Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Gehwol Extra, 75 ml, Speciální péče o pokožku pro ženy, Na svá chodidla byste ve své pečující rutině neměli nikdy zapomínat, protože jsou každý den namáhaná jak chůzí, tak i stáním a jen díky pravidelné péči budou stále krásná a připravená zdolávat další tisíce kroků. Krém na nohy Gehwol Extra se dokonale postará o suchou a hrubou pokožku, zjemní ji, bude vaše chodidla hýčkat a zanechá je hedvábně hebká. Už žádné popraskané paty, ani ztvrdlá či mozolovitá kůže, jen jemná a hladká chodidla, která se nebudete ostýchat ukazovat světu. Vlastnosti: má regenerační účinky zklidňuje pokožku dokonale zvláčňuje a vyživuje udržuje pružnost pokožky potlačuje nepříjemný zápach Jak používat: Naneste na nohy a jemně vmasírujte.

Gehwol Classic, 150 ml, Speciální péče o pokožku pro ženy, Celodenní svěžest a ochranu před negativními důsledky nadměrného pocení si zaslouží nejen naše podpaží, ale i chodidla. Sprej na nohy Gehwol Classic zabrání nepříjemnému faux pas, kterým je nevábný odér linoucí se z vašich ponožek či bot. Vaši pokožku příjemně provoní a bude bojovat proti zápachu, který vzniká když pot na kůži reaguje s bakteriemi. Dlouhodobou ochranu vám zajistí díky účinnému deodoračnímu efektu, takže si budete moct užívat pocit svěžesti a čistoty po celý den. Vykročte vstříc programu svého dne tou správnou, svěží nohou. Vlastnosti: potlačuje nepříjemný zápach nohou osvěžuje a příjemně chladí Jak používat: Nastříkejte potřebné množství přípravku na nohy a mezi prsty.

Ziaja Foot Care, 80 ml, Krémy na nohy pro ženy, Krém Ziaja Foot Care zajistí vašim nohám perfektní péči. Vlastnosti: hydratuje pokožku dokonale zvláčňuje a vyživuje má regenerační účinky Jak používat: Naneste na nohy a jemně vmasírujte.

emi Care System Crack Treat Cream, 300 ml, Krémy na nohy pro ženy, Na svá chodidla byste ve své pečující rutině neměli nikdy zapomínat, protože jsou každý den namáhaná jak chůzí, tak i stáním a jen díky pravidelné péči budou stále krásná a připravená zdolávat další tisíce kroků. Krém na nohy emi Care System Crack Treat Cream se dokonale postará o suchou a hrubou pokožku, zjemní ji, bude vaše chodidla hýčkat a zanechá je hedvábně hebká. Už žádné popraskané paty, ani ztvrdlá či mozolovitá kůže, jen jemná a hladká chodidla, která se nebudete ostýchat ukazovat světu. Vlastnosti: má regenerační účinky hydratuje pokožku dokonale zvláčňuje a vyživuje zaceluje popraskanou pokožku Jak používat: Naneste na nohy a jemně vmasírujte. Neoplachujte.

Alavis Maxima Trau-MAX, 100 g, Regenerace a masáže unisex, Na své dolní končetiny byste ve své pečující rutině neměli nikdy zapomínat, protože jsou každý den namáhané jak chůzí, tak i stáním a jen díky pravidelné péči budou stále krásné a připravené zdolávat další tisíce kroků. Produkt Alavis Maxima Trau-MAX byl vyvinut speciálně pro potřeby vašich chodidel, nohou a jejich pokožky. Proto pro ně zajistí přesně tu péči, kterou potřebují k tomu, aby zůstaly krásné, v komfortu a bez podráždění. Vlastnosti: dodává nohám úlevu Jak používat: Krém naneste v potřebném množství na poškozené oblasti nohou a jemně vmasírujte. Neoplachujte.

Comfort Zone Body Strategist, 200 ml, Krémy na nohy pro ženy, Krém Comfort Zone Body Strategist zajistí vašim nohám perfektní péči. Vlastnosti: zanechává chodidla krásně provoněné má regenerační účinky hydratuje pokožku Jak používat: Naneste na nohy a jemně vmasírujte.

Erbe Solingen Pedicure, 10 ks, Péče o tělo pro muže

Revuele Ceramide Regenerating Foot Cream, 80 ml, Krémy na nohy pro ženy, Na svá chodidla byste ve své pečující rutině neměli nikdy zapomínat, protože jsou každý den namáhaná jak chůzí, tak i stáním a jen díky pravidelné péči budou stále krásná a připravená zdolávat další tisíce kroků. Krém na nohy Revuele Ceramide Regenerating Foot Cream se dokonale postará o suchou a hrubou pokožku, zjemní ji, bude vaše chodidla hýčkat a zanechá je hedvábně hebká. Už žádné popraskané paty, ani ztvrdlá či mozolovitá kůže, jen jemná a hladká chodidla, která se nebudete ostýchat ukazovat světu. Vlastnosti: má regenerační účinky hydratuje pokožku dokonale zvláčňuje a vyživuje udržuje pružnost pokožky Složení: veganský produkt Jak používat: Naneste na čistou a suchou kůži chodidel. Používejte podle potřeby.

Krém na nohy hydratuje, změkčuje a regeneruje suchou, drsnou a ochablou pokožku. Účinně zjemňuje a zmírňuje nepohodlí způsobené ztvrdlou kůží.

Avon Foot Works, 100 ml, Spreje na nohy pro ženy, Celodenní svěžest a ochranu před negativními důsledky nadměrného pocení si zaslouží nejen naše podpaží, ale i chodidla. Sprej na nohy Avon Foot Works zabrání nepříjemnému faux pas, kterým je nevábný odér linoucí se z vašich ponožek či bot. Vaši pokožku příjemně provoní a bude bojovat proti zápachu, který vzniká když pot na kůži reaguje s bakteriemi. Dlouhodobou ochranu vám zajistí díky účinnému deodoračnímu efektu, takže si budete moct užívat pocit svěžesti a čistoty po celý den. Vykročte vstříc programu svého dne tou správnou, svěží nohou. Vlastnosti: příjemně voní potlačuje nepříjemný zápach nohou osvěžuje a dodává příjemný pocit čistoty Jak používat: Nastříkejte potřebné množství přípravku na nohy a mezi prsty. Než si boty obujete nechte sprej vždy zaschnout.