Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Versace Pour Homme, 100 ml, Deodoranty a antiperspiranty pro muže, Propojte své vůně v harmonický celek. Deodorant Versace Pour Homme uvolňuje stejné aroma jako vaše vůně ve flakonu a společně tak tvoří perfektní pár. Vlastnosti: chrání před nepříjemným zápachem dodává dlouhodobý pocit komfortu a čistoty doplňuje vůni ze stejné řady skvěle se hodí společně s vůní jako dárek

Dove Invisible Care Antiperspirant, 40 ml, Deodoranty a antiperspiranty pro ženy, Ať už je program vašeho dne jakýkoli, starosti s propoceným oblečením můžete hodit za hlavu. Antiperspirant Dove Invisible Care Antiperspirant zabrání nepříjemnému faux pas, kterým jsou skvrny v podpaží. Díky antiperspiračním složkám bude aktivně předcházet samotné tvorbě potu a pomůže tak udržet pokožku v suchu. Zajistí vám dlouhodobou ochranu před tělesným zápachem i nežádoucí vlhkostí potu, takže si budete moct užívat pocit svěžesti a čistoty po celý den. Vlastnosti: účinně chrání proti pocení nezanechává skvrny na oblečení chrání před nepříjemným zápachem dodává dlouhodobý pocit komfortu a čistoty Složení: bez alkoholu Jak používat: Aplikujte na čistou a suchou pokožku podpaží.

Chanson d'Eau Original, 75 ml, Deodoranty a antiperspiranty pro ženy, Propojte své vůně v harmonický celek. Deodorant Chanson d'Eau Original uvolňuje stejné aroma jako vaše vůně ve flakonu a společně tak tvoří perfektní pár. Vlastnosti: chrání před nepříjemným zápachem dodává dlouhodobý pocit komfortu a čistoty podpoří intenzitu vůně stejné kolekce skvěle se hodí společně s vůní jako dárek Jak používat: Aplikujte na čistou a suchou pokožku podpaží. Můžete opakovat kdykoliv během dne. Vhodný pro každodenní použití.

Calvin Klein Obsession for Men, 75 ml, Deodoranty a antiperspiranty pro muže, Propojte své vůně v harmonický celek. Deodorant Calvin Klein Obsession for Men uvolňuje stejné aroma jako vaše vůně ve flakonu a společně tak tvoří perfektní pár. Vlastnosti: účinně chrání proti pocení zanechává dlouhodobý pocit svěžesti doplňuje vůni ze stejné řady skvěle se hodí společně s vůní jako dárek Složení: bez alkoholu Jak používat: Můžete opakovat kdykoliv během dne. Vhodný pro každodenní použití. Aplikujte na čistou a suchou pokožku podpaží.

Oriflame Activelle Invisible Fresh, 150 ml, Antiperspiranty pro ženy, Ať už je program vašeho dne jakýkoli, starosti s propoceným oblečením můžete hodit za hlavu. Antiperspirant Oriflame Activelle Invisible Fresh zabrání nepříjemnému faux pas, kterým jsou skvrny v podpaží. Díky antiperspiračním složkám bude aktivně předcházet samotné tvorbě potu a pomůže tak udržet pokožku v suchu. Zajistí vám dlouhodobou ochranu před tělesným zápachem i nežádoucí vlhkostí potu, takže si budete moct užívat pocit svěžesti a čistoty po celý den. Vlastnosti: účinně chrání proti pocení chrání před nepříjemným zápachem dodává dlouhodobý pocit komfortu a čistoty nezanechává skvrny na oblečení Jak používat: Aplikujte na čistou a suchou pokožku podpaží.

Calvin Klein Euphoria Men, 75 ml, Deodoranty a antiperspiranty pro muže, Propojte své vůně v harmonický celek. Deodorant Calvin Klein Euphoria Men uvolňuje stejné aroma jako vaše vůně ve flakonu a společně tak tvoří perfektní pár. Vlastnosti: účinně chrání proti pocení dodává dlouhodobý pocit komfortu a čistoty podpoří intenzitu vůně stejné kolekce skvěle se hodí společně s vůní jako dárek Jak používat: Aplikujte na čistou a suchou pokožku podpaží. Vhodný pro každodenní použití.

Playboy Endless Night, 150 ml, Deodoranty a antiperspiranty pro ženy

Kiehl's Superbly Efficient Antiperspirant & Deodorant Cream, 75 ml, Deodoranty pro ženy

WoodenSpoon Wild Flowers, 60 ml, Deodoranty pro ženy, Deodorant WoodenSpoon Wild Flowers účinně bojuje proti nepříjemnému zápachu a dodá vám dlouhodobě pocit komfortu a svěžesti. Vlastnosti: chrání před nepříjemným zápachem zajišťuje dlouhodobý pocit svěžesti neblokuje přirozené tělesné procesy nedráždí pokožku Složení: bez aluminiových solí Jak používat: Aplikujte na čistou a suchou pokožku podpaží.

Calvin Klein Eternity for Men, 75 ml, Deodoranty a antiperspiranty pro muže, Propojte své vůně v harmonický celek. Deodorant Calvin Klein Eternity for Men uvolňuje stejné aroma jako vaše vůně ve flakonu a společně tak tvoří perfektní pár. Vlastnosti: účinně chrání proti pocení dodává dlouhodobý pocit komfortu a čistoty podpoří intenzitu vůně stejné kolekce Složení: bez alkoholu Jak používat: Aplikujte na čistou a suchou pokožku podpaží. Můžete opakovat kdykoliv během dne.