Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Revoluční maska na obličej a krk, která vám pomůže zdokonalit vaši pleť. Fotonová terapie patří mezi nejefektivnější nástroje v boji proti chronickým kožním defektům.. Pokud nejste spokojena se svou pletí a nechce se vám ztrácet čas a utrácet peníze v předražených kosmetických salónech, máme pro vás skvělé řešení! Ošetřující LED maska na obličej inSPORTline Hilmana je skvělý přístroj, který vám pomůže zlepšit kvalitu pleti a pokožky krku v pohodlí domova! Maska představuje inovativní způsob, jak ošetřit pleť v pohodlí domova. Díky terapii fotonovým světlem, která patří v oblasti dermatologie mezi nejefektivnější nástroje v boji proti chronickým kožním defektům, se vám podaří zbavit pupínků, pigmentových skvrn, redukovat vrásky či pihy. Fotonová terapie využívá světelných vln o specifické délce, které prostřednictvím LED diod pronikají do kůže. Světlo dokáže vstoupit do nitra buňky a to neinvazivně a bezbolestně, kde následně aktivuje fotoreceptory.

Maska je vyrobena z ekologického materiálu ABS, který je šetrný k vaší pokožce. Oblast v okolí očí je opatřena gumovými podložkami, které chrání proti otlakům. Ovládání je velice intuitivní a zvládne ho opravdu každý! 




Galvanické elektrody

Mikroelektronické ošetření napomáhá k redukci vrásek, prokrvení obličeje a podporuje cirkulaci krve. Sedm mikroelektronických - čili galvanických masážních nástavců jednoduše připevníte na vnitřní stranu masky pouze v případě, že bude chtít mikroelektronické ošetření využívat.

Na ovladači si pomoci dvou šipek nastavíte intenzitu ošetření. Před nasazením masky doporučujeme intenzitu snížit na minimum.


 

Maska disponuje celkem 138 kvalitními LED světly a ošetřující část na krk 54 LED diodami, které nezpůsobují žádnou bolest, jako tomu bývá při laserových ošetřeních pleti. Různě nastavená vlnová délka pak má i specifické účinky při péči o pleť.  Tlačítkem flicker na ovládání spustíte blikání masky, které ještě zintenzivní účinky světla. Nedoporučuje se však užívat tuto funkci pravidelně. 







 

Červené světlo 


Stimuluje produkci kolagenu. Vhodné pro opravu tkání a nahrazení starých tkání pokožky. Vhodné pro zmenšení pórů.


Zelené světlo 



Pomáhá srovnat barvu pigmentu a urychlit regeneraci pokožky, snižuje mastnotu.



Modré světlo 



Vhodné pro zničení bakterií a zklidnění pokožky, potlačuje záněty.



Žluté světlo 



Dodává pokožce energii, redukuje vrásky, srovnává barvu pigmentu, zlepšuje jemnost pokožky aj.



Fialové světlo 



Vhodné pro pleť se sklonem k tvorbě pupínků.



Světle modré světlo 



Podporuje energii buněk a metabolismus.



Bílé světlo 


Zlepšuje pevnost pokožky a zrychluje metabolismus tkání.



Užívání: Před použitím očistěte pleť vhodným přípravkem, například pleťovou vodou. Masku nasaďte na obličej. Upevněte ji tak, ať doléhá na obličej a netlačí. LED terapii spusťte nejdříve na nejnižších hodnotách, abyste se vyvarovali nechtěným reakcím v případě citlivé pokožky. Zvolte barvu LED světla, intenzitu a dobu trvání ošetření pleti, poté jen relaxujte a nechte masku působit. Po ukončení ošetření můžete použít jakýkoliv hydratační krém nebo sérum.

Maximální doba použití masky denně činí 20 minut. Chcete-li vyzkoušet několik ošetření během jednoho dne, počkejte mezi nimi alespoň 10 minut. Doporučená doba jednoho ošetření je 10 - 20 minut. Ideálně masku používejte 2-3x týdně. Nedoporučuje se užívat režim Flicker pravidelně. Po prvním měsíci intenzivní terapie používejte přístroj jednou až dvakrát za měsíc pro udržení blahodárných účinků.Technický popis: 


revoluční pomocník pro problémovou pleť
terapie fotonovým světlem
LED nástavec na ošetření krku
každá barva světla má jiný účinek na pleť
světelné vlny pronikají do kůže
7 galvanických elektrod (maska se dá používat i bez nich)
bezbolestná aplikace
snadné ovládání
tlačítko Flicker pro spuštění blikání masky pro intenzivnější účinek (nedoporučuje se užívat pravidelně)
vlnové délky základních barev: 

červené světlo: 630nm
žluté světlo: 590nm
zelené světlo: 520nm
modré světlo: 470nm


rozměry masky: 23 x 20,5 cm
rozměry nástavce na krk: 11 x 15 cm
hmotnost: 665 g
počet LED světel: maska: 138, nástavec na krk: 54 
zdroj napájení: 230V
během aplikace mějte oči zavřené
maximální doba použití masky denně činní 20 minut

Je založena na principu léčby světlem, které pomáhá při léčbě, prevenci nebo jako doplňková terapie téměř při každé nemoci.

Stojan k biolampe MediLight 1496 CZK  -18% 
Stojan na biolampu MediLight vám umožní pohodlně aplikovat léčbu.

Barevné filtry pro biolampu ActiveLight Professional zvyšují účinky biolampy .

OXY sprej 447 CZK  -13% 
Doplněk, který zvyšuje účinek biolampy a zároveň obnovuje funkci poškozené a suché pokožky.

Je založena na principu léčby světlem, které pomáhá při léčbě, prevenci nebo jako doplňková terapie téměř při každé nemoci.

Barevné filtry pro biolampu Bioptron MedAll.

Absolutně bezpečná, velmi výkonná a zároveň jemná biolampa MedAll se stojanem. Umožňuje pohodlné ošetření celého těla, může být kdekoliv a kdykoliv naprogramována díky integrovanému časovači .

Absolutně bezpečná, velmi výkonná a zároveň jemná biolampa Medall se stylovým designem má všestranné využití. Umožňuje pohodlné ošetření celého těla, může být kdekoliv a kdykoliv naprogramována díky integrovanému časovači .

Barevné filtry pro biolampu Bioptron Pro 1.