Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Scholl Fresh Step, 150 ml, Deodoranty a antiperspiranty pro muže, Na své dolní končetiny byste ve své pečující rutině neměli nikdy zapomínat, protože jsou každý den namáhané jak chůzí, tak i stáním a jen díky pravidelné péči budou stále krásné a připravené zdolávat další tisíce kroků. Produkt Scholl Fresh Step byl vyvinut speciálně pro potřeby vašich chodidel, nohou a jejich pokožky. Proto pro ně zajistí přesně tu péči, kterou potřebují k tomu, aby zůstaly krásné, v komfortu a bez podráždění. Vlastnosti: příjemně voní Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu.

Farmona Nivelazione For Men, 180 ml, Antiperspiranty pro muže, Celodenní svěžest a ochranu před negativními důsledky nadměrného pocení si zaslouží nejen naše podpaží, ale i chodidla. Sprej na nohy Farmona Nivelazione For Men zabrání nepříjemnému faux pas, kterým je nevábný odér linoucí se z vašich ponožek či bot. Vaši pokožku příjemně provoní a bude bojovat proti zápachu, který vzniká když pot na kůži reaguje s bakteriemi. Dlouhodobou ochranu vám zajistí díky účinnému deodoračnímu efektu, takže si budete moct užívat pocit svěžesti a čistoty po celý den. Vykročte vstříc programu svého dne tou správnou, svěží nohou. Vlastnosti: účinně chrání proti pocení chrání před nepříjemným zápachem zanechává dlouhodobý pocit svěžesti Jak používat: Nastříkejte potřebné množství přípravku na nohy a mezi prsty. Před použitím protřepejte.

Vianek Moisturising, 75 ml, Krémy na nohy pro ženy, Krém Vianek Moisturising zajistí vašim nohám perfektní péči. Vlastnosti: hydratuje pokožku dokonale zvláčňuje a vyživuje udržuje pružnost pokožky Jak používat: Naneste na nohy a jemně vmasírujte.

Little Butterfly Fresh Meadows, 100 ml, Péče o tělo v těhotenství a po porodu pro ženy, Těhotenství je speciální období v životě ženy, které si zaslouží i speciální péči o tělo. Produkt Little Butterfly Fresh Meadows byl vyvinut s ohledem na potřeby vaší pokožky před porodem i po něm. Dopřejte si péči na míru a hýčkejte se bez výčitek. Vlastnosti: zklidňuje dodává nohám úlevu intenzivně regeneruje osvěžuje, zklidňuje a dodává pružnost Složení: obsahuje minimálně 98 % složek přírodního původu přípravek je hypoalergenní veganský produkt Jak používat: Naneste na nohy a jemně vmasírujte.

emi Care System Crack Treat Cream, 300 ml, Krémy na nohy pro ženy, Na svá chodidla byste ve své pečující rutině neměli nikdy zapomínat, protože jsou každý den namáhaná jak chůzí, tak i stáním a jen díky pravidelné péči budou stále krásná a připravená zdolávat další tisíce kroků. Krém na nohy emi Care System Crack Treat Cream se dokonale postará o suchou a hrubou pokožku, zjemní ji, bude vaše chodidla hýčkat a zanechá je hedvábně hebká. Už žádné popraskané paty, ani ztvrdlá či mozolovitá kůže, jen jemná a hladká chodidla, která se nebudete ostýchat ukazovat světu. Vlastnosti: má regenerační účinky hydratuje pokožku dokonale zvláčňuje a vyživuje zaceluje popraskanou pokožku Jak používat: Naneste na nohy a jemně vmasírujte. Neoplachujte.

Oriflame Feet Up Comfort, 150 ml, Krémy na nohy pro ženy, Na svá chodidla byste ve své pečující rutině neměli nikdy zapomínat, protože jsou každý den namáhaná jak chůzí, tak i stáním a jen díky pravidelné péči budou stále krásná a připravená zdolávat další tisíce kroků. Krém na nohy Oriflame Feet Up Comfort se dokonale postará o suchou a hrubou pokožku, zjemní ji, bude vaše chodidla hýčkat a zanechá je hedvábně hebká. Už žádné popraskané paty, ani ztvrdlá či mozolovitá kůže, jen jemná a hladká chodidla, která se nebudete ostýchat ukazovat světu. Vlastnosti: má regenerační účinky zanechává chodidla krásně provoněné zaceluje popraskanou pokožku dokonale zvláčňuje a vyživuje Jak používat: Naneste na nohy a jemně vmasírujte. Neoplachujte.

MartiDerm Legvass, 200 ml, Krémy na nohy pro ženy, Krém MartiDerm Legvass zajistí vašim nohám perfektní péči. Vlastnosti: hydratuje pokožku Jak používat: Naneste na nohy a jemně vmasírujte. Neoplachujte.

Krém na ruce hydratuje, změkčuje a regeneruje suchou, drsnou a ochablou pokožku. Účinně zjemňuje a zmírňuje nepohodlí způsobené ztvrdlou kůží.

Krém na ruce hydratuje, změkčuje a regeneruje suchou, drsnou a ochablou pokožku. Účinně zjemňuje a zmírňuje nepohodlí způsobené ztvrdlou kůží.

Krém na ruce hydratuje, změkčuje a regeneruje suchou, drsnou a ochablou pokožku. Účinně zjemňuje a zmírňuje nepohodlí způsobené ztvrdlou kůží.