Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
da Vinci Cleaning and Care, 40 g, Čištění štětců pro ženy, Produkt da Vinci Cleaning and Care udržuje vaše štětce na make-up čisté a prodlužuje tak jejich životnost. Vlastnosti: důkladně čistí štětce prodlužuje životnost štětců produkt je vhodný pro čištění menších i větších štětců zbavuje štětce zbytků líčidel udržuje štětce ve výborném stavu Jak používat: Štětec promněte pod tekoucí teplou vodu a následně properte za pomoci mýdla. Štětec poté jemně osuště a nechte zvolna (nejlépe přes noc) dokonale vyschnout.

da Vinci Cleaning and Care, 13 g, Čištění štětců pro ženy, Produkt da Vinci Cleaning and Care udržuje vaše štětce na make-up čisté a prodlužuje tak jejich životnost. Vlastnosti: důkladně čistí štětce prodlužuje životnost štětců produkt je vhodný pro čištění menších i větších štětců zbavuje štětce zbytků líčidel udržuje štětce ve výborném stavu Jak používat: Štětec promněte pod tekoucí teplou vodu a následně properte za pomoci mýdla. Štětec poté jemně osuště a nechte zvolna (nejlépe přes noc) dokonale vyschnout.

da Vinci Cleaning and Care, 85 g, Čištění štětců pro ženy, Produkt da Vinci Cleaning and Care udržuje vaše štětce na make-up čisté a prodlužuje tak jejich životnost. Vlastnosti: důkladně čistí štětce prodlužuje životnost štětců produkt je vhodný pro čištění menších i větších štětců zbavuje štětce zbytků líčidel udržuje štětce ve výborném stavu Jak používat: Štětec promněte pod tekoucí teplou vodu a následně properte za pomoci mýdla. Štětec poté jemně osuště a nechte zvolna (nejlépe přes noc) dokonale vyschnout.

âme pure Sanitizer Spray, 12 ml, Péče o tělo pro ženy, Vlastnosti: desinfikuje má univerzální použití rychle vstřebává a nezanechává lepivý pocit

Bobbi Brown Conditioning Brush Cleanser, 100 ml, Čištění štětců pro ženy, Produkt Bobbi Brown Conditioning Brush Cleanser udržuje vaše štětce na make-up čisté a prodlužuje tak jejich životnost. Vlastnosti: důkladně čistí štětce prodlužuje životnost štětců produkt je vhodný pro čištění menších i větších štětců Jak používat: Štětec promněte pod tekoucí teplou vodu a následně properte za pomoci mýdla. Štětec poté jemně osuště a nechte zvolna (nejlépe přes noc) dokonale vyschnout.

Sigma Beauty SigMagic™, 150 ml, Čištění štětců pro ženy, Produkt Sigma Beauty SigMagic™ udržuje vaše štětce na make-up čisté a prodlužuje tak jejich životnost. Vlastnosti: důkladně čistí štětce desinfikuje zbavuje štětce zbytků líčidel Jak používat: Štětec promněte pod tekoucí teplou vodu a následně properte za pomoci mýdla. Štětec poté jemně osuště a nechte zvolna (nejlépe přes noc) dokonale vyschnout.

Luvia Cosmetics Brush Soap, 100 g, Čištění štětců pro ženy

beautyblender® Blendercleanser Solid Charcoal, 145 g, Čištění štětců pro ženy, Produkt beautyblender® Blendercleanser Solid Charcoal udržuje vaše štětce na make-up čisté a prodlužuje tak jejich životnost. Vlastnosti: důkladně čistí štětce udržuje štětce ve výborném stavu praktické balení Jak používat: Štětec promněte pod tekoucí teplou vodu a následně properte za pomoci mýdla. Štětec poté jemně osuště a nechte zvolna (nejlépe přes noc) dokonale vyschnout.

Brushworks Silicone Makeup Brush Cleaning Bowl, 1 ks, Čištění štětců pro ženy, Produkt Brushworks Silicone Makeup Brush Cleaning Bowl udržuje vaše štětce na make-up čisté a prodlužuje tak jejich životnost. Vlastnosti: důkladně čistí štětce produkt je vhodný pro čištění menších i větších štětců zbavuje štětce zbytků líčidel Jak používat: Na povrch podložky naneste čisticí gel. Štětec namočte do teplé vody a důkladně s ním kružte po povrchu podložky, dokud nebude zcela čistý. Po vyčištění štětce ho nechte uschnout ve svislé poloze (štětinami dolů).

Brushworks Instant Makeup Brush Cleanser, 140 ml, Čištění štětců pro ženy, Produkt Brushworks Instant Makeup Brush Cleanser udržuje vaše štětce na make-up čisté a prodlužuje tak jejich životnost. Vlastnosti: důkladně čistí štětce produkt je vhodný pro čištění menších i větších štětců udržuje štětce ve výborném stavu je prevencí vzniku baktérií ve štětinkách Jak používat: Sprej nastříkejte na štětec, jemně otřete štětinky čistou tkaninou a odstraňte tak usazený make-up.