Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Regina Nails, 100 ml, Nehty pro ženy, Nehty s oprýskaným lakem nikdy nevypadají pěkně a už vůbec ne upraveně. Zakročte dříve, než k olupování dojde. Odlakovač na nehty Regina Nails vám pomůže rychle a efektivně odstranit lak z povrchu nehtů. Zanechá je dokonale čisté, bez jakýchkoli zbytků a připravené na další úpravu. Umožní vám tak měnit styl tak často, jak si jen budete přát – během chviličky budete připraveni na novou domácí manikúru. Vlastnosti: nedráždí nehtové lůžko rychle a účinně odstraňuje lak Jak používat: Naneste odlakovač na vatový tampónek a krátkým přiložením na nehet, lak jemně odstraňte.

NEONAIL Nail Cleaner, 50 ml, Modeláž nehtů pro ženy, Vlastnosti: odstraňuje i nečistoty a mastnou stopu z nehtů

NEONAIL Acetone, 500 ml, Odlakovače na nehty pro ženy, Odlakovač na nehty NEONAIL Acetone snadno a rychle odstraní lak z povrchu nehtů. Vlastnosti: rychle a účinně odstraňuje lak odstraňuje i nečistoty a mastnou stopu z nehtů Jak používat: Naneste odlakovač na vatový tampónek a krátkým přiložením na nehet, lak jemně odstraňte.

Mavala Nail Polish Remover Pads, 30 ks, Odlakovače na nehty pro ženy, Odlakovač na nehty Mavala Nail Polish Remover Pads snadno a rychle odstraní lak z povrchu nehtů. Vlastnosti: bez acetonu rychle a účinně odstraňuje lak Složení: veganský produkt

Mavala Crystal Nail Polish Remover, 100 ml, Odlakovače na nehty pro ženy, Odlakovač na nehty Mavala Crystal Nail Polish Remover snadno a rychle odstraní lak z povrchu nehtů. Vlastnosti: rychle a účinně odstraňuje lak zabraňuje vysychání nehtů nedráždí nehtové lůžko bez acetonu Složení: veganský produkt Jak používat: Naneste odlakovač na vatový tampónek a krátkým přiložením na nehet, lak jemně odstraňte.

MYLAQ My Cleaner, 100 ml, Modeláž nehtů pro ženy

Delia Cosmetics Nail Express, 100 ml, Nehty pro ženy, Odlakovač na nehty Delia Cosmetics Nail Express snadno a rychle odstraní lak z povrchu nehtů. Vlastnosti: odstraňuje i nečistoty a mastnou stopu z nehtů Jak používat: Naneste odlakovač na vatový tampónek a krátkým přiložením na nehet, lak jemně odstraňte.

Delia Cosmetics Flower One, 58 ml, Nehty pro ženy, Odlakovač na nehty Delia Cosmetics Flower One snadno a rychle odstraní lak z povrchu nehtů. Vlastnosti: rychle a účinně odstraňuje lak odstraňuje i nečistoty a mastnou stopu z nehtů nedráždí nehtové lůžko Jak používat: Naneste odlakovač na vatový tampónek a krátkým přiložením na nehet, lak jemně odstraňte.

Chanel Nail Colour Remover, 50 ml, Odlakovače na nehty pro ženy, Nehty s oprýskaným lakem nikdy nevypadají pěkně a už vůbec ne upraveně. Zakročte dříve, než k olupování dojde. Odlakovač na nehty Chanel Nail Colour Remover vám pomůže rychle a efektivně odstranit lak z povrchu nehtů. Zanechá je dokonale čisté, bez jakýchkoli zbytků a připravené na další úpravu. Umožní vám tak měnit styl tak často, jak si jen budete přát – během chviličky budete připraveni na novou domácí manikúru. Vlastnosti: příjemně voní rychle a účinně odstraňuje lak zabraňuje vysychání nehtů Jak používat: Naneste odlakovač na vatový tampónek a krátkým přiložením na nehet, lak jemně odstraňte.

Orly Genius, 118 ml, Odlakovače na nehty pro ženy, Odlakovač na nehty Orly Genius snadno a rychle odstraní lak z povrchu nehtů. Vlastnosti: je vhodný i na citlivé a oslabené nehty lze použít na umělé nehty rychle a účinně odstraňuje lak Jak používat: Naneste odlakovač na vatový tampónek a krátkým přiložením na nehet, lak jemně odstraňte.