Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Parfums De Marly Layton, 3x10 ml, Unisex sady unisex, Nic nepotěší milovníka parfémů tak, jako miniatura jeho oblíbené vůně, kterou může mít stále při sobě. Unisex parfémový set Parfums De Marly Layton je proto zárukou radosti, ať už vaší nebo vašich nejbližších. Plná verze vůně se bude vyjímat na toaletním stolku a miniatura s vámi bude na cestách. Vlastnosti: obsahuje miniaturky vůní skvěle se hodí jako dárek vůně vhodná pro každodenní nošení unisex – pro muže i pro ženy Sada obsahuje: parfémovaná voda náplň 3 x 10 ml

OXY-TREAT Dry Sensitive Skin, Pleťová séra pro ženy, Vše pro krásně vypadající pleť v jednom balení. Kosmetická sada OXY-TREAT Dry Sensitive Skin obsahuje ne jeden, ale hned několik produktů, které pomůžou vytvořit nebo obohatit každodenní kosmetickou rutinu, a udělají tak radost vám nebo jako dárek potěší vaše blízké. Sada obsahuje: Dry Sensitive Skin gel pro suchou a citlivou pokožku 50 ml Fluid Finish finální péče 15 ml Vlastnosti: potěší všechny ženy skvěle se hodí jako dárek pro citlivou pleť pro intenzivní hydrataci pleti Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu.

OXY-TREAT Oily Skin, Pleťová séra pro ženy, Vše pro krásně vypadající pleť v jednom balení. Kosmetická sada OXY-TREAT Oily Skin obsahuje ne jeden, ale hned několik produktů, které pomůžou vytvořit nebo obohatit každodenní kosmetickou rutinu, a udělají tak radost vám nebo jako dárek potěší vaše blízké. Sada obsahuje: Oily Skin gel pro mastnou pleť 50 ml Fluid Finish finální péče 15 ml Vlastnosti: potěší všechny ženy vhodný pro mastnou pleť krásně zabaleno/dárkové balení Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu.

OXY-TREAT Dark Spots, Pleťová séra pro ženy, Vše pro krásně vypadající pleť v jednom balení. Kosmetická sada OXY-TREAT Dark Spots obsahuje ne jeden, ale hned několik produktů, které pomůžou vytvořit nebo obohatit každodenní kosmetickou rutinu, a udělají tak radost vám nebo jako dárek potěší vaše blízké. Sada obsahuje: Dark Spots gel na pigmentové skvrny 15 ml Fluid Finish finální péče 50 ml Vlastnosti: potěší všechny ženy skvěle se hodí jako dárek přípravek je nekomedogenní působí proti nedokonalostem Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu.

OXY-TREAT Anti-Age, Pleťová séra pro ženy, Vše pro krásně vypadající pleť v jednom balení. Kosmetická sada OXY-TREAT Anti-Age obsahuje ne jeden, ale hned několik produktů, které pomůžou vytvořit nebo obohatit každodenní kosmetickou rutinu, a udělají tak radost vám nebo jako dárek potěší vaše blízké. Sada obsahuje: Fluid Finish finální péče 15 ml Anti-Age gel proti stárnutí pleti 50 ml Vlastnosti: krásně zabaleno/dárkové balení pro dokonale jemnou a vláčnou pleť pro obnovu pevnosti pleti Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu.

OXY-TREAT Firmness, Pleťová séra pro ženy, Vše pro krásně vypadající pleť v jednom balení. Kosmetická sada OXY-TREAT Firmness obsahuje ne jeden, ale hned několik produktů, které pomůžou vytvořit nebo obohatit každodenní kosmetickou rutinu, a udělají tak radost vám nebo jako dárek potěší vaše blízké. Sada obsahuje: Firmness gel pro zpevnění pleti 50 ml Fluid Finish finální péče 15 ml Vlastnosti: potěší všechny ženy pro omlazení zralé pleti pro obnovu pevnosti pleti

OXY-TREAT Clarifying, Pleťová séra pro ženy, Vše pro krásně vypadající pleť v jednom balení. Kosmetická sada OXY-TREAT Clarifying obsahuje ne jeden, ale hned několik produktů, které pomůžou vytvořit nebo obohatit každodenní kosmetickou rutinu, a udělají tak radost vám nebo jako dárek potěší vaše blízké. Sada obsahuje: Clarifying gel pro rozjasnění pleti 50 ml Fluid Finish finální péče 15 ml Vlastnosti: potěší všechny ženy pro rozjasnění a revitalizaci pleti Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu.

BULGARI Eau Parfumée Au Thé Vert, Unisex sady unisex, Nic nepotěší milovníka parfémů tak, jako miniatura jeho oblíbené vůně, kterou může mít stále při sobě. Unisex parfémový set BULGARI Eau Parfumée Au Thé Vert je proto zárukou radosti, ať už vaší nebo vašich nejbližších. Plná verze vůně se bude vyjímat na toaletním stolku a miniatura s vámi bude na cestách. Vlastnosti: unisex – pro muže i pro ženy obsahuje plnou velikost vůně a její miniaturu luxusní vůně pro náročné Sada obsahuje: kolínská voda 75 ml kolínská voda 10 ml

Royal and Langnickel Chique RoseGold, 1 ks, Štětce a houbičky pro ženy, Profesionální vizážisté se neobejdou při aplikaci make-upu bez kvalitních štětců. Inspirujte se jejich uměním a místo líčení pomocí prstů dejte šanci štětcům. Sada štětců na líčení Royal and Langnickel Chique RoseGold posune vaše líčení o úroveň výše a umožní vám vytvořit jakýkoli denní i večerní look jako z rukou profesionála. Žádné líčení pro vás s touto sadou nebude nedosažitelné, ať už se budete upravovat doma nebo třeba na cestách. Vlastnosti: pro aplikaci krémových produktů pro aplikaci pudrových produktů precizní a snadná aplikace Složení: ze syntetických vláken Jak používat: Naberte na štětec malé množství líčidla a naneste na obličej dle potřeby.

Missoni Parfum Pour Homme, 1 ks, Pánské sady pro muže, Sada obsahuje: parfémovaná voda 100 ml sprchový gel 100 ml mléko po holení 100 ml