Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Regina Nails, 100 ml, Nehty pro ženy, Odlakovač na nehty Regina Nails snadno a rychle odstraní lak z povrchu nehtů. Vlastnosti: nedráždí nehtové lůžko rychle a účinně odstraňuje lak Jak používat: Naneste odlakovač na vatový tampónek a krátkým přiložením na nehet, lak jemně odstraňte.

Nails Inc. Powered by Collagen, 60 ml, Odlakovače na nehty pro ženy, Odlakovač na nehty Nails Inc. Powered by Collagen snadno a rychle odstraní lak z povrchu nehtů. Vlastnosti: odstraňuje i nečistoty a mastnou stopu z nehtů vyživuje nehty bez acetonu

NEONAIL Nail Cleaner, 50 ml, Modeláž nehtů pro ženy, Vlastnosti: odstraňuje i nečistoty a mastnou stopu z nehtů

NEONAIL Acetone, 500 ml, Odlakovače na nehty pro ženy, Odlakovač na nehty NEONAIL Acetone snadno a rychle odstraní lak z povrchu nehtů. Vlastnosti: rychle a účinně odstraňuje lak odstraňuje i nečistoty a mastnou stopu z nehtů Jak používat: Naneste odlakovač na vatový tampónek a krátkým přiložením na nehet, lak jemně odstraňte.

NEONAIL Nail Cleaner, 100 ml, Odlakovače na nehty pro ženy, Vlastnosti: odstraňuje i nečistoty a mastnou stopu z nehtů

Mavala Correcteur Pen, 4,5 ml, Odlakovače na nehty pro ženy, Vlastnosti: bez acetonu rychle a účinně odstraňuje lak Složení: veganský produkt

Delia Cosmetics Nail Express, 100 ml, Nehty pro ženy, Odlakovač na nehty Delia Cosmetics Nail Express snadno a rychle odstraní lak z povrchu nehtů. Vlastnosti: rychle a účinně odstraňuje lak Jak používat: Naneste odlakovač na vatový tampónek a krátkým přiložením na nehet, lak jemně odstraňte.

Sally Hansen Moisturising, 200 ml, Nehty pro ženy, Odlakovač na nehty Sally Hansen Moisturising snadno a rychle odstraní lak z povrchu nehtů. Vlastnosti: odstraňuje i nečistoty a mastnou stopu z nehtů je vhodný i na citlivé a oslabené nehty vyživuje nehty Jak používat: Naneste odlakovač na vatový tampónek a krátkým přiložením na nehet, lak jemně odstraňte.

Orly Genius, 118 ml, Odlakovače na nehty pro ženy, Odlakovač na nehty Orly Genius snadno a rychle odstraní lak z povrchu nehtů. Vlastnosti: je vhodný i na citlivé a oslabené nehty lze použít na umělé nehty rychle a účinně odstraňuje lak Jak používat: Naneste odlakovač na vatový tampónek a krátkým přiložením na nehet, lak jemně odstraňte.

Benecos Natural Beauty, 125 ml, Odlakovače na nehty pro ženy, Odlakovač na nehty Benecos Natural Beauty snadno a rychle odstraní lak z povrchu nehtů. Vlastnosti: je vhodný i na citlivé a oslabené nehty nedráždí nehtové lůžko odstraňuje i nečistoty a mastnou stopu z nehtů bez acetonu Složení: veganský produkt Jak používat: Naneste odlakovač na vatový tampónek a krátkým přiložením na nehet, lak jemně odstraňte.