Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Diva & Nice Cosmetics Accessories, Doplňky pro ženy, Pinzeta Diva & Nice Cosmetics Accessories vás zbaví všech nežádoucích chloupků a zajistí vám dokonale tvarované obočí. Vlastnosti: má šikmé zkosení hrotů přesně vytrhává chloupky bez zbytečné bolesti zachytí i ty nejjemnější chloupky Jak používat: Zachyťte chloupek co nejblíže ke kořínku a prudkým pohybem vytrhněte. Vytrhávejte chloupky po koupeli nebo po nahřátí horkým vlhkým ručníkem. Pleť se mírně uvolní a chloupek se snadněji vytrhne, což eliminuje bolest.

Tweezerman Mini Slant Rose Gold, 1 ks, Pinzety pro ženy, Pinzeta Tweezerman Mini Slant vás zbaví všech nežádoucích chloupků a zajistí vám dokonale tvarované obočí. Vlastnosti: přesně vytrhává chloupky bez zbytečné bolesti zachytí i ty nejjemnější chloupky má šikmé zkosení hrotů snadno se používá a udržuje Jak používat: Zachyťte chloupek co nejblíže ke kořínku a prudkým pohybem vytrhněte.

Gabriella Salvete Tools, 1 ks, Pinzety pro ženy, Pinzeta Gabriella Salvete Tools vás zbaví všech nežádoucích chloupků a zajistí vám dokonale tvarované obočí. Vlastnosti: přesně vytrhává chloupky bez zbytečné bolesti zachytí i ty nejjemnější chloupky pohodlně se drží v ruce Jak používat: Zachyťte chloupek co nejblíže ke kořínku a prudkým pohybem vytrhněte.

DuKaS Solista 184, 9,5 cm, Úprava obočí unisex, Pinzeta DuKaS Solista 184 vás zbaví všech nežádoucích chloupků a zajistí vám dokonale tvarované obočí. Vlastnosti: snadno se používá a udržuje pohodlně se drží v ruce přesně vytrhává chloupky bez zbytečné bolesti má šikmé zkosení hrotů Jak používat: Zachyťte chloupek co nejblíže ke kořínku a prudkým pohybem vytrhněte.

DuKaS Solista 184, 9,5 cm, Úprava obočí unisex, Pinzeta DuKaS Solista 184 vás zbaví všech nežádoucích chloupků a zajistí vám dokonale tvarované obočí. Vlastnosti: snadno se používá a udržuje pohodlně se drží v ruce přesně vytrhává chloupky bez zbytečné bolesti má šikmé zkosení hrotů Jak používat: Zachyťte chloupek co nejblíže ke kořínku a prudkým pohybem vytrhněte.

Luvia Cosmetics Prime Vegan Brow Kit, 3 ks, Sady štětců na líčení pro ženy, Sada obsahuje: pinzeta se zešikmeným koncem 425 Brow Definer zkosený štětec na obočí 430 Brow Duo oboustranný štětec na obočí Složení: veganský produkt

Gabriella Salvete Tools, 1 ks, Úprava obočí pro ženy, Pinzeta Gabriella Salvete Tools vás zbaví všech nežádoucích chloupků a zajistí vám dokonale tvarované obočí. Vlastnosti: přesně vytrhává chloupky bez zbytečné bolesti zachytí i ty nejjemnější chloupky má šikmé zkosení hrotů má dlouhou životnost Jak používat: Zachyťte chloupek co nejblíže ke kořínku a prudkým pohybem vytrhněte.

Brushworks Traditional Tweezers, 1 ks, Pinzety pro ženy, Pinzeta Brushworks Traditional Tweezers vás zbaví všech nežádoucích chloupků a zajistí vám dokonale tvarované obočí. Vlastnosti: snadno se používá a udržuje přesně vytrhává chloupky bez zbytečné bolesti Jak používat: Zachyťte chloupek co nejblíže ke kořínku a prudkým pohybem vytrhněte.

Brushworks Tweezer Set Mixed, 4 ks, Pinzety pro ženy, Pinzeta Brushworks Tweezer Set vás zbaví všech nežádoucích chloupků a zajistí vám dokonale tvarované obočí. Vlastnosti: přesně vytrhává chloupky bez zbytečné bolesti zachytí i ty nejjemnější chloupky do každé kabelky i na cesty Jak používat: Zachyťte chloupek co nejblíže ke kořínku a prudkým pohybem vytrhněte.

Brushworks Precision Slanted Tweezers, 1 ks, Pinzety pro ženy, Pinzeta Brushworks Precision Slanted Tweezers vás zbaví všech nežádoucích chloupků a zajistí vám dokonale tvarované obočí. Vlastnosti: má šikmé zkosení hrotů zachytí i ty nejjemnější chloupky Jak používat: Zachyťte chloupek co nejblíže ke kořínku a prudkým pohybem vytrhněte.