Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Rukávník s vyhříváním, možnost využít i jako podložku či opěrku, napájení powerbankou (není součástí), nízká hmotnost, příjemný materiál.. Vyhřívaný rukávník Glovii GF41 4v1 je univerzální pomůckou do chladných dní. Lze jej využít jako klasický rukávník, do kterého vložíte ruce a ochráníte je tak před nevlídným počasím. Díky důmyslnému systému zapínání pomocí cvočků můžete ale rukávník i omotat třeba kolem madla kočárku a svou ratolest vozit opět s rukama v teple. Kompletně rozložený rukávník pak skvělé poslouží jako vyhřívaná podložka na sezení nebo k opření. Zahřejete tak doma i na cestách například velmi náchylnou oblast beder.

Vyhřívaný rukávník Glovii GF41 4v1 je vyrobený z kvalitního polyesteru a vyhřívání obstarají karbonová vlákna umístěná na vnitřní straně. Uhlíková vlákna zajišťují nejen rovnoměrnou distribuci tepla, ale díky vyzařování infračervených paprsků mají pozitivní vliv i na krevní oběh. Dále disponují dlouhou životností a vysokou spolehlivostí.

Rukávník je napájen pomocí libovolné powerbanky (není součástí balení). Kapacitu a délku výhřevu si tak můžete zvolit sami, powerbanka o kapacitě 10 000 mAh Vás například vydrží nepřetržitě zahřívat až 15 hodin. Powerbanka umístěná v boční kapse rukávníku nijak nepřekáží. Vyhřívaný rukávník Glovii GF41 4v1 potěší každého milovníka tepla.Technický popis:


rukávník s vyhříváním
možnost využít i jako vyhřívanou podložku či opěrku
rovnoměrná distribuce tepla
zapínání pomocí cvočků
3 režimy
kapsa pro powerbanku
snadné ovládání
topné těleso: karbonové vlákno, 9 W
nápajení: libovolná powerbanka s USB vstupem (není součástí balení)
módy: 33 % (low), 66 % (medium), 100 % (high)
výdrž baterie: 15 h (low), 10 h (medium), 5 h (high) - platí pro powerbanku o kapacitě 10 000 mAh
materiál: polyester
hmotnost: 170 g (bez powerbanky)

Lehká powerbanka s minimálními rozměry, vhodná pro vyhřívané podkolenky Glovii i pro jiné účely, 1 kus.. Powerbanka pro vyhřívané podkolenky Glovii P2400G 2400 mAh je vhodná pro podkolenky s vyhříváním Glovii. Svými minimálními rozměry a nízkou hmotností je pro tyto potřeby ideální. Nebude Vám nijak překážet ani Vás omezovat v pohybu. Powerbanku můžete samozřejmě využít i pro jiné účely.Technický popis:


powerbanka pro podkolenky s výhřevem Glovii
kapacita: 2400 mAh
hmotnost: 60 g
rozměry: 99 x 50 x 9 mm
součástí balení není USB kabel pro dobíjení a ovladač (powerbanky však fungují i samostatně)
1 kus

Nákrčník s vyhříváním, kapuce, baterie s výdrží až 6 hodin, příjemný hřejivý materiál, pro sportovní aktivity i běžné nošení.. Vyhřívaný nákrčník s kapucí Glovii GHB je skvělým společníkem do mrazivých zimních měsíců. Zakrývá místa, odkud uniká velké množství tepla - hlavu, obličej a krk. Vyhřívání obstarávají karbonová vlákna, která jsou umístěna v oblasti krku a uší. Uhlíková vlákna zajišťují nejen rovnoměrnou distribuci tepla, ale díky vyzařování infračervených paprsků mají pozitivní vliv i na krevní oběh. Dále disponují dlouhou životností a vysokou spolehlivostí.

Vyhřívaný nákrčník s kapucí Glovii GHB je napájen pomocí přiložené baterie, kterou schováte v kapse na přední straně. Je malá a lehká, takže vám nebude nijak překážet. I přes to má vysokou kapacitu 3350 mAh, takže vás vydrží nepřetržitě zahřívat až 6 hodin. Příjemný materiál absorbuje vlhkost a zajišťuje maximální pohodlí při nošení. Díky stahovacím šňůrkám velikost dokonale přizpůsobíte a maximálně se vůči zimě ochráníte. Vyhřívaný nákrčník je do chladného počasí ideální, užijte si zimní sporty a vycházky v teple.Technický popis:


vyhřívaný nákrčník s kapucí
rovnoměrná distribuce tepla
výhřev v oblasti uší a krku
3 režimy
ukazatel stavu baterie
příjemný materiál absorbující vlhkost
stahovací šňůrky pro přizpůsobení velikosti
pro sportovní aktivity i běžné nošení
topné těleso: karbonové vlákno, 5 W
baterie: Li-Ion 3350 mAh (12,4 Wh)
módy: 33 % (low / 34 °C), 66 % (medium / 39 °C), 100 % (high / 44 °C)
výdrž baterie: 6 h (low), 3 h (medium), 2 h (high)
materiál: polyester (65 %), bavlna (25 %), spandex (10 %)
hmotnost: 300 g (bez baterie), 400 g (s baterií)
obvod hlavy: 56 - 63 cm
baterie (GE33) a USB nabíjecí kabel součástí balení

Praktický ohřívač rukou pro jednorázové použití. Během chvilky začíná hřát a vy si tak můžete užívat zimních sportů či radovánek bez promrzlých rukou až 12 hodin.. Ohřívač rukou Thermopad Handwärmer je praktický ohřívač pro jednorázové užití. Ohřívač po vytažení ze sáčku začne během chvilky reagovat s kyslíkem a začíná hřát. Přírodní teplo vydrží až 12 hodin a vy si tak můžete bez starostí užívat zimních sportů či radovánek. Technický popis:


jednorázový ohřívač
výdrž tepla až 12 hodin
jednoduché užití
po otevření sáčku během chvilky začne vyhřívat
možnost vložení do rukavic či kapes
balení obsahuje 2 kusy (1 pár)

Praktický ohřívač prstů nohou pro jednorázové použití. Během chvilky začíná hřát a vy si tak můžete užívat zimních sportů či radovánek bez promrzlých chodidel až 8 hodin.. Ohřívač prstů nohou Thermopad Zehenwärmer je praktický ohřívač pro jednorázové užití. Ohřívač po vytažení ze sáčku začne během chvilky reagovat s kyslíkem a začíná hřát. Přírodní teplo vydrží až 8 hodin a vy si tak můžete bez starostí užívat zimních sportů či radovánek. Technický popis:


jednorázový ohřívač do bot
výdrž tepla až 8 hodin
jednoduché užití - možnost nalepení na ponožku
po otevření sáčku během chvilky začne vyhřívat
balení obsahuje 2 kusy (1 pár)

Praktický ohřívač chodidel pro jednorázové použití. Během chvilky začíná hřát a vy si tak můžete užívat zimních sportů či radovánek bez promrzlých chodidel až 12 hodin.. Ohřívač chodidel Thermopad Sohlenwärmer je praktický ohřívač pro jednorázové užití. Ohřívač po vytažení ze sáčku začne během chvilky reagovat s kyslíkem a začíná hřát. Přírodní teplo vydrží až 12 hodin a vy si tak můžete bez starostí užívat zimních sportů či radovánek. Technický popis:


jednorázový ohřívač
výdrž tepla až 12 hodin
jednoduché užití 
po otevření sáčku během chvilky začne vyhřívat
balení obsahuje 2 kusy (1 pár)

Baterie pro trička a kalhoty Glovii, vysoká kapacita, minimální rozměry a hmotnost, náhrada v případě ztráty či pro prodloužení vyhřívání.. Náhradní baterie pro vyhřívaná trička a kalhoty Glovii GLI7426 je vhodná pro tričko a kalhoty této značky. V případě ztráty nebo poškození původní baterie tak můžete zakoupit originální náhradu. Baterii díky minimálním rozměrům také můžete nosit s sebou v kapse a dvojnásobně prodloužit dobu vyhřívání.

Baterie je vhodná i pro vybrané vyhřívané rukavice W-TEC: HEATston, HEATride, HEATster a HEATteroTechnický popis:


baterie pro trička a kalhoty Glovii
Li-Ion akumulátor
kapacita: 2600 mAh (19,24 Wh)
hmotnost: 120 g
rozměry: 75x55x20 mm
cena za 1 kus

Lehká powerbanka s minimálními rozměry, vhodná pro vyhřívané podkolenky Glovii i pro jiné účely, 1 kus.. Powerbanka pro vyhřívané bačkory Glovii P2500G 2500 mAh je vhodná pro podkolenky, vestu či bederní pás s vyhříváním Glovii. Svými minimálními rozměry a nízkou hmotností je pro tyto potřeby ideální. Nebude Vám nijak překážet ani Vás omezovat v pohybu. Powerbanku s LED světlem a ukazatelem nabití můžete samozřejmě využít i pro jiné účely. Technický popis:


powerbanka pro podkolenky a bederní pás s výhřevem Glovii
LED světlo - ukazatel stavu nabití
USB výstup pro napájení vyhřívaného oblečení nebo nabíjení jiných zařízení
microUSB vstup pro nabíjení powerbanky
kapacita: 2500 mAh 
hmotnost: 70 g
rozměry: 90 x 46 x 12 mm
součástí balení není kabel pro dobíjení (s microUSB koncovkou)

Praktická sada pro snadné vysoušení rukavic a obuvi! Vyniká nastavitelnou délkou i kolmým umístěním kabelů pro maximální dosah!. Vysoušeč inSPORTline W-TEC Ortos vám zajistí krásně teplé a suché boty i rukavice za každé situace! Je to šikovná pomůcka, která přijde vhod obzvláště v chladných měsících.

Sada obsahuje 2 vyhřívací tělíska, každé do jedné boty nebo rukavice. Díky univerzálnímu tvaru je bez problémů vložíte do jakéhokoliv typu bot, pomocí vysouvacímu mechanismu je dokonce můžete i lehce prodloužit a přizpůsobit se tak větší velikosti. Kolmo zasazený kabel vám navíc usnadní přístup i do vyšších bot a kozaček.

Podle toho, jak jsou boty či rukavice promočené, si pak na ovladači zvolíte délku vyhřívání - 3, 6 nebo 9 hodin. Vyhříváním se také zbavíte většiny bakterií a virů a udržíte tak prostředí uvnitř boty čisté a bez zápachu.

W-TEC Ortos zvládne vysušit vše od klasických tenisek po lyžařské boty. Celý set je navíc velmi skladný, takže si ho můžete vzít i na cesty. Není třeba nic nabíjet, stačí systém zasunout do zásuvky a nechat boty nebo oblečení vyhřívat. Jakmile nastavený režim doběhne, můžete se těšit na teplé a suché doplňky, ve kterých bude radost vyrazit i do nepohody!
 




Typ bot
Doba vyhřívání




běžecké boty / tenisky
3 hod


lyžařské boty
6 hod


zimní boty
9 hod


Technický popis:


efektivní pomůcka pro vysoušení bot
kolmé umístění kabelů vhodné i pro vyšší obuv
možnost prodloužit topné tělísko vysunutím
eliminuje většinu bakterií a virů, takže vnitřek obuvi zůstává čistý a bez zápachu
díky jednoduchému tvaru lze použít s každým druhem bot
3 režimy vysoušení o různé délce trvání (časovač)
jednoduchý ovladač
gumová izolační vrstva na špičce
balení obsahuje 2 vysoušecí tělíska pro každou botu zvlášť
výkon: 10 W
napájení: 220-240V / 50Hz
režimy: 3 hod, 6 hod, 9 hod
materiál: ABS
rozměry topného tělíska: 16-18 x 7 x 2,7 cm
délka kabelu: 118 cm
hmotnost: 275 g

Náhradní nabíjecí adaptér pro baterii k vyhřívaným rukavicím W-TEC.. Nabíjecí adaptér k vyhřívanému oblečení W-TEC je náhradní nabíječka vhodná pro rukavice značky W-TEC. V případě poškození či ztráty tak můžete snadno dokoupit novou. Technický popis: 


náhradní nabíječka Li-ion baterií
2 konektory pro připojení obou rukavic najednou
100 - 240V AC, 50/60 Hz
výstup: 8,4V, 1.2A
kompatibilní s modely:

vyhřívané palčáky W-TEC HEATtero
vyhřívané palčáky W-TEC HEATster
vyhřívané rukavice W-TEC HEATston
vyhřívané rukavice W-TEC HEATride