Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Protopan Body Lotion promašťovací mléko je určeno k péči o velmi suchou pokožku celého těla se sklonem k šupinatění a svědění. Mléko promašťuje, zklidňuje a regeneruje pokožku. Lehce se roztírá a rychle vstřebává. Neobsahuje barviva a lanolin, není parfemován.

Protopan® BOX obsahuje přípravky pro kompletní péči o pokožku zvenku (promazávadla bez kortikoidů ) a také zevnitř (cílené doplňky stravy): Protopan® Promašťovací krém 50 ml , Protopan® Promašťovací mléko 150 ml , Protopan® Probiotika + inulin 60 tob. , Protopan® Omega 3&6 60 tob. , Protopan® pH balance 321 g .

Vysušující obnovující sprej Cicalfate+ je novou generací vysušující a obnovující péče, která urychluje proces obnovy podrážděné pokožky celé rodiny (kojenci, děti, dospělí) se sklonem k mokvání. Okamžitě zklidňuje, navrací kůži ztracený komfort a snižuje riziko množení bakterií.

Zklidňující a ochranný krém Cicabio Restor je speciálně vyvinutý k ošetření povrchových podráždění kůže a jizev, které se mohou vyskytnout zejména po chirurgickém zákroku nebo při určitých způsobech léčby jako je chemoterapie a radioterapie. Díky svému komplexu obnovujících aktivních látek přispívá k obnově kožní bariéry. Jeho bohatá struktura intenzivně a trvale vyživuje pokožku. Aktivní antibakteriální látka chrání pokožku, aktivní antalgicin rychle tlumí pocity nepohodlí a svědění.

ETANI Denní krém s extraktem z Opuncie, 50 ml. ETANI Denní krém s extraktem z Opuncie je hluboce hydratační, má anti-age účinky, zjemňuje pokožku, dodává pokožce regeneraci. Krém sjednocuje tón pleti a je vhodný i na problematickou pleť a akné. Díky Opunciovému extraktu je mimořádně bohatý na mastné kyseliny a vitamínu E. Krém je lehký, hedvábný, rychle se vstřebávající. Neutralizuje škodlivé volné radikály, redukuje jizvy po zranění, akné, ekzému a lupénce. Pleť zanechá jemnou, vyhlazenou a nemastnou. Díky kyselině hyaluronové dostává pleť potřebou hydrataci, která je důležitá pro zdravou jemnou a svěží pokožku. Výhody a přednosti ETANI krému? Zpevňuje pleť. Viditelně omlazuje. Redukuje vrásky. Regeneruje pleť. Hydratuje pokožku. Sjednocuje strukturu pleti, eliminuje nedokonalosti.