Kurca.cz
nakupuje ve slevě... a monitoruje historii cen ve více než 10M produktů
Full HD LED projektor
Až 120" obrazovka
LG webOS

Xgimi MoGo 2 9934 CZK  0% 
Projektor MoGo 2 byl navržen pro porci domácí zábavy, kdykoli ji budete potřebovat. Se světelným výkonem 500 ANSI lumenů, nejvyšším ve své třídě, standardem teploty barev D65, který se používá v Hollywoodu, prémiovými vestavěnými reproduktory s prostorovým zvukem a vylepšenou technologií ISA 1.0 přináší MoGo 2 profesionální vizuální zážitek v malých rozměrech, a přece velký!Špičková technologie XGIMI Intelligent Screen Adaptation (ISA) eliminuje složité nastavování projektoru. Projektor MoGo 2 je vybaven funkcemi automatické korekce lichoběžníkového zkreslení, automatického zaostřování, inteligentního vyrovnávání obrazovky a inteligentního vyhýbání se překážkám a poskytuje automatizovaný a nepřerušovaný zážitek ze sledování, který si zasloužíte.Projektor MoGo 2 dosáhl takové úrovně kvality zvuku, jakou přenosný projektor dosud neměl. Vychutnejte si oboustranný trojrozměrný zvuk, který poskytují dva 8W reproduktory a který je kompatibilní s technologií Dolby Audio. Posuňte sport, filmy, zprávy a hudbu na vyšší úroveň.
Metoda Projekce: Zadní;Strop;Přední
Montážní systém: Stolík
Barva: Šedá
Balení obsahuje: Dálkový ovladač;Manuál;AAA Baterie;Charger
USB: Ano
WiFi: Ano
Typ: Projektor
Vstupy: USB-C;USB;HDMI 2.0
Vestavěný reproduktor: Ano
Bluetooth: Ano
Adaptér součástí: Ne
Šířka (cm): 11.9
Výstupy: Konektor pro sluchátka 3,5 mm
Napájení: Adaptér
Životnost lampy: 25 000 h
Systém: Android TV 11
Výška (cm): 16.1
Výkon (Watt): 65.0
Paměť: 16 GB
Funkcionalita: Bluetooth
Maximální úhlopříčka (inch): 200.0
Země původu: Čína
Technologie: DLP
Minimální úhlopříčka (inch): 40.0
Podporované formáty: HDR 10
Rozlišení: 1280 x 720
Hloubka (cm): 10.8
Hmotnost netto (kg): 1.1
Hlučnost (dB): 30.0

Optoma HD146X 16201 CZK  -1% 
Projektor Full HD 1080p HD146X je ideální pro sledování živých sportovních akcí, televizních programů nebo filmů kdykoliv během dne. Můžete dokonce připojit svou herní konzoli a hrát na ní hry s nízkou vstupní latencí. Tento jasný a všestranný projektor, který se pohodlně a snadno nastavuje, se také může pochlubit technologií Amazing Color, která poskytuje jasné a živé barvy.
S volitelnou taškou na přenášení například na sportovní akce, filmové večery nebo maratón her si ho můžete vzít sebou a dosáhnout tak nejlepší zážitek z velké obrazovky na jakémkoli místě s rovným povrchem.
Vestavěný reproduktor: Ano
WiFi: Ne
Rozměr: 16:9
Nabízená konfigurace: Standardní nabídka
Zdroj světla: Lampa
Rozlišení: Full HD;1920 x 1080
Funkcionalita: 3D
Šířka (cm): 31.0
Bluetooth: Ne
Typ: Projektor
Barva: Černá
Technologie: DLP
Montážní systém: Stolík;Střecha
Napájení: 220V
Výkon (Watt): 240.0
Výška (cm): 10.9
Maximální úhlopříčka (inch): 301.0
Hloubka (cm): 24.1
Adaptér součástí: Ano
Maximální projekční vzdálenost: 9,8 m
USB: Ano
Minimální úhlopříčka (inch): 28.0
Světelný tok: 3600 lm
Balení obsahuje: Manuál;Napájecí kabel
Kontrast: 25000:1
Hmotnost netto (kg): 2.8
Vstupy: HDMI
Země původu: Čína
Výstupy: Jack 3,5 mm
Minimální projekční vzdálenost: 1 m

AOpen QF12 5031 CZK  0% 
Přenášejte filmy, pořady nebo hudbu odkudkoli chcete přímo z vysoce přenosného bezdrátového projektoru Fire Legend QF12 LED. Díky světelnému zdroji 5 000 lumenů, vestavěnému reproduktoru Bluetooth a životnosti až 30 000 hodin si můžete lépe užívat svobody brát si obsah na cesty. 100-palcový obraz čisté krásy v rozlišení 1080p Full HD vypadá tak skutečně, že budete přísahat, že se díváte z okna. Váš telefon se automaticky otáčí a nyní to dokáže i váš projektor! S technologií Auto-Portrait nyní můžete měnit orientaci projekce za chodu. Není třeba se trápit s nastaveními nebo obsahem – stačí ho postavit a projektor automaticky odstraní ty otravné černé pruhy, když přejdete do režimu na výšku. Světelný zdroj LED produkuje jas 5000 lumenů, vhodný pro malé až středně velké místnosti se slabým osvětlením. Osvoboďte se od spleti kabelů s jednoduchými možnostmi bezdrátové projekce a designem bezdrátového dongle. Vychutnejte si svůj obsah kdekoli – aniž byste si museli brát další reproduktor. Nastavte tón s plným, živým zvukem z vestavěného reproduktoru Bluetooth a zajistěte, aby vaše filmy ožily, skladby měly větší hloubku a hry byly poutavější. Eliminujte blikání a trhání obrazovky pro plynulejší vizuální zážitek při hraní her nebo rychle se měnícím video obsahu na projektoru s variabilní obnovovací frekvencí.
Barva: Bílá
Zdroj světla: LED
Technologie: LCD
Funkcionalita: Výrobce neuvádí
Země původu: Čína
Hlučnost (dB): 33.0
Nabízená konfigurace: Standardní nabídka
Rozlišení: Full HD;1920 x 1080
Provoz na baterie: Ne
Vstupy: HDMI;USB (A);USB-C;SD karta
Výstupy: Jack 3,5 mm
Vestavěný reproduktor: Ano
Výkon (Watt): 5.0
Balení obsahuje: Manuál;Adaptér;Dálkový ovladač
Výška (cm): 9.2
Adaptér součástí: Ano
Montážní systém: Stolík
Kontrast: 1000:1
Světelný tok: 100 lm
Minimální projekční vzdálenost: 1 m
Minimální úhlopříčka (inch): 35.0
USB: Ano
Maximální projekční vzdálenost: 1 m
Napájení: USB-C
Hmotnost netto (kg): 1.3
WiFi: Ano
Typ: Projektor
Šířka (cm): 23.2
Rozměr: 16:9
Maximální úhlopříčka (inch): 154.72
Bluetooth: Ano
Hloubka (cm): 16.8

Acer Predator GD711 28022 CZK  0% 
Přichází herní domácí kino. LED projektor GD711 s technologií HDR10 a rozlišením 4K UHD povýší vaše hraní na novou úroveň a poskytne vám plnou rychlost v rozlišení FHD s obnovovací frekvencí až 240 Hz na počítači, případně můžete vybírat z několika režimů s podporou variabilní obnovovací frekvence a to jak na počítači, tak na konzolích nové generace.
Televizor už nepotřebujete. Tento projektor přemění kteroukoli místnost na domácí kino. Obrazovka s rozlišením až 4K UHD na 300 palců (doporučujeme však 74 palců na 2 metry) vás nadchne natolik, že se budete chtít na vlastní oči přesvědčit, co dalšího dokáže.
Kdykoli je to možné, doporučujeme používat barevný prostor Rec. 709. Tento mezinárodní HDTV standard zaručuje přesnou reprodukci filmových barev – přesně tak, jak to zamýšlel režisér. Náš mimořádný kontrastní poměr, kompatibilita s formátem HDR10 a technologie DynamicBlack™ navíc dokazují, jaký pokrok projektory učinily na své cestě k vytváření domácího kina.
Pokud máte zařízení, které vysokou snímkovou frekvenci utáhne, můžete dosáhnout až 240 Hz v rozlišení 1080p na počítači v režimu Vysoká snímková frekvence nebo 120 Hz v rozlišení 1080p na nejnovějších konzolích v režimu Variabilní obnovovací frekvence. Díky variabilní obnovovací frekvenci bude váš herní zážitek plynulý a bez trhání. Obraz je navíc vylepšen synchronizací obnovovací frekvence obrazovky s výstupem konzole nebo počítače, aby se omezilo nebo úplně odstranilo zamrzání a kmitání obrazu.
Herní režim vyladí obraz přesně podle toho, jak si přejete svou hru sledovat. Nastavte si vyšší kontrast, zvýrazněte úrovně tmavých barev a ponořte se do atmosféry nebo odhalte skryté nepřátele. Režim fotbal navíc zvyšuje jas, ostrost, sytost a hodnoty gamma v jasných scénách, aby byl obraz ještě živější.
Projektor Predator GD711 funguje na několika audiovizuálních platformách, takže vám poskytne špičkový audiovizuální zážitek a snadné propojení s řadou aplikací. Díky možnosti bezdrátového připojení, 10W reproduktoru a antimikrobiálnímu ovladači bude sledování vašich oblíbených pořadů ještě jednodušší.
Projektor Predator GD711 byl navržen ke snadné montáži, nepřetržitému provozu a disponuje několika funkcemi a technologiemi, které snižují jeho uhlíkovou stopu a prodlužují jeho životnost.
Šířka (cm): 32.0
Hlučnost (dB): 30.0
Výška (cm): 10.9
Napájení: 220V
Rozměr: 16:9
WiFi: Ano
Maximální úhlopříčka (inch): 300.0
Minimální úhlopříčka (inch): 60.0
Vstupy: USB (A);HDMI;Jack 3,5 mm
Světelný tok: 1450 lm
Výstupy: USB;Jack 3,5 mm
Technologie: DLP
Bluetooth: Ano
Hmotnost netto (kg): 3.2
Barva: Černá
Minimální projekční vzdálenost: 1,6 m
Balení obsahuje: Dálkový ovladač;Adaptér;Manuál
Provoz na baterie: Ne
Vestavěný reproduktor: Ano
USB: Ano
Hloubka (cm): 23.2
Maximální projekční vzdálenost: 8,1 m
Zdroj světla: LED
Rozlišení: 4K Ultra HD;3840x2160
Montážní systém: Zeď
Kontrast: 2000000:1
Nabízená konfigurace: Standardní nabídka
Typ: Projektor
Metoda Projekce: Přední;Zadní
Životnost lampy: 20 000 h
Funkcionalita: 3D
Země původu: Čína

Xgimi Aura 61153 CZK  0% 
Projektor XGIMI Aura 4K, aniž by bral v úvahu vámi projektovaný obsah, bude poskytovat ten nejjasnější a nejvěrnější vizuální zážitek, ze kterého budete naprosto uneseni. Technologie inteligentní úpravy projekce, technologie kompenzace pohybu MEMC a zobrazování obsahu díky podpoře HDR10+ napomáhá tomuto projektoru zajistit ten nejlepší maximální kontrastní poměr, tedy vámi promítaný obsah na obrazovce bude mnohem jasnější, ostřejší a tmavé oblasti budou výraznější, než kdy byly. Vychutnejte si maximálně realistický obraz s neuvěřitelnou hloubkou barev a detailů při všem, co promítáte a také díky nativní podpoře 3D zobrazování obsahu!• Nejlepší zážitek z 4K: Pokročilá technologie ALPD poskytuje ohromující ostré 4K UHD a realistické barvy pro nezapomenutelné filmové večery.• Hodí se do každé domácí dekorace: Obsahuje oceňovanou elegantní konstrukci XGIMI, která přemění každou místnost na špičkové kino.• Výjimečný jas: Je vybaven jasnými 2 400 ANSI lumeny, které dokonale osvětlí váš obsah hvězdnými detaily kdykoli během dne.• Filmový zvuk: Zvuk Harman Kardon se 2 výškovými reproduktory a 2 basovými reproduktory o výkonu 15 W každý odemkne bohatý zvuk, takže uslyšíte a cítíte více.• Android TV 10.0: Vychutnejte si snadný přístup k více než 5 000 aplikacím, jako jsou Disney+, HBO Max a YouTube, prostřednictvím snadno použitelného operačního systému Android TV.
WiFi: Ano
Minimální projekční vzdálenost: 0,11 m
Funkcionalita: 3D
Maximální projekční vzdálenost: 0,44 m
Maximální úhlopříčka (inch): 150.0
Rozlišení: 3840x2160;4K Ultra HD
Minimální úhlopříčka (inch): 80.0
Země původu: Čína
Technologie: DLP
Výstupy: Optická;USB;Sluchátka OUT
Světelný tok: 2400 ANSI lm
Provoz na baterie: Ne
USB: Ano
Bluetooth: Ano
Vestavěný reproduktor: Ano
Adaptér součástí: Ano
Barva: Šedá
Balení obsahuje: Dálkový ovladač;Manuál
Hlučnost (dB): 30.0
Vstupy: USB;HDMI
Hloubka (cm): 40.1
Výška (cm): 13.9
Rozměr: 16:9
Hmotnost netto (kg): 14.9
Šířka (cm): 60.6
Montážní systém: Stolík
Typ: Projektor
Napájení: Adaptér

Xgimi Horizon 24057 CZK  -5% 
Seznamte se s nejuniverzálnějším a nejjednodušším domácím projektorem s rozlišením FHD od společnosti XGIMI. Zbavte se všech starostí s hledáním dokonalého FHD obrazu; stačí projektor HORIZON zapnout v libovolné místnosti a během několika sekund pokoj přetvoříte v kinematografický zážitek. Pohlcující zážitek můžete mít opravdu kdekoliv si vyberete díky špičkové kvalitě obrazu, inteligentním zobrazovacím funkcím a zvuku od společnosti Harman Kardon.
Vstupy: HDMI;USB;Ethernet;Jack 3,5 mm
Výška (cm): 21.8
Maximální úhlopříčka (inch): 300.0
Funkcionalita: 3D
Barva: Šedá
Adaptér součástí: Ano
Podporované formáty: Dolby Digital Plus (DD+);Dolby Digital (DD)
Šířka (cm): 20.8
Minimální úhlopříčka (inch): 30.0
Balení obsahuje: Dálkový ovladač;Adaptér;Manuál
Varianta: Horizon
Životnost lampy: 30 000 h
Vestavěný reproduktor: Ano
Rozměr: 16:9
Maximální projekční vzdálenost: 7,93 m
Světelný tok: 2200 lm
Rozlišení: Full HD;1920 x 1080
Hlučnost (dB): 30.0
Hloubka (cm): 13.6
Montážní systém: Ground
Napájení: Adaptér
Metoda Projekce: Zadní;Přední
Nabízená konfigurace: Standardní nabídka
Země původu: Čína
USB: Ano
Bluetooth: Ano
Provoz na baterie: Ne
Hmotnost netto (kg): 0.03
Zdroj světla: LED
Technologie: DLP
Výkon (Watt): 200.0
Minimální projekční vzdálenost: 0,8 m
Typ: Projektor
WiFi: Ano
Kontrast: Výrobce neuvádí

Xgimi MoGo 2 Pro 13814 CZK  -2% 
Projektor MoGo 2 Pro byl navržen pro porci domácí zábavy, kdykoli ji budete potřebovat. Díky světelnému výkonu 400 ISO lumenů (500 ANSI lm), který je nejvyšší ve své třídě, barevnému teplotnímu standardu D65 používanému v Hollywoodu, prvotřídním vestavěným reproduktorům s prostorovým zvukem a vylepšené technologii ISA 2.0 přináší MoGo 2 Pro profesionální vizuální zážitek v malém provedení, a přesto ve velkém!  Přátelství větší než 120palcová obrazovkaZábavná velikost, jasný a odvážnýStaňte se svědky pozoruhodné exploze jasných barev a detailů v zářivě jasných projekcích MoGo 2 Pro na 120″ plátně Lepší barvy pro filmový zážitek na úrovni HollywooduBarvy zprostředkovávají emoce, myšlenku a příběh každého filmu. Proto jsme do MoGo 2 Pro integrovali standard barevné teploty D65 používaný v Hollywoodu a barevný gamut DCI-P3. Nyní můžete sledovat své oblíbené filmy v realistickém podání, přesně tak, jak si to představoval režisér Filmová teplota barevIntegrovaný barevný standard D65 používaný v Hollywoodu navrací všechny barvy v živých detailech a umožňuje vám sledovat filmy tak, jak si je představoval režisér. Věrné obnovení barevBarevný gamut MoGo 2 Pro 90 % DCI-P3 je bohatší než u podobných produktů a poskytuje brilantní, realistické barvy pro jakýkoli obsah. ISA 2.0: Špičková adaptace na prostředíMoGo 2 Pro je vybaven speciálně vyvinutým modulem 3D ToF, který obsahuje 10 000 detekčních jednotek. Technologie přizpůsobení prostředí u projektoru MoGo 2 Pro představila novou éru přenosných projektorů, díky níž se naše zařízení rychleji a přesněji přizpůsobí vašemu životnímu prostoru. Nová inteligentní adaptace obrazovky (ISA) 2.0 společnosti XGIMIVylepšili jsme naši ikonickou technologii ISA o špičková řešení 3D ToF a CMOS. Díky 10 000 sadám dat za sekundu získáte rychlejší, přesnější a plně automatickou korekci lichoběžníkového zkreslení a automatické ostření, aniž by vaše sledování přerušovaly jakékoliv výzvy k nastavení obrazu. Inteligentní ochrana očíNaše čočka ToF detekuje přítomnost kohokoli před infračerveným světlem a automaticky se ztlumí, aby chránila oči vašich dětí a domácích mazlíčků. Užijte si bezpečné, pohodlné a klidné sledování, které si vaše rodina zaslouží. Inteligentní vyhýbání se překážkámMoGo 2 Pro automaticky škáluje svůj displej kolem zásuvek, rámů obrazů a rostlin. Inteligentní zarovnání obrazovkyNastavení je rychlé a snadné. MoGo 2 Pro automaticky přizpůsobí svůj obraz vaší obrazovce během několika sekund! Nejlepší zvuk ve své tříděProjektor MoGo 2 Pro dosáhl u přenosných projektorů dosud nevídané úrovně kvality zvuku. Vychutnejte si oboustranný trojrozměrný zvuk, který je zajištěn dvěma 8W reproduktory a je kompatibilní s technologií Dolby Audio. Pozvedněte sportovní přenosy, filmy, zprávy a hudbu na novou úroveň. 4 profesionální zvukové režimyS tak výkonnými reproduktory jsme vám museli poskytnout 4 neuvěřitelné režimy. Vyberte si libovolně z našich režimů Film, Sport, Hudba a Zprávy, které jsou profesionálně vyladěny tak, aby vyhovovaly vašim zvukovým potřebám a různým požadavkům na použití, a to vše s jedním přístrojem. Dokonalý zážitek ze zábavy se systémem Android TV 11.0S aktualizovanou verzí Android TV 11.0 získáte tisíce možností aplikací, které vás udrží v kontaktu s okolím a poskytnou vám dokonalou kontrolu nad ním.Díky integraci s obchodem Google Play má MoGo 2 Pro přístup k více než 5 000 nativních aplikací, včetně HBO, Showtime a YouTube. Funkce, které si zamilujete - Technické specifikace:ZobrazeníTechnologie displeje: DLPČip displeje: 0,23″ DMDPodporované formáty: HDR 10Svítivost: 400 ISO lumenů (500 ANSI lm)Standartní rozlišení: 1920 x 1080 pixelůŽivotnost lampy: 25 000 hodinObjektiv: s vysokou propustností světla3D: Ano Projekční parametryProjekční poměr: 1,2:1 (76 palců na vzdálenost 2m)Automatická korekce Keystone: Ano (nepřerušovaná)Automatické ostření: AnoAutomatické přizpůsobení velikosti obrazu: AnoAutomatické vyhnutí se překážkám: AnoMožnosti projekce: přední, zadní, přední stropní, zadní stropníVelikost obrazu: 40″ – 200″ (101 – 508 cm) ZvukReproduktory: 2 x 8WDolby Audio: AnoDolby Digital (DD): AnoDolby Digital Plus (DD+): AnoSystémové parametryRAM:...
Výkon (Watt): 65.0
Montážní systém: Ground
Systém: Android TV 11
Napájení: USB-C and Battery
Vstupy: USB-C;USB;HDMI 2.0
Výška (cm): 16.0
Balení obsahuje: Charger;Manuál;Dálkový ovladač;AAA Baterie
Paměť: 16 GB
Typ: Projektor
Hlučnost (dB): 38.0
Bluetooth: Ano
WiFi: Ano
Vestavěný reproduktor: Ano
USB: Ano
Světelný tok: 500 ANSI lm
Podporované formáty: HDR 10
Technologie: DLP
Výstupy: Konektor pro sluchátka 3,5 mm
Barva: Černá
Provoz na baterie: Ano
Maximální úhlopříčka (inch): 200.0
Hmotnost netto (kg): 1.1
Adaptér součástí: Ne
Hloubka (cm): 11.0
Šířka (cm): 11.9
Rozlišení: 1920 x 1080
Minimální úhlopříčka (inch): 40.0
Funkcionalita: Bluetooth
Země původu: Čína
Metoda Projekce: Přední;Zadní;Strop
Životnost lampy: 25 000 h

4K UHD s 3kanálovým laserem
Filmová kvalita obrazu
Zvuk 2.2k 40 W

Full HD, LG webOS system
LED - Až 120" / 1000 lumenů
AirPlay 2 / Miracast® / Bluetooth