástí balení je jak hubice na čalounění, tak koberce. Baterie ani rychlonabíječka nejsou součástí dodávky. Pokud již vlastníte jakýkoliv stroj Kärcher o platformě 36 V, můžete baterie kombinovat. Pokud ne, je třeba set baterie s nabíječkou koupit zvlášť nebo si vybrat stejný stroj, který již tento set obsahuje.

Spolehlivý kartáčový vysavač na koberce CV 30/1 oceníte při úklidu prodejen, restaurací i hotelových chodeb. Díky pracovní šířce 300 mm si poradí i s čištěním velkých ploch. Kartáč vysavače lze také výškově nastavit manuálně – snadno se tak přizpůsobí výšce vláken každého koberce. V případě potřeby ho navíc vyměníte i bez použití nářadí. Výškově nastavitelná rukojeť a dlouhý 12m kabel zaručují maximální pohodlí při práci. Sací trubku můžete navíc odpojit a lišty nebo niky vysát přímo hadicí. Součástí dodávky jsou také spárová hubice a hubice na čalounění, které vám pomohou s úklidem zbytku místnosti. Nechybí ani bezpečnostní prvky: Patentovaná rozběhová spojka brání zničení kartáče, pokud se náhodou ucpe kusem odpadu. Speciální pojistka také chrání koberec před poškozením, když stojí vysavač vlně stojí v místnosti.

Robustní, odolný, účinný: Sprejový extrakční čistič Puzzi 8/1 působivě čistí čalounění a odstraňuje skvrny z textilních povrchů s vynikajícími a hygienickými výsledky čištění a vysokou účinností. Kompaktní sprejový extrakční stroj nastříká čisticí roztok hluboko do textilních vláken a poté jej opět odstraní s uvolněnými nečistotami. Tento vynikající výkon zpětného sání také zajišťuje rychlé schnutí a znamená, že textilní povrchy lze rychle znovu použít – ideální pro vysoké nároky profesionálů v oblasti úklidu v hotelovém a pohostinském sektoru nebo při čištění interiérů vozidel. Lze použít i standardní extra krátkou hubici na čalounění pro pohodlné a ergonomické čištění úzkých prostor. Díky velmi nízké hmotnosti a ergonomické rukojeti lze sprejový extrakční čistič snadno přenášet jednou rukou. Pohodlí pro uživatele zvyšují také velká tlačítka, která lze ovládat rukou nebo nohou. Víko přístroje a ruční tryska jsou průhledné pro lepší výhled na špinavou vodu.

Silný extraktor Puzzi 10/2 vyčistí špínu i z hloubky vláken díky mimořádnému nástřikovému tlaku 2 bary. Koberce i čalounění navíc zanechává takřka suché, takže je lze brzy znovu použít. Systém dávkování odpěňovače zamezí tvorbě přebytečné pěny v odpadní nádrži – práce tak jde dobře od ruky. Úzká podlahová hubice s flexibilní sací stěrkou zaručuje perfektní kontakt s kobercem i při vysávání pod nábytkem. Při úklidu oceníte také ergonomickou rukojeť nebo praktickou přihrádku na tablety s čistidlem. Extraktor má také zásuvku pro připojení přikoupitelného nástavce PW 30/1, se kterým vyčistíte větší plochy. Po práci pak kabel i hadici snadno připevníte k tělu přístroje a celek pohodlně uskladníte v každém kumbále.

Kärcher Extraktor PW 30/1 25647 CZK  0% 
Jednoduchá manipulace, působivý výkon: výkonná mycí hlava PW 30/1 pro náš čistič postřiku Puzzi 10/2 přesvědčí napříč celou linií. Rychle připojený místo podlahové hubice zajišťuje ještě lepší a rychlejší výsledky čištění s účinností. V jediném kroku se čisticí roztok nastříká na koberec, kartáčuje se rotujícím válečkovým kartáčem a poté se všechny nečistoty vysají. Za prvé lze značně zvýšit čisticí výkon, ale plošný výkon Puzzi 10/2 lze také zvýšit až o 35 procent.

Čištění do hloubky vláken s maximální volností pohybu: Tepovač SE 3-18 Compact čistí textilní povrchy důkladně a beze zbytků. Díky kompaktnímu designu je zařízení nejen praktické, ale lze jej také používat, když není poblíž žádná elektrická zásuvka, a to díky 18V baterii Kärcher Battery Power (není součástí dodávky). Díky tomu lze interiér vozidla vyčistit za pouhých 12 až 24 minut. V mžiku tak odstraníte nečistoty z autosedaček, koberečků a zavazadlového prostoru, stejně jako zahradního nábytku a čalounění – stejně účinně jako s našimi síťovými čističi s rozprašovačem. Dlouhá a ohebná sací hadice s vnitřní hadicí na čisticí prostředek také zaručuje velké pohodlí a flexibilitu i na těžko přístupných místech. I po vyčištění vás tepovač zaujme svou funkcí hygienického proplachu, který odstraňuje nečistoty z přístroje i hadice, a zabraňuje tak vzniku bakterií a zápachu.

Všestranný extraktor Puzzi 10/1 oceníte při úklidu menších kanceláří a společenských místností. Nástřikový tlak o hodnotě 1 bar umožní šetrné hloubkové čištění koberců a čalounění. Přístroj navíc zanechává povrchy téměř suché, takže je lze vzápětí opět použít. Úzká podlahová hubice se dokonale hodí pro úklid stísněných prostor. Její flexibilní sací stěrka zajistí perfektní kontakt s povrchem, i když vysáváte pod nábytkem. Při péči o čalounění se osvědčí také praktická ruční hubice. Ergonomická, výškově nastavitelná rukojeť zajistí maximální komfort při práci. Úklid ulehčí rovněž objemná 9l nádoba na špinavou vodu, kterou jednoduše vyjmete a vylijete. A když je hotovo, kabel i sací trubky snadno připevníte k přístroji a extraktor pohodlně uskladníte.

Náš upright kartáčový vysavač CV 38/2 je navržen pro obzvláště vysoké nároky na úklid a je předurčen k efektivnímu úklidu velkých ploch. Ať už v kancelářích nebo showroomech, v hotelech a restauracích, v obchodech nebo ve veřejných budovách: díky mimořádně velké pracovní šířce a mnoha užitečným detailům je čištění koberců rychlé a pohodlné. Ergonomická rukojeť s integrovaným vypínačem perfektně padne do ruky, nízká hmotnost stroje umožňuje práci bez únavy a příslušenství, které je vždy na dosah, zajišťuje perfektní výsledky čištění i na okrajích a ve výklencích. Optická pomůcka pro nastavení kartáče navíc podporuje přesné nastavení kartáče podle výšky vlasu koberce. V případě potřeby servisu inovativní systém rychlé výměny napájecího kabelu a možnost výměny kartáče bez použití nářadí výrazně zkracují běžně potřebný čas a náklady. A v neposlední řadě speciálně vyvinutý a patentovaný systém vyjmutí umožňuje téměř zcela bezprašnou výměnu extrémně odolných filtračních sáčků.

Profesionální sprejový extrakční čistič Puzzi 8/1 Adv od společnosti Kärcher poskytuje díky vynikajícímu výkonu zpětného sání skvělé a hygienické výsledky čištění a také rychlé opětovné použití textilních povrchů. Za tímto účelem sprejový extrakční čistič nastříká čisticí roztok hluboko do textilních vláken a poté jej opět odstraní s uvolněnou špínou, takže je ideální pro čištění čalounění, koberců a dalších textilních povrchů. Jeho robustní, kompaktní konstrukce zajišťuje dlouhou životnost a tím i vysokou hospodárnost – ideální pro dodavatele stavebních služeb, hotelový a pohostinský sektor nebo pro čištění interiérů vozidel. Víko spotřebiče, hubice na čalounění a podlahová hubice jsou průhledné pro lepší výhled na špinavou vodu. Nízká hmotnost Puzzi 8/1 Adv a ergonomická rukojeť umožňují přenášení jednou rukou. Pohodlí pro uživatele zvyšují také velká tlačítka, která lze ovládat rukou nebo nohou.

SC 3 Deluxe EasyFix je připraven ke spuštění po zahřátí za pouhých 30 sekund a eliminuje až 99,999 % koronavirů* a 99,99 % všech běžných domácích bakterií** na tvrdých površích. Díky integrované přihrádce na příslušenství na zařízení je možné jednoduché a pohodlné uložení příslušenství, kabelů a hadic. Mezi další vlastnosti patří integrovaná odvápňovací kazeta, trvale doplňovatelná nádržka na vodu pro nepřetržité čištění, LED displej pro zobrazení provozního režimu, stejně jako různé příslušenství pro odstranění odolných nečistot na dlaždicích, varných deskách a digestořích a ve štěrbinách a spárách. Dodává se také s podlahovou hubicí EasyFix s flexibilním kloubem pro vynikající ergonomii a lamelovou technologií pro dokonalé výsledky čištění. Pomocí pohodlného systému suchého zipu lze hadřík na podlahu z mikrovlákna bez námahy připevnit k podlahové hubici a znovu sejmout, aniž by se musel dostat do kontaktu s nečistotami. 2-stupňová regulace páry vždy zaručuje dokonalé přizpůsobení proudu páry povrchu a příslušné úrovni znečištění.